Sağol canım haftaya hematolog tekrarlayacak testleri. Yine yüksek olursa onu da denerim sorarakKızlar uzun süredir giremedim O Obayram çok geçmiş olsun cnm değerlerin için dut kürü yapabilirsin benimde crp yüksek onunla dustu.taşınma eksikler ev yerleştirme derken aşırı yüklendim vücudumasonuç 3 gündür sadece yatıyorum.usutme gaz şişkinlik kalp krizi geçiriyor gibi bir sancı. Uzun süredir geçmeyen bir kabızlık vardı resmen vücudum kililtlendi. Dün dışkıda baya bir kan geldi. Yırtık vs neysede Internetten bakınca çok korktum. Bir sürü olumsuz şey yazıyor. İngiliz tuzu Epsom tuzu diye geçiyor bu haftalarda kabızlık çok oluyor aklınızda bulunsun aç karnına suya katıp içebilirsiniz. Yine doktorunuza danışın tabi. Onun sayesinde biraz rahatladım. Kan için hamilelik te nasıl bakarlar bilmiyorum
Ben sordum firmaya bakalım bekliyorum. Bu takımın büyüğü yok mu diye. Ya da olabiliyor mu isteyince diye. Cevap gelince haber ederimEvet haklısın. Dinazorlu olan gibi içi büzgülü 36x40 olan boyu yokmuş bunda, ben var sanmıştım üzdü
Çok sağol canım, darısı senin yerleştirmene inşallah hepsiniO Obayram dolabına bayıldım içini doldurunca da fotoğraf bekliyoruz
Kızlar bizim kıyafetlerimiz eşyalarımız hazır ama dolabımız yoksözde kayınvalidemler alacaktı ama hala tık yok. Şubata kadar bekleyip almazlarsa ya ben alıcam ya da kendi dolabıma koyucam alamazsam. Şimdilik ütüleyip beşiğine yerleştirdim üstünü örtücem tozlanmasın diye. Odası aldı başını gidiyor nasıl düzenlencek bakalım
Çok güzel olmuşlarYa ne güzel yıkadınız ütülediniz her şeyi ben biraz daha oyalanacağım sanırımbu arada bizim de dolaplarımız geldi boyadığım kulpları hatırlarsınız yerlerini buldular
Masallah canim sen herseyi tamamladin. Tozlanmamasi icin uzerlerine bi carsaf ortersin. Esin desin herseyi hazirladik bi dolap eksik diyeO Obayram dolabına bayıldım içini doldurunca da fotoğraf bekliyoruz
Kızlar bizim kıyafetlerimiz eşyalarımız hazır ama dolabımız yoksözde kayınvalidemler alacaktı ama hala tık yok. Şubata kadar bekleyip almazlarsa ya ben alıcam ya da kendi dolabıma koyucam alamazsam. Şimdilik ütüleyip beşiğine yerleştirdim üstünü örtücem tozlanmasın diye. Odası aldı başını gidiyor nasıl düzenlencek bakalım
Süpersin canım haber bekliyorumBen sordum firmaya bakalım bekliyorum. Bu takımın büyüğü yok mu diye. Ya da olabiliyor mu isteyince diye. Cevap gelince haber ederim
Ay kulplar şahane olmuş. Yerleştirmesi ne keyifli olur şimdiYa ne güzel yıkadınız ütülediniz her şeyi ben biraz daha oyalanacağım sanırımbu arada bizim de dolaplarımız geldi boyadığım kulpları hatırlarsınız yerlerini buldular
Ay hatırladım o muhabbeti, hala almadılar mı yaO Obayram dolabına bayıldım içini doldurunca da fotoğraf bekliyoruz
İnşallahÇok sağol canım, darısı senin yerleştirmene inşallah hepsini
Resmen çeyiz diyoruz el kadar bebelere. Ne güzel katlanmış minnak minnak
Nasıl birşey düşünüyorsun bilmiyorum ama teslimat süresini ihmal etme. Bazen uzun olabiliyor gerçekten.
Ayy eşim hayatta demez bir şey. Ona kalsa almasak da olur bizim dolabımız mı vardı diyoMasallah canim sen herseyi tamamladin. Tozlanmamasi icin uzerlerine bi carsaf ortersin. Esin desin herseyi hazirladik bi dolap eksik diyeBaktiniz hala ses yok siz alirsiniz.
Yok kız almadılar muhabbeti bile olmuyoAy hatırladım o muhabbeti, hala almadılar mı yaişleri kolayladın sayılır ama ütüler bile bitmiş eline sağlık
Ay su erkeklerin bizim odamiz mi vardi laflari beni delirtiyorİnşallahvalla baya çeyiz oldu çok tatlılar minik minik ütülerken kafamda kombin yapıyordum bunu bununla giydiririm falan diye gözümden kalpler çıkıyodu en kötü trendyoldan alırım diye düşünüyorum bakalım
Ayy eşim hayatta demez bir şey. Ona kalsa almasak da olur bizim dolabımız mı vardı diyobaya tamamlandı gibi ama bana sorsan hala eksik var eşim de diyo daha ne var aynen üzerine çarşaf örtmeyi düşünüyorum bende bir süre öyle dursun bakalım ne olacak görücez
Ayyyynen öyleAy su erkeklerin bizim odamiz mi vardi laflari beni delirtiyorOnlara kalsa varya bu aldigimiz cogu sey gereksiz tmm bizi annelerimiz hicbiri olmadan buyutmus ama yani su an artik devir degisti imkan var neden eski zorluklari cekelim ya..
Çok sagol canımValla bundan sonra pozitif olmak için elimden geleni yapacağım gerçekten. Çok yoruldum artıkbiraz keyfini çıkarmak istiyorum hamileliğimin
Dikiş atılalı 7 hafta olmuş şaşırdım bayabuna da şükür yine
Çok güzel ama
Şu an boş hali bu bakalım canım. Yatak odama koydum. Biraz daraldı ama olsun sığdı. Yandaki komidini de kaldıracağım park yatağı koyacağım oraya. Tayin işi belli olana kadar beşikle şifonyer boş odada kutularında bekleyecekdolu halini de paylaşırım inşallah
Ben de onun mutlu bulutlar modelini incelemiştim. Onu düşünüyorum ama işe yarar mı ya da ne bilim sever mi acaba emin olamıyorum. 300₺ az da değil diyorum bir yandan
Geçmiş olsun canım
Sağol canım :)
Daha iyi olmana sevindim canim. Inan buharda haslama yagsiz tuzsuz en sagliklisi, oyle direk vitamini aliyorsun. Bebege de kilo yapar. Ha gayret az kaldi, sen nisan basi gibi dogurursun gibime geliyor. 2 ayin kaldi sayilir biraz daha sabir
Ben daha almadim canim, herkes kiziyor herseyi almissin bize de biseyler birak diyeKızlar dönence ne aldınız ? Aldınız mı? Fisher price gördüm bi tane müzikli , beyaz gürültülü , bebek ağlayınca otomatik çalışmaya başlıyor öyle bişey mi almalıyım yoksa makrome veya daha farklı el işçiliği olanlar var instagramda gördüm ama onlarda müzik oluyor mu çalışma şekilleri nasıl alanlar bilgilendirebilir mi acaba
Amaninnnn ne kadar guzeller yaaaaO Obayram dolabına bayıldım içini doldurunca da fotoğraf bekliyoruz
Masallah canim sende baya yol kat etmissinYa ne güzel yıkadınız ütülediniz her şeyi ben biraz daha oyalanacağım sanırımbu arada bizim de dolaplarımız geldi boyadığım kulpları hatırlarsınız yerlerini buldular
Maşallah maşallah ellerine sağlık ne güzel bitirdin her şeyiO Obayram dolabına bayıldım içini doldurunca da fotoğraf bekliyoruz
Sizin odanız da çok güzellll olmuşşş kulplar harika ellerine sağlıkYa ne güzel yıkadınız ütülediniz her şeyi ben biraz daha oyalanacağım sanırımbu arada bizim de dolaplarımız geldi boyadığım kulpları hatırlarsınız yerlerini buldular
Çok şükür kıyafetleri halledince bir rahatladımMaşallah maşallah ellerine sağlık ne güzel bitirdin her şeyidolabı da bir hatırlatıverin yahu doğurmanı mı bekliyorlar almak için
Valla ben önerilere açığım. Trendyolda falan arıyorum. Keçeden olanlar var onlar hoşuma gitmedi. Hasır sepetler var onların da bebek odasıyla alakası yok. Bizim Çınar’ın odası düz ahşap olduğu için bu tarz şeylerle hateket katmam lazımMasallah canim sen herseyi tamamladin. Tozlanmamasi icin uzerlerine bi carsaf ortersin. Esin desin herseyi hazirladik bi dolap eksik diyeBaktiniz hala ses yok siz alirsiniz.
O Obayramsleepy05 evet kizlar bu boyut kirli sepeti icin kucuk olur. Aslinda kirli sepeti icin kapakli bisey olmasi daha iyi olur.
Canım iki gündür akşam üstü yaşıyorum ben. Dün bel sırt omuz komple ağrıyordu. Kaburgalarım batıyordu sanki. Çok daraldım. Sırtıma sıcak su torbası koydum ayaklarıma patik giydim zar zor geçti.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bebislerimiz nasıl bizde bel sırt ağrısı var daralma var. Sizlerde son durumlar nedir??
Bu ayda yalancı doğum sancıları olabilirmiş ordan yürüyebiliriz istersen bakÇok şükür kıyafetleri halledince bir rahatladımgaliba onu bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?