2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Herkesin ilgi eşiği de farklı sanırım 🤷‍♀️ Benim de karşı sitemizde eşimin kuzeni var. İki aile de gurbetteyiz düşününce. Bir kere aradılar operasyonu söyledik daha tık yok. Kimsemiz yoktu bir hafta yanımızda biliyorlar. Eşimin ayağını biliyorlar. Düşünüyorum ben olsam hergün evimde ne pişiyorsa yollardım bir tabak da oraya. Elime yapışmazdı ya da ne bilim bi tabak fazla yapmakla fakirleşmezdim ya. Doğmamış bir bebe var ortada yani onun canı için yaprdım. Çünkü ben ailemden öyle gördüm.
He işte onlara amaaaan diyip geçebiliyorum.
Ama bakmaya diye gelen kişi yapınca bir dumura uğradım 😅
Aile işin içine girince gerçekten bambaşka iki dünya oluyormuş her konuda.
Bir de sanırım benim şu dönem kendi annemin ilgisine ve bakımına ihtiyacım var. Hem fiziksel olarak hem de manevi olarak. Onu alamadığım için de hırçınlaşıyorum biraz 🥺
Yedi kat yabancı yapıyor bazen ama yakın dediklerin fos çıkıyor. Allah sağlık sıhhat versin, kimseye muhtaç etmesin bizleri. İnşallah en yakın zamanda annen gelir canım. O gelene kadar da usulunce söylemeye çalış yasak olanları.

Merhaba, benim ilk gebeliğim ve takibimi Medipol Mega’da yapıyorum. Doktorunuz kim? Memnun musunuz? Ben şimdilik bir doktora gittim, memnunum ama doğuma bakış açısı nasıl bilmiyorum. Hiç konuşmadık. Sizin deneyiminiz benim için çok kıymetli ☺️🌸
wenebe wenebe selam canım nerelerdesin ne yapıyorsun? Sanki bayadır yazmadığını gördümde merak ettim. Kontrollere gidiyor musun? İnşallah her şey yolundadır :)

Yedi kat yabancı yapıyor bazen ama yakın dediklerin fos çıkıyor. Allah sağlık sıhhat versin, kimseye muhtaç etmesin bizleri. İnşallah en yakın zamanda annen gelir canım. O gelene kadar da usulunce söylemeye çalış yasak olanları.
Güzel dedin valla canım 🤷‍♀️
Hepimiz psikolojik olarak da en az hasarla tamamlayalım şu gebeliklerimizi inşallah 🙏

MissPeaceful MissPeaceful Polyannaa Polyannaa M mllen O Obayram pembemanolya pembemanolya sosmivida sosmivida hosbulduk kızlar ❤❤❤ nasılsıniz nasıl gidiyor sizlerin ve etiketleyemedigim diger kizlar durumlar nasıl bebisler nasil🥰🥰🥰
Esim çok sevindi ya gökçe kız diye evin içinde geziniyor karnıma falan dokunmaya korkuyor ama onun kolu bacagi incecik kırılacak diye 😁😁

MissPeaceful MissPeaceful Polyannaa Polyannaa M mllen O Obayram pembemanolya pembemanolya sosmivida sosmivida hosbulduk kızlar ❤❤❤ nasılsıniz nasıl gidiyor sizlerin ve etiketleyemedigim diger kizlar durumlar nasıl bebisler nasil🥰🥰🥰
Esim çok sevindi ya gökçe kız diye evin içinde geziniyor karnıma falan dokunmaya korkuyor ama onun kolu bacagi incecik kırılacak diye 😁😁
Bizimde cok guzel gidiyor bu hafta detayli ultrasonum var heyecanla bekliyorum 😊
Bide uzuluyordun esin erkek istiyor diye dogsun bak daha da çok sevecek 💕🥰

Daha önceki haftalarda nasıldı hareketi hergun hareket edermiydi yoksa aralikli olarak mi. Benim kızin da 2 gün önceye kadar hergun en az bir kaç kez hareketini hissederdim ama dünden beri tık yok. Korktum açıkçası normal mi acaba?
Şu an da yerleri çok geniş yukari çıkınca hissetmezsin ilk çocukta az hissettirir hareketini

Kızlar çok kötüyüm 😢 Dün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı 😭belim sırtım her yerim berbat halde 😢
Ayni dertten muzdaribiz bende cuma üşüttüm sanırım hastaneden çıkınca

Bende iyiyim caniim 😍 Bidisimizla yuvarlanip gidiyoruz, detayli ultrasonda hersey yolundaydi cok sukur ama haftasina gore 4-5 gun kucukmus bakalim 20 aralikta ne diyecek doktor gelisimi nasilmis 🤲🏻 Onun disinda alisverislere devam ediyoruz iste fiyatlar artmadan herseyini almaya devam ediyoruz 😊 Siz nasilsiniz bakalim cekirdek aile😊❤️

Amin inşallah bebeğe yansıyor duygu halin doğduğunda ağladıysan çok ağlayan sakin huzurlu isen öyle olan çocuk doğuyor

Kizlarr babymalla gittim 😅 Begendigim bebek arabasi trendyolda fiyati yuksek oldugu icin almayi dusunmuyordum baska bi model secmistim ama magazada 3000 tl daha uygun olunca hemen aldim 😍 Esim yoktu ama sen daha hakimsin begendiysen alalim dedi 😀 Portbebe olandan almadim satici da pek onermedi ayaklari bi sure sonra sigmiyormus. Fikir olsun diye paylasiyorum henuz almamis olanlar icin ❤️❤️

Eklentiler

• FC1C47CE-312E-484D-8B6E-5BF96893FD19.webp
    FC1C47CE-312E-484D-8B6E-5BF96893FD19.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 6A77AC1D-ECE6-462A-943E-B889E8F0E009.webp
    6A77AC1D-ECE6-462A-943E-B889E8F0E009.webp
    48 KB · Görüntüleme: 95
  • 483E6918-EAED-4086-BA3A-490FB07B8870.webp
    483E6918-EAED-4086-BA3A-490FB07B8870.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 83
  • C44F9154-0E6D-4F5C-A5B0-5682812E6DA3.webp
    C44F9154-0E6D-4F5C-A5B0-5682812E6DA3.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 100
Kizlarr babymalla gittim 😅 Begendigim bebek arabasi trendyolda fiyati yuksek oldugu icin almayi dusunmuyordum baska bi model secmistim ama magazada 3000 tl daha uygun olunca hemen aldim 😍 Esim yoktu ama sen daha hakimsin begendiysen alalim dedi 😀 Portbebe olandan almadim satici da pek onermedi ayaklari bi sure sonra sigmiyormus. Fikir olsun diye paylasiyorum henuz almamis olanlar icin ❤️❤️

Bu portbebeler çok güzel duruyor ama bebek en fazla 6 aya kadar kullanıyordur.
Bende çok araştırdım ama fiyatına göre inan fazla kullanamazdık.
Travel sistem aldım bende tek elle bile kapanıp açılabiliyor.

Güle güle kullanın canım hepsi çok güzel :KK200:

Bende iyiyim caniim 😍 Bidisimizla yuvarlanip gidiyoruz, detayli ultrasonda hersey yolundaydi cok sukur ama haftasina gore 4-5 gun kucukmus bakalim 20 aralikta ne diyecek doktor gelisimi nasilmis 🤲🏻 Onun disinda alisverislere devam ediyoruz iste fiyatlar artmadan herseyini almaya devam ediyoruz 😊 Siz nasilsiniz bakalim cekirdek aile😊❤️
Canim benim 2 haftaya kadar bile kucuk olsa bir önemi yok, unutma bunlar sadece yaklaşık olcumler 😉 son ayda her hafta250- 300 gr civari alıyordu benim bebis, karin gelisimi biraz geriydi doktor pek önemsememisti ama protein ağırlıklı beslen demisti, bende kirmizi ete ağırlık vermkstim kahvaltida bile kıymalı mememen yapiyordum☺ birde tabi herkesin önerisiyle kaşar muz ceviz tahin pekmez yiyordum bebis kilo alsın diye ve ise yaradı gercekten istersen seninde icine sinmiyorsa bunlardan yemeye baslayabilirsin ama yinede belli bir aya kadar bebek cok fazla alamiyor ozellikle son ay gaza basıyor 😉

Güle güle kullan çok güzeller, babymall mağazasına gitmek lazım galiba 😊

Bu portbebeler çok güzel duruyor ama bebek en fazla 6 aya kadar kullanıyordur.
Bende çok araştırdım ama fiyatına göre inan fazla kullanamazdık.
Travel sistem aldım bende tek elle bile kapanıp açılabiliyor.

Güle güle kullanın canım hepsi çok güzel :KK200:
Portbebe bende almadim oyuzden canim iste yani bacaginin sigmamasi sacma olurdu 😬
Benim de oyle tek elle kapanip aciliyor. Saol canim benim hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallah ❤️
Canim benim 2 haftaya kadar bile kucuk olsa bir önemi yok, unutma bunlar sadece yaklaşık olcumler 😉 son ayda her hafta250- 300 gr civari alıyordu benim bebis, karin gelisimi biraz geriydi doktor pek önemsememisti ama protein ağırlıklı beslen demisti, bende kirmizi ete ağırlık vermkstim kahvaltida bile kıymalı mememen yapiyordum☺ birde tabi herkesin önerisiyle kaşar muz ceviz tahin pekmez yiyordum bebis kilo alsın diye ve ise yaradı gercekten istersen seninde icine sinmiyorsa bunlardan yemeye baslayabilirsin ama yinede belli bir aya kadar bebek cok fazla alamiyor ozellikle son ay gaza basıyor 😉
Ay canim saol rahatlattin sende beni, ete agirlik vermem lazim cok sevmiyorum ama seni dinleyip eti arttirayim olmazsa 🤷🏻‍♀️ Kasar muz ceviz hergun tuketiyorum, beyaz eti de yiyorum artik kirmizi ette menude sık sık olacak 😊❤️

Güle güle kullan çok güzeller, babymall mağazasına gitmek lazım galiba 😊
Saol canim, vallahi bir an once gidin 😊14 araliga kadar fiyatlar yaziyor trendyolda bazi bebek arabalarinda, cokta beklemeyin 😊

Kızlar çok kötüyüm 😢 Dün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı 😭belim sırtım her yerim berbat halde 😢
Cok gecmis olsun .
Daha önceki haftalarda nasıldı hareketi hergun hareket edermiydi yoksa aralikli olarak mi. Benim kızin da 2 gün önceye kadar hergun en az bir kaç kez hareketini hissederdim ama dünden beri tık yok. Korktum açıkçası normal mi acaba?
Bu haftalarda çok hareket etmiyor canim 24 sonrası daha da çok hissedilir ama bazen bebek sakin oluyor jic hissedilmiyor
ABen de cok hissetmiyorum. Hatta hissettigimin o olup olmadigindan da emin degilim. Ama kafaya takmamaya herseyin normal ilerledigini dusunup kendimi motive ediyorum. Bir de daha yeni yolu yariladik ya bence cok hissetmemiz normal. Hayirlisiyla yarin guzel haberler alacaksin. 🙏
Bende senin gibiydim bir anda çok hareketlendi içimi dışıma çıkardı hatta 🥰
Güle güle kullqn çok güzeller. Bebek arabası çok uyguna gelmiş bayılırım böyle ekonomik alışverişe 👏👏🥰

Bizde iyiyiz canım çok şükür🥰
kızlar hareket konusunu konuşmuşlar da benimki maşallah 22. Haftada başladı tekmelere😄 22yi doldurduktan sonra her gün hissediyorum artık. İlk gebelik ve kilolu olmama rağmen baya hissettiriyor artık kendini. Hatta bazen karnımın oynadığını bile görüyorum vururken çok hoşuma gidiyo😍😍😍

Kızlar anneannesi Yusuf'uma ciciler aldı😍 anneme kalmaya gelmiştim hasta diye gelmişken bakalım beraber beğenip alalım dedi. Beşiğini de almıştı sağolsun😍 3 tane lastikli çarşaf ve yastık kılıfı, 2 yastık bir de alez aldık. Ben nevresim almadım. Yorgan kullanmayı düşünmüyorum kışa kadar. Mart nisanı da battaniyelerle idare ederiz dedim zaten ev sıcak oluyor. Annem de yorganını kışın diktiririz beşiğine göre dedi. Size de göstereyim dedim fikir olsun diye🥰 elime ulaşınca canlı görselini de atarım🌸

Eklentiler

• Screenshot_20211213-184142_Trendyol.webp
    Screenshot_20211213-184142_Trendyol.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20211213-184137_Trendyol.webp
    Screenshot_20211213-184137_Trendyol.webp
    22 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20211213-184130_Trendyol.webp
    Screenshot_20211213-184130_Trendyol.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20211213-184119_Trendyol.webp
    Screenshot_20211213-184119_Trendyol.webp