Ben peg perego new book travel sistem aldım. 6000 civarına almıştım uçmuş fiyat şimdiArkadaşlar bebek arabası aldınız mı hangilerinden aldınız ve pusetle birlikte set olanlardan mı aldınız
Bakayım bende sizin yazdıklarınıza göre benim riskli olduğu için ben henüz almadımBen peg perego new book travel sistem aldım. 6000 civarına almıştım uçmuş fiyat şimdi
E-bebekte falan Şubat indirimi oluyormuş diğer topiklerde görmüştüm , diğer mağazalar da yapar mutlaka, zamanlaması denk düşerse değerlendirin onu istersenizBakayım bende sizin yazdıklarınıza göre benim riskli olduğu için ben henüz almadım27 . Haftadan den sonra alacağım inşallah
Valla bu fiyatlar artık o kadar oynuyor ki ben şaştım hangisi normal hangisi değilAaa evet sizin boyut farklıydı. Bizim beşik/yatak ölçümüz 60x120. Boyut değişince fiyatın bu kadar oynaması normal mi
İnşallah bakayım teşekkürler araştırıyorum bendeE-bebekte falan Şubat indirimi oluyormuş diğer topiklerde görmüştüm , diğer mağazalar da yapar mutlaka, zamanlaması denk düşerse değerlendirin onu isterseniz
Bende de durumlar aynı canım ben de bekliyorum 2 hafta daha. İlk park yatağı alacağım bir. Bir de hastane çantasında olacakları, kıyafetlerini falan. Bebek arabası ana kucağı için falan şubat ı bekleyeceğimBakayım bende sizin yazdıklarınıza göre benim riskli olduğu için ben henüz almadım27 . Haftadan den sonra alacağım inşallah
H hayat2828 bir de ben küvet seti ile süt pompasını falan almıştım canım kasım indirimlerinde riskten haberim yokken. Mesela süt pompası da hazır olmali diye düşünüyorum bizim için.Bende de durumlar aynı canım ben de bekliyorum 2 hafta daha. İlk park yatağı alacağım bir. Bir de hastane çantasında olacakları, kıyafetlerini falan. Bebek arabası ana kucağı için falan şubat ı bekleyeceğimBir umut o indirimlerde birşey olur belki
O kadar bana yeter diyorsan kullanışlı olur, ben daha uzun vadeli bekliyordum :) saglikla kullansin bebisHmmm izlediğim videolarda titreşimin bebeği rahatlattığından bahsetmişti kullananlar ama işte her bebekte farklı olabiliyor tabi . 6-7 ay kullansın yeter zaten oturmaya başladığında etrafı keşfetmek isteyecek o zaman başka alternatifler düşünürüm bakalım bi deneyelim belki biz memnun kalırız
Haha yerim o gobusuuuuKızlar portatif bir sehpam oldu baya kullanışlı
Sundan var bende canim, arkadasim almisti. Calistirmistik bi sorunu yok, ben kendim almayi dusunmedigim icin cokta incelemedimMissPeaceful sende anakucağı var mıydı sanki öyle hatırladım varsa hangi model çalışması sallanması falan nasıl canım?
80×130 806 lira canim. Ama 600civari biseydi daha 1 hafta oncesine kadar.
Yok canim 80×130 karyolanin olcusu. 600 civariydi dimi yanlis hatirlamiyorumBen de baktım da 80x130 806 gerçekten
Belki farklı bir boyut mu senin baktığın?
Park yatağı almış oldum benBende de durumlar aynı canım ben de bekliyorum 2 hafta daha. İlk park yatağı alacağım bir. Bir de hastane çantasında olacakları, kıyafetlerini falan. Bebek arabası ana kucağı için falan şubat ı bekleyeceğimBir umut o indirimlerde birşey olur belki
Yok ya kalmıyor leke falan da ama yanına gelince değiştireceksin lekeli oluyor özellikle şapka ile içlikKizlar simdi bebek dogunca kiyafet giymeden biseye sariyolar ya, onu biz mi vericez hastaneye ? Bi yerde okumustum, cok kaliteli bisey vermeyin lekeler cikmiyor diye. :) Hazir bime 7 ocak kundak havlu ve pamuklu bebek battaniyesi uygun fiyatli geliyorken hastane icin alayim dedim. Aldigim havlular, battaniyeler kaliteliler leke kalsin istemem. :)
Ben anlamadımYok ya kalmıyor leke falan da ama yanına gelince değiştireceksin lekeli oluyor özellikle şapka ile içlik
Canim ben lekeli ilk kiyafetlerini saklamayi dusunuyorum beresi eldivenlerini falan hos olurKizlar simdi bebek dogunca kiyafet giymeden biseye sariyolar ya, onu biz mi vericez hastaneye ? Bi yerde okumustum, cok kaliteli bisey vermeyin lekeler cikmiyor diye. :) Hazir bime 7 ocak kundak havlu ve pamuklu bebek battaniyesi uygun fiyatli geliyorken hastane icin alayim dedim. Aldigim havlular, battaniyeler kaliteliler leke kalsin istemem. :)
Canim ben de ne koyulur bilmiyorum vallaKızlar ya ben bi gerildim şimdihastane çantam hazır olmalı sanki benim. Daha önce inceleyen, bir liste belirleyen oldu mu aranızda? Ben herşeyden önce bu hafta onu tamamlayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?