2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Güle güle kullan canım hepsi çok güzel. Şu çarşaf setlerinin gelince fotosunu atarsan çok güzel olur, bende o markadan almayı düşünüyordum

Cok guzeller canim gule gule kullanin Annenin kesesine bereket

Güzel günlerde kullanın canım

Günaydın kızlar, Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Yazmak için kendime gelmeyi bekledim.
Bebeğin her şeyi normal, bir şeyi hariç. Kalpten çıkıp sağ kola giden bir damar var, yemek ve soluk borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş. Bu teşhisin adı da "aberran sağ subklavyen arter" (ARSA)

Başta ne olacak sanki, bir damar sadece dedim ama durum öyle değilmiş. Buna özellikle bakarlarmış.

3 durumdan bahsettiler;
Bu durum normalin bir varyantı da olabilirmiş, yani belki bizlerde de var bilemiyoruz dediler. Ama Down sendromu veya Di George sendromu da olabilirmiş. Ben zaten fetal DNA yaptırmıştım. Temiz çıkmıştı. Doktorun yönlendirmesi ile düşük paketi yaptırmışım. Yani Down sendromuna bakılmıştı ama Di George bakılmamıştı.

Şimdi diyorlar ki damarın yanlış yerde olmasından başka anormallik görülmüyor, ne kalbinde, ne beyninde. Muhtemelen sağlıklıdır ama isterseniz geniş panel fetal DNA yaptırın. Ani bir kararla cumartesi sabah yeniden kan verdim. Onca masrafa şimdi de bu eklendi. Geri sayıma başladım. Sonuç bekliyorum.

Hadi para kazanılır, Allah güç, sağlık versin ama 2 kere fetal DNA yaptırdığıma mı sinirleneyim, çekeceğim strese mi yanayım yoksa genetik bozukluğu olmasa da bu damar yapısıyla yutkunma problemleri yaşayabilirmiş, buna mı üzüleyim. Çok rahatsızlık yaşarsa basit ameliyatı varmış. Doğumdan itibaren çocuk kardiyoloğu takipli olacakmış.

Canım Devitamini beni sormuşsun teşekkür ederim. Sessizce okuyorum, buralardayım.
Genetik bir anomali olmasın diye dua etmekten başka çarem yok, elim kolum bağlı.

Güle güle kullan canım hepsi çok güzel. Şu çarşaf setlerinin gelince fotosunu atarsan çok güzel olur, bende o markadan almayı düşünüyordum
Tabiki atarım canım bende bayadır bakıyordum sonunda aldık inşallah güzel gelir
Cok guzeller canim gule gule kullanin Annenin kesesine bereket
Sağol canım teşekkür ederiz
Güzel günlerde kullanın canım
Sağol canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah

Biliyor musun içimden geçti sanki yolunda gitmeyen birşeyler var diye hissetmiştim sen buralarda yazmayınca. Canım benim şuan sana çokça dua yollayacağım inşallah hiçbir şey çıkmayacak ve sağlıkla huzurla kucağına alacaksın kuzunu. Sağlık versin inşallah rabbim düzelsin herşey. Kalbim seninle.

Kalbini ferah tut insallah genetik bi durum degildir. Dedigin gibi para bir sekilde kazaniliyor canim insallah fetal dna sonucun temiz cikacak. Biliyorum demesi kolay ama stres yapip kendini uzmemeye calis. Dualarim sizinle. Rabbim hepimizi saglikla evladina kavusturacak buna gonulden inaniyorum.

Canım benim, biliyorum çok zor şuan ama inşallah sonuçlar gelince için ferahlayacak eşlik eden başka bir anomali olmaması da iyi haberlerin başlangıcı inşallah

Teşekkür ederim destek mesajlarınıza, bir yandan çalışmak iyi geliyor kafam dağılıyor ama akşamları dayak yemiş gibi oluyoruz eşimle. İnanın bebeğin görüntülerinin keyfine varamadık. Öyle hareketli, öyle tatlı ki. Gün boyu benimle iletişimde olması kalbimi ısıtıyor. Sanki "Ben iyiyim anne, merak etme." der gibi.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-12-10 at 12.44.23.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 75
Canim benim insallah korktugumuz gibi olmayacak hersey yolunda gidecek insallah lutfen uzulmemeye calis zor biliyorum ama o guzel yavrunun hissetmemesi icin elinden geleni yap olurmu dualarimizdasin

Oyy maşallah ona teyzeleri yer onun o ağzını burnunu

Güle güle kullanın çok ciciler. Nevresim takımlarının kalitesi dokusu nasıl acaba ürünler gelince yazar mısın
Cok gecmis olsun. Rabbım şifa versin Allah'tan ümit kesilmez isallah hayırlı güzel şeyler duyarsın.
Ama nası güzel annesi çok huzurlu, çok tatlı duruyor meleğin ❤❤

Ne güzel poz vermiş maşallah yavrum benim.
İçini ferah tut yanılma payları da çok oluyor dr ların ultrasonda. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın

Oyy masallah bu mucizeye.
Herşey güzel olacak annesi

Maşallah miniğe kendini ve bebeğini strese sokma bence her şey yolunda ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelecek Dualarım sizinle

Allahim her şeyin hayırlısını versin cnm inslalah sağlıkla alicaz kucağımıza bende sessizce takipteyim sizleri bende girdim.ayrintiliya ense kalınlığı hafif artmış ve kalpte hafif bor parlama gördü down sendromu olabilirdi olmayabilirdi ama benim deneyimlerini göre değil dedi 28 haftada kalp için bir daha gidicem perinatoliye sonuçta bu saatten sonra bizim kızımız herseyiyle kabulumuz bir test yaptırma taraftari degiliz bu arada suyumda hafif bir azalma var bugün kendi dr sonuçlarımi goturdum Çarşamba kaçak varmi acaba diye test yapılacak burda biri daha vardı suyu azalan kimdi acaba.

Ne güzel poz vermiş maşallah kuzucuk
Sonuçlarda temiz gelicek inşallah dua gönderiyorum sana

Güle güle kullanın çok ciciler. Nevresim takımlarının kalitesi dokusu nasıl acaba ürünler gelince yazar mısın
Tabi yazarım canım ben nevresim takımı olarak almadım ama çarşaf ve yastık kılıfı olarak aldım. Yine de kaliteleri aynıdır tabi

Benim de hareketliyken 2 3 gün çok az hareket etti. Bi korktum ben de ama bugün gayet hareletli. İçini ferah tut canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…