2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sancı öncesi hafif pembe akıntı gelir nişan
Pembe akıntı
Sancı belden geliyor doğum öncesi olan ardına pembe bir akıntı geliyor gayet normal şu an da ki sancılarda karın kaslarındaki baskıdan

Dogum sancısı benim için kendini cok belli eden birseydi ama herkesin farklı olabilir tabi, bu haftalarda sonra bebek artik buyuyor yeri dar geliyor arada sertlesebilir karin. Dogum sancısı genelde duzenli olur, once geniş aralıklarla sonrada cok sık gelir, bazen dogum suyun gelmesiyle, bazen nişan gelmesiyle, bazen de sanci ile anlaşılır. Icini ferah tut insallah bir sorun olmaz

Canim göbeğini sikicak hic birsey giyme onunda etkisi olabilir. Kasılmalara magnezyum iyi gelir, dogum geciktirici özelliği vardır.

Hadi bakalim bebislerimiz biraz buyusun oda kokusu olarak kullaniriz bol bol aliveris yapip yiyip icip keyif almissindir umarim
Yemek kısmı çok güzeldi alışveriş icin şöyle bişey var , internet fiyatları daha uygun bence birçok üründe . Bizim ateşölçer 1000₺ ydi e-bebekte mesela , biz iyiki aldık da çıkardık öyle şeyleri aradan pamuk aldım 15li pakette satılıyordu her bir pakette 60 tane var o hesaplıya geldi, onun dışında depend aldım kendime , kiraz çekirdekli reflü yatağımızı aldık sevibebeden, lansinohun süt saklama şişelerini almıştım geçenlerde , onlar için biberon ucu aldım bugün , o uçlarla biberon olarak kullanılabiliyor şişeler . Onun dışında pentiden emzirme sütyeni aldım indirimdeydi çok hoşuma gitti 75₺ ydi, lcwden gecelik ve emzirme sütyeni aldım yine onlar da çok içime sindi . Şöyle bir diş kaşıyıcı aldım eldiven şeklinde çok hoşuma gitti Bir de korbell çöp kovası gördüm şöyle bi inceledim mantığıma yattı galiba onu alıcam yarın . 149₺ ydi fiyatı.

Eklentiler

• DDBE245F-350D-431B-A215-15097AFDF01D.webp
    54 KB · Görüntüleme: 43
Hadi bakalim bebislerimiz biraz buyusun oda kokusu olarak kullaniriz bol bol aliveris yapip yiyip icip keyif almissindir umarim
Canim aslinda kokular hic iyi degil, hem kiyafetlerde hemde oda da. Bebek ve anne baglanmasinda ozellikle kokusuz deterjanlar öneriliyor ve annenin parfüm kullanmaması. Oda kokuları da yine aynı şekilde bir cok zararı var, ozellikle alerjik hastalıklar, astım bronşit vs ve tiroit ile hastalıklara sebep olabiliyor

Biz gelinler tırt çıktık desene

otobüse binip hastanede kocasıylamı buluşmuş . ay çok güldüm ALLAH ta seni güldürsün
En harika kaynanalar en nazlı en kötü bünyesi zayıf gelinler onlar kamyonlarla buğday yukledi pancar kesti evdeki çocuklara baktı bizse hiccc

Canim e bebek ekstra bi pahali diger bebek magazalarina gore. Kendi markasi uygun fiyatli, birde online indirimlerini takip etmek lazim. Ben de oradan baby me temizleme pamugu ve alt degistirme ortusu almistim. Biberon ucu hangi markanin aldin peki ? Pentinin emzirme sutyeni cidden guzel, ben de aldim simdiden takmaya basladim goguslerimi daha hafif hissediyorum. Korbeli cok ovuyolar ben de istanbula gecince alacagim. Bence gayet mantikli bi urun, en kotu bebek buyuyunce mutfakta veya banyoda kullaniriz. Hayirli olsun hepsini gule gule kullanin.

+6 dan sonra da mi onerilmiyor canim ? Ben 6.aydan sonra kullanirim diye dusunmustum.

Biberon ucu da lansinohun canım şişelerle tam uyumlu başka biberon almaya hiç gerek kalmıyor. Yavaş akışlısını aldım ben, resmini ekleyeyim . Korbell de gerçekten çok mantıklı bizim kedimiz var ilerde onun icin kullanırız bebek bezi bırakınca bu arada alt değiştirme örtüsünü unuttuğumu fark ettim şimdi sen söyleyince , yarın onu da alayım .

Eklentiler

• 5BCAA787-BC30-4A50-BBB6-64D5055141C7.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 40
Tamam canim aklimda bulunsun. Alt degistirme ortusu en ucuz baby me, kullanici yorumlarinda 60×60 yeterli demisler diye oyle almistim.

Hiç bilmeyince bir de riskli gebe olunca korktum valla. Aralıklarını takip ediyordum 3. yü beklerken uyuyakalmışım. Korkudan soğuk soğuk terliyordum zaten
Sancıdan şu yönden çok korkuyorum. Dikiş olduğu için rahim ağzıma kalıcı hasar verme riski var Allah korusun. O yüzden en büyük korkum yaşdığım diğer ağrılarla sancıyı ayırt edememek
Canim göbeğini sikicak hic birsey giyme onunda etkisi olabilir. Kasılmalara magnezyum iyi gelir, dogum geciktirici özelliği vardır.
Yok canım hamile taytları aldım hep artık evdeyim diye büyük büyük. Sürekli yatınca ne kadar bol o kadar rahat oluyorum.
Aynen magnezyumu da alıyorum günde bir. Yarın sabah konuşacağım perinatologla. Belki sabah akşam yapar daha rahat ederim

İyi akşamlar kızlar. Bi kaç gündür yazamadım moralim bozuktu.
Dr plasenta aşağıda yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Bu haftalarda yukarı çıkması bekleniyormuş. Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Bi de bebek makat gelişli dedi bunu söylemesi için çok erken değil mi.? var mı bu durumu yaşayan.?

Magnezyum rahatlatıyor sana yazdıktan sonra magnezyum içtim yemek yedim sonrasında da maden suyu içtim. Rahatladım durum iyi
Uzan kalçanın altına yastık koy bebek yukarı çıkıyor. Baskı hissedince bunu yap ben hamileliğin başından beri böyle yapıyorum. Sukur iyi gidiyor hersey. Sende de hersey yolunda gitsin

Canım makat geliş şuan bulunduğun haftada olması gereken pozisyon zaten içini ferah tut. Benim perinatolog da sürekli bu tabirleri kullanıyor. Benim baş geliş 1 aydır mesala
Ama kadın doğumcum başı aşağıda demeyi tercih ediyor
Başı yukarda demek yerine daha farklı bir tanımını söylemiş sadece
Bence doktorlar hangisine alışmışsa onu kullanıyor

Maden suyunu ihmal ettim ben de son zamanlarda. İyi hatırlattın onu

Bebeginin durumuna göre kullanabilirsin canim, benim buyuk kizimi doktoru 4 aylikken farketmisti mesela alerjik bunyeli olduğunu, cok sukur ki 2 yas sonrasi düzeldi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…