2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadaşlar bebek arabası aldınız mı hangilerinden aldınız ve pusetle birlikte set olanlardan mı aldınız

Bakayım bende sizin yazdıklarınıza göre benim riskli olduğu için ben henüz almadım27 . Haftadan den sonra alacağım inşallah
E-bebekte falan Şubat indirimi oluyormuş diğer topiklerde görmüştüm , diğer mağazalar da yapar mutlaka, zamanlaması denk düşerse değerlendirin onu isterseniz

Aaa evet sizin boyut farklıydı. Bizim beşik/yatak ölçümüz 60x120. Boyut değişince fiyatın bu kadar oynaması normal mi
Valla bu fiyatlar artık o kadar oynuyor ki ben şaştım hangisi normal hangisi değil

E-bebekte falan Şubat indirimi oluyormuş diğer topiklerde görmüştüm , diğer mağazalar da yapar mutlaka, zamanlaması denk düşerse değerlendirin onu isterseniz
İnşallah bakayım teşekkürler araştırıyorum bende umarım indirim olur hepsi çoknartmış

Bakayım bende sizin yazdıklarınıza göre benim riskli olduğu için ben henüz almadım27 . Haftadan den sonra alacağım inşallah
Bende de durumlar aynı canım ben de bekliyorum 2 hafta daha. İlk park yatağı alacağım bir. Bir de hastane çantasında olacakları, kıyafetlerini falan. Bebek arabası ana kucağı için falan şubat ı bekleyeceğim Bir umut o indirimlerde birşey olur belki

H hayat2828 bir de ben küvet seti ile süt pompasını falan almıştım canım kasım indirimlerinde riskten haberim yokken. Mesela süt pompası da hazır olmali diye düşünüyorum bizim için.
Yani aslında olur da erken olursa doğum ilk etapta lazım olan şeyleri hemen tamamlayacağım 28de. Öyle planladım

O kadar bana yeter diyorsan kullanışlı olur, ben daha uzun vadeli bekliyordum :) saglikla kullansin bebis

Kızlar portatif bir sehpam oldu baya kullanışlı
Haha yerim o gobusuuuu
MissPeaceful sende anakucağı var mıydı sanki öyle hatırladım varsa hangi model çalışması sallanması falan nasıl canım?
Sundan var bende canim, arkadasim almisti. Calistirmistik bi sorunu yok, ben kendim almayi dusunmedigim icin cokta incelemedim Sallaniyo mi he evet sallaniyo dedik koyduk kenara

Eklentiler

• FE605CD4-25DC-4223-AB28-0D48C11AECD5.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar simdi bebek dogunca kiyafet giymeden biseye sariyolar ya, onu biz mi vericez hastaneye ? Bi yerde okumustum, cok kaliteli bisey vermeyin lekeler cikmiyor diye. :) Hazir bime 7 ocak kundak havlu ve pamuklu bebek battaniyesi uygun fiyatli geliyorken hastane icin alayim dedim. Aldigim havlular, battaniyeler kaliteliler leke kalsin istemem. :)

Park yatağı almış oldum ben ilk onu almıştım öylece kaldı bebek arabası da hiç karar veremedim ama bir tane uygun fiyatlı hoşuma gitti. Çok kullanacağımı düşünmüyorum bebek arabası ama yine de alırım

Yok ya kalmıyor leke falan da ama yanına gelince değiştireceksin lekeli oluyor özellikle şapka ile içlik

Yok ya kalmıyor leke falan da ama yanına gelince değiştireceksin lekeli oluyor özellikle şapka ile içlik
Ben anlamadım şimdi benim kafamda düşündüğüm ben hastane çıkış setini vereceğim doğumdan önce, onunla getirmeyecekler mi odaya? Başka şeylerde mi vermemiz lazım ya da o ilk verdiğimiz takım mı kirleniyor

Canim ben lekeli ilk kiyafetlerini saklamayi dusunuyorum beresi eldivenlerini falan hos olur ama bime geliyorsa dedigin gibi uygun fiyatli olmasi daha mantikli olur

Kızlar ya ben bi gerildim şimdi hastane çantam hazır olmalı sanki benim. Daha önce inceleyen, bir liste belirleyen oldu mu aranızda? Ben herşeyden önce bu hafta onu tamamlayacağım sanırım

Kızlar ya ben bi gerildim şimdi hastane çantam hazır olmalı sanki benim. Daha önce inceleyen, bir liste belirleyen oldu mu aranızda? Ben herşeyden önce bu hafta onu tamamlayacağım sanırım
Canim ben de ne koyulur bilmiyorum valla sosmivida bizi bi aydinlatsin Malum internette yazan cogu sey bazen gereksiz olabiliyot. Yani ben 10lu hastane cikisi almadim mesela :) takimlari var ama 10lu degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…