2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay cok uzuldum kiz Bencede bundan sonra daha anlayisli ol bosver o bir adim atmisti sen 10 adim git, hele ki bu durumdayken yazik.. Nasil durumu evde mi hastanede mi?

Ay cok uzuldum kiz Bencede bundan sonra daha anlayisli ol bosver o bir adim atmisti sen 10 adim git, hele ki bu durumdayken yazik.. Nasil durumu evde mi hastanede mi?
Dün hastanede tomografi falan çekmisler sonra eve getirmişler .çok şükür birkaç ezik morluk,dışında önemli bir şey yok ama çok korkmuş , bütün kasları kasılmış korkudan .. şuurumu kaybettim kaza esnasında , kendime geldiğimde başım bi yerde ayaklarım bi yerdeydi dedi. Taksiciyi de 2 kere yavaş gidin diye uyarmış çok hızlı gidiyormuş adam , 3.yü uyarmadan bu olay olmuş işte .. gerçekten hayat çok anlık bir şey , dargınlıklar için çok kısa .. bu kadar ince çizgide yaşarken ben de bir şans vermeye karar verdim herkes hak eder bir şansı . Babamı kaybettim ben 2 sene oldu, hasta değildi bir anda öldü gitti adam .. onun acısını cok iyi bilirim o yüzden dün eşim icin de çok üzüldüm.. dargınlık yapmayacağım artık.

1,5/2 miii ya hiç ortamız yok bizim olsun seneye giydirirsin sen de yepyeni kalır ben de 74 almaya karar verdim uzun kollu ya altına çorapla sonbaharda giyer azıcık büyük olursa da problem değil kıvırırız kolları

MissPeaceful o elbisenin altına bu ayakkabı nasıl olur gözlerimden kalpler çıkıyor benim su an

Eklentiler

• DC7ECD3E-ACF3-440B-B499-3FD7C8C51B61.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 39
  • A83CF7B4-0DEF-4B02-8E81-ED21A72928FA.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 46
Bavul içi düzenleyiciyi ben de almıştım canım sen önerince az önce geldi. Beğendim ben de. Sadece bir tık daha büyük gibi gelmişti fotolarda ama daha minimalmiş. Ölçüleri yazıyor sonuçta tabi orası ayrı
3lüyü de alacağım şimdi

Çok geçmiş olsun canım dediğin gibi hayat kısa. Kimse neyle karşılaşacağını bilemiyor. Belki de sana karşı attığı o adım, hamile halinle beklemediğin bir anda seni mutlu etmesi daha kötü birşeylerin olmasının önüne geçti. Ben inanırım biraz böyle şeylere
Bu ihtimal bile yeterli bence bazı adımları atmak için

Çok geçmiş olsun .. en kısa zamanda iyileşir inşallah .. çok yakın temasta maske takın etkili olur ..
Sağolun inşallah..
Cok gecmis olsun canim yaa, sirkeli buzlu suyla keselerle bacaklarina karnina gogsune surekli bez koyun canim esimde oyle dusurebilmistik atesini
Islak bez falan koydum duşa da girdi ama düşmedi. Araba kullanacak hali yok o yüzden amcasını bekliyoruz(üst katımızda oturuyor) işten gelince gidicez acile bakalım.

Merhabalar,
Bir sorum olcaktı 24+1 olduk ama 2 3 gündür kasılmalar yaşıyorum. Doktor normal diyor aranızda buna benzer durumlar olan var mı ?

Evet doğru söylüyorsun bak bu açıdan da bakmamıştım olaya . Ya taksinin halini görsen pert olmuş araba , nasıl sağ çıktı mucize gibi dedim şaşırdım verilmiş sadakası varmış İnsallah herkes birbiriyle iyi olsun küslükler kırgınlıklar yoruyor insanı

Gercekten cok uzuldum cok travmatik bisey.. Allah beterinden korusun herkesi hepimizi Babana da cok uzuldum be kuzu, rabbim mekanini cennet eylesin insallah. Torununu dogunca gotur ayak ucuna gorsun melegini

Gercekten yok ortamiz ya :) Kiz baktim da bitmis uygun fiyatli olani tuh

MissPeaceful o elbisenin altına bu ayakkabı nasıl olur gözlerimden kalpler çıkıyor benim su an
oyoyoy yakismaz mi hic harika oluuuur
Aa iyi yapmissin canim hayirli olsun sanada Boyutu iyi iyi anca sigar valizlere

Amin canım Götürücem tabiki mutlaka , ne severdi kız çocuklarını ..
O pembe ayakkabıları aldım, duramadım aşırı sevimli bişey doğsalar da giydirsek şunları artık ya sabrımın sonuna geliyorum gittikçe ben

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm böyle kötü olaylar bazen iyi şeylere vesile olabiliyor işte garip bir durum bende nişanlılık döneminde çok soğumuştum eşimin ailesinden bazı olaylardan dolayı ama düğün günü trafik kazası geçirdik bizde hepsi çok korktu üzüldü o üzüntülerini görmek bana herşeyi unutturdu

Ilk linkteki kaliteli durmuyor ama sen paylasmistin cok kaliteli duruyordu at canim tabi Cok gecmis olsun canim, su siralar grip salgini cok fazla var.
Ekimde 6 aylık olacaklar küçük olmaz mı ya biz yeğenime 6 aylıkken 9-12 giydiriyorduk ama bebeğin boyutları da önemli tabiki
Ya iste o belli olmuyor anca dogduktan sonra buyumesine gore rahatca alinir. Ben o yuzden cok fazla almadim, boyuna posuna gore alirim dedim. :) Cok gecmis olaun canim, Allah beterinden korusun. Tabiki de her zaman sen iyi durusunu sergile. Benim k.valide de dusup kolunu kirdi ameliyat oldu cok uzuldum. Biliyorum ki kadina yardim edecek kimse yok. Esimin isleri de cok yogun cikip gidemedik ama gidemedigimiz icin icim icimi yedi. Cunku bu zor gunlerde bi tabak corba bile koyabilmek insanliktir.

Canim hangisini aldin merak ettim. Linkteki kalitesiz duruyor ya gercegi guzelse ben de siparia vereyim

Geçmiş olsun canım. Aslında hamilelikte mide bulantısı ve kusmanin çok sbebei var ama faydalı olduğunu okudum. Vücut zararlı şeyleri attığı için bebeği koruyormus.

Merhabalar,
Bir sorum olcaktı 24+1 olduk ama 2 3 gündür kasılmalar yaşıyorum. Doktor normal diyor aranızda buna benzer durumlar olan var mı ?
Merhabalar kasılma dediğiniz karnınızin top şeklinde sertlesmesi ise normal bebek büyüdükce ara ara yaşanan bir durum bu haftalarda sanırım hepimiz yasiyoruz

Allah beterinden korusun canım tüm sevdiklerimizi , herkesi Birinin değerini kaybedince anlarsın derler ya , kaybetmeden anlayabilmek daha büyük bir erdem bence . Bize düşenin en iyisini yapalım da biz , gerisi Allah’la kendi arasında olsun , artık böyle düşünüyorum ben

Geçmiş olsun canım. Aslında hamilelikte mide bulantısı ve kusmanin çok sbebei var ama faydalı olduğunu okudum. Vücut zararlı şeyleri attığı için bebeği koruyormus.
Sagol cnm çok tşkler ama faydalı olduğunu bilmiyordum.

aslında eşimde diyor için temizleniyor diye ben inanmıyordum ona

Amin canım çok teşekkür ederiz Gitseniz çok iyi olurmuş ama iş yoğunluğu varken de zor oluyor şehirler arası gitmek. Allah bi daha yaşatmasın, beterinden korusun inşallah

Şu çocuklarımız da zaman hızlıca bi geçse de doğsa ya bugün annemin gönderdiklerine baktım, biraz H&M den sipariş verdim içim coştu doğsa da sevsek artık, mis kokularını içimize çeksek ,aldıklarımızı giydirsek, dışarı çıkarsak dolaşsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…