2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Masallah canim sende baya yol kat etmissin Cok begendim gule gule kullanin Ay resimler geldikce bir hosuma gidiyor ki, sanki odalari gordukce sizi daha iyi taniyorum evinize gelmis gibi oluyorum

Sizin odanız da çok güzellll olmuşşş kulplar harika ellerine sağlık bayıldım vallahi gözüm gönlüm açıldı fotoğraflara baktıkça
Teşekkür ederiz tetelerimiz hepimizin odaları o kadar minnoş olacak ki bitince

Ya böyle durumlar icin bir de bebeğin kıyafetleri icin kurutma makinesi almayı düşünmüyor değilim arkadaşım aldı cok memnun evde çamaşırlık derdi de yok
Evet canim istanbulda camasir kurutma makinam var ve cok pratik bisey almani tabsiye ederim. Bir suru toz cikariyor her kurutmadan sonra. Ve camasirlar yumusacik cikiyor Ben hic yumusatici kullanmiyordum. Simdi izmirde biraz zorlaniyorum ama napalim saglik olsun
Bu gece bi yastik ust bacak arama koydum. Baya idare ettirdi guzel uyudum ama hamile yastigimin yerini hicbir sey alamaz

Genelde herkes doğumdan sonra bu ağrıların hemen geçtiğini söylüyor, o konuya kafanı takma şimdi hiç
Ay insallah canim. Zaten bi dogurayim ilk isim yuz ustu yatmak olacak

Canim bulursam fikir olarak mutlaka paylasirim.
Ya ben de kalca agrisi cok. Sandalyeden kalkarken cok zorlaniyorum. Sagolsun esim hep masaj falan yapiyor da bazen dusunuyorum dogumdan sonra da boyle olursam bebegime nasil bakicam
Al benden de okadar canim ya, arabada asiri agrim oluyor surekli pozisyon degisiyorum Benimde aklimda hep ayni soru ya kalici olursa diye
Ya böyle durumlar icin bir de bebeğin kıyafetleri icin kurutma makinesi almayı düşünmüyor değilim arkadaşım aldı cok memnun evde çamaşırlık derdi de yok
Al al canim buyuk kolaylik valla, ama bebislerin kiyafetlerine onermiyolar pek. “Kurutma makinesinde kurutulan çamaşırlar, bakteri üremesini arttıracağından dolayı kurutma işleminde tercih edilmemelidir” deniyor Esleme aldiklarimi hep askida kuruttum oyuzden, ama dogdugunda onunla ugrasmam buyuk ihtimal atarim kurutmaya

Gunaydin canlarim Dun sepet konusunu kacirdim tavsanli olan benimde var bunlardan trendyolda kalmadigini soylemissiniz sanirim. Kendi sitesinde buldum ben almak isteyen varsa diye linkliyorum

Bilmiyorum ama içtiğimden beri başım dönüyor midem bulanıyor. Biraz daha zorlarsa doktora diyeceğim dayanmaya çalışıyorum neden böyle oldu
Canım beklerken ben de gidip arabada uzanmıştım gözlerimi kapatıp. İmkanın varsa o iyi gelmişti bana

Teyzeleri bugün oğlumuzdan ilk pozunu aldık çok şükür aşağılarda olduğu için yine çok net değil gölgeli ama olsun buna da şükür

Eklentiler

• 37A727D8-EBB0-4F56-B028-98DFEBDB96C7.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 32E2212F-6C73-4E25-875B-9A86BE65DF26.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 64
Bilmiyorum ama içtiğimden beri başım dönüyor midem bulanıyor. Biraz daha zorlarsa doktora diyeceğim dayanmaya çalışıyorum neden böyle oldu
Canim beni de kotu etkilemisti. Iskence gibiydi. Kan verme isin bitince hemen biseyler ye ve uzan iyi geliyor.

Selam kızlar iyisiniz insallah.... Bende demin utuleri yaptim kaldirdim okadar cokki hem ben aldim hem sagolsun arkadasim verdi kuculenleri muhtemelen bir kismini hic giyemeyecek
Bel agrim cok var havlu sariyorum sicak tutuyorum ama pek ise yaramiyor
Valla sıkıldım hamilelikten hantalliktan baska birsey degil

Dogru demiş valla benimki sağolsun içerde parti yapıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…