2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim tek tarafta vardi, doktor aspirin vermisti, bir sorun olmadi cok sukur, tabi yakin takip lazim, akis iyi olmayinc bebek iyi beslenemeyebilir

Canım bende yattım daha önce aylarca kipirdamadan, zor biliyorum ama baska secenek yok malesef, bugünlerde geciyor unutuluyor, bebise odaklanmak lazim
Ben sürekli yattım çok hareketli ve hiç oturmayan biri olarak çok zor ama yeterki benekler sağlıkla doğsun hiç önemli değil ve bizde sağlıklı olalım

Merhaba arkadaşlar, mayıs annelerinden geliyorum.Bir arkadasa müdürü 24.hafta izninin kalktığını söylemiş, ben inanmadım.Sizler au an ya yeni aldınız ya da yeni alıyorsunuz, bilginiz var mi acaba?
Ben dilekçemi verdim bu hafta özlük birimiylede görüştüm devam ediyor

benim kv . ben 6 tane doğurdum hiç kusmadım deyip bana hava atıyor beni deli ediyor.üstelik 1kere dahi aramamıştır. gamsızlar biliyorum zaten de bu kadarını da beklemiyordum
Aynısını benimki de dedi 7 doğurdum yok dusuklerim oldu hiç bilmedim her işi yaptım falan filan

Aynısını benimki de dedi 7 doğurdum yok dusuklerim oldu hiç bilmedim her işi yaptım falan filan
benim kv . ben 6 tane doğurdum hiç kusmadım deyip bana hava atıyor beni deli ediyor.üstelik 1kere dahi aramamıştır. gamsızlar biliyorum zaten de bu kadarını da beklemiyordum
Benimki de perdelerini yikarken kasilmalari baslamis, perdeleri asarken de suyu gelmis. Gıkı çikmadan islerini bitirmis oyle hastaneye gitmis. Sancisi olmasina ragmen hic soylenmemis. Otobuse binip hastanenin onunde kocasiyla bulusmus. 2 saat sonrada hic sesi cikmadan dogurmus. Darisi basima demekle yetindim.

Biz gelinler tırt çıktık desene

otobüse binip hastanede kocasıylamı buluşmuş . ay çok güldüm ALLAH ta seni güldürsün

Şu en gerilik yok fakat ilerleyen zamanlarda olabilir dedi. İki taraflı olması problemmiş. Tedirgin oldum açıkçası. Umarım sorunsuz ilerler. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Son düzenleme:
O nasıl bir süper güç öyle yaaaa

Daha önce doğum yapan anneler
Bebek hareketleriyle doğum sancısını birbirine karıştırmam mümkün mü?
Önce karnım sertleşti biraz. Soluma yattım bir süre sonra göbek deliği çevremde peş peşe kasılıp gevşeme gibi şeyler oldu. Ama bebek hareketi gibi içerden gibiydi de anlamadım. Biraz can acıtıcı gibiydi. Sanki sürekli geriniyordu çocuk. Sonra geçti. 17:49 idi.
18:22 de aynı şey tekrar oldu. Şimdi yine geçti.
Çok farklı bir şey. Bebek mi emin de olamadım. Sabah perinatolog randevum var ama çok gerildim

kızlar arada akıntı yaşıyor musun uz
Evet bu sıra yaşıyorum. Hafif ıslaklığı var ve bebegin baskısından dolayı tuvaleti tutmakta zorlanıyorum o da kaçıyor
Valla kadın olmak zor
Maşallah, masallah ne marifetli kadınmış ayakta alkışladım. Oğlumu yormaz nazlanma, bun otobüse doğuma öyle git taksi falan gereksiz şeyler bunlar. Cok mesajlar içeriyor bu konusma
Oyy maşallah , güzel kız çok güzel çıkmış.
Bende şu anda yaşıyorum. O kadar kuvvetli vuruyor ki sancı mi anlayamıyorum. Ama sancı daha aşağıda ve düzenli aralıklarla oluyor. Buyudukleri için hareketleri canımızı acıtıyor. Benimki çok sakindi ama 2 haftadır çok hareketli ve gobegim cok büyüdü 6 aylık değilde 8 qylik gibi görünüyorum. Kilolu görünmek değil gobegim cok büyük gibi geliyor.

3. yü beklerken uyuyakalmışım şimdi uyandım çok korktum valla. benim de bugün yemekten sonra işte karnım şişti bir sertleşti. Biraz fazla yedim ondan herhalde dedim. Dinlenmek için yatınca böyle de canım acıyınca dedim ne oluyor. Aynen normalde sakindi. Hatta dün mu bugün mü ne dedim ya bazen uzun süre hareket etmiyor içimi rahatlatmak için sırt üstü yatıyorum hemen oynuyor rahatlıyorum diye. Bir de sola yatıyordum hiç oynamazdı öyle.
Ben de çok araştırdım bele de vuruyormuş doğum sancısı. Çok şükür sadece göbeğimdeydi ona sığındım bekledim valla
Göbeği kıyaslayamıyorum çünkü normalde de kiloluydum ve azcık toparlayıcı atlet faln giyeyim 6 aylık hamile gibi dururdum. Kilo da almadım hala. Şimdi tek farkı sanki o atleti giymişim gibi göbeğim ortada toplandı öne çıktı ve sertleşti.
Magnezyum u falan içtiğinde rahatlıyor mu peki karnın? Ben içince çok rahatlıyorum pamuk gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…