Aynen özellikle karnımın alt kısmında birden sertleşip gevşiyor.Merhabalar kasılma dediğiniz karnınızin top şeklinde sertlesmesi ise normal bebek büyüdükce ara ara yaşanan bir durum bu haftalarda sanırım hepimiz yasiyoruz
Sorma dun aksam karnimdan hareketleri belli oluyordu o kadar hosumuza gitti kiAmin canım çok teşekkür ederizGitseniz çok iyi olurmuş ama iş yoğunluğu varken de zor oluyor şehirler arası gitmek. Allah bi daha yaşatmasın, beterinden korusun inşallah
Şu çocuklarımız da zaman hızlıca bi geçse de doğsa ya bugün annemin gönderdiklerine baktım, biraz H&M den sipariş verdim içim coştu doğsa da sevsek artık, mis kokularını içimize çeksek ,aldıklarımızı giydirsek, dışarı çıkarsak dolaşsak
Canım fotoğraflarını ekleyeyim yine sana. Ben de almadan önce son bir bakmıştım. Aynı firmadan almışım ama nedense başka birini seçmişim. Sanırım yorum sayısı ve puanı daha yüksek olduğu için. Ama aynı ürün. Fotoğrafları falan aynı.Canim hangisini aldin merak ettim. Linkteki kalitesiz duruyor ya gercegi guzelse ben de siparia vereyim
Evet ya ben de sıkıcı bi döneme girdiğimizi düşünüyorumSorma dun aksam karnimdan hareketleri belli oluyordu o kadar hosumuza gitti kiHatta esim dogur da artik sevelim su keretayi dedi Gercekten ben de bir an once kavusmak, giydirmek, gezdirmek icin sabirsizlaniyorum. ikili tarama testi, detayli ultrasondan bahsederken geldik bu gunlere. Hayir yani alisverisin buyuk kismini da tamamladik, biraz sıkıcı bi doneme mi girdik ne Kaldi son 3 ayimiz
Sağol canım evet acile gittik doktor da salgın var dedi. Ateşine bile bakmadı bir iğne yaptı ilaç yazdı gönderdi. 2 günlük rapor istedik bugün için yazdı sadece kalabalıktı zaten hemen çıktıkCok gecmis olsun canim, su siralar grip salgini cok fazla var.
Koru kendini canım , bana da eşimden bulaştı 2 hafta önceydi galiba burnum tıkandı burun spreyi de kullanmak yasak malum ,okyanus suyu da açmıyo geceleri uyumakta zorlanmıştım . Maske takın aynı odadayken bol bol sıvı tüketin zencefilli limonlu çay içmiştik biz çok iyi gelmişti . Bi de eşim şöyle bişey getirdi hastaneden, eczanelerde de satılıyor. Kutunun içinde kendi tozu var , su doldurup hafif basını eğip önce bir burun deliğinden sonra diğerinden yıkama yapıyorsun . Üst solunum yollarının açılmasında çok etkili oluyor . Bize çok iyi gelmişti o hastalık döneminde epey rahatlamıştık , artık düzenli olarak yapıyoruz diş fırçalar gibi yüz yıkar gibi rutin bir şey bu da, rahat nefes almayı sağlıyor üstelikSağol canım evet acile gittik doktor da salgın var dedi. Ateşine bile bakmadı bir iğne yaptı ilaç yazdı gönderdi. 2 günlük rapor istedik bugün için yazdı sadece kalabalıktı zaten hemen çıktık
Sağol canım kaydediyorum lazım olursa bakarım mutlaka teşekkür ederimKoru kendini canım , bana da eşimden bulaştı 2 hafta önceydi galiba burnum tıkandı burun spreyi de kullanmak yasak malum ,okyanus suyu da açmıyo geceleri uyumakta zorlanmıştım . Maske takın aynı odadayken bol bol sıvı tüketin zencefilli limonlu çay içmiştik biz çok iyi gelmişti . Bi de eşim şöyle bişey getirdi hastaneden, eczanelerde de satılıyor. Kutunun içinde kendi tozu var , su doldurup hafif basını eğip önce bir burun deliğinden sonra diğerinden yıkama yapıyorsun . Üst solunum yolunun açılmasında çok etkili oluyor . Bize çok iyi gelmişti o hastalık döneminde epey rahatlamıştık , artık düzenli olarak yapıyoruz diş fırçalar gibi yüz yıkar gibi rutin bir şey bu da, rahat nefes almayı sağlıyor üstelik
Gayet guzel ben de hemen siparis vereyim bari o da aradan ciksin. 2 cift mi siparis versem bilemedim.Canım fotoğraflarını ekleyeyim yine sana. Ben de almadan önce son bir bakmıştım. Aynı firmadan almışım ama nedense başka birini seçmişim. Sanırım yorum sayısı ve puanı daha yüksek olduğu için. Ama aynı ürün. Fotoğrafları falan aynı.
Kumaşı ince değil. Yorumlardan dolayı ilk iş fermuarlarını kontrol ettim sorun yok, dikişleri de güzel görünüyor. Fiyat performans olarak yeterli geldi bana
ALAS Bavul Organizer
**taytımın o mükemmel ben burdayım diyen rengine ne demeli
Evet canim dun ilk kez hareket halindeyken karnimi acip biraz bekledim ve hareketlerini gordum sonra esime cabuk koşşş diye bagirdim adamcagiz bi korktu kotu bisey oldu sandi ama o da gormus olduEvet ya ben de sıkıcı bi döneme girdiğimizi düşünüyorumönümüzdeki ay odasını hazırlamaya başlayacağım kaydettiklerimi sipariş vericem, hastane çantası hazırlama derken o ay hızlı geçer tahminimce . Mart geçmek bilmez son 1 ay kalacak ya
Bebiş hareket ettikçe karnın bi o yana bi bu yana gitmeye başladı mıdün gece bizimkisi anne babasına şov yaptı resmen bi o tarafa gidiyor bi bu tarafa geliyor sonra bi hıçkırık tutuyor gece geç saate kadar uyutmadı beni
Sabah 2.doz tetanoz asisi olmaya gittim, aile hekiminde adim atacak yer yoktu. Hemsireye dedim lutfen hemen asimi yapin yoksa ben de haburada kalarak hastalanirimSağol canım evet acile gittik doktor da salgın var dedi. Ateşine bile bakmadı bir iğne yaptı ilaç yazdı gönderdi. 2 günlük rapor istedik bugün için yazdı sadece kalabalıktı zaten hemen çıktık
Kutuyu daha hiç açmadım işin içinden çıkamam diyeGayet guzel ben de hemen siparis vereyim bari o da aradan ciksin. 2 cift mi siparis versem bilemedim.Taytinin rengi cok guzel canim, ben hep siyah giyiyorum tozu belli ediyor sinir oluyorum.
Evet canim dun ilk kez hareket halindeyken karnimi acip biraz bekledim ve hareketlerini gordum sonra esime cabuk koşşş diye bagirdim adamcagiz bi korktu kotu bisey oldu sandi ama o da gormus oldu
Ya canim evet sizler oda dekorasyonuyla ilgilenebileceksiniz ne guzel.buradan yazin da icim acilsin bizim mobilya 26 subatta gelecekmis. K.validemler kapiyi acar, kurulum yapilir. Biz de artik yazin gittigimizde dekore ederiz napalim
Subat ortasinda ben de tum aldiklarimi yikamayi dusunuyorum. Ya su lansinoh elektrikli pompanin da aparatlari bi karisik. Bi ara onunda kurulumunu birlikte yapalim
Sabah 2.doz tetanoz asisi olmaya gittim, aile hekiminde adim atacak yer yoktu. Hemsireye dedim lutfen hemen asimi yapin yoksa ben de haburada kalarak hastalanirimAma bu durumda nasil raporu 1 gun verir ki, benim is arkadasim domuz gribi oldu, yarin tam 2.haftasi dolacak raporlu. Bazi doktorlarin ortasi yok yani..
Üstüne basa basa dedim bugün yarın 2 günlük yazabilir misiniz diye ama yokSabah 2.doz tetanoz asisi olmaya gittim, aile hekiminde adim atacak yer yoktu. Hemsireye dedim lutfen hemen asimi yapin yoksa ben de haburada kalarak hastalanirimAma bu durumda nasil raporu 1 gun verir ki, benim is arkadasim domuz gribi oldu, yarin tam 2.haftasi dolacak raporlu. Bazi doktorlarin ortasi yok yani..
Bana da bu yeterli gelmedi kendi eşyalarımı da eşiminkileri de toplu şekilde koymak istiyorum. Onun için de diğer 3lü hoşuma gitti yineGayet guzel ben de hemen siparis vereyim bari o da aradan ciksin. 2 cift mi siparis versem bilemedim.Taytinin rengi cok guzel canim, ben hep siyah giyiyorum tozu belli ediyor sinir oluyorum.
Evet canim dun ilk kez hareket halindeyken karnimi acip biraz bekledim ve hareketlerini gordum sonra esime cabuk koşşş diye bagirdim adamcagiz bi korktu kotu bisey oldu sandi ama o da gormus oldu
Ya canim evet sizler oda dekorasyonuyla ilgilenebileceksiniz ne guzel.buradan yazin da icim acilsin bizim mobilya 26 subatta gelecekmis. K.validemler kapiyi acar, kurulum yapilir. Biz de artik yazin gittigimizde dekore ederiz napalim
Subat ortasinda ben de tum aldiklarimi yikamayi dusunuyorum. Ya su lansinoh elektrikli pompanin da aparatlari bi karisik. Bi ara onunda kurulumunu birlikte yapalim
Sabah 2.doz tetanoz asisi olmaya gittim, aile hekiminde adim atacak yer yoktu. Hemsireye dedim lutfen hemen asimi yapin yoksa ben de haburada kalarak hastalanirimAma bu durumda nasil raporu 1 gun verir ki, benim is arkadasim domuz gribi oldu, yarin tam 2.haftasi dolacak raporlu. Bazi doktorlarin ortasi yok yani..
Evet canim izmire ekim ayinda geldik esimin isleri icin, haziran basi donucez insallah.Kutuyu daha hiç açmadım işin içinden çıkamam diyeevet onu bi gün birlikte yapalım mutlaka siz yazın İzmir’den temelli mi taşınacaksınız canım İstanbul’a ?
Aynen canim 1 gun de izinli sayilir. Insallah esinin haftasonuna kadar biseyi kalmaz toparlanir.Üstüne basa basa dedim bugün yarın 2 günlük yazabilir misiniz diye ama yokAllahtan haftasonu çalışmıyor bir gün de izin sayılır napalım
Ocean daha guzel aslinda ama baksana kabin boyu doldurmus baska yer kalmamis. Ben hastaneye 1 kabin boy valiz 1 de anne bebek cantami goturmeyi dusunuyorum.Bana da bu yeterli gelmedi kendi eşyalarımı da eşiminkileri de toplu şekilde koymak istiyorum. Onun için de diğer 3lü hoşuma gitti yineMissPeaceful un paylaştığı keseyi de kirliler için kullanırım belki boyutuna göre. Çünkü bundan alsak bir tane daha ufak iki boyutlular gereksiz fazla olur bence.
Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set
Oy iyi yapmissin canim gule gule giysin kinisssAmin canımGötürücem tabiki mutlaka , ne severdi kız çocuklarını ..
O pembe ayakkabıları aldım, duramadım aşırı sevimli bişeydoğsalar da giydirsek şunları artık ya sabrımın sonuna geliyorum gittikçe ben
Paylasicaktim ama O Obayram paylasmis aynisi canim, ben ikisini farkli almak istedim kolaylik olsun ben egilip kalkamazsam en azindan yeri kolay olsun kim cikarirsa diye.Ilk linkteki kaliteli durmuyor ama sen paylasmistin cok kaliteli duruyorduat canim tabi
Cok gecmis olsun canim, su siralar grip salgini cok fazla var.
Ya iste o belli olmuyor anca dogduktan sonra buyumesine gore rahatca alinir. Ben o yuzden cok fazla almadim, boyuna posuna gore alirim dedim. :)
Cok gecmis olaun canim, Allah beterinden korusun. Tabiki de her zaman sen iyi durusunu sergile. Benim k.valide de dusup kolunu kirdi ameliyat oldu cok uzuldum. Biliyorum ki kadina yardim edecek kimse yok. Esimin isleri de cok yogun cikip gidemedik ama gidemedigimiz icin icim icimi yedi. Cunku bu zor gunlerde bi tabak corba bile koyabilmek insanliktir.
Katılıyorum sanaOy iyi yapmissin canim gule gule giysin kinisssBende valla sabrim kalmadi, esime habire ben bu kizi cok seviyorum bu kiz gelse artik falan diyorum :) Esim de cok heycanli hayaller kuruyor Tabi arada benle dalga da geciyor Eslemooo gelse de su kargolar bi bitse diyor
Paylasicaktim ama O Obayram paylasmis aynisi canim, ben ikisini farkli almak istedim kolaylik olsun ben egilip kalkamazsam en azindan yeri kolay olsun kim cikarirsa diye.
Ben soyle bi kenara koyayim dedim hastaneye ne gidecek diye, imkani yok sigmaz kiz kabin boyaBen normal buyuk valizle gitmeyi dusunuyorum Hatta yarin sanirim yerlestiricem size de gosteririm insallah fikir olur
Oy iyi yapmissin canim gule gule giysin kinisssBende valla sabrim kalmadi, esime habire ben bu kizi cok seviyorum bu kiz gelse artik falan diyorum :) Esim de cok heycanli hayaller kuruyor Tabi arada benle dalga da geciyor Eslemooo gelse de su kargolar bi bitse diyor
Paylasicaktim ama O Obayram paylasmis aynisi canim, ben ikisini farkli almak istedim kolaylik olsun ben egilip kalkamazsam en azindan yeri kolay olsun kim cikarirsa diye.
Ben soyle bi kenara koyayim dedim hastaneye ne gidecek diye, imkani yok sigmaz kiz kabin boyaBen normal buyuk valizle gitmeyi dusunuyorum Hatta yarin sanirim yerlestiricem size de gosteririm insallah fikir olur
Ayyy ciddi misiniz kizlarrrKatılıyorum sanakabin boy imkansız, orta boy biraz zorlar ama olabilir, büyük boy rahat rahat olur
NeeeeyKatılıyorum sanakabin boy imkansız, orta boy biraz zorlar ama olabilir, büyük boy rahat rahat olur
Doğru diyosun canım kurulu düzenin istanbuldaysa, odasını falan da oraya sipariş vermeniz daha mantıklı olmuş tabiEvet canim izmire ekim ayinda geldik esimin isleri icin, haziran basi donucez insallah.kurulu duzenimiz orada, burada gereksiz bisey alamiyorum istanbula nasil goturcez derdinden. Mesela baby hug'i ve bebek arabasini muhtemelen kargoyla gondercez bizim araba kucuk clio mumkunati yok valizlerle falan sigamayiz.
Aynen canim 1 gun de izinli sayilir. Insallah esinin haftasonuna kadar biseyi kalmaz toparlanir.
Ocean daha guzel aslinda ama baksana kabin boyu doldurmus baska yer kalmamis. Ben hastaneye 1 kabin boy valiz 1 de anne bebek cantami goturmeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?