- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ağzı büzgülü olanlar bence de tam kirli sepeti yapmalık . Bu dinazorlular da güzel ahşap mobilya ile uyumlu olcaklar sarı sarı ben cok beğendimKızlar ya ocean home un sepetlerinden alayım diyorum. Battaniyelerini falan koyarım. Büyük olanı kirli sepeti yaparım diye düşündüm.
Çocuk kısmında erkek seti dinazorlu rengarenk bir şeykızlar için ne güzel pastel tonlarında unicorn lu tatlı tatlı
Eşim diyor ki bundan sonra alışsan iyi olur evde böyle şeyler görmeye
Edirne özel ekol hastanesinde yaptırdım canim yoksa sende mi trakyadasin :)Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınahangi hastanede yaptırdın acaba :)
Edirne’den birini bulmuşken hemen bişey sorabilir miyimEdirne özel ekol hastanesinde yaptırdım canim yoksa sende mi trakyadasin :)
Prof dr Niyazi Cenk Sayın’a yaptırdım canım trakya da en iyisi o dediler baya detaylı baktı inceledi çok şükür bi sıkıntı da yoktu benim ogluşumda deneyebilirsinEdirne’den birini bulmuşken hemen bişey sorabilir miyimBen de sık sık gidip geliyorum oraya da detaylı ultrasonu hangi doktora yaptırmıştın acaba ? Ben önümüzdeki ay tekrar gidicem acaba bu sefer kendi ülkemde mi olsam diye düşündüm
Cok teşekkür ederim iyi bir doktor olsun da ücreti önemli değil her zaman yapılmıyorÜcreti 750 liraydı bu arada 30 Aralık da yaptırdım değişmediyse yılbaşından sonra bilgin olsun
Canim sen soyleyince bi baktim, bu erkege gitmez mi ya daha pastel bi ton gibiKızlar ya ocean home un sepetlerinden alayım diyorum. Battaniyelerini falan koyarım. Büyük olanı kirli sepeti yaparım diye düşündüm.
Çocuk kısmında erkek seti dinazorlu rengarenk bir şeykızlar için ne güzel pastel tonlarında unicorn lu tatlı tatlı
Eşim diyor ki bundan sonra alışsan iyi olur evde böyle şeyler görmeye
Cok teşekkür ederim iyi bir doktor olsun da ücreti önemli değil her zaman yapılmıyorGörüntüleri verdi dimi net görünüyor muydu bebek? Cihazı iyi yani dimi
Tamamdır cok teşekkür ederimAyrıntılı bir rapor yazdı ve onun sonunda da bebeğin resimleri vardı. Görüntüler çok netti ayrıca mail olarak da gönderdi bunları
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle ilerlemeye devam etsin. Dolabında çok güzel yerleştirirsin şimdi tatlı heyecanlarGünaydın kızlar
Bu sabah itibariyle kendime gelmiş olarak aranızdayım tekrar inşallahperinatologdan geldim herşey yolunda çok şükür. Yükleme sonuçlarını konuşmamıştık onunla. Kendi doktorum gerek yok demişti ama bir endokrinoloğa gidelim yeterince risk varken niye yenisini ekleyelim dedi. En azından cihaz yazar evde takip edersin dedi. Haftaya bir de ona gideceğim bakalım
Jinekolog, perinatolog, hematolog ve endokrinolog. 4 doktorla yola devam
Dün de oğlumun gardrobu geldi kuruldu. Odaya her girdiğimde görmek kendime getirdi çok şükürhaftaiçi yıkayıp ütüleyip yerleştireceğiz inşallah annemle
Bez alışverişleri de başlamışgönlümden geçen prima ama sleepy ile başlayıp olmazsa primaya geçmek daha mantıklı gelmeye başladı bana fiyatları gördükçe
Bunları favlamıştım bende, erkeğe gider tabiki çok tatlılar. Çamaşır sepeti olarak bundan mı alsam diyorum hatta bendeCanim sen soyleyince bi baktim, bu erkege gitmez mi ya daha pastel bi ton gibiben bimden zurafa desenli ekru 2 tane almistim ama biraz daha almam gerek
Dimi kedi desenli pastel tonlar gayet guzel olur erkekte, ben de bundan alabilirimBunları favlamıştım bende, erkeğe gider tabiki çok tatlılar. Çamaşır sepeti olarak bundan mı alsam diyorum hatta bende
Biraz baktım bu kedili ve tavşanlıların çamaşır sepetini bulamadım ya üzüldüm. Bu arada sepetleri alıcaksan kendi sitesinden al, orada daha ucuz trendyola falan göreDimi kedi desenli pastel tonlar gayet guzel olur erkekte, ben de bundan alabilirim
Ağzı büzgülü olanlar bence de tam kirli sepeti yapmalık . Bu dinazorlular da güzel ahşap mobilya ile uyumlu olcaklar sarı sarı ben cok beğendim
Canim sen soyleyince bi baktim, bu erkege gitmez mi ya daha pastel bi ton gibiben bimden zurafa desenli ekru 2 tane almistim ama biraz daha almam gerek
Bunları favlamıştım bende, erkeğe gider tabiki çok tatlılar. Çamaşır sepeti olarak bundan mı alsam diyorum hatta bende
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle ilerlemeye devam etsin. Dolabında çok güzel yerleştirirsin şimdi tatlı heyecanlar
Evet haklısın. Dinazorlu olan gibi içi büzgülü 36x40 olan boyu yokmuş bunda, ben var sanmıştım üzdüBen buna bakıp bakıp diğer tavşanlı gibi pembe balon gördüm hepbakar körüm yeminle. Evet bu da olur ama bunun en büyük sepeti 30x31. Çok ufak bence kirli sepeti için. Yanılıyor muyum ki
Rica ederim canim benimTamamdır cok teşekkür ederimdoğum sürecine girmeden , 32.hafta civarı burda detaylı ultrason tekrar isteniyormuş organ gelişimini net bir şekilde görebilmek için . Bir de Türk bir doktor baksın isterim o yüzden . Kimseyi tanımadığım icin bulamıyordum Edirne’de doktor , çok iyi oldu canım sağol
Yok canım ben biraz daha geride Bahçeşehir dolaylarındayım :)))Edirne özel ekol hastanesinde yaptırdım canim yoksa sende mi trakyadasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?