tamam canım çok geçmiş olsunOlabilir tuza dikkat edicem. Baş ağrısı kötü yapıyo ya öyle anlıyorum yükseldiğini zaten
Ay hepiniz spor takilmissiniz ben de bari spor bi sirt cantasi bakinayim artik.Canım isim hafızam çok kötü benim ama yaPolyannaa önermişti ya da pembemanolya . İnşallah doğru hatırlamışımdır
Ben de sade birşey arıyordum. Henüz almadım malum ama favorilerimde bekliyorum. Kendi sitelerini yolluyorum iki farklı modelleri var orada. Ben üstü genişleyebiliyor diye F-36 yi alacağım sanırım. Kaba birşey battaniye falan koymak gerekirse diye. Ama diğeri de kibar duruyor hoşuma gitti bilemedim
Trendyolda Hepsiburada da var mağazaları ama tüm renkleri yok orada.
Konforlu Tasarımıyla Anne Bebek Çantası | MCD Bag
Anne olmak çok güzel, şık kalmak da öyle! En pratik ve trend anne bebek çantaları MCD Bag’de. Kaçırmayın!mcdbag.com
F-36 modeli çok güzel canım arabaya takmak için aparatı da var . Spor takıldık biz evetAy hepiniz spor takilmissiniz ben de bari spor bi sirt cantasi bakinayim artik.F-36ya baktim gayet hos bi model. Yalniz battaniye falan koymaya ihtiyac olur mu ya ben cok mu hafife aliyorum acaba
Ben cok spor giymedigim icin deri sirt cantasi kullaniyordum, illa ki bebek icin ozel olmasi gerekmiyor bence, ben organizer ile icine koyuyordum bulması kolay oluyordu☺Ay hepiniz spor takilmissiniz ben de bari spor bi sirt cantasi bakinayim artik.F-36ya baktim gayet hos bi model. Yalniz battaniye falan koymaya ihtiyac olur mu ya ben cok mu hafife aliyorum acaba
Ay hepiniz spor takilmissiniz ben de bari spor bi sirt cantasi bakinayim artik.F-36ya baktim gayet hos bi model. Yalniz battaniye falan koymaya ihtiyac olur mu ya ben cok mu hafife aliyorum acaba
Gözünaydın canım, herşeyin yolunda olmasına sevindimHerkese merhaba,
Bugün detaylı ultrason için Altan Beye gittik kendisi çok iyi bir şekilde uzun uzun inceledi yorumladı. Ancak bir organı göremeyince (duruş sebebiyle) çikolata ve su ikram ettiler onları yedikten sonra tekrar kontrol ettiçok şükür herşey yolundaydı burnu fındık kadar çok mutlu oldum görünce. Şimdi sıra üç hafta sonra şeker taramasında, bu arada hala oğluma isim bulamadım Yağız hoşuma gidiyor ama bilemedim böyle
Bi once ki hamileligimde tam 3 kere muayene etmisti bir yer gozukmuyor diye, doktor da ye diyince bol bol cikolata yemistimHerkese merhaba,
Bugün detaylı ultrason için Altan Beye gittik kendisi çok iyi bir şekilde uzun uzun inceledi yorumladı. Ancak bir organı göremeyince (duruş sebebiyle) çikolata ve su ikram ettiler onları yedikten sonra tekrar kontrol ettiçok şükür herşey yolundaydı burnu fındık kadar çok mutlu oldum görünce. Şimdi sıra üç hafta sonra şeker taramasında, bu arada hala oğluma isim bulamadım Yağız hoşuma gidiyor ama bilemedim böyle
Bende evde takip etmeyi düşünüyorum bir süre. Bende yok ama üst katımda akrabamız var ondan isticem aleti ölçmek için. Yemekten tuzdansa en azından ona göre dikkat ederim.Canım düşük tansıyon yuksekten ıyıdır. Benım gecen hastanede 13 8 cıktı hemsıre yuksek dedı doktoruma sordum bana hıc sorgulamadan tansıon ılacı onerdı neyse gıttım tansıyon aletı aldım 3 gundur evde olcuyorum buarada dıyet tarzı beslenıyorum 11 7 10 6 cıkıyor gayet ıyı bosu bosuna benı ılaca baslatacaktı sende tek olcume takılı kalma evde kendın takıp et ney yukseltıyorsa yeme canım
Ben ilk sancıyla hastaneye gittiğimde 14 8le gitmiştim o zamandan beri dikkat ediyorum yükseliyor arada. Bende öyle yazıp takip edicem inşallah. Atel de inşallah iyi gelir yarın alıcam nasipse.Canım benim de sağ el parmağımda benzer bir sorun vardı hamilelikten önce. Geçmişti. Şimdi tekrar etti. Ben de geceleri atelle yatıyorum. Rahatlatıyor baya. Sana da iyi gelir inşallah
Tansiyon için de benim hastanede ölçülen tansiyonum hep yüksek çıkıyor. Stresten sanırım biraz da. Ben o yüzden doktorun önerisiyle evde takip yapıyorum. Aklıma geldikçe ölçüyorum. Çok şükür evde hep düşük çıkıyor. 10/6 9/6. Yemekten sonra 11/7 ya da 11/8 oluyor. Tuzlu yiyorum sanırım biraz ben de ona dikkat edeceğim. Sen de bence ona dikkat edip kendin takibini yap evde. Saatleriyle not alıp doktorunla paylaş kontrollerinde. En iyisi öyle oluyor gerçekten. Yoksa ben hastanede 14/8 i bile gördüm. Evden çıkmadan önce 10/7 idi
Ben yerel bir bebek mağazasından aldım canım çantamı hatta paylaşmıştım baya eşya alıyor. Yine bir resmini bırakayım bulursanız bakın ben memnun kaldım.Canım isim hafızam çok kötü benim ama yaPolyannaa önermişti ya da pembemanolya . İnşallah doğru hatırlamışımdır
Ben de sade birşey arıyordum. Henüz almadım malum ama favorilerimde bekliyorum. Kendi sitelerini yolluyorum iki farklı modelleri var orada. Ben üstü genişleyebiliyor diye F-36 yi alacağım sanırım. Kaba birşey battaniye falan koymak gerekirse diye. Ama diğeri de kibar duruyor hoşuma gitti bilemedim
Trendyolda Hepsiburada da var mağazaları ama tüm renkleri yok orada.
Konforlu Tasarımıyla Anne Bebek Çantası | MCD Bag
Anne olmak çok güzel, şık kalmak da öyle! En pratik ve trend anne bebek çantaları MCD Bag’de. Kaçırmayın!mcdbag.com
Sağol canımtamam canım çok geçmiş olsun
Gozun aydin canim detayliyi da atlattin.Herkese merhaba,
Bak dogru kocalarin da takabilecegi bi model olmali, illa ki anne evde temizlik yaparken bebegini babasiyla disari yuruyuse gonderirF-36 modeli çok güzel canım arabaya takmak için aparatı da var . Spor takıldık biz evetelde tutulan modellerde bebekle beraber zorluk yaşarım diye sırt çantası baktım ben de hep , eşim ben de takarım çok süslü bişey alma dediği için de f36 ya karar vermiştik biz . İç gözleri de epey kullanışlı
Sizim F36 da hos canim bi baktiniz onu almisimBen normalde de spor giyindiğim için hep böyle birşey vardı aklımda
Valla o battaniye kısmı da eşimin fikriydidüşününce bana da mantıklı geldi. Koymazsan da kaba durmuyor o haliyle.
Ben de soyle bi deri baktim canim. Su gecirmez, biberon cantasi ve deri alt degistirmesi hosuma gitti. Hijyen acisindan eve gelince temizlenebilir diye. Organizer konusunu ben de dusundum. Hastane cantasina alacagim ya onlari cantamda da kullanirim diye dusundum. Hatta soyle bisey gormustum instagramda hosuma gitmisti ama klasik organizerlerden de alabilirim, bunu gotunce oylesine kaydetmistim.Ben cok spor giymedigim icin deri sirt cantasi kullaniyordum, illa ki bebek icin ozel olmasi gerekmiyor bence, ben organizer ile icine koyuyordum bulması kolay oluyordu☺
Tek konu biraz sessiz konusuyor içine içine duyması zor o kadarBi once ki hamileligimde tam 3 kere muayene etmisti bir yer gozukmuyor diye, doktor da ye diyince bol bol cikolata yemistim☺ cok detayli inceliyor saolsun, bebisini görmen guzel olmus bizimki yüzünü pek göstermedi malesef
Yaaa gözümüz aydın .. bende isim bulamadım erkek bebeğe isim bulmak çok zormuş :))) her gün verdikleri fotoğrafla aşk yaşıyorum ben ya .. gerçi yüzünü göstermesi 2.5 saatimizi aldı ama değdi :))Herkese merhaba,
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindimHerkese merhaba,
Bu model de çok güzelmiş ama f36 ya göre küçük mü sanki birazGozun aydin canim detayliyi da atlattin.Yağiz guzel isim bence. Esimin kuzeninin oglunun ismi Yagiz. Ben hayatimda o cocuk kadar uysal, akilli bi cocuk gormedim.
Bak dogru kocalarin da takabilecegi bi model olmali, illa ki anne evde temizlik yaparken bebegini babasiyla disari yuruyuse gonderir
Canim ben de klasik sirt cantasi bakmistim aslinda ama sizin F-36 guzelmis, instagram sayfasinda pusetle durusuna da baktim gayet hos duruyor.
Sizim F36 da hos canim bi baktiniz onu almisim
Ben de soyle bi deri baktim canim. Su gecirmez, biberon cantasi ve deri alt degistirmesi hosuma gitti. Hijyen acisindan eve gelince temizlenebilir diye. Organizer konusunu ben de dusundum. Hastane cantasina alacagim ya onlari cantamda da kullanirim diye dusundum. Hatta soyle bisey gormustum instagramda hosuma gitmisti ama klasik organizerlerden de alabilirim, bunu gotunce oylesine kaydetmistim.
Benim icin fermuarlilar kullanışlı olmustu, hastanede de hemşireye direk kucuk çantayla vermiştim kolaylık olmustu, ilk kiyafetleri bezi battaniyesi vsGozun aydin canim detayliyi da atlattin.Yağiz guzel isim bence. Esimin kuzeninin oglunun ismi Yagiz. Ben hayatimda o cocuk kadar uysal, akilli bi cocuk gormedim.
Bak dogru kocalarin da takabilecegi bi model olmali, illa ki anne evde temizlik yaparken bebegini babasiyla disari yuruyuse gonderir
Canim ben de klasik sirt cantasi bakmistim aslinda ama sizin F-36 guzelmis, instagram sayfasinda pusetle durusuna da baktim gayet hos duruyor.
Sizim F36 da hos canim bi baktiniz onu almisim
Ben de soyle bi deri baktim canim. Su gecirmez, biberon cantasi ve deri alt degistirmesi hosuma gitti. Hijyen acisindan eve gelince temizlenebilir diye. Organizer konusunu ben de dusundum. Hastane cantasina alacagim ya onlari cantamda da kullanirim diye dusundum. Hatta soyle bisey gormustum instagramda hosuma gitmisti ama klasik organizerlerden de alabilirim, bunu gotunce oylesine kaydetmistim.
Bana da cok ugrasti o agri hemen geçmedi bi 2-3 gun surdu bendeTek konu biraz sessiz konusuyor içine içine duyması zor o kadarbirazda pahalı yani ama en iyi doktor olsun diye insan katlanıyor herşeye. Yüzünü görmek için çokça karnıma bastırdı salladı hala ağrıyo valla inatla uğraştı bayağı
Yarın ben de doktoruma bir sorayım. Perinatolog un raporunun son halini aldı da eşim. Öneriler kısmına yazmış amnisure testini. Pozitif olması durumunda antibiyotik tedavisi demiş.Evt canim kırtasiyelerde olandan tabi ben internetten aldim kac kırtasiye ye baktik bulamamistikbana doktorum onermisti, pedin yada pecetenin arasına koy rengine bak demisti, mavi gibi bir renk olursa amniyon sıvısı olabilir
Kızlar uzun bir yazı olacak ama okuyup cevap yazarsanız sevinirim
Yaklaşık 1 aydır sol bileğimde ağrı vardı ama hafif diye üstüne düşmemiştim. Son 1 haftadır özellikle geceleri uykumdan uyandırır oldu. Sabahları aşırı bir acı oluyordu hareket ettirirken. Elimden bir şeyleri düşürüyordum birde ekstra olarak. Karpal tünel sendromundan şüphelendim. Ağrı dayanılmaz olunca bugün fizik tedaviye gittim. Hamilelikle olan sinir sıkışması dedi o da yani tahminim doğru çıktı. Doğumdan sonra geçiyor dedi. Enjeksiyonla ilaç falan verilebiliyor dedi ama hamilelikte ilaç kullanmayı çok tercih etmiyormuş. Bileklik yazdı gece mutlaka tak gündüzde dinlenirken tak dedi. İnşallah iyi gelir. Böyle bir durum yaşayan varsa diye yazmak istedim.
Birde çok başım ağrıyordu gitmişken nst odasında tansiyonumu ölçtürdüm. 13 8 çıktı. Tansiyon yüksekliği beni korkutuyo ne yapmam lazım bilmiyorum. Yarın perinatolojiye gidicem ona sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek. Sizinde tansiyon yüksekliği için önerileriniz varsa söyleyin lütfen. Baş ağrısı ve sabahları hafiften mide bulantısı yapıyor.
Son olarak bir iki gündür benimki hiç uyumuyo galibasürekli hareket halinde vurmasa bile geriniyo dönüyo falan içerde bir yerlerini yaslıyo eşim kızıyo vurmayınca da niye vurmuyo diye ağlıyosun diye bu sabah sırt üstü yatarken birden soldan sağa toplandı baya sol tarafım indi sağ taraf şişti çok garipti önceden hareket ederken sakin olurdu şimdi yürürken bile oynuyo
Annesini yoruyo ama hareket edince de çok hoşuma gidiyoYarın bebeğimi göreyim de içim rahatlasın
Baya uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?