2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ağzı büzgülü olanlar bence de tam kirli sepeti yapmalık . Bu dinazorlular da güzel ahşap mobilya ile uyumlu olcaklar sarı sarı ben cok beğendim

Edirne özel ekol hastanesinde yaptırdım canim yoksa sende mi trakyadasin :)
Edirne’den birini bulmuşken hemen bişey sorabilir miyim Ben de sık sık gidip geliyorum oraya da detaylı ultrasonu hangi doktora yaptırmıştın acaba ? Ben önümüzdeki ay tekrar gidicem acaba bu sefer kendi ülkemde mi olsam diye düşündüm

Prof dr Niyazi Cenk Sayın’a yaptırdım canım trakya da en iyisi o dediler baya detaylı baktı inceledi çok şükür bi sıkıntı da yoktu benim ogluşumda deneyebilirsin

Ücreti 750 liraydı bu arada 30 Aralık da yaptırdım değişmediyse yılbaşından sonra bilgin olsun

Ücreti 750 liraydı bu arada 30 Aralık da yaptırdım değişmediyse yılbaşından sonra bilgin olsun
Cok teşekkür ederim iyi bir doktor olsun da ücreti önemli değil her zaman yapılmıyor Görüntüleri verdi dimi net görünüyor muydu bebek? Cihazı iyi yani dimi

Canim sen soyleyince bi baktim, bu erkege gitmez mi ya daha pastel bi ton gibi ben bimden zurafa desenli ekru 2 tane almistim ama biraz daha almam gerek

Eklentiler

• Screenshot_20220121-170844_Samsung Internet.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 60
Ayrıntılı bir rapor yazdı ve onun sonunda da bebeğin resimleri vardı. Görüntüler çok netti ayrıca mail olarak da gönderdi bunları
Cok teşekkür ederim iyi bir doktor olsun da ücreti önemli değil her zaman yapılmıyor Görüntüleri verdi dimi net görünüyor muydu bebek? Cihazı iyi yani dimi

Ayrıntılı bir rapor yazdı ve onun sonunda da bebeğin resimleri vardı. Görüntüler çok netti ayrıca mail olarak da gönderdi bunları
Tamamdır cok teşekkür ederim doğum sürecine girmeden , 32.hafta civarı burda detaylı ultrason tekrar isteniyormuş organ gelişimini net bir şekilde görebilmek için . Bir de Türk bir doktor baksın isterim o yüzden . Kimseyi tanımadığım icin bulamıyordum Edirne’de doktor , çok iyi oldu canım sağol

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle ilerlemeye devam etsin. Dolabında çok güzel yerleştirirsin şimdi tatlı heyecanlar

Canim sen soyleyince bi baktim, bu erkege gitmez mi ya daha pastel bi ton gibi ben bimden zurafa desenli ekru 2 tane almistim ama biraz daha almam gerek
Bunları favlamıştım bende, erkeğe gider tabiki çok tatlılar. Çamaşır sepeti olarak bundan mı alsam diyorum hatta bende

Kızlar uzun süredir giremedim O Obayram çok geçmiş olsun cnm değerlerin için dut kürü yapabilirsin benimde crp yüksek onunla dustu.taşınma eksikler ev yerleştirme derken aşırı yüklendim vücuduma sonuç 3 gündür sadece yatıyorum.usutme gaz şişkinlik kalp krizi geçiriyor gibi bir sancı. Uzun süredir geçmeyen bir kabızlık vardı resmen vücudum kililtlendi. Dün dışkıda baya bir kan geldi. Yırtık vs neysede Internetten bakınca çok korktum. Bir sürü olumsuz şey yazıyor. İngiliz tuzu Epsom tuzu diye geçiyor bu haftalarda kabızlık çok oluyor aklınızda bulunsun aç karnına suya katıp içebilirsiniz. Yine doktorunuza danışın tabi. Onun sayesinde biraz rahatladım. Kan için hamilelik te nasıl bakarlar bilmiyorum

Dimi kedi desenli pastel tonlar gayet guzel olur erkekte, ben de bundan alabilirim
Biraz baktım bu kedili ve tavşanlıların çamaşır sepetini bulamadım ya üzüldüm. Bu arada sepetleri alıcaksan kendi sitesinden al, orada daha ucuz trendyola falan göre

Ağzı büzgülü olanlar bence de tam kirli sepeti yapmalık . Bu dinazorlular da güzel ahşap mobilya ile uyumlu olcaklar sarı sarı ben cok beğendim

Renk katar mobilyaya o yönden güzel bence de ama işte dinazor falan alışmam gerekecek gerçekten
Bir de en büyük sepet ölçüsü 36x40. Bir yandan diyorum çok mu ufak acaba kirli sepeti yapmak için. Bir yandan da ufacık bütün kıyafetleri bilemedim

Bunları favlamıştım bende, erkeğe gider tabiki çok tatlılar. Çamaşır sepeti olarak bundan mı alsam diyorum hatta bende

Ben buna bakıp bakıp diğer tavşanlı gibi pembe balon gördüm hep bakar körüm yeminle. Evet bu da olur ama bunun en büyük sepeti 30x31. Çok ufak bence kirli sepeti için. Yanılıyor muyum ki

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle ilerlemeye devam etsin. Dolabında çok güzel yerleştirirsin şimdi tatlı heyecanlar

Sağol teyzesi. Hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah
bu hafta güzel geçecek inanıyorum nazar etmeyeyim de ben yine

Ben buna bakıp bakıp diğer tavşanlı gibi pembe balon gördüm hep bakar körüm yeminle. Evet bu da olur ama bunun en büyük sepeti 30x31. Çok ufak bence kirli sepeti için. Yanılıyor muyum ki
Evet haklısın. Dinazorlu olan gibi içi büzgülü 36x40 olan boyu yokmuş bunda, ben var sanmıştım üzdü

Rica ederim canim benim Sağlıkla gelsin yavruşlar

O Obayram dolabına bayıldım içini doldurunca da fotoğraf bekliyoruz
Kızlar bizim kıyafetlerimiz eşyalarımız hazır ama dolabımız yok sözde kayınvalidemler alacaktı ama hala tık yok. Şubata kadar bekleyip almazlarsa ya ben alıcam ya da kendi dolabıma koyucam alamazsam. Şimdilik ütüleyip beşiğine yerleştirdim üstünü örtücem tozlanmasın diye. Odası aldı başını gidiyor nasıl düzenlencek bakalım

Eklentiler

• 20220121_180453.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 104
  • 20220121_180409.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 95
  • 20220121_180402.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 103
Ya ne güzel yıkadınız ütülediniz her şeyi ben biraz daha oyalanacağım sanırım bu arada bizim de dolaplarımız geldi boyadığım kulpları hatırlarsınız yerlerini buldular

Eklentiler

• 800E2A1C-CCB6-45A5-8AC2-3360F0834138.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 111
  • 17C26A29-8541-4036-A09D-145C8DB969B7.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…