- 16 Eylül 2020
- 28
- 69
- 8
- 35
Geçmiş olsunSağolun inşallah..
Islak bez falan koydum duşa da girdi ama düşmedi. Araba kullanacak hali yok o yüzden amcasını bekliyoruz(üst katımızda oturuyor) işten gelince gidicez acile bakalım.
Ogle molamda gidip alayim ya zurafa modeli erkek bebeklerde cok hosuma gidiyorŞöyle yakından tutup çektim, ince ama dediğin gibi kalın değil. Boyutuna göre fiyatı uygun diye aldım, illa kullanılır diye düşündüm bir yerlere örtmeye falan
Şu oyuncak kutusundan vardı bak çokta tatlı duruyormuş keşke alsaydım pişman oldum
3 boyutlu masal kitaplarından alıcaktım aslında ama hiç gelmemiş onlardan buraya maalesef.
Ya emzigi ben de gordum cok hosuma gitti. Ben de avent aldim ama bu inan aventten daha kaliteli duruyorGünaydın kızlar sabah Bim ile gözümü açtım desem yeridir sırada bekledim millet banyo setini almaya gelmiş resmen talanbende şunları aldım:
2li emzik( philps aventte almıştım bunuda ucuz görünce alayım dursun kenarda diye aldım)
2li biberon cam
2 adet müslin bez
Biberon temizleme fırçası
3lü çorap
Babjyem emzirme önlüğü
4 tanede bebek kitabı şu küçük olanlardan
Ayyy ben daha yeni uykudan gözümü açtımKizlar sabah yuruyusu arti bim turu yaptim cok guzel seyler vardi. Ama malum ben istanbula gececegim icin yuk yapip alamiyorum. Ama yine dayanamayip birkac parca bisey aldim2li oyuncak kutusu cok tatli kaliteliydi. Oglumun odasindaki mobilyasina da uyum sagliyor diye aldim. Yorgan vardi cok guzeldi, yelekler coraplar patikler de cok guzellerdi. Kis icin alinabilir. Oyuncaklar vardi onlr da cok guzellerdi. Ben alamadim siz alin
Evet çok güzelmiş cidden, bende tekrar uğrarsam bakayımOgle molamda gidip alayim ya zurafa modeli erkek bebeklerde cok hosuma gidiyor
Ya evet oyuncak kutusu cok guzel ve baya sey aldi. 3 tane triko battaniye, 2 tane pike, 1 kundak havlu, 1 banyo havlusu, 1 yuz havlusu, arti agiz bezleri, ter havlusu vs hepsini sigdirdim ve daha yer varilkte 50lira gozume cok geldi ama kalitesi, modeli ve boyutu cok hosuma gitti.
4 takim derken icinde gecelikte var canim alttan muayene mutlaka oluyormus alin dedikleri icin aldim4 pijama takımı çok değil mi yabenim kafada bi türlü oturmuyor biz mi hafife alıyoz bilemedim
Dogru diyosun belki sampuan falan gereksiz olabilir, gerci yurtdisinda ertesi gun bebegi hastanedenhemen yikiyorlar ama burda gobek bagi dusene kadar onerilmiyordu. Kiz pijamaya kan deger bisey deger sen yedek koy yine 1 taneOyle mi bunu bilmiyodum canim esimle bi konusayim arastirsin
Canim bebek bezi, islak mendil, pamuk ve pisik kremi disinda diger bakim malzemeleri gobek bagi dusene kadar isimize yaramayacak diye biliyorum. Ben 1 pijama takimi 1 gecelik gotururum diye dusundum. Ay neyse bilemedim sen valizini hazirla da bakalim bi beni de gaza getir
Ohoo kalca malca bende de var canim heryerim sisti gobegim haricGobus var kalça var kilo var sende ne güzel yok
Aynen bende bunu 2 ay önce geldiğinde aynı fiyata almıştım bimden iş görür güzel bir ürün hayırlı olsuuun :)Ben oglen gittim haliyle pek birsey kalmamisti bunu aldim... 59 tl ucuz geldi isimi gorur malum kisa sure kullaniliyor
Sagol canim, annenden rica edebilirain katalogda begendigin bisey varsaAyyy ben daha yeni uykudan gözümü açtımne güzel şeyler almışsınız öyle , yurtdışında olmanın kötü yanı işte indirime girince değerlendiremiyorum Kutularına bayıldımmm çok kullanışlı olacaklar güle güle kullan canım
Canim bebekler verniks ile doguyor ya, o bebegi enfeksiyonlardan korudugu icin hemen yikanilmasi onerilmiyor. Birde isi kaybi yasamasini engelliyormus. Sonucta 9 ay boyunca cok sicak bi yerdeydiler4 takim derken icinde gecelikte var canim alttan muayene mutlaka oluyormus alin dedikleri icin aldim1 takim resim cekerken giymeye, 2 takim da gunluk giymeye yani batar bisey olur diye aldim riske girmeyeyim dedim. Hafife almiyosun canim ya ben abartiyorum galiba sanirim :)
Dogru diyosun belki sampuan falan gereksiz olabilir, gerci yurtdisinda ertesi gun bebegi hastanedenhemen yikiyorlar ama burda gobek bagi dusene kadar onerilmiyordu. Kiz pijamaya kan deger bisey deger sen yedek koy yine 1 tane
Ohoo kalca malca bende de var canim heryerim sisti gobegim haric
Evet canim haklisin ama nedense belcikada 2 yegenimi de yikamistilar hemen dogumun sabahinaSagol canim, annenden rica edebilirain katalogda begendigin bisey varsa
Canim bebekler verniks ile doguyor ya, o bebegi enfeksiyonlardan korudugu icin hemen yikanilmasi onerilmiyor. Birde isi kaybi yasamasini engelliyormus. Sonucta 9 ay boyunca cok sicak bi yerdeydilerHaklisin canim ben adet olmamaya baya bi alistim hic kanama falan dusunmuyorum o zaman 2 pijama takimi 1 tanede gecelik gotureyim.
Eveet bize de fikir olur sana zahmet vermezsek canımEvet canim haklisin ama nedense belcikada 2 yegenimi de yikamistilar hemen dogumun sabahinaEn iyisi yikanmamasi zaten yavrularimiz tertemiz dogacaklar sanki pis mi kiiii Sen dedikten sonra bornozunu da cikardim simdi yikamayiz diye
Ben basladim canim duzenlemeye yaptikca gondereyim mi
Ne zahmeti canim valla hepsini tek tek cekmeye calistim, aldim kahvemi simdi geldim yukluyorumEveet bize de fikir olur sana zahmet vermezsek canımben de hastaneye sorucam bi kesin olarak , bana gecelik falan veriyorlar mı diye ona göre yedekli alırım yanıma . Çok mu kanama yaşıcaz doğumdan sonra ben de alışmıştım hiç olmamaya
Ablam özelde kardeşim devlette doğum yaptı. İkisi de sezeryan ve sabah doğum yapıp ertesi gün öğlen çıktılar. Ben de yanlarındaydım. Hastaneye göre değişir belki bilmiyorum ama bebeği yıkamıyolar. Tırnakların belli bi süre kesilmesi önerilmiyor diye biliyorum. O yüzden tırnak seti, bebek havlusu, şampuan vücut yağı gibi şeyler lazım olmaz büyük ihtimalle. Kıyafet için birşey diyemem ama biz hiç değiştirme gereği duymadık. Anne zaten sondalı geldi ve altına hasta bezi koydular, sadece üzerine elbise gecelik geçirdik. Yürütün dediklerinde bezi bağlayıp gecelikle yürüttük. İki parça gecelik kullanamadık. İkisinde de hasta bezi hastane veriyor o yüzden extra almadık. Çıkışta belki lazım olabilir ama bebek bezi ya da gece pedleri de kullanılabilir. Aklıma gelenler şuan bunlarOncelikle bebis bakimini bir cantaya koydum, eksikler illa ki vardir canlarim gorurseniz bana da yazin olur mu
Digerlerini de kategori kategori ayirdim sonra organizerlere koydum. Bir tek 10 lu hastane cikisimiz eksik onu da anneannesi gelince alcakmis oyuzden onu en son koycaz artik :)
-bebek temizleme pamugu
-tirnak/firca seti
-alt acma ortusu kullan at
-pisik kremi/ vucut losyon/ pudra
-emzik (sterilize ettim)
-2 biberon philips avent (cam tercih etmedim agir diye) onlarda sterilize ediliyor suan ekleyecegim
-bez
-kokulu poset (bezler icin)
-islak mendil
-5 zibin
-5 tulum
-2 battaniye
-1 havlu, kese, kundakli havlu
-4 onluk, 5 agiz mendili, 2 muslin
-2 patik
-3 sapka, 3 eldiven, 3 corap
Unuttugum bisey varsa yazar misinizz
Herseyin cok guzel canim.Oncelikle bebis bakimini bir cantaya koydum, eksikler illa ki vardir canlarim gorurseniz bana da yazin olur mu
Digerlerini de kategori kategori ayirdim sonra organizerlere koydum. Bir tek 10 lu hastane cikisimiz eksik onu da anneannesi gelince alcakmis oyuzden onu en son koycaz artik :)
-bebek temizleme pamugu
-tirnak/firca seti
-alt acma ortusu kullan at
-pisik kremi/ vucut losyon/ pudra
-emzik (sterilize ettim)
-2 biberon philips avent (cam tercih etmedim agir diye) onlarda sterilize ediliyor suan ekleyecegim
-bez
-kokulu poset (bezler icin)
-islak mendil
-5 zibin
-5 tulum
-2 battaniye
-1 havlu, kese, kundakli havlu
-4 onluk, 5 agiz mendili, 2 muslin
-2 patik
-3 sapka, 3 eldiven, 3 corap
Unuttugum bisey varsa yazar misinizz
Ne kadar bi kanama oluyor cok merak ediyorum.Ablam özelde kardeşim devlette doğum yaptı. İkisi de sezeryan ve sabah doğum yapıp ertesi gün öğlen çıktılar. Ben de yanlarındaydım. Hastaneye göre değişir belki bilmiyorum ama bebeği yıkamıyolar. Tırnakların belli bi süre kesilmesi önerilmiyor diye biliyorum. O yüzden tırnak seti, bebek havlusu, şampuan vücut yağı gibi şeyler lazım olmaz büyük ihtimalle. Kıyafet için birşey diyemem ama biz hiç değiştirme gereği duymadık. Anne zaten sondalı geldi ve altına hasta bezi koydular, sadece üzerine elbise gecelik geçirdik. Yürütün dediklerinde bezi bağlayıp gecelikle yürüttük. İki parça gecelik kullanamadık. İkisinde de hasta bezi hastane veriyor o yüzden extra almadık. Çıkışta belki lazım olabilir ama bebek bezi ya da gece pedleri de kullanılabilir. Aklıma gelenler şuan bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?