Canim senin belki dikişler dolayi farkli agrilarin olabilir, benim bir once ki hamileligim cok ağrılı geçmişti, son aylar bacağımı tutarak kaldırıyordum kasik agrim cok oluyordu, en büyük sebebi de benim bebisim icerde hep oturur pozisyondaydi ve vurdukça mahvederdi. Sen yine de doktoruna detaylı sor hangi durumda endiselinmen lazim, neler onemli neler onemsiz daha iyi bilir aciklar insallahHiç bilmeyince bir de riskli gebe olunca korktum valla. Aralıklarını takip ediyordum 3. yü beklerken uyuyakalmışım. Korkudan soğuk soğuk terliyordum zaten
Sancıdan şu yönden çok korkuyorum. Dikiş olduğu için rahim ağzıma kalıcı hasar verme riski var Allah korusun. O yüzden en büyük korkum yaşdığım diğer ağrılarla sancıyı ayırt edememek
Yok canım hamile taytları aldım hep artık evdeyim diye büyük büyük. Sürekli yatınca ne kadar bol o kadar rahat oluyorum.
Aynen magnezyumu da alıyorum günde bir. Yarın sabah konuşacağım perinatologla. Belki sabah akşam yapar daha rahat ederim
Plesantan aşağıda bebekte zaten maket gelisli sen sezeryana kendini alistir demek istemiş bence, ama maksat gelişli demek için tabiki cok erken genelde 30.haftalarda bebek dogum pozisyonunu alir, benim kizim 30 da bas gelisliydi ama sonra bi dondu daha değişmedi o yuzdrn sezeryan oldum ama tabi herkesin boyle olmuyor son haftalar bile dönen cok varİyi akşamlar kızlar. Bi kaç gündür yazamadım moralim bozuktu.
Dr plasenta aşağıda yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Bu haftalarda yukarı çıkması bekleniyormuş. Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Bi de bebek makat gelişli dedi bunu söylemesi için çok erken değil mi.?var mı bu durumu yaşayan.?
Oy masallah bu ne tatlis bir minbos boyleEki Görüntüle 2977309
Bugün detaylı ultrasona girdik bizde çok şükür herşey yolundaŞansımıza yüzünüde güzel gördük. Cinsiyette halen tereddütteydim ben nedense ama bugün içim rahatladı çok şükür :)) 22+1 haftada görmüş olduk kızımızı 570 gr boyu 29-30 cm di sanırım
Oh gezmissiniz canim bende seni sormaya girmistim siteyeYemek kısmı çok güzeldialışveriş icin şöyle bişey var , internet fiyatları daha uygun bence birçok üründe . Bizim ateşölçer 1000₺ ydi e-bebekte mesela , biz iyiki aldık da çıkardık öyle şeyleri aradan pamuk aldım 15li pakette satılıyordu her bir pakette 60 tane var o hesaplıya geldi, onun dışında depend aldım kendime , kiraz çekirdekli reflü yatağımızı aldık sevibebeden, lansinohun süt saklama şişelerini almıştım geçenlerde , onlar için biberon ucu aldım bugün , o uçlarla biberon olarak kullanılabiliyor şişeler . Onun dışında pentiden emzirme sütyeni aldım indirimdeydi çok hoşuma gitti 75₺ ydi, lcwden gecelik ve emzirme sütyeni aldım yine onlar da çok içime sindi . Şöyle bir diş kaşıyıcı aldım eldiven şeklinde çok hoşuma gitti Bir de korbell çöp kovası gördüm şöyle bi inceledim mantığıma yattı galiba onu alıcam yarın . 149₺ ydi fiyatı.
Benim de plasenta assagidaydi 3cm kadar mesafesi vardi. 20.hafta da 3.9cme ulasti. Doktorum zaten 20li haftalardan sonra yukari cikiyor genel olarak demisti. Yani bunu kafaya takma. 30.haftalardan sonra bebegin pozisyonu, plasentanin yakinligi goz onunde bulundurularak dogum sekline karar verilir diye okumustum. Bence bosuna canini sıkma.İyi akşamlar kızlar. Bi kaç gündür yazamadım moralim bozuktu.
Dr plasenta aşağıda yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Bu haftalarda yukarı çıkması bekleniyormuş. Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Bi de bebek makat gelişli dedi bunu söylemesi için çok erken değil mi.?var mı bu durumu yaşayan.?
E-bebekteeeeOy masallah bu ne tatlis bir minbos boyle
Oh gezmissiniz canim bende seni sormaya girmistim siteyeDiger aldiklarini da dönünce at mutlaka Korbell cop kovasi nerde 149 tl kiz
Canim senin belki dikişler dolayi farkli agrilarin olabilir, benim bir once ki hamileligim cok ağrılı geçmişti, son aylar bacağımı tutarak kaldırıyordum kasik agrim cok oluyordu, en büyük sebebi de benim bebisim icerde hep oturur pozisyondaydi ve vurdukça mahvederdi. Sen yine de doktoruna detaylı sor hangi durumda endiselinmen lazim, neler onemli neler onemsiz daha iyi bilir aciklar insallah
Uygulamada stok yok diyor. O yüzden fiyatı güncellenmemiş diye düşünmüştüm ben.E-bebekteeeeTrendyol Hepsiburada da uçmuş fiyatı , e-bebekte nedense 149 ₺ ydi, yükselmeden alalım onu
Çöp kovasının fiyatı iyi ama içine kullanılacak çöp torbasının fiyatları çok yüksek. Gerçi herkesin tek söylediği iyi ki aldığımız bir ürün. Geçen bir yerde gördüm (trendyol olabilir), Türkler onun muadilini de yapmışlar. Kimi yorumlar birebir aynı kimisi de çok ince demişler.E-bebekteeeeTrendyol Hepsiburada da uçmuş fiyatı , e-bebekte nedense 149 ₺ ydi, yükselmeden alalım onu
Amaniiiin hemen alsaydin, bende bugun firsat bulayim da gideyiiiimE-bebekteeeeTrendyol Hepsiburada da uçmuş fiyatı , e-bebekte nedense 149 ₺ ydi, yükselmeden alalım onu
Ya boşluğuma geldi düşüneyim bi dedim almadan geldim şimdi koştur koştur e bebek e gidiyorum almayaAmaniiiin hemen alsaydin, bende bugun firsat bulayim da gideyiiiimtrendyolda 250 den asagi yok yaw
Yaaa daha dün akşam baktım vardı hemen tüketmişlerUygulamada stok yok diyor. O yüzden fiyatı güncellenmemiş diye düşünmüştüm ben.
Mağazada gördüysen o fiyata kaçırma bence
Online da stoklar cabuk bitiyor ya magazasinda muhakkak vardir.Ya boşluğuma geldi düşüneyim bi dedim almadan geldim şimdi koştur koştur e bebek e gidiyorum almaya
LCWaikiki.com ben şunu begendim gibiKizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi ?
Bu tarz bi cantam var aslinda. Ben sirt cantasi gibi, hani haftasonu gezmeye yuruyuse cikinca sirtima atacagim bisey ariyorum.LCWaikiki.com ben şunu begendim gibi
Ayyy bunları duyunca erken aldığıma sevindim gerçektenE-bebekteeeeTrendyol Hepsiburada da uçmuş fiyatı , e-bebekte nedense 149 ₺ ydi, yükselmeden alalım onu
Canım ben şundan aldım, bebek arabasıyla da uyumlu olsun diyeKizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi ?
Hahah koluyom koşuyomm şimdi çıktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?