Kac haftaliksiniz ,izin aldınız miBana öyle birşey denmedi devam ediyor diye
Biliyorum
Benim tek tarafta vardi, doktor aspirin vermisti, bir sorun olmadi cok sukur, tabi yakin takip lazim, akis iyi olmayinc bebek iyi beslenemeyebilirMerhaba nisan anneleri. Nasipse ben de nisan annesi olacağım. Geçen hafta perinatoloji muayenesinde uterin arterde çift taraflı çentik olduğu söylendi. Bu da ilerleyen zamanlarda preeklemsiye ve bebekte gelişim geriliğine sebep oluyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
23 e gireceğim ocağın ilk haftası alacağım bendeKac haftaliksiniz ,izin aldınız mi
Ben sürekli yattım çok hareketli ve hiç oturmayan biri olarak çok zor ama yeterki benekler sağlıkla doğsun hiç önemli değil ve bizde sağlıklı olalımCanım bende yattım daha önce aylarca kipirdamadan, zor biliyorum ama baska secenek yok malesef, bugünlerde geciyor unutuluyor, bebise odaklanmak lazim
Ben dilekçemi verdim bu hafta özlük birimiylede görüştüm devam ediyorMerhaba arkadaşlar, mayıs annelerinden geliyorum.Bir arkadasa müdürü 24.hafta izninin kalktığını söylemiş, ben inanmadım.Sizler au an ya yeni aldınız ya da yeni alıyorsunuz, bilginiz var mi acaba?
Teşekkür ederimBen dilekçemi verdim bu hafta özlük birimiylede görüştüm devam ediyor
Aynısını benimki de dedi 7 doğurdum yok dusuklerim oldu hiç bilmedim her işi yaptım falan filanbenim kv . ben 6 tane doğurdum hiç kusmadım deyip bana hava atıyorbeni deli ediyor.üstelik 1kere dahi aramamıştır. gamsızlar biliyorum zaten de bu kadarını da beklemiyordum
Aynısını benimki de dedi 7 doğurdum yok dusuklerim oldu hiç bilmedim her işi yaptım falan filan
Benimki de perdelerini yikarken kasilmalari baslamis, perdeleri asarken de suyu gelmis. Gıkı çikmadan islerini bitirmis oyle hastaneye gitmis. Sancisi olmasina ragmen hic soylenmemis. Otobuse binip hastanenin onunde kocasiyla bulusmus. 2 saat sonrada hic sesi cikmadan dogurmus.benim kv . ben 6 tane doğurdum hiç kusmadım deyip bana hava atıyorbeni deli ediyor.üstelik 1kere dahi aramamıştır. gamsızlar biliyorum zaten de bu kadarını da beklemiyordum
Aynısını benimki de dedi 7 doğurdum yok dusuklerim oldu hiç bilmedim her işi yaptım falan filan
Benimki de perdelerini yikarken kasilmalari baslamis, perdeleri asarken de suyu gelmis. Gıkı çikmadan islerini bitirmis oyle hastaneye gitmis. Sancisi olmasina ragmen hic soylenmemis. Otobuse binip hastanenin onunde kocasiyla bulusmus. 2 saat sonrada hic sesi cikmadan dogurmus.Darisi basima demekle yetindim.
Etiketleyemedim siziBenim tek tarafta vardi, doktor aspirin vermisti, bir sorun olmadi cok sukur, tabi yakin takip lazim, akis iyi olmayinc bebek iyi beslenemeyebilir
O nasıl bir süper güç öyle yaaaaBenimki de perdelerini yikarken kasilmalari baslamis, perdeleri asarken de suyu gelmis. Gıkı çikmadan islerini bitirmis oyle hastaneye gitmis. Sancisi olmasina ragmen hic soylenmemis. Otobuse binip hastanenin onunde kocasiyla bulusmus. 2 saat sonrada hic sesi cikmadan dogurmus.Darisi basima demekle yetindim.
Taksiye bile binmedim hic nazlanmadim demek istiyor :)otobüse binip hastanede kocasıylamı buluşmuş. ay çok güldüm ALLAH ta seni güldürsün
Aslan burcuO nasıl bir süper güç öyle yaaaa
İnşallah bir sorun olmaz, takipte olduğunuz sürece zaten doktorlar yonlendirme yapacaktirEtiketleyemedim sizi
Evet bu sıra yaşıyorum. Hafif ıslaklığı var ve bebegin baskısından dolayı tuvaleti tutmakta zorlanıyorum o da kaçıyorkızlar arada akıntı yaşıyor musun uz
Maşallah, masallah ne marifetli kadınmışBenimki de perdelerini yikarken kasilmalari baslamis, perdeleri asarken de suyu gelmis. Gıkı çikmadan islerini bitirmis oyle hastaneye gitmis. Sancisi olmasina ragmen hic soylenmemis. Otobuse binip hastanenin onunde kocasiyla bulusmus. 2 saat sonrada hic sesi cikmadan dogurmus.Darisi basima demekle yetindim.
Oyy maşallahEki Görüntüle 2977309
Bugün detaylı ultrasona girdik bizde çok şükür herşey yolundaŞansımıza yüzünüde güzel gördük. Cinsiyette halen tereddütteydim ben nedense ama bugün içim rahatladı çok şükür :)) 22+1 haftada görmüş olduk kızımızı 570 gr boyu 29-30 cm di sanırım
Bende şu anda yaşıyorum. O kadar kuvvetli vuruyor ki sancı mi anlayamıyorum. Ama sancı daha aşağıda ve düzenli aralıklarla oluyor. Buyudukleri için hareketleri canımızı acıtıyor. Benimki çok sakindi ama 2 haftadır çok hareketli ve gobegim cok büyüdü 6 aylık değilde 8 qylik gibi görünüyorum. Kilolu görünmek değil gobegim cok büyük gibi geliyor.Daha önce doğum yapan anneler
Bebek hareketleriyle doğum sancısını birbirine karıştırmam mümkün mü?
Önce karnım sertleşti biraz. Soluma yattım bir süre sonra göbek deliği çevremde peş peşe kasılıp gevşeme gibi şeyler oldu. Ama bebek hareketi gibi içerden gibiydi de anlamadım. Biraz can acıtıcı gibiydi. Sanki sürekli geriniyordu çocuk. Sonra geçti. 17:49 idi.
18:22 de aynı şey tekrar oldu. Şimdi yine geçti.
Çok farklı bir şey. Bebek mi emin de olamadım. Sabah perinatolog randevum var ama çok gerildim
3. yü beklerken uyuyakalmışım şimdi uyandımEvet bu sıra yaşıyorum. Hafif ıslaklığı var ve bebegin baskısından dolayı tuvaleti tutmakta zorlanıyorum o da kaçıyor
Valla kadın olmak zor
Maşallah, masallah ne marifetli kadınmışayakta alkışladım. Oğlumu yormaz nazlanma, bun otobüse doğuma öyle git taksi falan gereksiz şeyler bunlar. Cok mesajlar içeriyor bu konusma
Oyy maşallah, güzel kız çok güzel çıkmış.
Bende şu anda yaşıyorum. O kadar kuvvetli vuruyor ki sancı mi anlayamıyorum. Ama sancı daha aşağıda ve düzenli aralıklarla oluyor. Buyudukleri için hareketleri canımızı acıtıyor. Benimki çok sakindi ama 2 haftadır çok hareketli ve gobegim cok büyüdü 6 aylık değilde 8 qylik gibi görünüyorum. Kilolu görünmek değil gobegim cok büyük gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?