Bende kıvranıyorum bel sırt ağrısından. Kendimi yormadım bişeyde yapmadım bu sefer, magnezyum ihmal etmiyorum düzenli kullanıyorum daha napayım bilemedimKızlar iyi akşamlar nasılsınız bebislerimiz nasıl bizde bel sırt ağrısı var daralma var. Sizlerde son durumlar nedir??
Ayy gülesim yoktu kız Allah da seni güldürsünBu ayda yalancı doğum sancıları olabilirmiş ordan yürüyebiliriz istersen bakdoğuma az kaldığını anlamıs olurlar
Ben soğukta almadım yorulmadımda, ne olacak bu ağrılar böyle, biz erkek anneleri olarak daha yoğun yaşıyoruz bu ağrıları sanki. Eşim masaj yapıyodu sırtıma, iyi geliyordu. Ama malum korona yüzünden ayrı odalara kapandık oda yok şimdiCanım iki gündür akşam üstü yaşıyorum ben. Dün bel sırt omuz komple ağrıyordu. Kaburgalarım batıyordu sanki. Çok daraldım. Sırtıma sıcak su torbası koydum ayaklarıma patik giydim zar zor geçti.
Bugün sadece belim ağrıdı. Yine aynı şekilde patik, iki kat battaniye ile yattım sıcak tutup uyumuşum hatta öyle. Şimdi uyandım geçmiş.
Benimki ya üşütmeden dolayı oluyor Sivas çok soğuk. Ya da iki gündür biraz fazla ayakta kaldım yürüdüm ondan. Yarın dikkat edeceğim bakalım ikisine de
Ben magnezyum almıyorum daha doğrusu ben ilaç içmiyorum. Benim bebis de bu saatler oldumu atağa geçiyor kıpır kıpır rabbim doğumdan sonra yardımcım olsun inşallahBende kıvranıyorum bel sırt ağrısından. Kendimi yormadım bişeyde yapmadım bu sefer, magnezyum ihmal etmiyorum düzenli kullanıyorum daha napayım bilemedim
Ben de valla sabahları yataktan kalkıyorum ise hazirkik sanki beton da uyumuşum o derece zorlanıyorum. Daralma var birde ayağa kalktığımda bazenleri kasıklarım da aşağıya doğru ağrı oluyor sanki bebek ayakkari ile itiyor kendini o derece haftaya doktora gidersem soracağım bakalımValla ben önerilere açığım. Trendyolda falan arıyorum. Keçeden olanlar var onlar hoşuma gitmedi. Hasır sepetler var onların da bebek odasıyla alakası yok. Bizim Çınar’ın odası düz ahşap olduğu için bu tarz şeylerle hateket katmam lazım
Canım iki gündür akşam üstü yaşıyorum ben. Dün bel sırt omuz komple ağrıyordu. Kaburgalarım batıyordu sanki. Çok daraldım. Sırtıma sıcak su torbası koydum ayaklarıma patik giydim zar zor geçti.
Bugün sadece belim ağrıdı. Yine aynı şekilde patik, iki kat battaniye ile yattım sıcak tutup uyumuşum hatta öyle. Şimdi uyandım geçmiş.
Benimki ya üşütmeden dolayı oluyor Sivas çok soğuk. Ya da iki gündür biraz fazla ayakta kaldım yürüdüm ondan. Yarın dikkat edeceğim bakalım ikisine de
Neden önermiyorlar ki canım ilk defa duydum? Ben normal yatak boyutunda sıvı geçirmeyen aldım bir tane.Arkadaşlar selam, hazırlıklarınız süper gözüküyoryatak için alez ne aldınız ya da hangi tür? Sıvı geçirmezleri önermiyorlar diye duydum. Hangi marka nasıl almak lazım bilgisi olan var mı acaba?
Ben de yataştan normal bi alez aldım ama neden önermiyorlarmış onu bilmiyordumArkadaşlar selam, hazırlıklarınız süper gözüküyoryatak için alez ne aldınız ya da hangi tür? Sıvı geçirmezleri önermiyorlar diye duydum. Hangi marka nasıl almak lazım bilgisi olan var mı acaba?
Bu ay seni bi yalancı sancı tutsun bi akşam otururken mesela ertesi gün doğru mobilyacıya bence çok mantıklı neden olmasınAyy gülesim yoktu kız Allah da seni güldürsünzaten maksimum 70 gün kaldı yani daha ne olsun
Birkaç zamandır elektrikli battaniye serdim yatağa gitmeden yarım saat öncesinden çalıştırıyorum yatak ısınıyor fişini çekip öyle gidip yatıyorum. Soğuk yatağa girince belim sızlıyor benim böbrekler biraz hassasBen de valla sabahları yataktan kalkıyorum ise hazirkik sanki beton da uyumuşum o derece zorlanıyorum. Daralma var birde ayağa kalktığımda bazenleri kasıklarım da aşağıya doğru ağrı oluyor sanki bebek ayakkari ile itiyor kendini o derece haftaya doktora gidersem soracağım bakalım
Neden önermiyorlar ki canım ilk defa duydum? Ben normal yatak boyutunda sıvı geçirmeyen aldım bir tane.
Ben de yataştan normal bi alez aldım ama neden önermiyorlarmış onu bilmiyordum
Canim bulursam fikir olarak mutlaka paylasirim.Valla ben önerilere açığım. Trendyolda falan arıyorum. Keçeden olanlar var onlar hoşuma gitmedi. Hasır sepetler var onların da bebek odasıyla alakası yok. Bizim Çınar’ın odası düz ahşap olduğu için bu tarz şeylerle hateket katmam lazım
Canım iki gündür akşam üstü yaşıyorum ben. Dün bel sırt omuz komple ağrıyordu. Kaburgalarım batıyordu sanki. Çok daraldım. Sırtıma sıcak su torbası koydum ayaklarıma patik giydim zar zor geçti.
Ya ben de kalca agrisi cok. Sandalyeden kalkarken cok zorlaniyorum. Sagolsun esim hep masaj falan yapiyor da bazen dusunuyorum dogumdan sonra da boyle olursam bebegime nasil bakicamBen soğukta almadım yorulmadımda, ne olacak bu ağrılar böyle, biz erkek anneleri olarak daha yoğun yaşıyoruz bu ağrıları sanki. Eşim masaj yapıyodu sırtıma, iyi geliyordu. Ama malum korona yüzünden ayrı odalara kapandık oda yok şimdi
Hamile yastigimi yikadim kurumadi bu gece napicam onu dusunuyorumBirkaç zamandır elektrikli battaniye serdim yatağa gitmeden yarım saat öncesinden çalıştırıyorum yatak ısınıyor fişini çekip öyle gidip yatıyorum. Soğuk yatağa girince belim sızlıyor benim böbrekler biraz hassasonun cok faydasını gördüm tavsiye ederim bir de hamile yastığım olmadan yatmıyorum hiç, belimi sırtımı falan yaslıyorum o da çok iyi geliyor bana . Şu ara benim de aşağı doğru ittirmesinden dolayı ağrım oluyor ayaklar aşağıda bizimkinin de . Büyüdükleri için ağrıları da hareketleri de daha kuvvetli hissetmemiz normal doktoruma da sormuştum daha da kuvvetli hissedeceksin birkaç hafta sonra dedi hatta
Hamile yastigimi yikadim kurumadi bu gece napicam onu dusunuyorumAllah yaratandan binlerce kez razi olsun.
Hahaha zor gibi ya bizimkiler biraz değişikBu ay seni bi yalancı sancı tutsun bi akşam otururken mesela ertesi gün doğru mobilyacıya bence çok mantıklı neden olmasın
Yok canim sabahtan beri petek uzerinde hala nemli. Riske atmak istemedim. Birde omun nemiyle hasta olmayayim.fönle falan kurumaz mı kaloriferin üstüne koydun mu , cok zor ya alışınca yastıksız uyumak karnım ve belim boşa düşüyor gibi oluyor
Ya böyle durumlar icin bir de bebeğin kıyafetleri icin kurutma makinesi almayı düşünmüyor değilimYok
Yok canim sabahtan beri petek uzerinde hala nemli. Riske atmak istemedim. Birde omun nemiyle hasta olmayayim.
Genelde herkes doğumdan sonra bu ağrıların hemen geçtiğini söylüyor, o konuya kafanı takma şimdi hiçCanim bulursam fikir olarak mutlaka paylasirim.
Ya ben de kalca agrisi cok. Sandalyeden kalkarken cok zorlaniyorum. Sagolsun esim hep masaj falan yapiyor da bazen dusunuyorum dogumdan sonra da boyle olursam bebegime nasil bakicam
Geçmiş olsun canım tekrar eşine. Valla bana kalsa ben de üşütmemiştimBen soğukta almadım yorulmadımda, ne olacak bu ağrılar böyle, biz erkek anneleri olarak daha yoğun yaşıyoruz bu ağrıları sanki. Eşim masaj yapıyodu sırtıma, iyi geliyordu. Ama malum korona yüzünden ayrı odalara kapandık oda yok şimdi
Ben de paylaşırım canımCanim bulursam fikir olarak mutlaka paylasirim.
Ya ben de kalca agrisi cok. Sandalyeden kalkarken cok zorlaniyorum. Sagolsun esim hep masaj falan yapiyor da bazen dusunuyorum dogumdan sonra da boyle olursam bebegime nasil bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?