İnşallah teşekkür ederimAnladım iyi gelir ilaç inşallah geçmş olsun
Benim kayınpederde ne isterse alırız demişti hala tık yokKızlar kayınvalide aradı diyor ki biz torunumuza otomatik sallanan anakucaklarından ve kalan ne eksiği varsa hepsini almak istiyoruz sen beğen modelini bize söyle , biz yarın gidip alalım nerden beğeniyorsan dediBenim kaynanama kim büyü yaptı ayarlarını bozdu anlamadım 2022 mucize bir yıl mı olacak yoksa
Bende bu ayın sonunda eşyalarını yıkamaya başlamayı düşünüyorum şubatta da çantayı hazırlamayı planlıyorum bakalım artık vakit daralıyorAa anladım canım o daha beterGeçer inşallah geçer merak etme sen
Banada öyle geliyo yavaştan doğum çantasına falan başliyim diyorum
Ben olsam bir kere hatırlatırım canım. Artık dolap siparişi vermek gerek zaten ha diyince gelmiyor , gelince de anca kıyafetlerini yerleştiririm ağırlaşmadan diye açıver konuyu bakalım ne diyeceklerİnşallah teşekkür ederim
Benim kayınpederde ne isterse alırız demişti hala tık yokbenim annem beşiğini nevresimini yastığını falan aldı. Dolabını alabilirsiniz demiştim teee aylar önce laf arasında bi daha demedim bir şey. 3 ay kaldı hiç bir şey demiyorlar alalım falan bende sesimi çıkarmıyorum. Çok iyilerdir Allah var hiç zorluk yaşatmadılar bana iyi anlaşırız hatta şuan yanımda oturuyor ama doğmasını bekliyorlar herhalde bir şeyler almak için bana da akıl verin çaktırmadan hatırlatayım mı yoksa ses etmiyim mi
Bende bu ayın sonunda eşyalarını yıkamaya başlamayı düşünüyorum şubatta da çantayı hazırlamayı planlıyorum bakalım artık vakit daralıyor
Zaten eşime de dedim eğer almazlarsa gerekirse altın bozarım ben kendim alırım diyeBen olsam bir kere hatırlatırım canım. Artık dolap siparişi vermek gerek zaten ha diyince gelmiyor , gelince de anca kıyafetlerini yerleştiririm ağırlaşmadan diye açıver konuyu bakalım ne diyeceklerortaya at lafı eğer almayı düşünüyorlarsa kayıtsız kalmazlar bence Ha eğer ki sessiz kalıyorlarsa da ben olsam üstelemem, hiçbir şey demeden kendim alırım evime geldiklerinde görürler
Yalnızken önemsememezlik yapmaz dimi ? ben öyle durumlarda eşimin yanında konuşuyorum özellikle o da duysun bilsin diyeZaten eşime de dedim eğer almazlarsa gerekirse altın bozarım ben kendim alırım diyedurumları da var yani olmasa dicem ki yok. Dolaplara da zam geliyo sürekli 2 ay önce sorduğum fiyatın iki katı olmuş neredeyse yarın yalnızken kaynanama bi alttan alttan çıtlatayım bakayım ne dicek
Yok bizimkiler biraz değişikYalnızken önemsememezlik yapmaz dimi ? ben öyle durumlarda eşimin yanında konuşuyorum özellikle o da duysun bilsin diyeo da oğlunun yanında daha dikkatli konuşuyor herkes icin daha iyi oluyor
Ay çooook minnoşsunuzKızlar portatif bir sehpam oldu baya kullanışlı
Ayy canim simdi bunu sesli okudum esime dedim yani napsin bu kizcagiz. Ne dedi biliyo musunZaten eşime de dedim eğer almazlarsa gerekirse altın bozarım ben kendim alırım diyedurumları da var yani olmasa dicem ki yok. Dolaplara da zam geliyo sürekli 2 ay önce sorduğum fiyatın iki katı olmuş neredeyse yarın yalnızken kaynanama bi alttan alttan çıtlatayım bakayım ne dicek
E tabi öylesi daha iyi olacaksa tek konuş mademYok bizimkiler biraz değişikherkes hamile olduğumu bilir ama kayınpederim kaynım falan varken konuşmayız bu konuyu eşimde hiç sevmez birinden bir şey istemeyi yaparlarsa yaparlar der geçer o yüzden yalnızken söylemem daha iyi olur
Maşallah süperKızlar portatif bir sehpam oldu baya kullanışlı
Erkek böyle biraz, sen söyleyince zaten alacağı varsa söyler yoksa üsteleme kendin en al onları bekleyene kadar ohoo.Yok bizimkiler biraz değişikherkes hamile olduğumu bilir ama kayınpederim kaynım falan varken konuşmayız bu konuyu eşimde hiç sevmez birinden bir şey istemeyi yaparlarsa yaparlar der geçer o yüzden yalnızken söylemem daha iyi olur
Çooook teşekkür ederim canım mutlu oldumBu arada konu disi amapembemanolya profil fotografin cok hos canim. Benimde dis cekim bu tarzdi. Fakat evlendigim gibi dis cekim yapmadim, yazin yaparim dedim. 2020de pandemiden dolayi kaldi oyle. 2021yazin artik yapayim dedim 30 temmuz yaptim. Son adet tarihim 16 temmuzdu 30 temmuzda cok tuhaf olmustum ne oluyo bana boyle dis cekimde girdigim hale bak diye. Yani dis cekimde benim minnoş karnimdaymis. Ileride oglum bak sen gelinligimdeyken karnimdaydin diyebilcem.
Çok güzel olmuş ya harika anıBu arada konu disi amapembemanolya profil fotografin cok hos canim. Benimde dis cekim bu tarzdi. Fakat evlendigim gibi dis cekim yapmadim, yazin yaparim dedim. 2020de pandemiden dolayi kaldi oyle. 2021yazin artik yapayim dedim 30 temmuz yaptim. Son adet tarihim 16 temmuzdu 30 temmuzda cok tuhaf olmustum ne oluyo bana boyle dis cekimde girdigim hale bak diye. Yani dis cekimde benim minnoş karnimdaymis. Ileride oglum bak sen gelinligimdeyken karnimdaydin diyebilcem.
Ayy canim simdi bunu sesli okudum esime dedim yani napsin bu kizcagiz. Ne dedi biliyo musunYa sabredin adam alacagim demisse alir ne var yani Allah Allah hemen yok altin bozarim demeler falan.
Dedim ama pahalaniyo biliyosun her gun uzerine fiyatlar geliyor.
Erkek adamin agzindan bi laf cikmissa yerine getirir, biraz sabirli olun dedi.
Canim bence senpembemanolya 'nin dedigi gibi bi citlativer k.validene. Erkek duz mantigi bize gore degil
Valla senin adına sevindim maşallah nazar değmesin kız kendi kendine nazar etcen kadınıE tabi öylesi daha iyi olacaksa tek konuş mademBen de hiç hiç sevmem bir şey istemeyi kayınvalide tarafından. O tür bir samimiyetimiz yok çünkü ne yazık ki. Onun icin bence biri büyü yaptı benimkine hala inanamıyorum mesaj falan yazıyor model seçtin mi diye hadi bakalım konuşunca bize de haber ver bakalım ne diyecek 2022 seninkine de iyi gelmiş mi acaba
Ayynen öyle bakalım nolcakErkek böyle biraz, sen söyleyince zaten alacağı varsa söyler yoksa üsteleme kendin en al onları bekleyene kadar ohoo.
Ya pandemide mi evlendin cidden o doneme gelenlere cok yazik oldu. Benim bi arkadas bi sene ertelemek zorunda kaldi ama yine maske ve kisitlamadan kacamadi.. Ama benimki pandemiye denk gelmedi Allah'tan. 2019 Ekim sonuydu, dugune 1 hafta kala Turkiyeye gelmistim. Dugun gunu zor olur, evlendikten sonra havalar isininca cekim yapalim dedim pandemiden ertelendi. Demek ki ogluşum bensiz olmaz diyip ertelememizi istemisÇooook teşekkür ederim canım mutlu oldumBiz de düğünden 1 hafta önce geniş bir vakitte dış çekim yaptırmıştık en azından bu doğru düzgün olsun istemiştim çünkü düğünüm hiç içime sinmedi .biz de o sene evlendik 2020de . düğün hızlı çekim gibi oldu 1 saatte nikah kıy pasta kes takı töreni hatırladıkça başım dönüyor Hatıra fotoğraflarında bile herkesin yüzünde maske allahım korkunç ya
Dış çekiminin sende ne güzel bir hatırası var öyle3 kişilik çekirdek bir aile olarak çektirmişsiniz meğer fotoğrafları,ne kadar anlamlı bebişler doğunca da mı yapsak birer dış çekim ya şimdi aklıma geldi çok hoş olmaz mı
Ay canim esin her yil fotograf cekimi yapiyorsa cidden cok sanslisinÇok güzel olmuş ya harika anıBizde eşimle her yıl gelin damat fotoğrafı çekiliyoruz giyip. Bu yılkini karnımın biraz büyüdüğü zamana denk getirdik, çok değişik oldu. Seneyede kucağımızda olur inşallah öyle çekiliriz
Masallah masallah tütütüüüüvalla bu erkekler düz mantık doğru diyorsun altın bozarım deyince yanlış anlamış olabilir ben zaten kenara koymuştum çocuk için harcarım diye sıkışırsak bozduracağımız belliydi yani bence erkekler doğunca alınır ne acelesi var kafasındalar
Valla senin adına sevindim maşallah nazar değmesin kız kendi kendine nazar etcen kadınıbende hiç sevmiyorum zaten aylardır bir şey demedim ama en azından alacaksa alsın almayacaksa ona göre davranayım yani kıyafetleri yıkıcam nereye koycam bilmiyorum yarın haber veririm sonucu
Ayynen öyle bakalım nolcak
Yok canim niye yanlis anlasin, altin bu tarz durumlar icin devreye girer. Ama erkekler hic acele etmiyor rahatlar.. bence en guzeli dogmadan herseyini hazirlamak.valla bu erkekler düz mantık doğru diyorsun altın bozarım deyince yanlış anlamış olabilir ben zaten kenara koymuştum çocuk için harcarım diye sıkışırsak bozduracağımız belliydi yani bence erkekler doğunca alınır ne acelesi var kafasındalar
Ya biz nikah tarihini aldık düğün mekanıyla anlaştık kaporo verdik , o zaman yasak söz konusu değildi müzik eğlence falan serbestti . Tam düğüne 2 hafta kala yasak getirdiler şansımızaYa pandemide mi evlendin cidden o doneme gelenlere cok yazik oldu. Benim bi arkadas bi sene ertelemek zorunda kaldi ama yine maske ve kisitlamadan kacamadi.. Ama benimki pandemiye denk gelmedi Allah'tan. 2019 Ekim sonuydu, dugune 1 hafta kala Turkiyeye gelmistim. Dugun gunu zor olur, evlendikten sonra havalar isininca cekim yapalim dedim pandemiden ertelendi. Demek ki ogluşum bensiz olmaz diyip ertelememizi istemis
Ya ben hastanede uc bes kare cok istiyorum. 1.yasinda dis cekim istiyorum. Ya birde yeni yilda cekim moda, bi arkadasim yeni yil temali 7 aylik bebisiyle cekim yapmis, coook hosuma gitti.Esimse ne bos isler dedi. Ama yapalim gitsin ya icimizde kalmasin.
Ay canim esin her yil fotograf cekimi yapiyorsa cidden cok sanslisinEvet seneye de bebiainiz kucaginizda olur. Bu arada ben dis cekimde 1bucuk sene sonra bile gelinligime girmedim tadilata gonderdim sen nasil basardin hic kilo almamayi
Bence de masallah nazar degdirme canim. Mesaj atmasi ilgilenmesi falan cok iyiMasallah masallah tütütüüüüyarın seninki de pozitif konuşursa 2022 ye çok kanım ısınacak Bak aynen böyle dersen kıyafetleri yıkayıp nereye koyacağımı bilmiyorum diyerek , hem yumuşak bir dille hatırlatmış olursun eğer alma niyetindeyse zaten ikiletmez diye düşünüyorum . Bekliyorum güzel haberlerini
Dedigin gibi kaderinizde bu varmis canim ama Allah beterinden esirgesin.Ya biz nikah tarihini aldık düğün mekanıyla anlaştık kaporo verdik , o zaman yasak söz konusu değildi müzik eğlence falan serbestti . Tam düğüne 2 hafta kala yasak getirdiler şansımıza4-5 saatlik yemekli düğün oldu sana 1 saatlik,sadece paketli suyun ikram edilebildiği sade bir nikah. Napalım biz bahtsız bedevilerin kaderi de böyleymiş
Şu fotoğraf işlerine de eşleri alıştırmanın bir yolu yok mu yahu adam kaç senedir benimle beraber hala alışamadı fotoğraf olaylarınabenimki de boş işler diyo ama yapacak bir şey yok çocuklarının hatrına katlanıcaklar artık kesinlikle yapalım içimizde kalmasın ilerde o fotoğraflar mükemmel birer anı olarak kalacak elimizde
Sağolsun oda ayak uyduruyor benim fotoğraf merakı hallerimeAy canim esin her yil fotograf cekimi yapiyorsa cidden cok sanslisinEvet seneye de bebiainiz kucaginizda olur. Bu arada ben dis cekimde 1bucuk sene sonra bile gelinligime girmedim tadilata gonderdim sen nasil basardin hic kilo almamayi
Manevi olarak aile samimiyetini veremiyorlar öyle iyi anlıyorum ki seni . Samimiyet olmadığı icin de insan maddi olarak da bir şey yapmasını istemiyor bu sefer karşı tarafın . Yani bugün resmen bir ilki yaşıyorum ben ondan dolayı bu kadar şaşırdım , bünye alışık değil ben samimiyetsizliğe çok alışmıştımBence de masallah nazar degdirme canim. Mesaj atmasi ilgilenmesi falan cok iyiBenim esim ailesi maddi konuda hemen atlarlar kendilerini gosterirler ama manevi olarak sifirlar. O yuzden maddi de yapmalarini istemiyorum. Amnem kanser tedavisi gordu birgun annen nasil diye bana sormadilar, annemi aramadilar. Sagolsun esim ben yokken annesini yontmus aratip konusturdu. Ailemle aralarinda bi sorun mu var hayir. Hatta esim arattiginda k.validem anneme gel sen bizim yazliga burada hersey organik bile demis. Oglunun ara demesine ne gerek vardi, kac yasinda insanlarsiniz akil edemiyor musunuz...
Dedigin gibi kaderinizde bu varmis canim ama Allah beterinden esirgesin.
Icinde yoksa alistirmanin yolu yok canim.Benimkine dun diyorum guzel bi fotograf cekelim ani kalsin seneye de kucagimizda cekeriz. Kirmaz yapar ama acaip bos gelir Bu sabah guzel bi yere kahvaltiya gittik, manzarali masalar dolu biraz bekleyelim bosalinca otururuz, ani olarak fotograf cektiririz diyorum. Yemege mi geldik fotograf cekmeye mi diyo. Ben ozellikle hamileligimden beri ani biriktirmeye daha cok heveslendim, adamin umrunda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?