2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sağol canım haftaya hematolog tekrarlayacak testleri. Yine yüksek olursa onu da denerim sorarak
Sana da çok geçmiş olsun ama ihmal etme bir doktora görün bence. Kabızlık sonrası olduysa muhtemelen çatlak veya hemoroid dir gebelikte çok oluyormuş zaten ikisi de. Daha ilerlemeden bir önlemi varsa alınır en azından
Evet haklısın. Dinazorlu olan gibi içi büzgülü 36x40 olan boyu yokmuş bunda, ben var sanmıştım üzdü
Ben sordum firmaya bakalım bekliyorum. Bu takımın büyüğü yok mu diye. Ya da olabiliyor mu isteyince diye. Cevap gelince haber ederim
Çok sağol canım, darısı senin yerleştirmene inşallah hepsini
Resmen çeyiz diyoruz el kadar bebelere. Ne güzel katlanmış minnak minnak
Nasıl birşey düşünüyorsun bilmiyorum ama teslimat süresini ihmal etme. Bazen uzun olabiliyor gerçekten.
Ya ne güzel yıkadınız ütülediniz her şeyi ben biraz daha oyalanacağım sanırım bu arada bizim de dolaplarımız geldi boyadığım kulpları hatırlarsınız yerlerini buldular
Çok güzel olmuşlar güle güle yerleş inşallah canım sen de

Masallah canim sen herseyi tamamladin. Tozlanmamasi icin uzerlerine bi carsaf ortersin. Esin desin herseyi hazirladik bi dolap eksik diye Baktiniz hala ses yok siz alirsiniz.

O Obayram sleepy05 evet kizlar bu boyut kirli sepeti icin kucuk olur. Aslinda kirli sepeti icin kapakli bisey olmasi daha iyi olur.

Ay hatırladım o muhabbeti, hala almadılar mı ya işleri kolayladın sayılır ama ütüler bile bitmiş eline sağlık

İnşallah valla baya çeyiz oldu çok tatlılar minik minik ütülerken kafamda kombin yapıyordum bunu bununla giydiririm falan diye gözümden kalpler çıkıyodu en kötü trendyoldan alırım diye düşünüyorum bakalım
Masallah canim sen herseyi tamamladin. Tozlanmamasi icin uzerlerine bi carsaf ortersin. Esin desin herseyi hazirladik bi dolap eksik diye Baktiniz hala ses yok siz alirsiniz.
Ayy eşim hayatta demez bir şey. Ona kalsa almasak da olur bizim dolabımız mı vardı diyo baya tamamlandı gibi ama bana sorsan hala eksik var eşim de diyo daha ne var aynen üzerine çarşaf örtmeyi düşünüyorum bende bir süre öyle dursun bakalım ne olacak görücez

Ay hatırladım o muhabbeti, hala almadılar mı ya işleri kolayladın sayılır ama ütüler bile bitmiş eline sağlık
Yok kız almadılar muhabbeti bile olmuyo aynen ütüleme faslı yorucuydu valla biriktirmeden ve ertelemeden ütüleyin derim karın büyüdükçe daha çok zorlar ve yorar. Minicik minicik ütüle katla bitmiyo

Ay su erkeklerin bizim odamiz mi vardi laflari beni delirtiyor Onlara kalsa varya bu aldigimiz cogu sey gereksiz tmm bizi annelerimiz hicbiri olmadan buyutmus ama yani su an artik devir degisti imkan var neden eski zorluklari cekelim ya..

Ay su erkeklerin bizim odamiz mi vardi laflari beni delirtiyor Onlara kalsa varya bu aldigimiz cogu sey gereksiz tmm bizi annelerimiz hicbiri olmadan buyutmus ama yani su an artik devir degisti imkan var neden eski zorluklari cekelim ya..
Ayyyynen öyle onlara göre bizim yoktu olmasa da olur. Bende tam tersi düşünüyorum. Bizim yoktu ama çocuğumuzun olsun diyorum.

Çok sagol canım

Daha iyi olmana sevindim canim. Inan buharda haslama yagsiz tuzsuz en sagliklisi, oyle direk vitamini aliyorsun. Bebege de kilo yapar. Ha gayret az kaldi, sen nisan basi gibi dogurursun gibime geliyor. 2 ayin kaldi sayilir biraz daha sabir

Gözümü kapatıp günleri sayar moddayım. Bana da mart sonu Nisan başı gibi geliyor .
Rabbım sağlıkla gelmelerini nasip etsin biz sabır çekiyoruz artık

Ben daha almadim canim, herkes kiziyor herseyi almissin bize de biseyler birak diye Ama bende cok renkli bisey istemem sanirim sade dinlendirici bisey daha iyi gibi bidislara

Amaninnnn ne kadar guzeller yaaaa Olur olur bundan sonrasi daha kolay canimm

Ya ne güzel yıkadınız ütülediniz her şeyi ben biraz daha oyalanacağım sanırım bu arada bizim de dolaplarımız geldi boyadığım kulpları hatırlarsınız yerlerini buldular
Masallah canim sende baya yol kat etmissin Cok begendim gule gule kullanin Ay resimler geldikce bir hosuma gidiyor ki, sanki odalari gordukce sizi daha iyi taniyorum evinize gelmis gibi oluyorum

Maşallah maşallah ellerine sağlık ne güzel bitirdin her şeyi dolabı da bir hatırlatıverin yahu doğurmanı mı bekliyorlar almak için

Sizin odanız da çok güzellll olmuşşş kulplar harika ellerine sağlık bayıldım vallahi gözüm gönlüm açıldı fotoğraflara baktıkça

Valla ben önerilere açığım. Trendyolda falan arıyorum. Keçeden olanlar var onlar hoşuma gitmedi. Hasır sepetler var onların da bebek odasıyla alakası yok. Bizim Çınar’ın odası düz ahşap olduğu için bu tarz şeylerle hateket katmam lazım
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bebislerimiz nasıl bizde bel sırt ağrısı var daralma var. Sizlerde son durumlar nedir??
Canım iki gündür akşam üstü yaşıyorum ben. Dün bel sırt omuz komple ağrıyordu. Kaburgalarım batıyordu sanki. Çok daraldım. Sırtıma sıcak su torbası koydum ayaklarıma patik giydim zar zor geçti.
Bugün sadece belim ağrıdı. Yine aynı şekilde patik, iki kat battaniye ile yattım sıcak tutup uyumuşum hatta öyle. Şimdi uyandım geçmiş.
Benimki ya üşütmeden dolayı oluyor Sivas çok soğuk. Ya da iki gündür biraz fazla ayakta kaldım yürüdüm ondan. Yarın dikkat edeceğim bakalım ikisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…