2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tadini cikart, bol bol ye ic alisveris yap canim. Hatta goturebilecegin yiyeceklerden al gotur. Ben acikcasi her haftasonu cikip gorgusuz gibi yemek yiyorum
Sefan olsun Ben de kendimi yemeğe vuracağım yanımda da getireceğim buzluk çantası aldım yanıma gelmişken bir de e-bebek mağazasını gezicem onun icin de ayrı heyecanlıyım

Kızlar nasılsınız taşınma ev bulma önce rahimde perde sonra enfeksiyon derken vakit bulamadım. Avidite test sonucu doktoruma göre daha önce geçirdiğimi gösteriyormus. Güvenip öyle devam ediyorum çünkü ihtimaller insani yıpratıyor. Sizler nasılsınız yazdıklarınizi okudum ben daha 1 zıbın bile almadım bazen hamile olduğumu bile unutuyorum aşırı yoğun geçti..

İyi yolculuklar canım afiyet olsun şimdiden

Günaydın canım iyi yolculuklar hoş gel , bol bol güzel yemeklerden ye bebişte hissetsin inşallah

Sefan olsun Ben de kendimi yemeğe vuracağım yanımda da getireceğim buzluk çantası aldım yanıma gelmişken bir de e-bebek mağazasını gezicem onun icin de ayrı heyecanlıyım
E bebegi kokla bakalim benim gibi sevecek misin Tabii iyi yapmissin canim, biraz stok yap guzel yiyeceklerimizi

Saol canim benim
Simdiye geldin belki de Hos geldin canim Her anin tadini cikarr bol bol ye ic gezzz Bize aldigin herseyi goster mutlaka bekliyoruzz

Beni de şu şüpheye düşürüyor. Sırt üstü yatınca oğlum hemen oynuyor. Hiç beklemeden. Rahatsız oluyor sanırım. Sırt üstü yatınca yerleri daralıyormuş öyle okudum bir yerde
Himm birde kan akisi kotu etkileniyor diye kalmış aklimda, bana her gittiğim doktor söylemiştir, o yuzden son haftaları beklememek lazim

benim kv . ben 6 tane doğurdum hiç kusmadım deyip bana hava atıyor beni deli ediyor.üstelik 1kere dahi aramamıştır. gamsızlar biliyorum zaten de bu kadarını da beklemiyordum

bu cok dogru, atar ve toplar damar sirttan gectigi icin gobek yuku binince damarlardaki kan akisi yavasliyormus.. ama yatip 3-5 dk bebegi dinlemekten bir sey olmaz uzun sure 15-20 dk yatmamak gerekmis :) O Obayram

Merhaba nisan anneleri. Nasipse ben de nisan annesi olacağım. Geçen hafta perinatoloji muayenesinde uterin arterde çift taraflı çentik olduğu söylendi. Bu da ilerleyen zamanlarda preeklemsiye ve bebekte gelişim geriliğine sebep oluyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Himm birde kan akisi kotu etkileniyor diye kalmış aklimda, bana her gittiğim doktor söylemiştir, o yuzden son haftaları beklememek lazim

bu cok dogru, atar ve toplar damar sirttan gectigi icin gobek yuku binince damarlardaki kan akisi yavasliyormus.. ama yatip 3-5 dk bebegi dinlemekten bir sey olmaz uzun sure 15-20 dk yatmamak gerekmis :) O Obayram

Desenize benim yanlar çürümeye mahkum

Merhaba arkadaşlar, mayıs annelerinden geliyorum.Bir arkadasa müdürü 24.hafta izninin kalktığını söylemiş, ben inanmadım.Sizler au an ya yeni aldınız ya da yeni alıyorsunuz, bilginiz var mi acaba?

Desenize benim yanlar çürümeye mahkum
Valla doktorunuz ne diyorsa öyle yapın tabi ama ben gündüzleri tvyi hep sırt üstü yatarak izlerim. Hiçte gelişim geriliği yaşamadım hatta 2 hafta önden gidiyor 3.bebeğim benim hiçbirinde yan yatmak için zorlamadım kendimi. Zaten ileriki aylarda istesekte sırt üstü yatamayız ciğerlere baskı yapacağı için nefes almakta zorlanıcaz. Ama şuan sırtüstü pozisyon bana daha rahat geliyor. Yine de bir sorayım doktoruma danışmakta fayda var.

Merhaba arkadaşlar, mayıs annelerinden geliyorum.Bir arkadasa müdürü 24.hafta izninin kalktığını söylemiş, ben inanmadım.Sizler au an ya yeni aldınız ya da yeni alıyorsunuz, bilginiz var mi acaba?
Bana öyle birşey denmedi devam ediyor diye
Biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…