2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Oy masallah kuzuyaa Olsun bunada sukur canim Bende pazartesi gidicem heycandan bayilcam gibi
Sağol teyzesi darısı yarın sana inşallah. 30lara da adım atıyoruz haftaya

Bi tane daha koca burun geliyor hele yesinler onun tatlı suratını maşallah vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
Sorma valla biz de şok olduk burnuna
Darısı hepsine inşallah

Teşekkürler hepinize
Eve geldim benimki yüzünü hiç göstermedi. Sonuçlarımda çıktı açlık 87, ilk saat 125, son saat 115 çıktı sorun yok şükür
İyi canım çok şükür güzel çıkmış sonuçların

çok mu yakışıklı maşallah ona ya :)
Teşekkür ederiz

Burnun büyüğü makbulmüş canıımm amniyon sıvısından dolayı büyük görünürmüş Çınarımın burnu da kriterlere uyuyor maşallahı var bizimkiler de böyle koca burun

Al benden de o kadar. Vurmasa bile dönüyor yaslanıyor toplanıyor falan rahat durmuyor hiç.
Dün videosunu çektim anneme gönderdim, göbek bir sağa gidiyor bir sola gidiyor . Akşamları bizimki de parti moduna geçiyor , genç kız olunca da tıpkı şimdiki gibi bizi uyutup partilemeye gidecek diye ödüm patlıyo

Canlarım ben şundan almaya karar verdim , epey bi süre gider bize odamız da ahşap ve beyaz renkler. Uyumlu olur diye düşündüm. Ölçüsü 35x50 cm

Benim de aklım böyle şeylere gidiyor da eşim de annem de mobilyası da düz ahşap biraz renk olsun odada diyorlar. Mantıklı da geliyor söyledikleri bir yandan bir de şimdi fotoğraflı yorumlarda şunu gördüm iyice kaydı gönlüm

Eklentiler

• 5E331625-5102-4EF4-BDA2-5AA51AB6A582.webp
    14 KB · Görüntüleme: 101
Yaa evet ismini görünce orda şimdi daha çok ısındım ben de böyle al o zaman gerçekten bi renk olur hem de çok sevimli görünüyor

Tüh üzüldüm başka bakacağız artık. Bu attığında çok güzelmiş boyut olarakta daha iyi cidden. İsimlide atmışsın çok beğendim Ben keçeden biraz huylanıyorum malesef bakmaya devam edeyim o yüzden

Bu aylarda kabızlık yaşayan ve çözüm bulan var mı? Ne iyi gelir de geçirir aceba
Sabahlari ac karnina sicaga yakin ilik su iciyorum bana cok iyi geliyor, bagirsaklardaki peristaltik hareketi baslatiyor
Ya böyle durumlar icin bir de bebeğin kıyafetleri icin kurutma makinesi almayı düşünmüyor değilim arkadaşım aldı cok memnun evde çamaşırlık derdi de yok
Ben yeni aldim ve evimin isini o kadar ama o kadar azaltti ki anlatamam. Hic camasir birikmiyor as topla derdi yok, toz topluyor ve yumusatici kullanmasan bile yumusacik cikiyor camasirlar. Yakin arkadaslarima hep bir an once alin dedim
Canimm uzun sure isiya maruz kaliyor camasirlar daha hijyenik olmasi gerekmez mi? Sicaklikla bakterilerin olmesi gerekir mantiken. Niye oyle diyorlar acaba anlayamadim sen anladin mi Deterjan kokusunu da azaltiyor o acidan da bebislere iyi bence.

Yaa evet ismini görünce orda şimdi daha çok ısındım ben de böyle al o zaman gerçekten bi renk olur hem de çok sevimli görünüyor

Ya onu alacağım ya da şu baskılıyı. Büzgülü ağız yok bunda ama annem ben hallederim diyor. Odasını kurunca da artık nasıl bir konsept yaparsam ona uygun birşey alırım. Dolap içine de dinazorlu ocean home lardan alacağım battaniyelerini falan koymaya. Şimdilik idare eder bizi sanırım

Kızlar eşimle annem bana süpriz yapıp janjanlı çantayı almışlar aklım bunda kaldığı için diğer antrasit olanı da eşim kullanacakmış bunu da biz kızımla kullanıcaz
Ne güzel düşünmüşler güle güle kullan canım

Merhaba herkese...
26+4 lük oğlumla bizde buralardayız. Nisan sonu inşallah kavusacagız bırbırımıze... Insallah herkes saglıkla kavusur bebişlerine
Hoşgeldin canım amin inşallah

Anladım canım. Yine farklı birşey görürsem paylaşırım. Ben de keçeye yok diyordum da bunlar bir hoşuma gitti. Bir de dedim odasını kurana kadar bile kullansam yeter. Uygun fiyatlı. Sonra odasına geçince bakarım duruma
Bir tane de koçtaş ta gördüm ama beğendim mi beğenmedim mi emin olamadım bir de rengi mobilyalara uymadı çok. Mavi beyaz puantiyelisi de varmış aslında görsellerde çıkıyor.

Eklentiler

• BC48E26E-DA1D-4C23-81DA-4F0E0830E3D6.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 76
hangi marka model seninkisi canım ? ben ciddi ciddi bakmaya başladım

Saol kuzum insallahh Ay valla bana ufaktan bir korku girmeye basladi dogum korkusu sanirim Hadi hayirlisi :)
Guzel canim uyar da hem
Oyyy o zaman kesinlikle almalisinn canim
Kızlar eşimle annem bana süpriz yapıp janjanlı çantayı almışlar aklım bunda kaldığı için diğer antrasit olanı da eşim kullanacakmış bunu da biz kızımla kullanıcaz
Yaaa ne kadar dusuncelilerr Gule gule kullanin kuzummm

Kizlar ya suna baksanizaaa

Kizlar yatak bariyeri yatagin 4bir yanini sarmasi gerekmiyor mu ? Ben bugun chakraya gittim, sarici sadece kafa tarafi onemli zaten bebekler kucuk dort bi yanini sarmaniza gerek yok dedi. Ama tuhafima gitti emin olamadim. Sizler ne yaptiniz ?

Eklentiler

• 20220122_155712.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 64
Al benden de o kadar. Vurmasa bile dönüyor yaslanıyor toplanıyor falan rahat durmuyor hiç.
Aynen cabim ya birde biz akşamları hep cosuyoruz bak şimdi mesela sağ tarafta ve sanki o tarafa dogru gidiyor aşağılarda geziyor bir tarafa toplanıyor bakalım nasıl geçecek bı gunler birde beni akşamları çok daraltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…