2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim ikinci dozdan da 5 ay geçti . Bir ay sonra antikor testi yaptırıcam durumuma göre aşıyı düşünücem , eğer antikorlarım yeterli düzeydeyse doğum sonrasına bırakacağım aşı olmayı .

Sanırım aynı ürünü beğenmişiz. Dün biz de Mocha serisinin siparişini verdik. Benim yatak odam, salonum her yer beyaz lake mobilya olduğu için çocuk odasında meşe rengini tercih ettiğimizden Çilek’ten bu mocha serisini aldık. Bir arkadaşım da kızı için genç kısmını kullanıyor çok memnun.

M mllen sanırım senin beğendiklerin Natura ve Cotton serileri. Onlara da çok bakmıştım. Evin heryeri beyaz olduğundan eledim, yoksa çok güzeller. Abimlerin iki oğlu var. İki çocuklarını da bembeyaz mobilya ile büyüttüler. Çok ona takılmamak lazım. İçindeki örtüler aksesuarlar ile farklı renkler oluyor. Hem ona bakarsak eşim kaç yaşında bembeyaz evde yaşıyor

Son iki haftada bile fiyatlar epey değişti, bu nedenle çok geç kalmadan sipariş vermekte fayda var. Bu arada eğer Çilek’in yatak süngerlerini beğenmezseniz İşbir yatak’a bakın. Çoğu doktorun tavsiyesi.

Günaydın canım.
Benim kız da öyle valla gözüm korktu.
Gece ben tam uyuyorum içerde coşuyor

Ama umarım doğunca akıllı bir çocuklar olurlar bizi üzmezler :)

Güzel günlerde kullanın inşallah
Benim de pastel bir renk oluşu çok hoşuma gitti. Bu hafta çıkabilirsem eğer halledeceğiz biz de inşallah

Bnde siz gibi düşünüyorum bide bunun şartları daha zor Allah korusun herseyi düşünüyor insan gece biraz yürüyüş yaptık ayaklarım üşüdü ıslanır gibi oldu hemn çoraplarımı değiştirdim onada getirdim ben alışkınım diyor dağda ayaklarımız kar gibi olurdu bembeyaz çorapları çıkardık posi sarardik uyurken ısınsın diye diyor içim falan gitti ağlayiverdim dediğin gibi burda yanımızda güvende olsun yeter
Doktor bebek gelişimi önde 35ten snra doğum olabilir diyor belli de olmaz dedi canm ondan sordum çok çok teşekkür ederim mesajların destegin için ❤❤

Ben normalde çok zayıftım canm boyuma göre 1.70 boy 41 kilo sonrasında esim çok rahatsız oldu nisanliyken zorla vitaminler yiyecekler falan kilo aldım 1.5 senede 68 kilo oldum hamile kaldım o kiloyla iste 10 kiloya yakın vermiştim şimdi 63 kiloyum biraz almışım onceden giydiğim kendi kotlarim falan çok olmuyordu zaten hamilelik pantolonu aldım normalde 36 bedeni tam oldu ama ben büyük aldm 38 aldım gittikçe esniyor ona göre al zaten kenarlarından ayarlanıyor ya ordan yaparsın genişlemesini daralmasini bnce kendi bedeninde al

Olur bence canım ya. Normal almışsın. Ben 2 beden büyük aldım eve aldım hepsini dedim rahat rahat giyeyim doğuma kadar yattığım yerde
Bol çok rahat oluyor ya ben zaten tesettürluyum yani normalde de bol giyinmeyi seviyordum üstüme almadım bile kazaklarim tuniklerim hep bol pantolonlar sorun oldu belleri dar kendi bol o yüzden 2 tane hamilelik pantolonu evde giymeye bol takım aldm bnde daha rahat

Ben her sabah 5 ile 7 arası uyanık oluyorum hareketlerinden dolayı erkenci kuş olcaz galiba bu gidişle

Herkese günaydın. Çalıştığım hastanenin başhekimi enfeksiyon hastalıkları uzmanı, az önce onun yanındaydım. 2 Sinovac, 1 Biontech aşım var ne yapayım, beni korkutuyorlar dedim. Son aşımın üzerinden 5 ay geçtiği için "6. aya girmişsin koruyuculuğu düşmüştür, doğumdan önce her türlü yaptıracağım dersen şimdi güzel zamanlama" dedi.

1 ay önce sorduğumda gerek yok demişti ama şimdi omicron varyantı için 2 biontech koruyuculuk sağlıyor dedi.

Antikor baktırmıştım ama onun çok anlamlı olmadığını söyledi, bizim serviste antikorlu bir sürü hasta yatıyormuş.
Ben aşı olacağım gibi görünüyor ama tetanoz aşımın 2. dozu da yaklaştı. Arası ne kadar olmalı diye sormayı unuttum. Aranızda yakın zamanda iki aşıyı olan var mı?

Demek ki cilek mobilyalari baya kaliteli oluyor canim. Bu modeli de begendik ama evin yerleri ahsap cok bogar diye direk eledik. Aslinda cilekteki tum modeller assagi yukari ayni cok guzeller renk farklari var. Oyuncak ve nevresimle gayet guzel hava katilir

Ya bende beyaz düşünüyorum:)) neden olmaz ki beyaz ?
Gayet olur canim tamamen zevk meselesi. Benimkinin ruhu kararmis ondan olmaz diyor.
Sen baby hug almaya karar verdin mi ?

Hayirlisi olsun guzel saglikli gunlerde kullanin. Evet natura serisini ikimizde begendik ama benim icimde bembeyaz bi ev tasarlamak vardi yapamadik bari oglumun odasi oyle olsun dedim ama sanirim natura alacagiz. Onun da cogunlugu beyaz zaten. Sifonyerin uzerindeki parcanin ekstradan masa olmasi cok iyi. Minik masasi da olmus olur ekstradan almaya gerek kalmaz.

Eklentiler

• Screenshot_20211220-111302_Samsung Internet.webp
    24 KB · Görüntüleme: 40
Çok kararSızım amaaaa sanırım alacağım :) çok güzel görünüyor ..

Canım benim doktor aynı anda da olunabilir ama sonuçta vücuda iki ayrı bakteri virüs giriyor. Bünyeyi ikisiyle birden yormamak adına 2 hafta ara koymak daha iyi olur demişti.

G grun isbir yatak olculeri maalesef uymuyormus. 80×180 olcu de yatak goremedim sitesinde.
Canım oluyordu sanki ya. Biz sormuştuk ölçülerini o gün. Yükseklik önemli demişti çocuk. Kaç cm demişti ama hatırlayamıyorum
13 cm kalmış aklımda ama emin değilim.
İşbirde de vardı o yükseklikte yataklar.
Mesela aşağıdaki 12 cm.

G grun isbir yatak olculeri maalesef uymuyormus. 80×180 olcu de yatak goremedim sitesinde.
Şimdi tekrar baktım çilek in sitesinde iki yatak var 80x180 olan. 13 cm diyor ikisinin yüksekliğine de. Doğru hatırlamışım
Tabi yine aldığın yere danışmakta fayda var.

Kızlar selamlar,
hangi marka bez kullanmayı düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım da :)

İkinci kizimda bende korkmuştum, gece hep hareketliydi ama hic oyle olmadi, dogdugu günden beri geceleri hep uyudu cok sukur
Benimde gece hareketli baya, uyumicaz heralde diyordum ama dediğine göre öyle olmak zorunda değil demek ki. Bakalım bizi beler bekliyor

Bu takımda çok güzelmiş, güle güle kulllan. Demek çilek kaliteli, aklımızda bulunsun

Günaydın iyi haftalar
İyi haftalarr

Çok kararSızım amaaaa sanırım alacağım :) çok güzel görünüyor ..
Evet cok guzel ben de kullananlarin etkisinde kalarak anne yani baby hug karar verdim. E tabi ana kucagi ve mama sandalyesi olmasi da avantaj cunku ekstradan baska seyler alip yer kaplamasini istemedim. Az esya cok huzur :) Bir de tekerlekli olmasi cok guzel. Biz simdiden kurduk. Mesela odami supururken falan hic yorulmadan ittiriyorum. Umarim bebegim de icinde keyifli huzurlu olur.

Evet canim 13cm di. Detayli sekilse baktim ben de sonradan 80×180 olani gordum. Once karyola dolabi falan alalim da yataga da ya isbirden ya yatastan bakicam :)
K.validemi aradik, yazin aliriz dedik ama fiyatlar yukseliyor. Siz oradan siparis verebilir misiniz diye sorduk. K.peder arkadan zaten dolar 18e yaklasti, batacagimiz kadar battik bi bebek odasi mi alamayacagiz dedi. Sanirim bebek odasina gonullu oldular K.validem de dedi cilek mobilyanin yerini biliyorum musait vakitte bi ugrar sizin sectiginiz modelin siparisini veririz dedi. Dedim zaten bu ay siparis versek, en erken subatta gelirmis. Sorun degil buradayiz geldiklerinde kapiyi acariz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…