2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İyiki almışsın bak biz 150 ye bulunca sevindik köprüden önce son çıkış gibi su an,bu stoklar bitince fiyat 250 olacak heralde e-bebekte de

İyiki almışsın bak biz 150 ye bulunca sevindik köprüden önce son çıkış gibi su an,bu stoklar bitince fiyat 250 olacak heralde e-bebekte de
Yine çok zam gelmemiş ben alırken e-bebekte 130du zaten. Ama dediğin gibi fiyatlar yükselir almayı düşünen alsın bence çok kullanışlı geldi bana

Benimde sizintim varken 4 cebide ölçerdi doktor toplamda 8 10 arasi idare ettik, senin ki gayet iyi ama evde her zaman kirmizi turnusol kağıdı bulundurmak gerekir olası bir su gelme durumu var mi diye, cunky bu haftalardan sonra idrar kacirmada artıyor insan bazen birbirine karistirabiliyor.
Herseyin yolunda olmasına cok sevindim inşallah kritik haftalara az kaldı onları gecince rahatlarsın

Evet genelde 4 cep ölçülüyormuş. 4 cep ölçmedi hiç. En derin cep metodunu kullandı iki seferde de. Kendi doktorumda daha rahat sorgulayabiliyorum. Ona soracağım. Bu bildiğimiz turnusol kağıdı mı? İlkokulda falan kullandığımız? Yoksa özel bir kağıt mı?

Kızlar bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz ben Molfix aldım ıslak mendil de Dalin aldım kızımda Dalin kullanmıştım bir sıkıntı problem yaşamadım. Üni Baby nasıldır acaba

Kizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi
Bende bunları beğendim
Begendim ben çantanı güle güle kullan.
Senin çantada çok güzel. Güle güle kullan

Eklentiler

• Screenshot_20211228-145001_Trendyol.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211228-144944_Trendyol.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar uzun bir yazı olacak ama okuyup cevap yazarsanız sevinirim

Yaklaşık 1 aydır sol bileğimde ağrı vardı ama hafif diye üstüne düşmemiştim. Son 1 haftadır özellikle geceleri uykumdan uyandırır oldu. Sabahları aşırı bir acı oluyordu hareket ettirirken. Elimden bir şeyleri düşürüyordum birde ekstra olarak. Karpal tünel sendromundan şüphelendim. Ağrı dayanılmaz olunca bugün fizik tedaviye gittim. Hamilelikle olan sinir sıkışması dedi o da yani tahminim doğru çıktı. Doğumdan sonra geçiyor dedi. Enjeksiyonla ilaç falan verilebiliyor dedi ama hamilelikte ilaç kullanmayı çok tercih etmiyormuş. Bileklik yazdı gece mutlaka tak gündüzde dinlenirken tak dedi. İnşallah iyi gelir. Böyle bir durum yaşayan varsa diye yazmak istedim.

Birde çok başım ağrıyordu gitmişken nst odasında tansiyonumu ölçtürdüm. 13 8 çıktı. Tansiyon yüksekliği beni korkutuyo ne yapmam lazım bilmiyorum. Yarın perinatolojiye gidicem ona sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek. Sizinde tansiyon yüksekliği için önerileriniz varsa söyleyin lütfen. Baş ağrısı ve sabahları hafiften mide bulantısı yapıyor.

Son olarak bir iki gündür benimki hiç uyumuyo galiba sürekli hareket halinde vurmasa bile geriniyo dönüyo falan içerde bir yerlerini yaslıyo eşim kızıyo vurmayınca da niye vurmuyo diye ağlıyosun diye bu sabah sırt üstü yatarken birden soldan sağa toplandı baya sol tarafım indi sağ taraf şişti çok garipti önceden hareket ederken sakin olurdu şimdi yürürken bile oynuyo
Annesini yoruyo ama hareket edince de çok hoşuma gidiyo Yarın bebeğimi göreyim de içim rahatlasın

Baya uzun oldu kusura bakmayın

Evt canim kırtasiyelerde olandan tabi ben internetten aldim kac kırtasiye ye baktik bulamamistik bana doktorum onermisti, pedin yada pecetenin arasına koy rengine bak demisti, mavi gibi bir renk olursa amniyon sıvısı olabilir

Geçmiş olsun cnm tansiyon için tuz pehrizi yapmam lazim cnm peynir zeytin suda bekletin ye hatta az tuzluklar tercih et tursu kesinlikle yasak makarna pilav hamur işleri dikkat et ve bol su cnm soda içiyorsan sadece inisdibi markasını tercih et sodyum diyetine uygun ama oda günde 1 tane

Çok tuzlu yemiyorum aslında turşu falan da yemiyorum. Pilav az yerim zaten ama makarna yedim mi 2 tabak yiyordum valla yoğurtlu salçalı soda dediğin markayı hiç duymadım bir bakayım canım teşekkür ederim

nacizane kendim de şunu farkettim . yemek yerken üstüne eklediğim tuz benimde tansiyonumu direk çıkarıyor.
o yüzden artık yemeğin içinde olan tuzla idare edip o şekilde yiyorum yemeğimi . makarna ve pilavı yedikten sonra çıkıyor mu hiç takip etmedim

Olabilir sonradan eklenen tuz iyi değil diyorlar zaten. Bende akşam yemeğinden sonra tekrar bir ölçücem bakalım. Benim geçen ay aç karnına 10 a 5 çıkmıştı sağlık ocağında düşük demişlerdi. Tok karnına da bu aralar yüksek çıkıyo. Yemeklerden şüpheleniyorum bende ama öyle çok tuzlu falan da yemiyorum

aç karnına benimde 10 a 6 çıkıyor. hatta detaylıya sabah gitmiştim orda ölçtüler 10a 6 dedi hemşire şaşırmıştım .

akşam yemeğine tuz eklediğimde direk 13 e fırlıyor. eklemeyince 11 de kalıyor.
seninkini de birşey tetikliyor demek ki . stresten den olabilir o da çok etkiliyor

Kızlar sizinde karnınız özellikle kasık kısımları sertmi yani benim çoğunlukla sert gibi normal mi sizce ?

Olabilir tuza dikkat edicem. Baş ağrısı kötü yapıyo ya öyle anlıyorum yükseldiğini zaten

Olabilir tuza dikkat edicem. Baş ağrısı kötü yapıyo ya öyle anlıyorum yükseldiğini zaten

Canım düşük tansıyon yuksekten ıyıdır. Benım gecen hastanede 13 8 cıktı hemsıre yuksek dedı doktoruma sordum bana hıc sorgulamadan tansıon ılacı onerdı neyse gıttım tansıyon aletı aldım 3 gundur evde olcuyorum buarada dıyet tarzı beslenıyorum 11 7 10 6 cıkıyor gayet ıyı bosu bosuna benı ılaca baslatacaktı sende tek olcume takılı kalma evde kendın takıp et ney yukseltıyorsa yeme canım

Ya bence ben daha klasik bisey bakiyorum onu anladim cunku boyle bi cantam var tabi senin aldigin gibi cok gozlu degildir de. sagol yine de canim favorilere ekliyim klasikten vazgecerim belki de.

Canım benim de sağ el parmağımda benzer bir sorun vardı hamilelikten önce. Geçmişti. Şimdi tekrar etti. Ben de geceleri atelle yatıyorum. Rahatlatıyor baya. Sana da iyi gelir inşallah

Tansiyon için de benim hastanede ölçülen tansiyonum hep yüksek çıkıyor. Stresten sanırım biraz da. Ben o yüzden doktorun önerisiyle evde takip yapıyorum. Aklıma geldikçe ölçüyorum. Çok şükür evde hep düşük çıkıyor. 10/6 9/6. Yemekten sonra 11/7 ya da 11/8 oluyor. Tuzlu yiyorum sanırım biraz ben de ona dikkat edeceğim. Sen de bence ona dikkat edip kendin takibini yap evde. Saatleriyle not alıp doktorunla paylaş kontrollerinde. En iyisi öyle oluyor gerçekten. Yoksa ben hastanede 14/8 i bile gördüm. Evden çıkmadan önce 10/7 idi

Kizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi ?
Canım isim hafızam çok kötü benim ama ya Polyannaa önermişti ya da pembemanolya . İnşallah doğru hatırlamışımdır
Ben de sade birşey arıyordum. Henüz almadım malum ama favorilerimde bekliyorum. Kendi sitelerini yolluyorum iki farklı modelleri var orada. Ben üstü genişleyebiliyor diye F-36 yi alacağım sanırım. Kaba birşey battaniye falan koymak gerekirse diye. Ama diğeri de kibar duruyor hoşuma gitti bilemedim
Trendyolda Hepsiburada da var mağazaları ama tüm renkleri yok orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…