2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bebislerimiz nasıl bizde bel sırt ağrısı var daralma var. Sizlerde son durumlar nedir??
Bende kıvranıyorum bel sırt ağrısından. Kendimi yormadım bişeyde yapmadım bu sefer, magnezyum ihmal etmiyorum düzenli kullanıyorum daha napayım bilemedim

Ben soğukta almadım yorulmadımda, ne olacak bu ağrılar böyle, biz erkek anneleri olarak daha yoğun yaşıyoruz bu ağrıları sanki. Eşim masaj yapıyodu sırtıma, iyi geliyordu. Ama malum korona yüzünden ayrı odalara kapandık oda yok şimdi

Bende kıvranıyorum bel sırt ağrısından. Kendimi yormadım bişeyde yapmadım bu sefer, magnezyum ihmal etmiyorum düzenli kullanıyorum daha napayım bilemedim
Ben magnezyum almıyorum daha doğrusu ben ilaç içmiyorum. Benim bebis de bu saatler oldumu atağa geçiyor kıpır kıpır rabbim doğumdan sonra yardımcım olsun inşallah

Ben de valla sabahları yataktan kalkıyorum ise hazirkik sanki beton da uyumuşum o derece zorlanıyorum. Daralma var birde ayağa kalktığımda bazenleri kasıklarım da aşağıya doğru ağrı oluyor sanki bebek ayakkari ile itiyor kendini o derece haftaya doktora gidersem soracağım bakalım

Arkadaşlar selam, hazırlıklarınız süper gözüküyor yatak için alez ne aldınız ya da hangi tür? Sıvı geçirmezleri önermiyorlar diye duydum. Hangi marka nasıl almak lazım bilgisi olan var mı acaba?

Neden önermiyorlar ki canım ilk defa duydum? Ben normal yatak boyutunda sıvı geçirmeyen aldım bir tane.

Ben de yataştan normal bi alez aldım ama neden önermiyorlarmış onu bilmiyordum

Birkaç zamandır elektrikli battaniye serdim yatağa gitmeden yarım saat öncesinden çalıştırıyorum yatak ısınıyor fişini çekip öyle gidip yatıyorum. Soğuk yatağa girince belim sızlıyor benim böbrekler biraz hassas onun cok faydasını gördüm tavsiye ederim bir de hamile yastığım olmadan yatmıyorum hiç, belimi sırtımı falan yaslıyorum o da çok iyi geliyor bana . Şu ara benim de aşağı doğru ittirmesinden dolayı ağrım oluyor ayaklar aşağıda bizimkinin de . Büyüdükleri için ağrıları da hareketleri de daha kuvvetli hissetmemiz normal doktoruma da sormuştum daha da kuvvetli hissedeceksin birkaç hafta sonra dedi hatta

Neden önermiyorlar ki canım ilk defa duydum? Ben normal yatak boyutunda sıvı geçirmeyen aldım bir tane.

Ben de yataştan normal bi alez aldım ama neden önermiyorlarmış onu bilmiyordum

Sıvı geçirmeyenler hava almadığı için alerjik problemlere sebep olabiliyormuş özellikle ilk 1 yaşına kadar. O nedenle birkaç arkadaşımın anneleri kendileri pamuktan bir nevi alez yapmışlar. Benim de kafam çok karıştı ne almak gerekir bilemedim

Canim bulursam fikir olarak mutlaka paylasirim. Ya ben de kalca agrisi cok. Sandalyeden kalkarken cok zorlaniyorum. Sagolsun esim hep masaj falan yapiyor da bazen dusunuyorum dogumdan sonra da boyle olursam bebegime nasil bakicam

Hamile yastigimi yikadim kurumadi bu gece napicam onu dusunuyorum Allah yaratandan binlerce kez razi olsun.

Hamile yastigimi yikadim kurumadi bu gece napicam onu dusunuyorum Allah yaratandan binlerce kez razi olsun.
fönle falan kurumaz mı kaloriferin üstüne koydun mu , cok zor ya alışınca yastıksız uyumak karnım ve belim boşa düşüyor gibi oluyor

Yok
Yok canim sabahtan beri petek uzerinde hala nemli. Riske atmak istemedim. Birde omun nemiyle hasta olmayayim.
Ya böyle durumlar icin bir de bebeğin kıyafetleri icin kurutma makinesi almayı düşünmüyor değilim arkadaşım aldı cok memnun evde çamaşırlık derdi de yok

Canim bulursam fikir olarak mutlaka paylasirim.
Ya ben de kalca agrisi cok. Sandalyeden kalkarken cok zorlaniyorum. Sagolsun esim hep masaj falan yapiyor da bazen dusunuyorum dogumdan sonra da boyle olursam bebegime nasil bakicam
Genelde herkes doğumdan sonra bu ağrıların hemen geçtiğini söylüyor, o konuya kafanı takma şimdi hiç

Geçmiş olsun canım tekrar eşine. Valla bana kalsa ben de üşütmemiştim eşimle annemin ısrarı üzerine kendimi ekstra ısıtınca anladım Sanırım en ufak soğuk çarpıyor bizi şuan. Yoksa ben hiç bilmezdim kışın üşüdüğümü. Evde kısa kolla gezerdim. Sıcağı sevmem pek. Ama şimdi lahana gibi giyiniyorum
Canim bulursam fikir olarak mutlaka paylasirim.
Ya ben de kalca agrisi cok. Sandalyeden kalkarken cok zorlaniyorum. Sagolsun esim hep masaj falan yapiyor da bazen dusunuyorum dogumdan sonra da boyle olursam bebegime nasil bakicam
Ben de paylaşırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…