Ya o biraz benim garanticiliğimle alakalı olabilirNeeeeybüyük boyla ben en az 2-3 haftalık tatile gidiyorum yaa çok değil mi 2-3 gün icin
Ayyy ciddi misiniz kizlarrrBen instagramda hep kabin boyla hastane cantasi hazirlayanlar gordum de Ne bilim aklima orta boy buyuk boy hic gelmedi.
Valla kizlar usenmesem kalkicam ama inanin cok usendim suan gidipte resmini cekmeyeNeeeeybüyük boyla ben en az 2-3 haftalık tatile gidiyorum yaa çok değil mi 2-3 gün icin
Ya ben katlanabilir kuvet ve setini almayi düşünüyordum ama baktim baya fazla gelecek tutarı hemde yerim var gerek yok neyse dedim vazgeçtim, yoksa hem küvete hemde oyun halisina bakacaktim. Aktivite halisini de ablam yollucam sana dedi, kaldi gitme işim. Yoksa ikisini de alırdım ben kuzumKızlar merhaba, yarın bim e gitmeyi düşünen var mı gidip neler alınabilir almayı dusunenler var mı
Canım bundan 3 ay önce falan sanırım o aktivite halısı gelmişti ben almıştım onu güzel bir ürün :) küvet setinide babyjemden aldım indirimlerden alan sanslilardanim. Gidersem muslin bez almayı düşünüyorumYa ben katlanabilir kuvet ve setini almayi düşünüyordum ama baktim baya fazla gelecek tutarı hemde yerim var gerek yok neyse dedim vazgeçtim, yoksa hem küvete hemde oyun halisina bakacaktim. Aktivite halisini de ablam yollucam sana dedi, kaldi gitme işim. Yoksa ikisini de alırdım ben kuzum
4 pijama takımı çok değil mi yaValla kizlar usenmesem kalkicam ama inanin cok usendim suan gidipte resmini cekmeyePamperslar bile ne kadar yer tutcak dusunsenize gunde 10 kere bez degisebilirmisiz e hadi 2 gunden hesap edelim en az 20 tane bez koycaz. Bunun sampuani var, biberonu var, pisik kremi, bebek yagi var, en az 4 pijama takimim var , eve giderken giyecegim kiyafetler var, benim bakim urunlerim var, duzlestiricim ve makyaj malzemelerim suan aklima gelen ilk seyler Simdiden yoruldum..
Yarin bu isi toparlayip aklimizda ki sorulari cozmek sart olduu
Oyle mi bunu bilmiyodum canim esimle bi konusayim arastirsinDoğru diyosun canım kurulu düzenin istanbuldaysa, odasını falan da oraya sipariş vermeniz daha mantıklı olmuş tabiKargoyla çok tutarsa bebek arabasını falan otobüsle yollama işini de tavsiye ederim daha uyguna geliyor otobüsün bagajında hem de kargoda atılıp kakılmamış oluyor annem bana hep öyle yolluyor Hatay’dan
Canim bebek bezi, islak mendil, pamuk ve pisik kremi disinda diger bakim malzemeleri gobek bagi dusene kadar isimize yaramayacak diye biliyorum. Ben 1 pijama takimi 1 gecelik gotururum diye dusundum. Ay neyse bilemedim sen valizini hazirla da bakalim bi beni de gaza getirValla kizlar usenmesem kalkicam ama inanin cok usendim suan gidipte resmini cekmeyePamperslar bile ne kadar yer tutcak dusunsenize gunde 10 kere bez degisebilirmisiz e hadi 2 gunden hesap edelim en az 20 tane bez koycaz. Bunun sampuani var, biberonu var, pisik kremi, bebek yagi var, en az 4 pijama takimim var , eve giderken giyecegim kiyafetler var, benim bakim urunlerim var, duzlestiricim ve makyaj malzemelerim suan aklima gelen ilk seyler Simdiden yoruldum..
Yarin bu isi toparlayip aklimizda ki sorulari cozmek sart olduu
Canım ben oldum aşı salı akşamı, haklısın insan tedirgin oluyor. Ama ben ikinci dozu da hamile olduğumu bilmeden olmuştum, o yüzden senin gibi tedirgin olup fetal dna testi yaptırdım hatta. Herşey normal çok şükür. Detaylıdaki doçent doktorda aşının bebek üzerine etkisi olmayacağını söylemişti. Şimdi de vakalar çok arttı diye korktum o yüzden oldum. Baş ağrısı, kol ağrısı ve halsizlik yaptı. Çok uyudum 2 gündür ve parol içtim, umarım bitmiştir etkilerisleepy05 selam canim, 3.doz biontech olacagini soylemistin, acaba oldun mu ? Ben haftaya randevu aldim, doktoruma cani gonulden guveniyorum ama hamileyken ilac bile kullanamazken 1 senedir piyasaya surulen asiyi vucuduma alma fikri beni korkutuyor. Ki hamileyken asi olan annelerden dogan bebekler uzerinde yapilan bi bilimsel calisma henuz yok. 2 dozu hamilelik oncesi olmustum. Ya bu 3.doz asi bebegimde bi anomaliye sebep olursa diye cok korkuyorum.
İnşallah canım sağolAynen canim 1 gun de izinli sayilir. Insallah esinin haftasonuna kadar biseyi kalmaz toparlanir.
Bende hastane için bir tane orta boy valiz düşünüyorum bence yeterli olacak gibi. Olmazsa anne bebek çantasını da alabilirim diye düşündüm.Ocean daha guzel aslinda ama baksana kabin boyu doldurmus baska yer kalmamis. Ben hastaneye 1 kabin boy valiz 1 de anne bebek cantami goturmeyi dusunuyorum.
Ahh inşallah gönlündekini alabilirsin sabahlari tam bi savas alani oluyor bimCanım bundan 3 ay önce falan sanırım o aktivite halısı gelmişti ben almıştım onu güzel bir ürün :) küvet setinide babyjemden aldım indirimlerden alan sanslilardanim. Gidersem muslin bez almayı düşünüyorum
Benimde ocak sonu Şubat itibariyle 3. Hakkım geliyor, martta dogum olunca vurulurum diyordum ama bugun doktorum yok günü gelince ol hemen dedi, malum varyantlar ve vakalar baya arttı. Kesinlikle doğum öncesi olalım koruyuculuğu gitmeden dedi. Bende olcam gün sayıyorum bakalım. Sevindim ağır tepkilerin olmamasina, darısı banaCanım ben oldum aşı salı akşamı, haklısın insan tedirgin oluyor. Ama ben ikinci dozu da hamile olduğumu bilmeden olmuştum, o yüzden senin gibi tedirgin olup fetal dna testi yaptırdım hatta. Herşey normal çok şükür. Detaylıdaki doçent doktorda aşının bebek üzerine etkisi olmayacağını söylemişti. Şimdi de vakalar çok arttı diye korktum o yüzden oldum. Baş ağrısı, kol ağrısı ve halsizlik yaptı. Çok uyudum 2 gündür ve parol içtim, umarım bitmiştir etkileri
Iyi olmana ve fetal dna testinin de guzel cikmasina cok sevindim canim. Saglicakla kucagimiza alalim insallah. Ben de haftaya randevu aldim hayirlisi artik..Canım ben oldum aşı salı akşamı, haklısın insan tedirgin oluyor. Ama ben ikinci dozu da hamile olduğumu bilmeden olmuştum, o yüzden senin gibi tedirgin olup fetal dna testi yaptırdım hatta. Herşey normal çok şükür. Detaylıdaki doçent doktorda aşının bebek üzerine etkisi olmayacağını söylemişti. Şimdi de vakalar çok arttı diye korktum o yüzden oldum. Baş ağrısı, kol ağrısı ve halsizlik yaptı. Çok uyudum 2 gündür ve parol içtim, umarım bitmiştir etkileri
Canim iste benim dedigim kabin boy buyuk boyun bi kucugu. Yani 1 hafta tatile giderken bana ve esime kabin boy yetiyor, 2 gun hastane icin hayli hayli yeter :) Anne bebek cantasina sac yapma aletlerimi, kozmetik urunlerimi vs koyarim doye dusunmustum.İnşallah canım sağol
Bende hastane için bir tane orta boy valiz düşünüyorum bence yeterli olacak gibi. Olmazsa anne bebek çantasını da alabilirim diye düşündüm.
Orta boy dediğimde kabin boy oluyo galiba ben pek anlamıyorum valiz boylarındanCanim iste benim dedigim kabin boy buyuk boyun bi kucugu. Yani 1 hafta tatile giderken bana ve esime kabin boy yetiyor, 2 gun hastane icin hayli hayli yeter :) Anne bebek cantasina sac yapma aletlerimi, kozmetik urunlerimi vs koyarim doye dusunmustum.
Benim doktorumda ol dedi, vakalar arttığından korkuyorum bende zaten. Hamileyken vücudumuz virüse nasıl tepki verir hiç bilmiyoruz. Sende sorunsuz atlatırsın inşallahBenimde ocak sonu Şubat itibariyle 3. Hakkım geliyor, martta dogum olunca vurulurum diyordum ama bugun doktorum yok günü gelince ol hemen dedi, malum varyantlar ve vakalar baya arttı. Kesinlikle doğum öncesi olalım koruyuculuğu gitmeden dedi. Bende olcam gün sayıyorum bakalım. Sevindim ağır tepkilerin olmamasina, darısı bana
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım, senin içinde kolay geçer inşallah.Iyi olmana ve fetal dna testinin de guzel cikmasina cok sevindim canim. Saglicakla kucagimiza alalim insallah. Ben de haftaya randevu aldim hayirlisi artik..
Gobus var kalça var kilo var sende ne güzel yokAnladim canim fazla celallendim galibaSen yinede cok takma bi akraban yaninda olsun madem doktor oyle demis
Ah canim benimAz kaldi insss sabirr..
Niye kiz senin gobusun nasil ki?
Saol canim benimmAynen oylee napaliim bebislerimiz iyi olsun da
Canim bizim buradaki bim doluydu. Sanirim ogrenci bolgesi diyeBime gittim belki bir şeyler alırım diye, resmen yağmalanmışElim boş çıkmamak için bende müslin örtü aldım
Şöyle yakından tutup çektim, ince ama dediğin gibi kalın değil. Boyutuna göre fiyatı uygun diye aldım, illa kullanılır diye düşündüm bir yerlere örtmeye falanCanim bizim buradaki bim doluydu. Sanirim ogrenci bolgesi diyeMuslinler cok guzellerdi ama kalinligina acip bakamadim. Fotograf cekebilir misin ? Benim muslin var ama kucuk boyda, bunun boyutu guzel ama tulbent gibi incecik geldi nedense. Gerci yazin incecik daha iyi olur sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?