- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Ay cok uzuldum kizBenim de kayınvalidem dün kaza geçirmiş , geçen hafta resmen nazar ettim kadına çok üzüldüm . Her yere arabasıyla giden insan , taksiye bineceği tutmuş ,taksi de tırla çarpışmış cok şükür hayati bir tehlikesi yok ama hem çok korktuk hem çok üzüldük .. bundan sonra ona karşı daha anlayışlı olmaya karar verdim bu son olaydan sonra ..
Dün hastanede tomografi falan çekmisler sonra eve getirmişler .çok şükür birkaç ezik morluk,dışında önemli bir şey yok ama çok korkmuş , bütün kasları kasılmış korkudan .. şuurumu kaybettim kaza esnasında , kendime geldiğimde başım bi yerde ayaklarım bi yerdeydi dedi. Taksiciyi de 2 kere yavaş gidin diye uyarmış çok hızlı gidiyormuş adam , 3.yü uyarmadan bu olay olmuş işte .. gerçekten hayat çok anlık bir şey , dargınlıklar için çok kısa .. bu kadar ince çizgide yaşarken ben de bir şans vermeye karar verdim herkes hak eder bir şansı . Babamı kaybettim ben 2 sene oldu, hasta değildi bir anda öldü gitti adam .. onun acısını cok iyi bilirim o yüzden dün eşim icin de çok üzüldüm.. dargınlık yapmayacağım artık.Ay cok uzuldum kizBencede bundan sonra daha anlayisli ol bosver o bir adim atmisti sen 10 adim git, hele ki bu durumdayken yazik.. Nasil durumu evde mi hastanede mi?
Çok teşekkürler canımYaa çok geçmiş olsun canımresmen nazar oldu kadın çok şükür bir şey olmamış. Her şerde bir hayır vardır belki bu vesileyle aranız daha iyi olur.
1,5/2 miii ya hiç ortamız yok bizim1,5/2 yas aldim canim benBi tek o kalmisti elbisede kacirmak istemedim
Valla bende cok kararsiz kaliyorum o konuda, ama heralde ekim icin 74 olur gibime geliyor
Gondereyim canim digeri de geldi resmini cekmedim ama baya kaliteli o da. Istersen cekerim onu da :) Fiyatlar da ayni kalmis hayret yukselmemisler nasil olmuss
Yenimiyeni 6 Parça Bavul Içi Düzenleyici Organizer
Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set
Alas Çanta Içi Düzenleyici Organizer
Cok gecmis olsun canim yaa, sirkeli buzlu suyla keselerle bacaklarina karnina gogsune surekli bez koyun canim esimde oyle dusurebilmistik atesini
Bavul içi düzenleyiciyi ben de almıştım canım sen önerince1,5/2 yas aldim canim benBi tek o kalmisti elbisede kacirmak istemedim
Valla bende cok kararsiz kaliyorum o konuda, ama heralde ekim icin 74 olur gibime geliyor
Gondereyim canim digeri de geldi resmini cekmedim ama baya kaliteli o da. Istersen cekerim onu da :) Fiyatlar da ayni kalmis hayret yukselmemisler nasil olmuss
Cok gecmis olsun canim yaa, sirkeli buzlu suyla keselerle bacaklarina karnina gogsune surekli bez koyun canim esimde oyle dusurebilmistik atesini
Çok geçmiş olsun canımBenim de kayınvalidem dün kaza geçirmiş , geçen hafta resmen nazar ettim kadına çok üzüldüm . Her yere arabasıyla giden insan , taksiye bineceği tutmuş ,taksi de tırla çarpışmış cok şükür hayati bir tehlikesi yok ama hem çok korktuk hem çok üzüldük .. bundan sonra ona karşı daha anlayışlı olmaya karar verdim bu son olaydan sonra ..
Sağolun inşallah..Çok geçmiş olsun .. en kısa zamanda iyileşir inşallah .. çok yakın temasta maske takın etkili olur ..
Islak bez falan koydum duşa da girdi ama düşmedi. Araba kullanacak hali yok o yüzden amcasını bekliyoruz(üst katımızda oturuyor) işten gelince gidicez acile bakalım.Cok gecmis olsun canim yaa, sirkeli buzlu suyla keselerle bacaklarina karnina gogsune surekli bez koyun canim esimde oyle dusurebilmistik atesini
Evet doğru söylüyorsun bak bu açıdan da bakmamıştım olaya . Ya taksinin halini görsen pert olmuş araba , nasıl sağ çıktı mucize gibi dedim şaşırdım verilmiş sadakası varmışÇok geçmiş olsun canımdediğin gibi hayat kısa. Kimse neyle karşılaşacağını bilemiyor. Belki de sana karşı attığı o adım, hamile halinle beklemediğin bir anda seni mutlu etmesi daha kötü birşeylerin olmasının önüne geçti. Ben inanırım biraz böyle şeylere
Bu ihtimal bile yeterli bence bazı adımları atmak için
Gercekten cok uzuldum cok travmatik bisey.. Allah beterinden korusun herkesi hepimiziDün hastanede tomografi falan çekmisler sonra eve getirmişler .çok şükür birkaç ezik morluk,dışında önemli bir şey yok ama çok korkmuş , bütün kasları kasılmış korkudan .. şuurumu kaybettim kaza esnasında , kendime geldiğimde başım bi yerde ayaklarım bi yerdeydi dedi. Taksiciyi de 2 kere yavaş gidin diye uyarmış çok hızlı gidiyormuş adam , 3.yü uyarmadan bu olay olmuş işte .. gerçekten hayat çok anlık bir şey , dargınlıklar için çok kısa .. bu kadar ince çizgide yaşarken ben de bir şans vermeye karar verdim herkes hak eder bir şansı . Babamı kaybettim ben 2 sene oldu, hasta değildi bir anda öldü gitti adam .. onun acısını cok iyi bilirim o yüzden dün eşim icin de çok üzüldüm.. dargınlık yapmayacağım artık.
Gercekten yok ortamiz ya :) Kiz baktim da bitmis uygun fiyatli olani tuh1,5/2 miii ya hiç ortamız yok bizimolsun seneye giydirirsin sen de yepyeni kalır ben de 74 almaya karar verdim uzun kollu ya altına çorapla sonbaharda giyer azıcık büyük olursa da problem değil kıvırırız kolları
oyoyoy yakismaz mi hic harika oluuuur
Aa iyi yapmissin canim hayirli olsun sanadaBavul içi düzenleyiciyi ben de almıştım canım sen önerinceaz önce geldi. Beğendim ben de. Sadece bir tık daha büyük gibi gelmişti fotolarda ama daha minimalmiş. Ölçüleri yazıyor sonuçta tabi orası ayrı
3lüyü de alacağım şimdi
Amin canımGercekten cok uzuldum cok travmatik bisey.. Allah beterinden korusun herkesi hepimiziBabana da cok uzuldum be kuzu, rabbim mekanini cennet eylesin insallah. Torununu dogunca gotur ayak ucuna gorsun melegini
Gercekten yok ortamiz ya :) Kiz baktim da bitmis uygun fiyatli olani tuh
oyoyoy yakismaz mi hic harika oluuuur
Aa iyi yapmissin canim hayirli olsun sanadaBoyutu iyi iyi anca sigar valizlere
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm böyle kötü olaylar bazen iyi şeylere vesile olabiliyor işte garip bir durum bende nişanlılık döneminde çok soğumuştum eşimin ailesinden bazı olaylardan dolayı ama düğün günü trafik kazası geçirdik bizde hepsi çok korktu üzüldü o üzüntülerini görmek bana herşeyi unutturduDün hastanede tomografi falan çekmisler sonra eve getirmişler .çok şükür birkaç ezik morluk,dışında önemli bir şey yok ama çok korkmuş , bütün kasları kasılmış korkudan .. şuurumu kaybettim kaza esnasında , kendime geldiğimde başım bi yerde ayaklarım bi yerdeydi dedi. Taksiciyi de 2 kere yavaş gidin diye uyarmış çok hızlı gidiyormuş adam , 3.yü uyarmadan bu olay olmuş işte .. gerçekten hayat çok anlık bir şey , dargınlıklar için çok kısa .. bu kadar ince çizgide yaşarken ben de bir şans vermeye karar verdim herkes hak eder bir şansı . Babamı kaybettim ben 2 sene oldu, hasta değildi bir anda öldü gitti adam .. onun acısını cok iyi bilirim o yüzden dün eşim icin de çok üzüldüm.. dargınlık yapmayacağım artık.
Ilk linkteki kaliteli durmuyor ama sen paylasmistin cok kaliteli duruyorduGondereyim canim digeri de geldi resmini cekmedim ama baya kaliteli o da. Istersen cekerim onu da :) Fiyatlar da ayni kalmis hayret yukselmemisler nasil olmuss
Cok gecmis olsun canim, su siralar grip salgini cok fazla var.Yok canım malesef gidemedim. Dünden beri eşim hasta. Bugün ateşi de yükseldi baya işe gidemedi ona bakıyorum. Biraz kendine gelirse acile gidicez ilaç rapor falan verir belki. Nazlı biri de değildir evlendiğimizden beri ilk defa böyle hasta olduğunu görüyorum. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bildiğini unutuyor gerçekten. Bana bulaşmasın diye çok yaklaşmamaya çalışıyorum ama mecbur kalıyorum inşallah bulaşmaz
Ya iste o belli olmuyor anca dogduktan sonra buyumesine gore rahatca alinir. Ben o yuzden cok fazla almadim, boyuna posuna gore alirim dedim. :)Ekimde 6 aylık olacaklar küçük olmaz mı yabiz yeğenime 6 aylıkken 9-12 giydiriyorduk ama bebeğin boyutları da önemli tabiki
Cok gecmis olaun canim, Allah beterinden korusun. Tabiki de her zaman sen iyi durusunu sergile. Benim k.valide de dusup kolunu kirdi ameliyat oldu cok uzuldum. Biliyorum ki kadina yardim edecek kimse yok. Esimin isleri de cok yogun cikip gidemedik ama gidemedigimiz icin icim icimi yedi. Cunku bu zor gunlerde bi tabak corba bile koyabilmek insanliktir.Dün hastanede tomografi falan çekmisler sonra eve getirmişler .çok şükür birkaç ezik morluk,dışında önemli bir şey yok ama çok korkmuş , bütün kasları kasılmış korkudan .. şuurumu kaybettim kaza esnasında , kendime geldiğimde başım bi yerde ayaklarım bi yerdeydi dedi. Taksiciyi de 2 kere yavaş gidin diye uyarmış çok hızlı gidiyormuş adam , 3.yü uyarmadan bu olay olmuş işte .. gerçekten hayat çok anlık bir şey , dargınlıklar için çok kısa .. bu kadar ince çizgide yaşarken ben de bir şans vermeye karar verdim herkes hak eder bir şansı . Babamı kaybettim ben 2 sene oldu, hasta değildi bir anda öldü gitti adam .. onun acısını cok iyi bilirim o yüzden dün eşim icin de çok üzüldüm.. dargınlık yapmayacağım artık.
Canim hangisini aldin merak ettim. Linkteki kalitesiz duruyor ya gercegi guzelse ben de siparia vereyimBavul içi düzenleyiciyi ben de almıştım canım sen önerinceaz önce geldi. Beğendim ben de. Sadece bir tık daha büyük gibi gelmişti fotolarda ama daha minimalmiş. Ölçüleri yazıyor sonuçta tabi orası ayrı
3lüyü de alacağım şimdi
Geçmiş olsun canım. Aslında hamilelikte mide bulantısı ve kusmanin çok sbebei var ama faydalı olduğunu okudum. Vücut zararlı şeyleri attığı için bebeği koruyormus.merhaba kızlar bende bir süredir yoktum kusmalar ım çok şiddetlendi hstane de yattım biraz daha iyiyim ama az da olsa devam ediyor
O yüzden şeker yüklemesi yapamadım şu anda evden takip ediyorum ama şekerim yüksek bulantı ve kusmayı şeker yüksekliği tetikler mi bilgisi olan var mı acaba
Merhabalar kasılma dediğiniz karnınızin top şeklinde sertlesmesi ise normal bebek büyüdükce ara ara yaşanan bir durum bu haftalarda sanırım hepimiz yasiyoruzMerhabalar,
Bir sorum olcaktı 24+1 olduk ama 2 3 gündür kasılmalar yaşıyorum. Doktor normal diyor aranızda buna benzer durumlar olan var mı ?
Allah beterinden korusun canım tüm sevdiklerimizi , herkesiÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm böyle kötü olaylar bazen iyi şeylere vesile olabiliyor işte garip bir durum bende nişanlılık döneminde çok soğumuştum eşimin ailesinden bazı olaylardan dolayı ama düğün günü trafik kazası geçirdik bizde hepsi çok korktu üzüldü o üzüntülerini görmek bana herşeyi unutturdu
Sagol cnm çok tşkler ama faydalı olduğunu bilmiyordum.Geçmiş olsun canım. Aslında hamilelikte mide bulantısı ve kusmanin çok sbebei var ama faydalı olduğunu okudum. Vücut zararlı şeyleri attığı için bebeği koruyormus.
Amin canım çok teşekkür ederizIlk linkteki kaliteli durmuyor ama sen paylasmistin cok kaliteli duruyorduat canim tabi
Cok gecmis olsun canim, su siralar grip salgini cok fazla var.
Ya iste o belli olmuyor anca dogduktan sonra buyumesine gore rahatca alinir. Ben o yuzden cok fazla almadim, boyuna posuna gore alirim dedim. :)
Cok gecmis olaun canim, Allah beterinden korusun. Tabiki de her zaman sen iyi durusunu sergile. Benim k.valide de dusup kolunu kirdi ameliyat oldu cok uzuldum. Biliyorum ki kadina yardim edecek kimse yok. Esimin isleri de cok yogun cikip gidemedik ama gidemedigimiz icin icim icimi yedi. Cunku bu zor gunlerde bi tabak corba bile koyabilmek insanliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?