Bazen böyle durumlarda yeniden 100 mg yaptırıyorlar, insallah yaptırmaları işkence gibi
Sıkma canını düzenli bir diyetle düşürülebiliyor diyorlar. Bebişin sağlığı iyi olduktan sonra hepsi hallolur inşallah
Doktoruma whatsapptan yazdim canim, p.tesi sabah 75lik yap, ogleden sonra randevumuzda konusuruz dedi.Canım hemen moralini bozma. 50 gr yükleme; şeker tarama testi olarak geçiyor. Şüpheli bir sonuç çıkarsa 75 veya 100 gr ile olan tanı testi yapılıyor. Bir de geriye dönük kan şekeri ortalama değerine bakılıyor. Anlık bir yükseklik olup olmadığını anlamak için.
Taraması şüpheli olup tanı testi normal çıkan çok fazla örnek okudum ben dün.
Bence doktoruna haber ver. Tekrar test isterse pazartesi günü onun için hazırlıklı gelmeni ister belki. Testi yaptırıp öyle gidersin yanına.
Ben 50gramlik sekerlemeden icince 174 cikti. Doktorum p.tesi tekrar 75lik sekerleme ilyaptirmami onerdi. Onun sonucuna gore bi yol cizecek sanirim. Takibini yapan doktora danis en iyi o bilir. Ben de internetten bir suru sey okudum ve okumamaya karar verdim. Bireysel degerlendirilmeli, hepimizin saglik oykusu farkli sonucta. Kotu dusunmeyelim, Allah beterinden korusun.Merhaba bende bugun yaptırdım benimde tokluk 170 çıktı doktorum dahiliye ye yönlendirdi yanlız benim sadece açlık ve tokluk baktılar yükleme yapılmadı bana şekerli su falan içmedim yani
Sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah çok canım sıkıldı benimdeSorma o icecek iskence gibiydi. P.tesi sabah 75lik yaptiracagim tekrar
Anne tarafim annem dahil hepsinde seker var ya o yuzden moralim bozuldu canim. Artik doktor ne derse oyle yaparim.
Doktoruma whatsapptan yazdim canim, p.tesi sabah 75lik yap, ogleden sonra randevumuzda konusuruz dedi.
Ben 50gramlik sekerlemeden icince 174 cikti. Doktorum p.tesi tekrar 75lik sekerleme ilyaptirmami onerdi. Onun sonucuna gore bi yol cizecek sanirim. Takibini yapan doktora danis en iyi o bilir. Ben de internetten bir suru sey okudum ve okumamaya karar verdim. Bireysel degerlendirilmeli, hepimizin saglik oykusu farkli sonucta. Kotu dusunmeyelim, Allah beterinden korusun.
Asıl tanı testi o olacak. Bunda riskli çıktı diye onda da kesin öyle çıkacak diye birşey yok. Öyle olsa ikinciye gerek duyulmazdı öyle düşün. Güzel sonuçlar alacaksın ondan inşallah içini ferah tut senSorma o icecek iskence gibiydi. P.tesi sabah 75lik yaptiracagim tekrar
Anne tarafim annem dahil hepsinde seker var ya o yuzden moralim bozuldu canim. Artik doktor ne derse oyle yaparim.
Doktoruma whatsapptan yazdim canim, p.tesi sabah 75lik yap, ogleden sonra randevumuzda konusuruz dedi.
Ben 50gramlik sekerlemeden icince 174 cikti. Doktorum p.tesi tekrar 75lik sekerleme ilyaptirmami onerdi. Onun sonucuna gore bi yol cizecek sanirim. Takibini yapan doktora danis en iyi o bilir. Ben de internetten bir suru sey okudum ve okumamaya karar verdim. Bireysel degerlendirilmeli, hepimizin saglik oykusu farkli sonucta. Kotu dusunmeyelim, Allah beterinden korusun.
Gecmis olsun şimdiden, bi kac gun dikkat et olmadi, şekerli şeylerden uzak durdugun gibi karbonhidrattanda uzak durman gerekir, bol su ve hareket iyi geliyorSorma o icecek iskence gibiydi. P.tesi sabah 75lik yaptiracagim tekrar
Canım şimdi şöyle bi taradım buradaki eczaneleri , mesela bu köpük şampuan 10.60 Bulgar levası . 5 Euro yapıyor . Burdan almak sanırım gerçekten daha iyi olacak . Liniment burda da var baktım 400 ml olarak satılıyor ama hiç bilmiyordum bu amaç icin kullanıldığını . Arkadaşım eczacı ona bir sorayımCanim ben normal avokado logosu olanla baslayacagim. Baktik cocuk doktorumuz kopuk oneriyor o zaman alirim diye dusundum. Normalle kopuk arasinda da baya fiyat farki var. Normali 500ml 6.49, kopuk 150ml 7.85euros.
Gecen anneme atmistim orada eczaneden alsin diye. Sizin orada ne kadarmis merak ettimBir de pisik vitamin barrieri annem eczanede bulamamis tuhafima gitti. Eczaci liniment diye bisey onermis her alt degisim sonrasi kullanirsa hic pisik sorunu yasamaz demis. Fotografini ekliyorum acaba sizlerden boyle bisey duyan var mi ?
Amin canim ama cani sıkmamaya calis malum stres en buyuk dusmanimiz. Ben biraz arastirdim bol su tuketimiyle, seker ve karbonhidrati da azaldirsak bu sureci daha iyi atlatabiliriz.Sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah çok canım sıkıldı benimde
Amin canim insallahAsıl tanı testi o olacak. Bunda riskli çıktı diye onda da kesin öyle çıkacak diye birşey yok. Öyle olsa ikinciye gerek duyulmazdı öyle düşün. Güzel sonuçlar alacaksın ondan inşallah içini ferah tut senstrese de sokma kendini. Stres de etkiler şekeri ailenden bilirsin zaten
Sagol canim, deeigin gibi su 2bucuk gunde bol su, minimum seker ve karbonhidratla p.tesi yukleme yaptirayim.Gecmis olsun şimdiden, bi kac gun dikkat et olmadi, şekerli şeylerden uzak durdugun gibi karbonhidrattanda uzak durman gerekir, bol su ve hareket iyi geliyor
Canim arkadasindan bilgi edindiginde beni de bilgilendirirsen memnun olurum.Canım şimdi şöyle bi taradım buradaki eczaneleri , mesela bu köpük şampuan 10.60 Bulgar levası . 5 Euro yapıyor . Burdan almak sanırım gerçekten daha iyi olacak . Liniment burda da var baktım 400 ml olarak satılıyor ama hiç bilmiyordum bu amaç icin kullanıldığını . Arkadaşım eczacı ona bir sorayım
Tabiki canımAmin canim ama cani sıkmamaya calis malum stres en buyuk dusmanimiz. Ben biraz arastirdim bol su tuketimiyle, seker ve karbonhidrati da azaldirsak bu sureci daha iyi atlatabiliriz.
Amin canim insallah
Sagol canim, deeigin gibi su 2bucuk gunde bol su, minimum seker ve karbonhidratla p.tesi yukleme yaptirayim.
Canim arkadasindan bilgi edindiginde beni de bilgilendirirsen memnun olurum.
Moral bozma canim benim olabiliyor bazen. Pazartesi bidaha yaptiracak missin insallah ozaman normal cikar. Sen pazartesine gore yuruyusunu arttir, pilavdan sekerden uzak dur bak gor insallah duzene girecekKizlar benim seker yukleme sonuc cikmis. 50gr glukoz 1.saat 174 yaziyor. Referans araligi 0-140
Serum normal degeri 133 diyor. Yani 133 benim ac karnina verdigim kan, 174se glukozdan 1saat sonraki deger mi oluyor. Moralim bozuldu ya. Zaten 1 ayda 4 kilo almamdan, surekli yorgun hissetmemden supheleniyodum. Doktorumu arasam mi bilemedim. Zaten p.tesi kendisiyle randevum var, bakalim ne diyecek.
Mutlu yillar canlarimFarkinda misiniz 2022 bizim bebislerimizin dogdugu yil olacak hala inanamiyorum
Selam kızlar benim bugün randevum vardı malum. Dün akşamdan beri de kaşıntım vardı. Antibiyotik kullanımından sonra mantar görülmesi çok yüksekmiş malesef bir bu eksiktibir poşet ilaçla döndüm eve. Mantar için fitil, krem, demir ilacı, tek kullanımlık enfeksiyon için ilaç, tansiyon ilacı başladı. Tansiyonum en düşük 11 7 çıkıyor ve 13 9a kadar çıkıyor. Düşük dozda başladı düşürmemiz lazımmış inşallah iyi gelir. Şeker yüklemesi için de içecek aldım eczaneden 50 mg. Pazartesi ya da salı yaptırıcam. Karpal tünel splintini de aldık bugün takmaya başladım inşallah o da iyi gelir.
Birde şöyle bir sorum var. Cihazdan cihaza bebeğin kilosu farkeder mi? İki günde bebeğim 150 gr almış olabilir mi?
Ben de antibiyotiğe başladım dün. Sanki yavaştan kaşıntım var gibi geliyor. Umarım benim de mantar olmaz o zaman
Ama hepsi ilaçla kontrol altına alınır inşallah sıkma canını senönlem alınması iyi yine
Benim de salı günü perinatolog 700gr civarı dedi. Perşembe kendi doktorum 860gr dedi direk.
İkisi de normal aralıkta dediği için sorgulamıyorum valla. Hesap yöntemi bildiğim kadarıyla aynı tüm cihazların kullandığı ama doktorların ölçüm hassasiyeti çok farklı. Benim başı aşağıda diye perinatolog kaç kere uğraştı net ölçüm alınmıyor böyle diyip. Kendi doktorum şimdiye kadar hep direk alıyor hiiç öyle çok uğraşmıyor yani. Muhtemelen biraz daha büyük ölçüyor çok incelemiyor o yüzden biraz daha fazla çıkıyor haftasına göre
Bitince kan vermeye gideceğim yine kontrol için o zaman söylerim artık devame ederse. İlaç sayısı bende de çok fazla. Ama işte kullanmazsak da içimize sinmeyecek.Ben 3 gün arayla 7+7 toplam 14 gün antibiyotik kullandım canım. Uzun süre kullanınca da herhalde böyle tepki verdi vücutama bu kaşıntı çok başka ya hassasiyet var dokununca falan inşallah ilaçlar geçirir gece kaşınmaktan bir hal oldum. Eğer devam ederse mutlaka git doktora erken tedavi iyi bir şey.
Bu kadar ilaç kullanmak hoşuma gitmiyor ama sonuçta doktor veriyor bunları da güveniyoruz mecbur.
Benimde perinatolog çarşamba 1050 gr dedi bugün kadın doğum doktoru 1210 gr dedi. Zaten haftasından önde gidiyor. Tansiyon çıktı birde şeker çıkarsa napcam bilmiyorum
İnşallah devam etmez canım mantar beter bir şeymişBitince kan vermeye gideceğim yine kontrol için o zaman söylerim artık devame ederse. İlaç sayısı bende de çok fazla. Ama işte kullanmazsak da içimize sinmeyecek.
Bugün ben evde kendim şeker kontrolü yaptım. Sonuç pek iç açıcı değildi. Pazartesi bakalım nasıl çıkacak yüklemede.
Tansiyonu da çok kafana takma, yine çok şükür erken farkedildi, önlemini aldın. Hayırlısıyla ilaçla kontrol altına alınır o
Cok gecmis olsun canim, kasinti sorunu bende de vardi ilk 4 ay. Sonra bi krem verdi cildiye bacaklarim ve gobegimde vardi kasinti ve lekeler. O krem sonrasi gecti sukur. Strese bagli egzamaydi. Insallah seninde ilaclarla hemen gecer canimSelam kızlar benim bugün randevum vardı malum. Dün akşamdan beri de kaşıntım vardı. Antibiyotik kullanımından sonra mantar görülmesi çok yüksekmiş malesef bir bu eksiktibir poşet ilaçla döndüm eve. Mantar için fitil, krem, demir ilacı, tek kullanımlık enfeksiyon için ilaç, tansiyon ilacı başladı. Tansiyonum en düşük 11 7 çıkıyor ve 13 9a kadar çıkıyor. Düşük dozda başladı düşürmemiz lazımmış inşallah iyi gelir. Şeker yüklemesi için de içecek aldım eczaneden 50 mg. Pazartesi ya da salı yaptırıcam. Karpal tünel splintini de aldık bugün takmaya başladım inşallah o da iyi gelir.
Birde şöyle bir sorum var. Cihazdan cihaza bebeğin kilosu farkeder mi? İki günde bebeğim 150 gr almış olabilir mi?
Farkinda olmaz miyiiim bugun 99 sayisini gordumm uygulamada ufak capli bi heycan yasadimmmPeki sen farkında mısın yarın geri sayımda çift hanelere iniyoruz
Ben de antibiyotiğe başladım dün. Sanki yavaştan kaşıntım var gibi geliyor. Umarım benim de mantar olmaz o zaman
Ama hepsi ilaçla kontrol altına alınır inşallah sıkma canını senönlem alınması iyi yine
Benim de salı günü perinatolog 700gr civarı dedi. Perşembe kendi doktorum 860gr dedi direk.
İkisi de normal aralıkta dediği için sorgulamıyorum valla. Hesap yöntemi bildiğim kadarıyla aynı tüm cihazların kullandığı ama doktorların ölçüm hassasiyeti çok farklı. Benim başı aşağıda diye perinatolog kaç kere uğraştı net ölçüm alınmıyor böyle diyip. Kendi doktorum şimdiye kadar hep direk alıyor hiiç öyle çok uğraşmıyor yani. Muhtemelen biraz daha büyük ölçüyor çok incelemiyor o yüzden biraz daha fazla çıkıyor haftasına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?