2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu aylarda kabızlık yaşayan ve çözüm bulan var mı? Ne iyi gelir de geçirir aceba

Cok teşekkür ederiz canıımm, ben de rengine vurulup aldım . Doğsa da oynasak debelensek artık ya
Evet ya oynama hayalleri kuruyorum, bende normalde bu halılarda renkli almak taraftarıydım ama açık mavi bir renge vuruldum onu aldım, gelince bende paylaşırım

Chakra’ya baktın mı canım ? Ben orda gördüm 1 alana 1 bedava . Fiyat 600 lira ama bi tane daha alınca 2 si icin ödersin o fiyatı
Evet canim gonlumdeki chakra zaten benim karyola 80×130 ya chakra'dan 2 tane almam gerek. 610lira sadece bariyere vermek cok geliyor. Diger baktiklarim 300liraya geliyor ama chakra'ninki coook hosuma gitti. Havlu takimini da chakradan almistim tabi bu kadar pahali degillerdi. 1 kundak, 1 banyo ve 1 el havlusuna 300lira vermistim. Kalitesi malı o kadar guzel ki yumuşaciklar Bir de bu modelin nevresim takimi var ama asla bi nevresim takimina o kadar vermem 1200lira mi ne Onu da ekru safari baska bi yerden uyarlarim gibime geliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20220121-114655_Samsung Internet.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20211111-WA0004.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 72
tosbaga nasilsin canim ? En son hastanedeydin. Bayadir sesin cikmayinca merak ettim.
Çıktım şükür evdeyim işe gidemiyorum. Bulantı ilacımı bıraktım kusmalarım hafifledi ama yemek yiyemiyorum midem çok şişiyor ve çok ağrıyor. Resmen ağır bir diyet uyguluyorum. Sürekli haşlama yağsız tuzsuz baharatsız OT gibi yaşar durumdayım . Buna da şükür ne diyim .. çok safol sorduğun için . sen nasılsın inş herşey yolundadır canım

Tünaydın bal anneler
Ben bez markası olarak baby turko, bebem natural falan düşünüyorum.
Sleep den bu ara çok şikayet okudum hatta forumda da var.
Sızdırma yapıldığı söyleniyor.
Prima da gereksiz pahalı geldi bana o yüzden babat turko falan alacağım.
Nasılsa çeşit çok.
Ben 2 numaradan başlamayı düşünüyorum 1ler çok küçükmüş birer paket alacağım 2 numaralardan bakalım nasıl çıkacak.
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Güzel sonuçlar çıkmış O Obayram canım çok sevindim sana da moralini yüksek tut

Bu arada eksikler hiç bitmiyor değil mi ne alsak hep çıkıyor

Evet ya oynama hayalleri kuruyorum, bende normalde bu halılarda renkli almak taraftarıydım ama açık mavi bir renge vuruldum onu aldım, gelince bende paylaşırım
Eveet paylaş merak ettim ben de eminim çok güzeldir renkli olunca bebeklerin daha çok ilgisini çekiyormuş aslında ama bana renkliler cok karışık gibi geldi bu aldıklarımız da ilgilerini çeker umarım

Canimm şu an hastanede şeker yüklemesi sonuçlarımı beklerken yazıyorum en son dun aksam 21.30 gibi bir şeyler yedim. Sabah 09.30 da direkt 50 gr şekerli içeceği içtim 10.30 da kan aldılar. Öncesinde benden kan alınmadı. Ben hiç bu kadar aç kalmamıştım ki hala bulantısı devam eden bir gebe olarak başka şehirde ki doktoruma gelmesi beklemesi süreci iyi atlattım. 14.30 gibi sonucum çıkacak. Darısı basına

Yaa ben de aynı deseni söyleyecektim sana ,meğer aynı şeyi beğenmişiz Havlular mükemmel görünüyor zaten belli kalitesi fiyatlar da cok uçtu maalesef nevresim takımı icin 1200 lira gerçekten cok fazla , ekru başka birçok yerde bulunur uydurulur diye düşünüyorum zor bir renk değil

Oo kızlar bez konusu konuşulmaya başlanmış tabi büyüdük artık ben e bebek mesajlarında gelen indirimlerden yararlanıp sleepy 1 numara 40lı, 3 numara 34lü almıştım baya oldu. Yengemde sleepy kullanıyor 1,2 numara kalmış elinde yarım paket falan da o verdi. Çok almak istemedim hemen büyüyorlar yeğenim 4. Ayda 3 numaraya geçti mesela. Elimizdekiler yetmezse evimizin yakınındaki markette aynısı satılıyor ordan alırız mecbur. Ya da yine mesajlardan yararlanıp bir paket de 2 numara alabilirim. Islak mendil de bi dahaki ay toplu olanlardan almayı düşünüyoruz 12li falan. İnşallah bebişlerimize iyi gelir aldıklarımız

Canım teşekkür ederim yazdığın için bende bu akşam bırakacağım yemek yemeyi inşallah çok acıkmam ben bu ara çok sık acıkıyorum.
İnşallah sonuçların iyi çıkar ondan da haberlerini bekliyoruz

Sonuçlarım erken çıktı referans araligi 70-140 benimki 122 her şey yolunda dedi doktor. Babam ve onun tarafı komple şeker hastası bebek de önden gidiyor diye korkuyordum ben ama çok şükür bir sıkıntı yok. Darısı basına ben çok stres yaptım sen yapma çok zorlayıcı bir şey değilmiş

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hangi hastanede yaptırdın acaba :)

Daha iyi olmana sevindim canim. Inan buharda haslama yagsiz tuzsuz en sagliklisi, oyle direk vitamini aliyorsun. Bebege de kilo yapar. Ha gayret az kaldi, sen nisan basi gibi dogurursun gibime geliyor. 2 ayin kaldi sayilir biraz daha sabir

Kızlar hepsi burada çocuk kitaplarında %15 indirim var ve kargo bedava. Uzun zamandır baktığım bir kitap vardı aslında ikili set ama kartımda 33 tl kalmıştı malum tükettik limitleri o yüzden birini alabildim bir bakın derim çok güzeller benim hala almak istediklerim var inşallah daha sonra yine indirim olur

Eklentiler

• Screenshot_20220121-150650_Hepsiburada.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 77
Her gune pozitif basliyoruz canim asla modumuzu dusurmek yok. Kadinlar zaten vok guclu varliklar, anne olunca daha da gucluyuz ayy gardrobunu duzenleyince mutlaka bizimle de paylas
Valla bundan sonra pozitif olmak için elimden geleni yapacağım gerçekten. Çok yoruldum artık biraz keyfini çıkarmak istiyorum hamileliğimin
Dikiş atılalı 7 hafta olmuş şaşırdım baya buna da şükür yine
Minnoşumun oyun halısı gelmiş annem kuramamış tabi ama bu haliyle de çok hoşuma gitti rengi falan çok kibar insallah bebeğim de sever
Çok güzel ama
Gunaydin caniim Oh oh hersey yolundaymis cok sukur cok sevindiim Gardrobuuu gormek isteriiiz isteriiiiz
Bencede suan en iyisi sleey gibi…

Oyyy bu ne tatliliktir boyleee Gule gule oynayin beraber annesiiiii
Şu an boş hali bu bakalım canım. Yatak odama koydum. Biraz daraldı ama olsun sığdı. Yandaki komidini de kaldıracağım park yatağı koyacağım oraya. Tayin işi belli olana kadar beşikle şifonyer boş odada kutularında bekleyecek dolu halini de paylaşırım inşallah
Ben de onun mutlu bulutlar modelini incelemiştim. Onu düşünüyorum ama işe yarar mı ya da ne bilim sever mi acaba emin olamıyorum. 300₺ az da değil diyorum bir yandan
Geçmiş olsun canım
Sağol canım :)

Eklentiler

• A57D536C-6AE5-4ABE-9C67-0A8BCD33B9F4.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 80
  • 4C244060-D858-4223-A14B-BE7FF8DEEBD8.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 77
Cok guzelmis canim cok begendimm Icini de gonlune gore saglikli saglikli doldurmak nasip olsun insallahh

Ben de çok beğendim dolabını , güle güle kullanın canım
Dönence ben de aynısına baktım , elişi olanların fiyatları da bence vardır 300 lira her şey uçtu ..ama hangi tür almalıyım ondan emin olamıyorum

Cok guzelmis canim cok begendimm Icini de gonlune gore saglikli saglikli doldurmak nasip olsun insallahh

Sağolun teyzeleri
Doğru gerçi elişi olanlar da daha ucuz değildir ama ben alırsam bu tarz birşey almak istiyorum. Daha dikkat çekici geliyor bunlar bana

Kızlar ya ocean home un sepetlerinden alayım diyorum. Battaniyelerini falan koyarım. Büyük olanı kirli sepeti yaparım diye düşündüm.
Çocuk kısmında erkek seti dinazorlu rengarenk bir şey kızlar için ne güzel pastel tonlarında unicorn lu tatlı tatlı
Eşim diyor ki bundan sonra alışsan iyi olur evde böyle şeyler görmeye

Eklentiler

• C263A6AE-2218-459D-9A05-20347C27EACB.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 66
Sağolun teyzeleri
Doğru gerçi elişi olanlar da daha ucuz değildir ama ben alırsam bu tarz birşey almak istiyorum. Daha dikkat çekici geliyor bunlar bana
Bana da sanki daha amacına uygun gibi geliyor diğerlerini hiç bilmiyorum müzik var mı dönüyor mu yoksa sabit mi Karar verirsen beni de haberdar eder misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…