İyi yolculuklar. Keyifli vakit gecir Türkiye deKızlar yarın aylar sonra ülkeme geliyorum, çok heyecanlıyımaklım fikrim yemeklerde , keşke hiç doyma duygum olmasa da özlediğim her şeyi yiyebilsem, her şey burnumda tütüyor valla sabahı zor edicem heralde
Sefan olsunTadini cikart, bol bol ye ic alisveris yap canim. Hatta goturebilecegin yiyeceklerden al gotur. Ben acikcasi her haftasonu cikip gorgusuz gibi yemek yiyorum
İyi yolculuklar canımKızlar yarın aylar sonra ülkeme geliyorum, çok heyecanlıyımaklım fikrim yemeklerde , keşke hiç doyma duygum olmasa da özlediğim her şeyi yiyebilsem, her şey burnumda tütüyor valla sabahı zor edicem heralde
Günaydın canım iyi yolculuklar hoş gel , bol bol güzel yemeklerden ye bebişte hissetsin inşallahKızlar yarın aylar sonra ülkeme geliyorum, çok heyecanlıyımaklım fikrim yemeklerde , keşke hiç doyma duygum olmasa da özlediğim her şeyi yiyebilsem, her şey burnumda tütüyor valla sabahı zor edicem heralde
E bebegi kokla bakalim benim gibi sevecek misinSefan olsunBen de kendimi yemeğe vuracağım yanımda da getireceğim buzluk çantası aldım yanıma gelmişken bir de e-bebek mağazasını gezicem onun icin de ayrı heyecanlıyım
Saol canim benimDuymadım ama doğrudur dediğin. Herseyi bilemiyoruz tabi. Bende araştıracağım
Şükür Allah sifa versin
Yan yatmaktan yanlarım acıyor bende arada sırt üstü yatıyorum. Karnim çok gerilirse bacaklarımın altına tam diz kapaklarimizin altına gelecek yere yastığı koyuyorum hem karnım geçilmiyor hemde biraz yan tarafların dinleniyor.
Simdiye geldin belki deKızlar yarın aylar sonra ülkeme geliyorum, çok heyecanlıyımaklım fikrim yemeklerde , keşke hiç doyma duygum olmasa da özlediğim her şeyi yiyebilsem, her şey burnumda tütüyor valla sabahı zor edicem heralde
Daha iyiyim canım teşekkür ederim sanırım kendimi sıcak tutunca ıslaklık azaldı. Yarın detaylı ultrasona gideceğim ordada doktora sorarım belkiDevitamini sen nasil oldun canim ?
Himm birde kan akisi kotu etkileniyor diye kalmış aklimda, bana her gittiğim doktor söylemiştir, o yuzden son haftaları beklememek lazimBeni de şu şüpheye düşürüyor. Sırt üstü yatınca oğlum hemen oynuyor. Hiç beklemeden. Rahatsız oluyor sanırım. Sırt üstü yatınca yerleri daralıyormuş öyle okudum bir yerde
Iyi olmana sevindim canim. Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzDaha iyiyim canım teşekkür ederim sanırım kendimi sıcak tutunca ıslaklık azaldı. Yarın detaylı ultrasona gideceğim ordada doktora sorarım belki
benim kv . ben 6 tane doğurdum hiç kusmadım deyip bana hava atıyorHerkes burada kv yazarken ben biraz da bizim piremsesden bahsedeyimbenim ailem şehir dışında, kayınvalidem ise iki sokak ötede oturuyor. 5.5 aydır sürekli kusuyorum evde yemek pişiremiyorum. Bilin bakalım bir tabak çorba gönderdi mi? Tabiki hayır! Sadece arıyor ay hala mı kusuyorsun kıyamam diyor ve kapatıyor. Geçenlerde annem geldi iki hafta kaldı yanımda her çeşit yemeği tatlıyı yaptı canım benim yesem de yemesem de.. benim kapımı doğru düzgün açmayan kayınvalidem iki akşamda bir annemle görüşmek bahanesiyle bana gelip akşam yemeğine ve sonrası tatlı tuzlu oturmasına kaldı. Annem gittiğinden beri yine piyasada yok arada sinir krizi geçirip eşime isyan etsem de artık sadece gülüyorum. Bir insan ancak bu kadar gamsız olabilir diye..
bu cok dogru, atar ve toplar damar sirttan gectigi icin gobek yuku binince damarlardaki kan akisi yavasliyormus.. ama yatip 3-5 dk bebegi dinlemekten bir sey olmaz uzun sure 15-20 dk yatmamak gerekmis :) O ObayramSırt üstü yatınca omurga boyunca uzanan damara baskı oluyormuş. Bu da annede tansiyon düşüklüğüne ve bebeğe az kan gitmesine neden oluyomuş. O yüzden yan ya da yarım yan yatmak daha iyiymiş. Yine doktoruna da sorarsın benim gördüğüm bu şekilde maalesef
Himm birde kan akisi kotu etkileniyor diye kalmış aklimda, bana her gittiğim doktor söylemiştir, o yuzden son haftaları beklememek lazim
Valla doktorunuz ne diyorsa öyle yapın tabi ama ben gündüzleri tvyi hep sırt üstü yatarak izlerim. Hiçte gelişim geriliği yaşamadım hatta 2 hafta önden gidiyorDesenize benim yanlar çürümeye mahkum
Bana öyle birşey denmedi devam ediyor diyeMerhaba arkadaşlar, mayıs annelerinden geliyorum.Bir arkadasa müdürü 24.hafta izninin kalktığını söylemiş, ben inanmadım.Sizler au an ya yeni aldınız ya da yeni alıyorsunuz, bilginiz var mi acaba?
Canım bende yattım daha önce aylarca kipirdamadan, zor biliyorum ama baska secenek yok malesef, bugünlerde geciyor unutuluyor, bebise odaklanmak lazimDesenize benim yanlar çürümeye mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?