2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim senin belki dikişler dolayi farkli agrilarin olabilir, benim bir once ki hamileligim cok ağrılı geçmişti, son aylar bacağımı tutarak kaldırıyordum kasik agrim cok oluyordu, en büyük sebebi de benim bebisim icerde hep oturur pozisyondaydi ve vurdukça mahvederdi. Sen yine de doktoruna detaylı sor hangi durumda endiselinmen lazim, neler onemli neler onemsiz daha iyi bilir aciklar insallah

Plesantan aşağıda bebekte zaten maket gelisli sen sezeryana kendini alistir demek istemiş bence, ama maksat gelişli demek için tabiki cok erken genelde 30.haftalarda bebek dogum pozisyonunu alir, benim kizim 30 da bas gelisliydi ama sonra bi dondu daha değişmedi o yuzdrn sezeryan oldum ama tabi herkesin boyle olmuyor son haftalar bile dönen cok var

Oy masallah bu ne tatlis bir minbos boyle
Oh gezmissiniz canim bende seni sormaya girmistim siteye Diger aldiklarini da dönünce at mutlaka Korbell cop kovasi nerde 149 tl kiz

Benim de plasenta assagidaydi 3cm kadar mesafesi vardi. 20.hafta da 3.9cme ulasti. Doktorum zaten 20li haftalardan sonra yukari cikiyor genel olarak demisti. Yani bunu kafaya takma. 30.haftalardan sonra bebegin pozisyonu, plasentanin yakinligi goz onunde bulundurularak dogum sekline karar verilir diye okumustum. Bence bosuna canini sıkma.

Oy masallah bu ne tatlis bir minbos boyle

Oh gezmissiniz canim bende seni sormaya girmistim siteye Diger aldiklarini da dönünce at mutlaka Korbell cop kovasi nerde 149 tl kiz
E-bebekteeee Trendyol Hepsiburada da uçmuş fiyatı , e-bebekte nedense 149 ₺ ydi, yükselmeden alalım onu

Geldim canım şimdi doktordan. Herşey yolunda çok şükür. Baş aşağı yine
Ağrılar için de bel ağrısı eşlik ederse ve dinlenince geçmezse hemen gel dedi. Onun dışında dikişlerden dolayı bazı hareketleri ağrıları daha şiddetli hissetmem normalmiş.
Ama perinatologların insanı endişeye sokan tepkileri geriyor insanı gerçekten. Geçen hafta suyu en derin cepte 48 mm di. Endişe verecek kadar az değil, haftaya bakalım yine bu referansımız olsun demişti. Kafaya taktım baya. 20nin altı kritikmiş aslında araştırdım biraz. Ama yine de korkuttu.
Bugün 55 mm çıktı. Sevindim içimden. Bir hafta daha yetecek suyu var dedi şimdi ne gerek var bunu demeye Aksi bir durumda bir sonraki kontrole kadar yeter demek istedi sanırım ama bilemedim.
Perşembe kendi doktoruma gideceğim. Onun o pozitif yaklaşımlarına herşeye normaaaal deyişlerine bile ihtiyacım var valla

E-bebekteeee Trendyol Hepsiburada da uçmuş fiyatı , e-bebekte nedense 149 ₺ ydi, yükselmeden alalım onu
Çöp kovasının fiyatı iyi ama içine kullanılacak çöp torbasının fiyatları çok yüksek. Gerçi herkesin tek söylediği iyi ki aldığımız bir ürün. Geçen bir yerde gördüm (trendyol olabilir), Türkler onun muadilini de yapmışlar. Kimi yorumlar birebir aynı kimisi de çok ince demişler.

Ayyy bunları duyunca erken aldığıma sevindim gerçekten çöp kovasında kupon vardı ne de olsa alcam diye ikna etmiştim eşimi. Kovayı 115ten poşetini de 40 tlden almıştım. Eşimde poşetten 2 tane al demişti iyiki demiş

Kizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi ?
Canım ben şundan aldım, bebek arabasıyla da uyumlu olsun diye
Kraft Saturn Anne Bebek Bakım Çantası

Kızlar buldum vallahi , satılmamış çok şükür MissPeaceful koş e bebek e
Hahah koluyom koşuyomm şimdi çıktımm Keşke beraber gidip alışverişler gezmeler yapabilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…