2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Biz bekleyenlerin vay geldi haline valla

Şampuanlar için istersen buraya bak. Normal şampuanda 1€ daha pahalı iken köpük şampuanda 2€ kadar daha ucuz (bugünkü kura göre).

Güvenilir bir site, daha önce defalarca anneme Nuxe, bana da Ingrid Millet yüz kremlerini yıkama jellerini buradan aldım.

Normal şampuan (110,41TL):

Köpük şampuan (84.92TL):

Son dediğin kremi göremedim TR sitelerinde, ama pişik kremi gibi anlıyorum.

Yurtdışından getirtebilen arkadaşlar bu kutulardan alsın. Arkadaşım tavsiye etti, gerçekten sıcağı sıcak ve soğuğu soğuk tutuyormuş. Aslında daha çok var dedim o zamanlara ama 6 ay çabuk geçiyor kenarda dursun dedi.

Eklentiler

• 2E99B7A8-BFFF-463B-8EE1-F0721FACC420.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 65
Biz bekleyenlerin vay geldi haline valla
Ahhhh ahhhhh ben sen yazarken bizi düşünmeye başladım .. iyice abartılı fiyatlarla alacağız .. tek umudum memur zam oranının artması veya sponsor bulma beşiği anneme , ana kucağını babama aldırırım diye düşünüyorum şaka tabi

Al benden de o kadar dun gece oyle bi aciktim ki , sonra bi tatli krizi Nefsime hakim oldum. Yogurda dere otu ekleyip mutsuz mutsuz yedim. Bu sabah seker yuklememi yaptim.

Kizlar 50gr yuklemem yapildi. Ac karnima bi kan + idrar testi alindi, ardindan kafeteryadan ekteki icecegi alip icip 1 saat sonra tekrar kan verdim. Ac karnina mideme oturdu. 1 saat bekleme surecinde market eczane islerimi halledeyim dedim. Ama keske halletmeseymisim. Sabah ac karnina dolasmak bana iyi gelmedi. Bunyem cok zayif degildir ama eve gelip kahvalti yapip uzanmama ragmen hala kendime gelemedim. Tavsiyem bekleme surecinde kendinizi yormayin. Sonucum cikinca da haberdar ederim.

Eklentiler

• 20211231_092843.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 34
Ben Turkiye'den alirsam ya eczaneden ya e bebekten alirim. Maalesef kozmetik urunlerinde online eczanelere guvenim yok. Annem yurtdisinda zaten simdi ocak indirimlerinde %15-20 arasi indirimle alir. En azindan orjinalliginden suphem olmaz. Evet bahsettigim linimemt turkiyede yok, orada yasayan arkadaslara danisip belki ondan aldiririm. Belki de direk buradan mustelanin pisik kremini alirim.

Al benden de o kadar dun gece oyle bi aciktim ki , sonra bi tatli krizi Nefsime hakim oldum. Yogurda dere otu ekleyip mutsuz mutsuz yedim. Bu sabah seker yuklememi yaptim.
Ayy ben hakim olamadım işte kendime. Tatlı tuzlu bildiğin ikinci bir akşam yemeği yedim Az önce biraz acıkmaya başlayınca tekrar ölçtüm 89 çıktı. Daha normaldi şükür. Ve hala yemesem yemem
Ya yarın ya da pazartesi gideceğim artık. O arada da gece yemeyeceğim inşallah
Senin kaç gr yüklendi? Güzel sonuçlar alırsın inşallah

Kötü olmuş canım ya. Dün ben kayıt açarken uyardılar beni. 75 gr benim. Açlık, 1. Saat ve 2. Saat 3 kere kan vereceğim ben. Bulantı, kusma, baş dönmesi olabilir. Dinlenerek beklemelisiniz dediler.
Ben 5 yıl önce falan bir yaptırmıştım endokrinoloji istemişti. Baygınlık geçirmiştim o zaman son kanı verirken. O yüzden korkuyorum şimdi valla

Bu biraz daha yağlı bir ürün, icerigi zeytinyağlı, eczacı onermisse alınabilir tabi ama, ben vitamin barrierini kullanmistim ozellikle ilk aylar pisik olmaksizin her acista suruyordum.

Bilmedigim icin pek umursamadim o yuzden burada yazdim yaptiracaklar kendilerini yormasinlar Canim sen yaptiracagin zaman kendini yormadan gitmis ol, gece uykunu al dinlen hatta esin de yaninda bulunsun.

Bu biraz daha yağlı bir ürün, icerigi zeytinyağlı, eczacı onermisse alınabilir tabi ama, ben vitamin barrierini kullanmistim ozellikle ilk aylar pisik olmaksizin her acista suruyordum.
Evet canim zeytinyagi bazli. Eczaci demis dogdugu gunden itibaren her bez degistirmesinde surerse hic pisik sorunu yasamaz. Ama Turkiyede olmadigi icin aldirmayacagim. Cunku bebisin poposu buna alisirsa tukendiginde burada bulamazsam annem gelene kadar baska pisik kremi farkli reaksiyon gosterirse al basina bela. En iyisi senin yaptigin gibi vitamin barieri kullanmak.

Bilmedigim icin pek umursamadim o yuzden burada yazdim yaptiracaklar kendilerini yormasinlar Canim sen yaptiracagin zaman kendini yormadan gitmis ol, gece uykunu al dinlen hatta esin de yaninda bulunsun.
Dikkat etmek lazım gerçekten. Ben de eşimle gideceğim. En kötü arabaya iner arka koltukta yatarım
İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar canım haber edersin

Kizlar benim seker yukleme sonuc cikmis. 50gr glukoz 1.saat 174 yaziyor. Referans araligi 0-140
Serum normal degeri 133 diyor. Yani 133 benim ac karnina verdigim kan, 174se glukozdan 1saat sonraki deger mi oluyor. Moralim bozuldu ya. Zaten 1 ayda 4 kilo almamdan, surekli yorgun hissetmemden supheleniyodum. Doktorumu arasam mi bilemedim. Zaten p.tesi kendisiyle randevum var, bakalim ne diyecek.

Bazen böyle durumlarda yeniden 100 mg yaptırıyorlar, insallah yaptırmaları işkence gibi

Ayy tek değilmişim bende bugün yaptırmayı düşünüyordum sonra dedim zaten öğleden sonra yapmaz kesin haftaya çağırcak dün akşam tatlı yedim bugün gidince sorcam bakalım büyük ihtimalle haftaya sabah gel dicek
Sıkma canını düzenli bir diyetle düşürülebiliyor diyorlar. Bebişin sağlığı iyi olduktan sonra hepsi hallolur inşallah

Canım hemen moralini bozma. 50 gr yükleme; şeker tarama testi olarak geçiyor. Şüpheli bir sonuç çıkarsa 75 veya 100 gr ile olan tanı testi yapılıyor. Bir de geriye dönük kan şekeri ortalama değerine bakılıyor. Anlık bir yükseklik olup olmadığını anlamak için.
Taraması şüpheli olup tanı testi normal çıkan çok fazla örnek okudum ben dün.
Bence doktoruna haber ver. Tekrar test isterse pazartesi günü onun için hazırlıklı gelmeni ister belki. Testi yaptırıp öyle gidersin yanına.

Merhaba bugün şeker testim vardı açlık sınırda tokluk 170 çıktı doktorum dahiliye ye yönlendirdi şimdi beni neler bekliyor bilgisi olan varmı

Merhaba bende bugun yaptırdım benimde tokluk 170 çıktı doktorum dahiliye ye yönlendirdi yanlız benim sadece açlık ve tokluk baktılar yükleme yapılmadı bana şekerli su falan içmedim yani

Benim doktor istek yaptı, hatta dün ödemesini bile yaptım ben diğer tahlillerle. Sadece tokum diye yüklemeyi bugüne bırakmıştık. Sabah aradım sordum hastaneyi pazartesi gelsem sorun olur mu diye yok dediler
Doktor ses etmezse inşallah ben de sesimi çıkarmayacağım pazartesiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…