2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Neeeey büyük boyla ben en az 2-3 haftalık tatile gidiyorum yaa çok değil mi 2-3 gün icin
Ya o biraz benim garanticiliğimle alakalı olabilir bir de benim sezeryan 2 gece kalacağım kesin. Küvez ihtimalimiz yüksek. Yani kalış sürem uzaybilir. Büyük boy belki abartı olabilir ama orta boyu yanıma alıp arabaya da ufak yedek birşeylerin olduğu çanta hazırlayacağım kesin

Ayyy ciddi misiniz kizlarrr Ben instagramda hep kabin boyla hastane cantasi hazirlayanlar gordum de Ne bilim aklima orta boy buyuk boy hic gelmedi.

Neeeey büyük boyla ben en az 2-3 haftalık tatile gidiyorum yaa çok değil mi 2-3 gün icin
Valla kizlar usenmesem kalkicam ama inanin cok usendim suan gidipte resmini cekmeye Pamperslar bile ne kadar yer tutcak dusunsenize gunde 10 kere bez degisebilirmisiz e hadi 2 gunden hesap edelim en az 20 tane bez koycaz. Bunun sampuani var, biberonu var, pisik kremi, bebek yagi var, en az 4 pijama takimim var, eve giderken giyecegim kiyafetler var, benim bakim urunlerim var, duzlestiricim ve makyaj malzemelerim suan aklima gelen ilk seyler Simdiden yoruldum..

Yarin bu isi toparlayip aklimizda ki sorulari cozmek sart olduu

Kızlar merhaba, yarın bim e gitmeyi düşünen var mı gidip neler alınabilir almayı dusunenler var mı
Ya ben katlanabilir kuvet ve setini almayi düşünüyordum ama baktim baya fazla gelecek tutarı hemde yerim var gerek yok neyse dedim vazgeçtim, yoksa hem küvete hemde oyun halisina bakacaktim. Aktivite halisini de ablam yollucam sana dedi, kaldi gitme işim. Yoksa ikisini de alırdım ben kuzum

Canım bundan 3 ay önce falan sanırım o aktivite halısı gelmişti ben almıştım onu güzel bir ürün :) küvet setinide babyjemden aldım indirimlerden alan sanslilardanim. Gidersem muslin bez almayı düşünüyorum

4 pijama takımı çok değil mi ya benim kafada bi türlü oturmuyor biz mi hafife alıyoz bilemedim

Oyle mi bunu bilmiyodum canim esimle bi konusayim arastirsin

Canim bebek bezi, islak mendil, pamuk ve pisik kremi disinda diger bakim malzemeleri gobek bagi dusene kadar isimize yaramayacak diye biliyorum. Ben 1 pijama takimi 1 gecelik gotururum diye dusundum. Ay neyse bilemedim sen valizini hazirla da bakalim bi beni de gaza getir

Canım ben oldum aşı salı akşamı, haklısın insan tedirgin oluyor. Ama ben ikinci dozu da hamile olduğumu bilmeden olmuştum, o yüzden senin gibi tedirgin olup fetal dna testi yaptırdım hatta. Herşey normal çok şükür. Detaylıdaki doçent doktorda aşının bebek üzerine etkisi olmayacağını söylemişti. Şimdi de vakalar çok arttı diye korktum o yüzden oldum. Baş ağrısı, kol ağrısı ve halsizlik yaptı. Çok uyudum 2 gündür ve parol içtim, umarım bitmiştir etkileri

Aynen canim 1 gun de izinli sayilir. Insallah esinin haftasonuna kadar biseyi kalmaz toparlanir.
İnşallah canım sağol
Ocean daha guzel aslinda ama baksana kabin boyu doldurmus baska yer kalmamis. Ben hastaneye 1 kabin boy valiz 1 de anne bebek cantami goturmeyi dusunuyorum.
Bende hastane için bir tane orta boy valiz düşünüyorum bence yeterli olacak gibi. Olmazsa anne bebek çantasını da alabilirim diye düşündüm.

Ahh inşallah gönlündekini alabilirsin sabahlari tam bi savas alani oluyor bim
Kuveti bilerek sona bıraktım aciliyet sırasına göre şimdi de almaya kıyamıyorum Şubat'ta çantayı kapatcam artik son eksikleri çıkarıyorum bende bakalım

Benimde ocak sonu Şubat itibariyle 3. Hakkım geliyor, martta dogum olunca vurulurum diyordum ama bugun doktorum yok günü gelince ol hemen dedi, malum varyantlar ve vakalar baya arttı. Kesinlikle doğum öncesi olalım koruyuculuğu gitmeden dedi. Bende olcam gün sayıyorum bakalım. Sevindim ağır tepkilerin olmamasina, darısı bana

Iyi olmana ve fetal dna testinin de guzel cikmasina cok sevindim canim. Saglicakla kucagimiza alalim insallah. Ben de haftaya randevu aldim hayirlisi artik..
İnşallah canım sağol
Bende hastane için bir tane orta boy valiz düşünüyorum bence yeterli olacak gibi. Olmazsa anne bebek çantasını da alabilirim diye düşündüm.
Canim iste benim dedigim kabin boy buyuk boyun bi kucugu. Yani 1 hafta tatile giderken bana ve esime kabin boy yetiyor, 2 gun hastane icin hayli hayli yeter :) Anne bebek cantasina sac yapma aletlerimi, kozmetik urunlerimi vs koyarim doye dusunmustum.

Orta boy dediğimde kabin boy oluyo galiba ben pek anlamıyorum valiz boylarından bencede yeter bakalım şubatta hazırlıcam nasipse görücez yetiyo mu

Kızlar küvet setleri babymallde indirimde, ihtiyacı olan yarın BİM’den alamayacak olanlar icin alternatif olabilir belki

Benim doktorumda ol dedi, vakalar arttığından korkuyorum bende zaten. Hamileyken vücudumuz virüse nasıl tepki verir hiç bilmiyoruz. Sende sorunsuz atlatırsın inşallah

Iyi olmana ve fetal dna testinin de guzel cikmasina cok sevindim canim. Saglicakla kucagimiza alalim insallah. Ben de haftaya randevu aldim hayirlisi artik..
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım, senin içinde kolay geçer inşallah.

Gobus var kalça var kilo var sende ne güzel yok

Bime gittim belki bir şeyler alırım diye, resmen yağmalanmış Elim boş çıkmamak için bende müslin örtü aldım

Kizlar sabah yuruyusu arti bim turu yaptim cok guzel seyler vardi. Ama malum ben istanbula gececegim icin yuk yapip alamiyorum. Ama yine dayanamayip birkac parca bisey aldim 2li oyuncak kutusu cok tatli kaliteliydi. Oglumun odasindaki mobilyasina da uyum sagliyor diye aldim. Yorgan vardi cok guzeldi, yelekler coraplar patikler de cok guzellerdi. Kis icin alinabilir. Oyuncaklar vardi onlr da cok guzellerdi. Ben alamadim siz alin

Eklentiler

• 20220107_094655.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 82
Bime gittim belki bir şeyler alırım diye, resmen yağmalanmış Elim boş çıkmamak için bende müslin örtü aldım
Canim bizim buradaki bim doluydu. Sanirim ogrenci bolgesi diye Muslinler cok guzellerdi ama kalinligina acip bakamadim. Fotograf cekebilir misin ? Benim muslin var ama kucuk boyda, bunun boyutu guzel ama tulbent gibi incecik geldi nedense. Gerci yazin incecik daha iyi olur sanirim.

Şöyle yakından tutup çektim, ince ama dediğin gibi kalın değil. Boyutuna göre fiyatı uygun diye aldım, illa kullanılır diye düşündüm bir yerlere örtmeye falan
Şu oyuncak kutusundan vardı bak çokta tatlı duruyormuş keşke alsaydım pişman oldum
3 boyutlu masal kitaplarından alıcaktım aslında ama hiç gelmemiş onlardan buraya maalesef.

Eklentiler

• E0E1281E-5383-419B-9388-DCB9E3DD06C7.webp
    97,3 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın kızlar sabah Bim ile gözümü açtım desem yeridir sırada bekledim millet banyo setini almaya gelmiş resmen talan bende şunları aldım:

2li emzik( philps aventte almıştım bunuda ucuz görünce alayım dursun kenarda diye aldım)
2li biberon cam
2 adet müslin bez
Biberon temizleme fırçası
3lü çorap
Babjyem emzirme önlüğü
4 tanede bebek kitabı şu küçük olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…