2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gunaydin kizlar H&m de indirim varmis jegging ve elbise aldim ben almak isteyen olursa atiyorum linkleri

Gunaydin canim. Dun aksam gordum. 1 ay once aldiklarimin indirime girmesi uzmedi degil ama canimiz sag olsun Dolar aldi basini gitti artik indirime girseler bile bu fiyata bulamam diyip baya almistim. H&m'in bebek kiyafetlerinin kalitesine bayiliyorum.

Benim şuan açlık çok iyi gidiyor henüz tokluk ölçmeye başladım. Ana öğünlerde bende 2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeğim var kahvaltı, öğle yemeğim ve akşam yemeğim sizinle aynı. Meyve olarak portakal, elma, ayva, armut, mandalina yiyebilirsin dedi diyetisyen ben kilolu hamile kaldım anne babada da şeker var bende de çıktı işte. Ben çok acıkıyorum başım ağrıyor elim ayağım titriyor nasıl geçecek 3 ay bilmiyorum

Benim de açlık normal tokluk yüksek çıkıyordu. Umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Onu düşündükçe şekerimi yükseltecek herşeyden elimi çekiyorum. Bende rahim uzuluğu da kısa. Aynı zamanda bebeğe giden arterlerin ikisinde de darlık var. Yok yok yani ama buna da şükür diyorum. Siz de moralinizi yüksek tutmaya çalışın

Hadi yaa o kotu olmus canim :) sen neler aldin, cok mu dusmus fiyatlari Bende seviyorum valla hm ve lcw favorilerim
Fiyatları çok iyiymiş kaptım hemen :) teşekkür ederim
Rica ederim, gule gule kullanin sizde

merhaba kızlar bende bir süredir yoktum kusmalar ım çok şiddetlendi hstane de yattım biraz daha iyiyim ama az da olsa devam ediyor

O yüzden şeker yüklemesi yapamadım şu anda evden takip ediyorum ama şekerim yüksek bulantı ve kusmayı şeker yüksekliği tetikler mi bilgisi olan var mı acaba

Hadi yaa o kotu olmus canim :) sen neler aldin, cok mu dusmus fiyatlari Bende seviyorum valla hm ve lcw favorilerim
Rica ederim, gule gule kullanin sizde
Yok canim cok dusmemis :) lcw green ozellikle cok begeniyorum Canim sen valiz ici organizer almisgin ya onun linkini verebilir misin ?
Cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede toparlanirsin. Senin kalsiyum ve tiroid degerlerine bakildi mi ? Doktorun daha iyi bilir ama fazla kalsiyum pth hormonunu yukseltip mide bulantisi yapaniliyormus. Bi tanidigin oyle olmustu da.
Ayyyy çok tatlı elbiseye bayıldım buradaki H&M de indirime girmiş ben de alayım birkaç şey ama yazın ve Eylül ekimde giymesi için kaç beden alsam 68 mi 74 mü karar veremedim sen kaç beden aldın canım
Canim ben eylulden sonra giydirebilmek icin h&m den 6-9 aylik aldim. 6-9lari genelde kislik aldim.

Ekimde 6 aylık olacaklar küçük olmaz mı ya biz yeğenime 6 aylıkken 9-12 giydiriyorduk ama bebeğin boyutları da önemli tabiki

Kan değerlerim temiz çıktı cnm

Polyannaa canım ne yaptın, gittin mi bugün doktora?
Yok canım malesef gidemedim. Dünden beri eşim hasta. Bugün ateşi de yükseldi baya işe gidemedi ona bakıyorum. Biraz kendine gelirse acile gidicez ilaç rapor falan verir belki. Nazlı biri de değildir evlendiğimizden beri ilk defa böyle hasta olduğunu görüyorum. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bildiğini unutuyor gerçekten. Bana bulaşmasın diye çok yaklaşmamaya çalışıyorum ama mecbur kalıyorum inşallah bulaşmaz

Çok geçmiş olsun canım
inşallah toprlar biran önce. Maske takın siz yine bir nebze olsun engeller bulaşı. Zor oluyor gerçekten hasta olmasına alışık olmadığın birini öyle görmek

Çok geçmiş olsun şu ara herkes hasta oluyor çok dikkat etmek lazım Bol bol sıvı ve meyve takviyesi ile bir an önce toparlar inşallah canım

Çok geçmiş olsun canım
inşallah toprlar biran önce. Maske takın siz yine bir nebze olsun engeller bulaşı. Zor oluyor gerçekten hasta olmasına alışık olmadığın birini öyle görmek
Sağol canım gerçekten öyle
Çok geçmiş olsun şu ara herkes hasta oluyor çok dikkat etmek lazım Bol bol sıvı ve meyve takviyesi ile bir an önce toparlar inşallah canım
Sağol canım amin inşallah

Sağol canım gerçekten öyle

Sağol canım amin inşallah
Benim de kayınvalidem dün kaza geçirmiş , geçen hafta resmen nazar ettim kadına çok üzüldüm . Her yere arabasıyla giden insan , taksiye bineceği tutmuş ,taksi de tırla çarpışmış cok şükür hayati bir tehlikesi yok ama hem çok korktuk hem çok üzüldük .. bundan sonra ona karşı daha anlayışlı olmaya karar verdim bu son olaydan sonra ..

Yaa çok geçmiş olsun canım resmen nazar oldu kadın çok şükür bir şey olmamış. Her şerde bir hayır vardır belki bu vesileyle aranız daha iyi olur.

Çok geçmiş olsun .. en kısa zamanda iyileşir inşallah .. çok yakın temasta maske takın etkili olur ..

Ayyyy çok tatlı elbiseye bayıldım buradaki H&M de indirime girmiş ben de alayım birkaç şey ama yazın ve Eylül ekimde giymesi için kaç beden alsam 68 mi 74 mü karar veremedim sen kaç beden aldın canım
1,5/2 yas aldim canim ben Bi tek o kalmisti elbisede kacirmak istemedim
Valla bende cok kararsiz kaliyorum o konuda, ama heralde ekim icin 74 olur gibime geliyor

Gondereyim canim digeri de geldi resmini cekmedim ama baya kaliteli o da. Istersen cekerim onu da :) Fiyatlar da ayni kalmis hayret yukselmemisler nasil olmuss
Yenimiyeni 6 Parça Bavul Içi Düzenleyici Organizer

Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set

Alas Çanta Içi Düzenleyici Organizer

Cok gecmis olsun canim yaa, sirkeli buzlu suyla keselerle bacaklarina karnina gogsune surekli bez koyun canim esimde oyle dusurebilmistik atesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…