- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
İyiki almışsın bak biz 150 ye bulunca sevindikAyyy bunları duyunca erken aldığıma sevindim gerçektençöp kovasında kupon vardı ne de olsa alcam diye ikna etmiştim eşimi. Kovayı 115ten poşetini de 40 tlden almıştım. Eşimde poşetten 2 tane al demişti iyiki demiş
Yine çok zam gelmemiş ben alırken e-bebekte 130du zaten. Ama dediğin gibi fiyatlar yükselir almayı düşünen alsın bence çok kullanışlı geldi banaİyiki almışsın bak biz 150 ye bulunca sevindikköprüden önce son çıkış gibi su an,bu stoklar bitince fiyat 250 olacak heralde e-bebekte de
Benimde sizintim varken 4 cebide ölçerdi doktor toplamda 8 10 arasi idare ettik, senin ki gayet iyi ama evde her zaman kirmizi turnusol kağıdı bulundurmak gerekir olası bir su gelme durumu var mi diye, cunky bu haftalardan sonra idrar kacirmada artıyor insan bazen birbirine karistirabiliyor.Geldim canım şimdi doktordan. Herşey yolunda çok şükür. Baş aşağı yine
Ağrılar için de bel ağrısı eşlik ederse ve dinlenince geçmezse hemen gel dedi. Onun dışında dikişlerden dolayı bazı hareketleri ağrıları daha şiddetli hissetmem normalmiş.
Ama perinatologların insanı endişeye sokan tepkileri geriyor insanı gerçekten. Geçen hafta suyu en derin cepte 48 mm di. Endişe verecek kadar az değil, haftaya bakalım yine bu referansımız olsun demişti. Kafaya taktım baya. 20nin altı kritikmiş aslında araştırdım biraz. Ama yine de korkuttu.
Bugün 55 mm çıktı. Sevindim içimden. Bir hafta daha yetecek suyu var dedişimdi ne gerek var bunu demeye Aksi bir durumda bir sonraki kontrole kadar yeter demek istedi sanırım ama bilemedim.
Perşembe kendi doktoruma gideceğim. Onun o pozitif yaklaşımlarına herşeye normaaaal deyişlerine bile ihtiyacım var valla
Evet genelde 4 cep ölçülüyormuş. 4 cep ölçmedi hiç. En derin cep metodunu kullandı iki seferde de. Kendi doktorumda daha rahat sorgulayabiliyorum. Ona soracağım. Bu bildiğimiz turnusol kağıdı mı? İlkokulda falan kullandığımız? Yoksa özel bir kağıt mı?Benimde sizintim varken 4 cebide ölçerdi doktor toplamda 8 10 arasi idare ettik, senin ki gayet iyi ama evde her zaman kirmizi turnusol kağıdı bulundurmak gerekir olası bir su gelme durumu var mi diye, cunky bu haftalardan sonra idrar kacirmada artıyor insan bazen birbirine karistirabiliyor.
Herseyin yolunda olmasına cok sevindim inşallah kritik haftalara az kaldı onları gecince rahatlarsın
Bende bunları beğendimKizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi
Begendim ben çantanı güle güle kullan.
Senin çantada çok güzel. Güle güle kullanCanım ben şundan aldım, bebek arabasıyla da uyumlu olsun diye
Kraft Saturn Anne Bebek Bakım Çantası
Hahah koluyom koşuyomm şimdi çıktımmKeşke beraber gidip alışverişler gezmeler yapabilseydik
Evt canim kırtasiyelerde olandan tabi ben internetten aldim kac kırtasiye ye baktik bulamamistikEvet genelde 4 cep ölçülüyormuş. 4 cep ölçmedi hiç. En derin cep metodunu kullandı iki seferde de. Kendi doktorumda daha rahat sorgulayabiliyorum. Ona soracağım. Bu bildiğimiz turnusol kağıdı mı? İlkokulda falan kullandığımız? Yoksa özel bir kağıt mı?
Geçmiş olsun cnm tansiyon için tuz pehrizi yapmam lazim cnm peynir zeytin suda bekletin ye hatta az tuzluklar tercih et tursu kesinlikle yasak makarna pilav hamur işleri dikkat et ve bol su cnm soda içiyorsan sadece inisdibi markasını tercih et sodyum diyetine uygun ama oda günde 1 taneKızlar uzun bir yazı olacak ama okuyup cevap yazarsanız sevinirim
Yaklaşık 1 aydır sol bileğimde ağrı vardı ama hafif diye üstüne düşmemiştim. Son 1 haftadır özellikle geceleri uykumdan uyandırır oldu. Sabahları aşırı bir acı oluyordu hareket ettirirken. Elimden bir şeyleri düşürüyordum birde ekstra olarak. Karpal tünel sendromundan şüphelendim. Ağrı dayanılmaz olunca bugün fizik tedaviye gittim. Hamilelikle olan sinir sıkışması dedi o da yani tahminim doğru çıktı. Doğumdan sonra geçiyor dedi. Enjeksiyonla ilaç falan verilebiliyor dedi ama hamilelikte ilaç kullanmayı çok tercih etmiyormuş. Bileklik yazdı gece mutlaka tak gündüzde dinlenirken tak dedi. İnşallah iyi gelir. Böyle bir durum yaşayan varsa diye yazmak istedim.
Birde çok başım ağrıyordu gitmişken nst odasında tansiyonumu ölçtürdüm. 13 8 çıktı. Tansiyon yüksekliği beni korkutuyo ne yapmam lazım bilmiyorum. Yarın perinatolojiye gidicem ona sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek. Sizinde tansiyon yüksekliği için önerileriniz varsa söyleyin lütfen. Baş ağrısı ve sabahları hafiften mide bulantısı yapıyor.
Son olarak bir iki gündür benimki hiç uyumuyo galibasürekli hareket halinde vurmasa bile geriniyo dönüyo falan içerde bir yerlerini yaslıyo eşim kızıyo vurmayınca da niye vurmuyo diye ağlıyosun diye bu sabah sırt üstü yatarken birden soldan sağa toplandı baya sol tarafım indi sağ taraf şişti çok garipti önceden hareket ederken sakin olurdu şimdi yürürken bile oynuyo
Annesini yoruyo ama hareket edince de çok hoşuma gidiyoYarın bebeğimi göreyim de içim rahatlasın
Baya uzun oldu kusura bakmayın
Çok tuzlu yemiyorum aslında turşu falan da yemiyorum. Pilav az yerim zaten ama makarna yedim mi 2 tabak yiyordum valla yoğurtlu salçalıGeçmiş olsun cnm tansiyon için tuz pehrizi yapmam lazim cnm peynir zeytin suda bekletin ye hatta az tuzluklar tercih et tursu kesinlikle yasak makarna pilav hamur işleri dikkat et ve bol su cnm soda içiyorsan sadece inisdibi markasını tercih et sodyum diyetine uygun ama oda günde 1 tane
Kızlar uzun bir yazı olacak ama okuyup cevap yazarsanız sevinirim
Yaklaşık 1 aydır sol bileğimde ağrı vardı ama hafif diye üstüne düşmemiştim. Son 1 haftadır özellikle geceleri uykumdan uyandırır oldu. Sabahları aşırı bir acı oluyordu hareket ettirirken. Elimden bir şeyleri düşürüyordum birde ekstra olarak. Karpal tünel sendromundan şüphelendim. Ağrı dayanılmaz olunca bugün fizik tedaviye gittim. Hamilelikle olan sinir sıkışması dedi o da yani tahminim doğru çıktı. Doğumdan sonra geçiyor dedi. Enjeksiyonla ilaç falan verilebiliyor dedi ama hamilelikte ilaç kullanmayı çok tercih etmiyormuş. Bileklik yazdı gece mutlaka tak gündüzde dinlenirken tak dedi. İnşallah iyi gelir. Böyle bir durum yaşayan varsa diye yazmak istedim.
Birde çok başım ağrıyordu gitmişken nst odasında tansiyonumu ölçtürdüm. 13 8 çıktı. Tansiyon yüksekliği beni korkutuyo ne yapmam lazım bilmiyorum. Yarın perinatolojiye gidicem ona sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek. Sizinde tansiyon yüksekliği için önerileriniz varsa söyleyin lütfen. Baş ağrısı ve sabahları hafiften mide bulantısı yapıyor.
Son olarak bir iki gündür benimki hiç uyumuyo galibasürekli hareket halinde vurmasa bile geriniyo dönüyo falan içerde bir yerlerini yaslıyo eşim kızıyo vurmayınca da niye vurmuyo diye ağlıyosun diye bu sabah sırt üstü yatarken birden soldan sağa toplandı baya sol tarafım indi sağ taraf şişti çok garipti önceden hareket ederken sakin olurdu şimdi yürürken bile oynuyo
Annesini yoruyo ama hareket edince de çok hoşuma gidiyoYarın bebeğimi göreyim de içim rahatlasın
Olabilir sonradan eklenen tuz iyi değil diyorlar zaten. Bende akşam yemeğinden sonra tekrar bir ölçücem bakalım. Benim geçen ay aç karnına 10 a 5 çıkmıştı sağlık ocağında düşük demişlerdi. Tok karnına da bu aralar yüksek çıkıyo. Yemeklerden şüpheleniyorum bende ama öyle çok tuzlu falan da yemiyorumnacizane kendim de şunu farkettim . yemek yerken üstüne eklediğim tuz benimde tansiyonumu direk çıkarıyor.
o yüzden artık yemeğin içinde olan tuzla idare edip o şekilde yiyorum yemeğimi . makarna ve pilavı yedikten sonra çıkıyor mu hiç takip etmedim
aç karnına benimde 10 a 6 çıkıyor. hatta detaylıya sabah gitmiştim orda ölçtüler 10a 6 dedi hemşire şaşırmıştım .Olabilir sonradan eklenen tuz iyi değil diyorlar zaten. Bende akşam yemeğinden sonra tekrar bir ölçücem bakalım. Benim geçen ay aç karnına 10 a 5 çıkmıştı sağlık ocağında düşük demişlerdi. Tok karnına da bu aralar yüksek çıkıyo. Yemeklerden şüpheleniyorum bende ama öyle çok tuzlu falan da yemiyorum
Olabilir tuza dikkat edicem. Baş ağrısı kötü yapıyo ya öyle anlıyorum yükseldiğini zatenaç karnına benimde 10 a 6 çıkıyor. hatta detaylıya sabah gitmiştim orda ölçtüler 10a 6 dedi hemşire şaşırmıştım .
akşam yemeğine tuz eklediğimde direk 13 e fırlıyor. eklemeyince 11 de kalıyor.
seninkini de birşey tetikliyor demek ki . stresten den olabilir o da çok etkiliyor
Olabilir tuza dikkat edicem. Baş ağrısı kötü yapıyo ya öyle anlıyorum yükseldiğini zaten
Ya bence ben daha klasik bisey bakiyorum onu anladimCanım ben şundan aldım, bebek arabasıyla da uyumlu olsun diye
Kraft Saturn Anne Bebek Bakım Çantası
Hahah koluyom koşuyomm şimdi çıktımmKeşke beraber gidip alışverişler gezmeler yapabilseydik
Guzeller canim da boyle spor cantasi gibi cantam var hatta doguma giderken kucuk valiz + onu goturmeyi dusunuyorumBende bunları beğendim
Begendim ben çantanı güle güle kullan.
Senin çantada çok güzel. Güle güle kullan
Canım benim de sağ el parmağımda benzer bir sorun vardı hamilelikten önce. Geçmişti. Şimdi tekrar etti. Ben de geceleri atelle yatıyorum. Rahatlatıyor baya. Sana da iyi gelir inşallahKızlar uzun bir yazı olacak ama okuyup cevap yazarsanız sevinirim
Canım isim hafızam çok kötü benim ama yaKizlar anne bebek cantasi ariyorum hala karar veremedim. Onerileriniz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?