2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay hepiniz spor takilmissiniz ben de bari spor bi sirt cantasi bakinayim artik. F-36ya baktim gayet hos bi model. Yalniz battaniye falan koymaya ihtiyac olur mu ya ben cok mu hafife aliyorum acaba

Herkese merhaba,
Bugün detaylı ultrason için Altan Beye gittik kendisi çok iyi bir şekilde uzun uzun inceledi yorumladı. Ancak bir organı göremeyince (duruş sebebiyle) çikolata ve su ikram ettiler onları yedikten sonra tekrar kontrol etti çok şükür herşey yolundaydı burnu fındık kadar çok mutlu oldum görünce. Şimdi sıra üç hafta sonra şeker taramasında, bu arada hala oğluma isim bulamadım Yağız hoşuma gidiyor ama bilemedim böyle

Ay hepiniz spor takilmissiniz ben de bari spor bi sirt cantasi bakinayim artik. F-36ya baktim gayet hos bi model. Yalniz battaniye falan koymaya ihtiyac olur mu ya ben cok mu hafife aliyorum acaba
F-36 modeli çok güzel canım arabaya takmak için aparatı da var . Spor takıldık biz evet elde tutulan modellerde bebekle beraber zorluk yaşarım diye sırt çantası baktım ben de hep , eşim ben de takarım çok süslü bişey alma dediği için de f36 ya karar vermiştik biz . İç gözleri de epey kullanışlı

Ben cok spor giymedigim icin deri sirt cantasi kullaniyordum, illa ki bebek icin ozel olmasi gerekmiyor bence, ben organizer ile icine koyuyordum bulması kolay oluyordu☺

Ben normalde de spor giyindiğim için hep böyle birşey vardı aklımda
Valla o battaniye kısmı da eşimin fikriydi düşününce bana da mantıklı geldi. Koymazsan da kaba durmuyor o haliyle.

Gözünaydın canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim

Bi once ki hamileligimde tam 3 kere muayene etmisti bir yer gozukmuyor diye, doktor da ye diyince bol bol cikolata yemistim ☺ cok detayli inceliyor saolsun, bebisini görmen guzel olmus bizimki yüzünü pek göstermedi malesef

Bende evde takip etmeyi düşünüyorum bir süre. Bende yok ama üst katımda akrabamız var ondan isticem aleti ölçmek için. Yemekten tuzdansa en azından ona göre dikkat ederim.
Ben ilk sancıyla hastaneye gittiğimde 14 8le gitmiştim o zamandan beri dikkat ediyorum yükseliyor arada. Bende öyle yazıp takip edicem inşallah. Atel de inşallah iyi gelir yarın alıcam nasipse.
Ben yerel bir bebek mağazasından aldım canım çantamı hatta paylaşmıştım baya eşya alıyor. Yine bir resmini bırakayım bulursanız bakın ben memnun kaldım.
tamam canım çok geçmiş olsun
Sağol canım

Eklentiler

• Screenshot_20211110-190534_Gallery.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20211110-190524_Gallery.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20211110-190520_Gallery.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20211110-190514_Gallery.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20211110-190510_Gallery.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20211110-190504_Gallery.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 77
Gozun aydin canim detayliyi da atlattin. Yağiz guzel isim bence. Esimin kuzeninin oglunun ismi Yagiz. Ben hayatimda o cocuk kadar uysal, akilli bi cocuk gormedim.
Bak dogru kocalarin da takabilecegi bi model olmali, illa ki anne evde temizlik yaparken bebegini babasiyla disari yuruyuse gonderir
Canim ben de klasik sirt cantasi bakmistim aslinda ama sizin F-36 guzelmis, instagram sayfasinda pusetle durusuna da baktim gayet hos duruyor.
Ben normalde de spor giyindiğim için hep böyle birşey vardı aklımda
Valla o battaniye kısmı da eşimin fikriydi düşününce bana da mantıklı geldi. Koymazsan da kaba durmuyor o haliyle.
Sizim F36 da hos canim bi baktiniz onu almisim
Ben cok spor giymedigim icin deri sirt cantasi kullaniyordum, illa ki bebek icin ozel olmasi gerekmiyor bence, ben organizer ile icine koyuyordum bulması kolay oluyordu☺
Ben de soyle bi deri baktim canim. Su gecirmez, biberon cantasi ve deri alt degistirmesi hosuma gitti. Hijyen acisindan eve gelince temizlenebilir diye. Organizer konusunu ben de dusundum. Hastane cantasina alacagim ya onlari cantamda da kullanirim diye dusundum. Hatta soyle bisey gormustum instagramda hosuma gitmisti ama klasik organizerlerden de alabilirim, bunu gotunce oylesine kaydetmistim.

Eklentiler

• Screenshot_20211228-181959_Samsung Internet.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20211228-181953_Samsung Internet.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20211228-183515_Instagram.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 98
Bi once ki hamileligimde tam 3 kere muayene etmisti bir yer gozukmuyor diye, doktor da ye diyince bol bol cikolata yemistim ☺ cok detayli inceliyor saolsun, bebisini görmen guzel olmus bizimki yüzünü pek göstermedi malesef
Tek konu biraz sessiz konusuyor içine içine duyması zor o kadar birazda pahalı yani ama en iyi doktor olsun diye insan katlanıyor herşeye. Yüzünü görmek için çokça karnıma bastırdı salladı hala ağrıyo valla inatla uğraştı bayağı

Yaaa gözümüz aydın .. bende isim bulamadım erkek bebeğe isim bulmak çok zormuş :))) her gün verdikleri fotoğrafla aşk yaşıyorum ben ya .. gerçi yüzünü göstermesi 2.5 saatimizi aldı ama değdi :))

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bizde yağız ismine karar verdik içime sinen başka isim bulamadım adaş olsun oğluşlarımız

Bu model de çok güzelmiş ama f36 ya göre küçük mü sanki biraz f36 nın deri olanları da var onları gördün mü belki beğenirsin şık duruyorlar canım

Benim icin fermuarlilar kullanışlı olmustu, hastanede de hemşireye direk kucuk çantayla vermiştim kolaylık olmustu, ilk kiyafetleri bezi battaniyesi vs düşünmesi bile heyecanli ☺

Bende korbell çöp kovasını 110 a almıştım galiba kasım indirimlerinden. Ama çöp poşetini geçenlerde muadil olanı aldım hepsiburada dan. Yorumlar iyiydi, tabi henüz kullanmadığımdan nasıl olduğunu bilemeyeceğim. İnşallah iyidir

Bana da cok ugrasti o agri hemen geçmedi bi 2-3 gun surdu bende ☺ suan ne uygun ki zaten o yuzden yine de onu tercih ederim her zaman

M mllen ben de aldığımı deriyle değiştiricem baya şık görünüyor diğerlerine göre

Eklentiler

• 2CF2B3F1-9699-4D44-A224-8DB16D844B75.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 88
  • CAA9FBFD-15D4-4021-A8B7-F8B526239133.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 75
  • EF46BA0B-7AAA-437A-AB4A-4D5F6A041372.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 91
Evt canim kırtasiyelerde olandan tabi ben internetten aldim kac kırtasiye ye baktik bulamamistik bana doktorum onermisti, pedin yada pecetenin arasına koy rengine bak demisti, mavi gibi bir renk olursa amniyon sıvısı olabilir
Yarın ben de doktoruma bir sorayım. Perinatolog un raporunun son halini aldı da eşim. Öneriler kısmına yazmış amnisure testini. Pozitif olması durumunda antibiyotik tedavisi demiş.
Bir de enfeksiyon hastalıklarına gitmemi önermiş sürkeli yüksek çıkan WBC den dolayı

merhaba hanımlar perinatolog bana suyumun fazla oldugunu söyledi. Kendi doktorum da 2 hafta sonra gel aç karnına bakalım dedi. Çok endişe ediyorum internette bi sürü yorum var varmı böyle başına gelen ??

Geçmiş olsun. Ben fizyoterapistim. Karpal tünelde normalde kullanılan fizik tedavi ajanları hamilelerde kullanılmaz. Ateli kullanmalısınız. Bunun dışında bileği zorlayıcı ve tekrarlayıcı hareketlerden uzak durmalısınız. Ayrıca tuzu azaltmalısınız, ödem açısından. Ödem olmazsa bilekteki sinirin üzerine olan bası da azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…