- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
Yuzsuz olmak lazim aslinda da yapamiyoruzManevi olarak aile samimiyetini veremiyorlar öyle iyi anlıyorum ki seni . Samimiyet olmadığı icin de insan maddi olarak da bir şey yapmasını istemiyor bu sefer karşı tarafın . Yani bugün resmen bir ilki yaşıyorum ben ondan dolayı bu kadar şaşırdım , bünye alışık değil ben samimiyetsizliğe çok alışmıştım
Anneciğin icin çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın,uzun,sağlıklı bir ömrü olsun inşallah canımKeşke birileri dürtmeden akıl edebilseler arayıp bir hal hatır sormayı, işte böyle yaptıklarından dolayı bu kadar uzaklaşıyoruz, hep bir mesafe hem bir samimiyetsizlik .. nasılsın bile demeyen arayıp bir geçmiş olsun diyemeyen insan sana dünyayı alıp önüne koysa ne anlamı var ki . Çok haklısın ..
Fotoğraf olayına şu ara karnımın iyice belirgin olmasıyla ben de çok tutuldumeşim ,çok tatlı oldun ben seni yalnız çekeyim güzelliği bozmayım diyo kendi çekilmemek için işte ama yemem bu numaraları fotoğraflar beraber çekilecek, anılar biriktirilecek o kadar
Aynen öyle söylemeyi düşünüyorum bende gece kafamda kurdum bütün konuşmayıMasallah masallah tütütüüüüyarın seninki de pozitif konuşursa 2022 ye çok kanım ısınacak Bak aynen böyle dersen kıyafetleri yıkayıp nereye koyacağımı bilmiyorum diyerek , hem yumuşak bir dille hatırlatmış olursun eğer alma niyetindeyse zaten ikiletmez diye düşünüyorum . Bekliyorum güzel haberlerini
Son dakikaya iş bırakmak beni bunaltıyo. Bir de erken falan doğduğunu düşün hiçbir şeyi olmadan ne yapacağımızı şaşırırız.Yok canim niye yanlis anlasin, altin bu tarz durumlar icin devreye girer. Ama erkekler hic acele etmiyor rahatlar.. bence en guzeli dogmadan herseyini hazirlamak.
Günümüz aynı canım benimde üst bacaklarımın iç kısmıyla özel bölgede ara ara ağrı oluyor özellikle yatarken ve yürürken hissediyorum. Benim daha çok bacak iç kısmında oluyor yürürken acıyor sanki.Günaydın mutlu sabahlar herkese,27+2 günlük olduk özel bölgemde aşırı derecede agrı oluyor bu agrı normal mi sizdede oluyor mu kızlar?
Bazen o kadar agrıyor ki penguen gibi yürüyorum
Yuzsuz olmak lazim aslinda da yapamiyoruz
Canim sen twinny yatagi kac paraya aldin. Zam mi gelmis anlamadim 806 lira yaziyor da sanki 1 hafta once cok daha uygundu.
Uzun zamandır bende aynı durumdayım canım doktoruma söyledim magnezyumu 2 ye çıkar dedi ama çok fark etmedi açıkcası yatakta dönerken bile çok ağrıyor kalkarken otururken falanGünaydın mutlu sabahlar herkese,27+2 günlük olduk özel bölgemde aşırı derecede agrı oluyor bu agrı normal mi sizdede oluyor mu kızlar?
Saka gibi ya dolar dustu yukseltmezler artik sandim ama yanilmisim.inanmıyorum ya ben yaklaşık 300 liraya aldım kasım ayında
Cok guzel canim gule gule kullanin. Ben de titresimli ana kucagi alsam mi iye dusundum. Baby hug muzikli, isikli ama titresimi yok. Arkadasim belki bebegin titresime ihtiyac duymaz, bosuna alma dedi diye almadim.Kızlar buna karar verdim , e bebek internet stoğu bitmiş ama mağazalarında hala var . Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde fiyatı 3500₺ civarı . Bunun dışında 4moms baktım ama fiyatları 5bini geçmiş, 6 ay kullanılacak şey için o paraya değmez diye düşünüyorum . Bunun özellikleri güzel , klasik müzikler ve doğa sesleri var içinde . 6 kademe sallanma hızı,3 kademe yatış açısı,gece lambası ve titreşim verme özelliği var özellikle bebeği gazlı olan anneler çok memnun kalmış titreşiminden. Bebek büyüdüğünde beşik tarafı ana mekanizmadan ayrılıyor sallanan koltuk olarak kullanılabiliyor ,titreşim özelliğini de kullanmaya devam edebiliyoruz koltukta . Böyle bir şey düşünenlere fikir olur belki
Ya coook guzel huxur vericiKarlı bir Sivas gününden merhaba kızlar
Hoş gelmiş 3. trimester
Sabah sabah muhabbet kuşumun yumurtlayacağını farketmem ve anne olmadan anneanne olacağım diye mutluluktan salya sümük ağlamameşimin ne yapacağını bilmeyen şaşkın gözlerle bana bakması
Ya belki komple bunda yatmayı da sevmeyecek ,her bebek farklı tabi birbirinden . Ama madem sponsor çıktı bi şansımızı deneyelim belki bebeğim de sever diye düşündümSaka gibi ya dolar dustu yukseltmezler artik sandim ama yanilmisim.
Cok guzel canim gule gule kullanin. Ben de titresimli ana kucagi alsam mi iye dusundum. Baby hug muzikli, isikli ama titresimi yok. Arkadasim belki bebegin titresime ihtiyac duymaz, bosuna alma dedi diye almadim.
Ya coook guzel huxur vericiAma beni cok guldurdun anneanne oldum diyerek
Yeni yılın ilk zamanları ne çok severim şu manzarayıKarlı bir Sivas gününden merhaba kızlar
Hoş gelmiş 3. trimester
Sabah sabah muhabbet kuşumun yumurtlayacağını farketmem ve anne olmadan anneanne olacağım diye mutluluktan salya sümük ağlamameşimin ne yapacağını bilmeyen şaşkın gözlerle bana bakması
Canım imzandada yazıyor kasık ağrısı diye normal demekki senin zamanlar içinGünaydın mutlu sabahlar herkese,27+2 günlük olduk özel bölgemde aşırı derecede agrı oluyor bu agrı normal mi sizdede oluyor mu kızlar?
Ay ne kadar güzel bir manzaraKarlı bir Sivas gününden merhaba kızlar
Hoş gelmiş 3. trimester
Ben bunu kullandim ikinci kizimda ama maksimum 6-7 aylığı kadar kullanılabiliyor. Titresimin bi özelliğini gormedim malesef varla yok arası. Ust kismi her zaman çıkabiliyor buyuk kucuk farketmiyor, her yone sallanmasi guzel ister yan ister one arkaya, yatma yeri bana çok konforlu gelmemisti, altına ek parçalar koymamız gerekti. Ben kullanmayınca sattım bosuna yer kaplaması diyeKızlar buna karar verdim , e bebek internet stoğu bitmiş ama mağazalarında hala var . Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde fiyatı 3500₺ civarı . Bunun dışında 4moms baktım ama fiyatları 5bini geçmiş, 6 ay kullanılacak şey için o paraya değmez diye düşünüyorum . Bunun özellikleri güzel , klasik müzikler ve doğa sesleri var içinde . 6 kademe sallanma hızı,3 kademe yatış açısı,gece lambası ve titreşim verme özelliği var özellikle bebeği gazlı olan anneler çok memnun kalmış titreşiminden. Bebek büyüdüğünde beşik tarafı ana mekanizmadan ayrılıyor sallanan koltuk olarak kullanılabiliyor ,titreşim özelliğini de kullanmaya devam edebiliyoruz koltukta . Böyle bir şey düşünenlere fikir olur belki
Hmmm izlediğim videolarda titreşimin bebeği rahatlattığından bahsetmişti kullananlar ama işte her bebekte farklı olabiliyor tabi . 6-7 ay kullansın yeter zaten oturmaya başladığında etrafı keşfetmek isteyecek o zaman başka alternatifler düşünürüm bakalım bi deneyelim belki biz memnun kalırızBen bunu kullandim ikinci kizimda ama maksimum 6-7 aylığı kadar kullanılabiliyor. Titresimin bi özelliğini gormedim malesef varla yok arası. Ust kismi her zaman çıkabiliyor buyuk kucuk farketmiyor, her yone sallanmasi guzel ister yan ister one arkaya, yatma yeri bana çok konforlu gelmemisti, altına ek parçalar koymamız gerekti. Ben kullanmayınca sattım bosuna yer kaplaması diye
Saka gibi ya dolar dustu yukseltmezler artik sandim ama yanilmisim.
Cok guzel canim gule gule kullanin. Ben de titresimli ana kucagi alsam mi iye dusundum. Baby hug muzikli, isikli ama titresimi yok. Arkadasim belki bebegin titresime ihtiyac duymaz, bosuna alma dedi diye almadim.
Ya coook guzel huxur vericiAma beni cok guldurdun anneanne oldum diyerek
Yeni yılın ilk zamanları ne çok severim şu manzarayıbitki çayını da al manzaraya baka baka iç valla ne güzel
Kız anneanne olmak icin çok genciz daha ne yaptın sen
Ay ne kadar güzel bir manzaraŞöyle güzel bir kar görmeye ihtiyacım var, bizim yerimizede tadını çıkar
Doğumda kendi bebeğimizle bir araya gelince ne ağlarız var ya düşündükçe gözlerim doluyor benim de.. Dur ya ağlatma şimdi beni deOluyorum valla çok duygusalım bugün
Eşim diyor baktığın kuşun yumurtasına bu hale geldin, doğumda seni düşünemiyorum
1 aydır evde olan biri olarak iyi geldi gerçekten bana da
Aaa evet sizin boyut farklıydı. Bizim beşik/yatak ölçümüz 60x120. Boyut değişince fiyatın bu kadar oynaması normal miBen de baktım da 80x130 806 gerçekten
Belki farklı bir boyut mu senin baktığın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?