- 30 Temmuz 2021
- 233
- 284
- 33
- 29
Evet ya oynama hayalleri kuruyorum, bende normalde bu halılarda renkli almak taraftarıydım ama açık mavi bir renge vuruldum onu aldım, gelince bende paylaşırımCok teşekkür ederiz canıımm, ben de rengine vurulup aldım . Doğsa da oynasak debelensek artık ya
Evet canim gonlumdeki chakra zatenChakra’ya baktın mı canım ? Ben orda gördüm 1 alana 1 bedava . Fiyat 600 lira ama bi tane daha alınca 2 si icin ödersin o fiyatı
Çıktım şükür evdeyim işe gidemiyorum. Bulantı ilacımı bıraktım kusmalarım hafifledi ama yemek yiyemiyorum midem çok şişiyor ve çok ağrıyor. Resmen ağır bir diyet uyguluyorum. Sürekli haşlama yağsız tuzsuz baharatsız OT gibi yaşar durumdayım . Buna da şükür ne diyim .. çok safol sorduğun için . sen nasılsın inş herşey yolundadır canımtosbaga nasilsin canim ? En son hastanedeydin. Bayadir sesin cikmayinca merak ettim.
Eveet paylaş merak ettim ben de eminim çok güzeldirEvet ya oynama hayalleri kuruyorum, bende normalde bu halılarda renkli almak taraftarıydım ama açık mavi bir renge vuruldum onu aldım, gelince bende paylaşırım
Canimm şu an hastanede şeker yüklemesi sonuçlarımı beklerken yazıyorumGünaydın kızlar
Yarın sabah hem kontrol hem de şeker yüklemesi yapacağım siz o işi bitirdiniz biliyorum ama çok uzun süren bir işlem miydi? Açken gitmem gerek değil mi doktora bu kaç saatlik bir açlık olmalı? :)
Yaa ben de aynı deseni söyleyecektim sana ,meğer aynı şeyi beğenmişizEvet canim gonlumdeki chakra zatenbenim karyola 80×130 ya chakra'dan 2 tane almam gerek. 610lira sadece bariyere vermek cok geliyor. Diger baktiklarim 300liraya geliyor ama chakra'ninki coook hosuma gitti. Havlu takimini da chakradan almistim tabi bu kadar pahali degillerdi. 1 kundak, 1 banyo ve 1 el havlusuna 300lira vermistim. Kalitesi malı o kadar guzel ki yumuşaciklar Bir de bu modelin nevresim takimi var ama asla bi nevresim takimina o kadar vermem 1200lira mi ne Onu da ekru safari baska bi yerden uyarlarim gibime geliyor.
Canım teşekkür ederim yazdığın için bende bu akşam bırakacağım yemek yemeyi inşallah çok acıkmamCanimm şu an hastanede şeker yüklemesi sonuçlarımı beklerken yazıyorumen son dun aksam 21.30 gibi bir şeyler yedim. Sabah 09.30 da direkt 50 gr şekerli içeceği içtim 10.30 da kan aldılar. Öncesinde benden kan alınmadı. Ben hiç bu kadar aç kalmamıştım ki hala bulantısı devam eden bir gebe olarak başka şehirde ki doktoruma gelmesi beklemesi süreci iyi atlattım. 14.30 gibi sonucum çıkacak. Darısı basına
Sonuçlarım erken çıktı referans araligi 70-140 benimki 122 her şey yolunda dedi doktor. Babam ve onun tarafı komple şeker hastası bebek de önden gidiyor diye korkuyordum ben ama çok şükür bir sıkıntı yok. Darısı basına ben çok stres yaptım sen yapma çok zorlayıcı bir şey değilmişCanım teşekkür ederim yazdığın için bende bu akşam bırakacağım yemek yemeyi inşallah çok acıkmamben bu ara çok sık acıkıyorum.
İnşallah sonuçların iyi çıkar ondan da haberlerini bekliyoruz
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaSonuçlarım erken çıktı referans araligi 70-140 benimki 122 her şey yolunda dedi doktor. Babam ve onun tarafı komple şeker hastası bebek de önden gidiyor diye korkuyordum ben ama çok şükür bir sıkıntı yok. Darısı basına ben çok stres yaptım sen yapma çok zorlayıcı bir şey değilmiş
Daha iyi olmana sevindim canim. Inan buharda haslama yagsiz tuzsuz en sagliklisi, oyle direk vitamini aliyorsun. Bebege de kilo yapar. Ha gayret az kaldi, sen nisan basi gibi dogurursun gibime geliyor. 2 ayin kaldi sayilir biraz daha sabirÇıktım şükür evdeyim işe gidemiyorum. Bulantı ilacımı bıraktım kusmalarım hafifledi ama yemek yiyemiyorum midem çok şişiyor ve çok ağrıyor. Resmen ağır bir diyet uyguluyorum. Sürekli haşlama yağsız tuzsuz baharatsız OT gibi yaşar durumdayım . Buna da şükür ne diyim .. çok safol sorduğun için . sen nasılsın inş herşey yolundadır canım
Valla bundan sonra pozitif olmak için elimden geleni yapacağım gerçekten. Çok yoruldum artıkHer gune pozitif basliyoruz canim asla modumuzu dusurmek yok. Kadinlar zaten vok guclu varliklar, anne olunca daha da gucluyuzayy gardrobunu duzenleyince mutlaka bizimle de paylas
Dikiş atılalı 7 hafta olmuş şaşırdım bayaHer şey çok daha güzel olacak inşallah canım benimher zaman pozitif düşünelim , pozitifi çekelim üstümüze 3 ay bile kalmadı artık cok kısa bir süre daha sabredelim ondan sonra o mis kokuları içimize çekince her şey geride kalacak insallah
Çok güzel amaMinnoşumun oyun halısı gelmiş annem kuramamış tabi ama bu haliyle de çok hoşuma gitti rengi falan çok kibarinsallah bebeğim de sever
Şu an boş hali bu bakalım canım. Yatak odama koydum. Biraz daraldı ama olsun sığdı. Yandaki komidini de kaldıracağım park yatağı koyacağım oraya. Tayin işi belli olana kadar beşikle şifonyer boş odada kutularında bekleyecekGunaydin caniimOh oh hersey yolundaymis cok sukur cok sevindiim Gardrobuuu gormek isteriiiz isteriiiiz
Bencede suan en iyisi sleey gibi…
Oyyy bu ne tatliliktir boyleeeGule gule oynayin beraber annesiiiii
Ben de onun mutlu bulutlar modelini incelemiştim. Onu düşünüyorum ama işe yarar mı ya da ne bilim sever mi acaba emin olamıyorum. 300₺ az da değil diyorum bir yandanKızlar dönence ne aldınız ? Aldınız mı? Fisher price gördüm bi tane müzikli , beyaz gürültülü , bebek ağlayınca otomatik çalışmaya başlıyor öyle bişey mi almalıyım yoksa makrome veya daha farklı el işçiliği olanlar var instagramda gördüm ama onlarda müzik oluyor mu çalışma şekilleri nasıl alanlar bilgilendirebilir mi acaba
Geçmiş olsun canımÇıktım şükür evdeyim işe gidemiyorum. Bulantı ilacımı bıraktım kusmalarım hafifledi ama yemek yiyemiyorum midem çok şişiyor ve çok ağrıyor. Resmen ağır bir diyet uyguluyorum. Sürekli haşlama yağsız tuzsuz baharatsız OT gibi yaşar durumdayım . Buna da şükür ne diyim .. çok safol sorduğun için . sen nasılsın inş herşey yolundadır canım
Sağol canım :)Tünaydın bal anneler
Ben bez markası olarak baby turko, bebem natural falan düşünüyorum.
Sleep den bu ara çok şikayet okudum hatta forumda da var.
Sızdırma yapıldığı söyleniyor.
Prima da gereksiz pahalı geldi bana o yüzden babat turko falan alacağım.
Nasılsa çeşit çok.
Ben 2 numaradan başlamayı düşünüyorum 1ler çok küçükmüş birer paket alacağım 2 numaralardan bakalım nasıl çıkacak.
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Güzel sonuçlar çıkmış O Obayram canım çok sevindim sana da moralini yüksek tut
Bu arada eksikler hiç bitmiyor değil mi ne alsak hep çıkıyor
Cok guzelmis canim cok begendimmValla bundan sonra pozitif olmak için elimden geleni yapacağım gerçekten. Çok yoruldum artıkbiraz keyfini çıkarmak istiyorum hamileliğimin
Dikiş atılalı 7 hafta olmuş şaşırdım bayabuna da şükür yine
Çok güzel ama
Şu an boş hali bu bakalım canım. Yatak odama koydum. Biraz daraldı ama olsun sığdı. Yandaki komidini de kaldıracağım park yatağı koyacağım oraya. Tayin işi belli olana kadar beşikle şifonyer boş odada kutularında bekleyecekdolu halini de paylaşırım inşallah
Ben de onun mutlu bulutlar modelini incelemiştim. Onu düşünüyorum ama işe yarar mı ya da ne bilim sever mi acaba emin olamıyorum. 300₺ az da değil diyorum bir yandan
Geçmiş olsun canım
Sağol canım :)
Ben de çok beğendim dolabını , güle güle kullanın canımValla bundan sonra pozitif olmak için elimden geleni yapacağım gerçekten. Çok yoruldum artıkbiraz keyfini çıkarmak istiyorum hamileliğimin
Dikiş atılalı 7 hafta olmuş şaşırdım bayabuna da şükür yine
Çok güzel ama
Şu an boş hali bu bakalım canım. Yatak odama koydum. Biraz daraldı ama olsun sığdı. Yandaki komidini de kaldıracağım park yatağı koyacağım oraya. Tayin işi belli olana kadar beşikle şifonyer boş odada kutularında bekleyecekdolu halini de paylaşırım inşallah
Ben de onun mutlu bulutlar modelini incelemiştim. Onu düşünüyorum ama işe yarar mı ya da ne bilim sever mi acaba emin olamıyorum. 300₺ az da değil diyorum bir yandan
Geçmiş olsun canım
Sağol canım :)
Cok guzelmis canim cok begendimmIcini de gonlune gore saglikli saglikli doldurmak nasip olsun insallahh
Ben de çok beğendim dolabını , güle güle kullanın canım
Dönence ben de aynısına baktım , elişi olanların fiyatları da bence vardır 300 lira her şey uçtu ..ama hangi tür almalıyım ondan emin olamıyorum
Bana da sanki daha amacına uygun gibi geliyor diğerlerini hiç bilmiyorum müzik var mı dönüyor mu yoksa sabit miSağolun teyzeleri
Doğru gerçi elişi olanlar da daha ucuz değildirama ben alırsam bu tarz birşey almak istiyorum. Daha dikkat çekici geliyor bunlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?