2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Normal vücut kaşıntısı değil canım vajinal kaşıntı malesef mantar tedavisi verdi 2 haftalık tedavi vermiş inşallah geçer.
Valla benimkini tosuncuk diye seviyorum artık
Farkinda olmaz miyiiim bugun 99 sayisini gordumm uygulamada ufak capli bi heycan yasadimmm
Bende o sayıları gördükçe heyecanlanıyorum sanki hiçbir şey yetişmicekmiş gibi

Kızlarrr pentiden bu emzirme sütyenini almıştım birkaç gündür giyiyorum böyle bir rahatlık olamaz, çok güzel toparlıyor göğsü de şiddetle tavsiye ederim indirimde 75₺ idi fiyatı
Cok tatli, destekli gibi duruyor sanki, nasil?

Kızlarrr pentiden bu emzirme sütyenini almıştım birkaç gündür giyiyorum böyle bir rahatlık olamaz, çok güzel toparlıyor göğsü de şiddetle tavsiye ederim indirimde 75₺ idi fiyatı
Gercekten cok rahat, ben hamileligimden beri gogus hassasiyeti yasiyorum. Normal sutyen takamiyorum, yarim atlet giyiniyorum ama bu emzirme sutyeni o kadar rahat ki, yok hissi veriyor.

Gercekten cok rahat, ben hamileligimden beri gogus hassasiyeti yasiyorum. Normal sutyen takamiyorum, yarim atlet giyiniyorum ama bu emzirme sutyeni o kadar rahat ki, yok hissi veriyor.
Evet ya siyahını da alıcam kesinlikle , ben normal sütyenlerimi giyiyordum bunu giydikten sonra fark ettim ki işkence çekiyormuşum Hiç rahatsızlık vermedi harika bir şey

Küçük tansiyonunuz yüksek diye mi ilaca başladı doktorunuz benim de küçük tansiyonum 8-9 civarlarında çıkıyor da merak ettim

Küçük tansiyonunuz yüksek diye mi ilaca başladı doktorunuz benim de küçük tansiyonum 8-9 civarlarında çıkıyor da merak ettim
3 gün evde takip ettim en düşük 11/7 çıkıyordu 12/7, 13/8 çıktı açken bile. Hastanede de 13/9 çıktı. Artı olarak baş dönmesi, mide bulantısı da olduğu için hafif dozda başlayalım dedi. Alfamet yazdı günde 1 tane ile başladım. 14/9 ve üzeri tehlikeli o yüzden düşürmeye çalışıyoruz.

Anladım iyi gelir ilaç inşallah geçmş olsun

Kızlar kayınvalide aradı diyor ki biz torunumuza otomatik sallanan anakucaklarından ve kalan ne eksiği varsa hepsini almak istiyoruz sen beğen modelini bize söyle , biz yarın gidip alalım nerden beğeniyorsan dedi Benim kaynanama kim büyü yaptı ayarlarını bozdu anlamadım 2022 mucize bir yıl mı olacak yoksa

Aa anladım canım o daha beter Geçer inşallah geçer merak etme sen
Banada öyle geliyo yavaştan doğum çantasına falan başliyim diyorum

oooo çabuk seç gönder kız fikri değişmeden 2022 sen neymişsin yaaa daha bismillah yeni başladı

Canim torun sonucta, evlattan daha cok sevilirmis, torunu olanlar oyle diyolar. Sponsor olmalari cok iyi bosver Dun aksam yeni yil kutlamasi icin esimin ailesini goruntulu aradik, k.validem direk beni sordu durumu nasil iyi mi, cok yorma yardimci ol karina falan filan. 2022 k.validelere yaradi demek.

2022 kayınvalidelerin yılı olacak galiba hamileliğin sonuna gelicez nerdeyse , daha yeni yeni fark ediyorlar galiba torunları olacağını buna da şükür diyelim ne diyelim Allah bozmasın doğru yoldan şaşırtmasın

2022 sizin yılınız kızlar belli oldu
Benim kayınvalide de dün aradım işte yeni yıl için aman sakın kalkma, yorma kendini, bir iş falan yapma sakın diip duruyor. İçimden dedim 2 hafta burdayken oturamadım her işi oğlunla ben gördük o zaman aklın nerdeydi acaba

Yav hepsi bir değişik bu kayınvalidelerin madem bu kadar düşünüyormuş seni , geldiğinde neden yardımcı olmamış acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…