Sağol teyzesiOy masallah kuzuyaaOlsun bunada sukur canim Bende pazartesi gidicem heycandan bayilcam gibi
Sorma valla biz de şok olduk burnunaBi tane daha koca burun geliyorhele yesinler onun tatlı suratını maşallah vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
İyi canım çok şükür güzel çıkmış sonuçlarınTeşekkürler hepinize
Eve geldim benimki yüzünü hiç göstermedi. Sonuçlarımda çıktı açlık 87, ilk saat 125, son saat 115 çıktı sorun yok şükür
Teşekkür ederizçok mu yakışıklı maşallah ona ya :)
Burnun büyüğü makbulmüş canıımmSağol teyzesidarısı yarın sana inşallah. 30lara da adım atıyoruz haftaya
Sorma valla biz de şok olduk burnuna
Darısı hepsine inşallah
İyi canım çok şükür güzel çıkmış sonuçların
Teşekkür ederiz
Dün videosunu çektim anneme gönderdim, göbek bir sağa gidiyor bir sola gidiyor . Akşamları bizimki de parti moduna geçiyor , genç kız olunca da tıpkı şimdiki gibi bizi uyutup partilemeye gidecek diye ödüm patlıyoAl benden de o kadar. Vurmasa bile dönüyor yaslanıyor toplanıyor falan rahat durmuyor hiç.
Canlarım ben şundan almaya karar verdim , epey bi süre gider bize odamız da ahşap ve beyaz renkler. Uyumlu olur diye düşündüm. Ölçüsü 35x50 cmM mllensleepy05
Kızlar ocean home maalesef kedili modelin çamaşır sepeti yok dedi
Ben galiba şundan alacağım. Nasıl sizce? Yorumları da iyi baya resimleri de koymuşlar. Boyutu da daha büyük oceanhome daki dinazorludan.
50x40 bu.
Bebekoda İsme Özel Bebek Çocuk Odası Oyuncak Çamaşır Sepeti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebekoda İsme Özel Bebek Çocuk Odası Oyuncak Çamaşır Sepeti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim de aklım böyle şeylere gidiyor da eşim de annem de mobilyası da düz ahşap biraz renk olsun odada diyorlar. Mantıklı da geliyor söyledikleri bir yandanCanlarım ben şundan almaya karar verdim , epey bi süre gider bize odamız da ahşap ve beyaz renkler. Uyumlu olur diye düşündüm. Ölçüsü 35x50 cm
Lorin Katlanır Banyo Bambu Çamaşır Kirli Sepeti Yuvarlak Oval Naturel Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lorin Katlanır Banyo Bambu Çamaşır Kirli Sepeti Yuvarlak Oval Naturel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa evet ismini görünce orda şimdi daha çok ısındım ben deBenim de aklım böyle şeylere gidiyor da eşim de annem de mobilyası da düz ahşap biraz renk olsun odada diyorlar. Mantıklı da geliyor söyledikleri bir yandanbir de şimdi fotoğraflı yorumlarda şunu gördüm iyice kaydı gönlüm
MerhabaMerhaba herkese...
26+4 lük oğlumla bizde buralardayız. Nisan sonu inşallah kavusacagız bırbırımıze... Insallah herkes saglıkla kavusur bebişlerine
Tüh üzüldüm başka bakacağız artık. Bu attığında çok güzelmiş boyut olarakta daha iyi cidden. İsimlide atmışsın çok beğendimM mllensleepy05
Kızlar ocean home maalesef kedili modelin çamaşır sepeti yok dedi
Ben galiba şundan alacağım. Nasıl sizce? Yorumları da iyi baya resimleri de koymuşlar. Boyutu da daha büyük oceanhome daki dinazorludan.
50x40 bu.
Bebekoda İsme Özel Bebek Çocuk Odası Oyuncak Çamaşır Sepeti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebekoda İsme Özel Bebek Çocuk Odası Oyuncak Çamaşır Sepeti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa ne güzel düşünmüşler güle güle kullanın inşallahKızlar eşimle annem bana süpriz yapıp janjanlı çantayı almışlar aklım bunda kaldığı içindiğer antrasit olanı da eşim kullanacakmış bunu da biz kızımla kullanıcaz
Teşekkür ederiz canıımmYaa ne güzel düşünmüşler güle güle kullanın inşallah
Sabahlari ac karnina sicaga yakin ilik su iciyorum bana cok iyi geliyor, bagirsaklardaki peristaltik hareketi baslatiyorBu aylarda kabızlık yaşayan ve çözüm bulan var mı? Ne iyi gelir de geçirir aceba
Ben yeni aldim ve evimin isini o kadar ama o kadar azaltti ki anlatamam. Hic camasir birikmiyor as topla derdi yok, toz topluyor ve yumusatici kullanmasan bile yumusacik cikiyor camasirlar. Yakin arkadaslarima hep bir an once alin dedimYa böyle durumlar icin bir de bebeğin kıyafetleri icin kurutma makinesi almayı düşünmüyor değilimarkadaşım aldı cok memnun evde çamaşırlık derdi de yok
Canimm uzun sure isiya maruz kaliyor camasirlar daha hijyenik olmasi gerekmez mi? Sicaklikla bakterilerin olmesi gerekir mantiken. Niye oyle diyorlar acaba anlayamadim sen anladin miAl benden de okadar canim ya, arabada asiri agrim oluyor surekli pozisyon degisiyorumBenimde aklimda hep ayni soru ya kalici olursa diye
Al al canim buyuk kolaylik valla, ama bebislerin kiyafetlerine onermiyolar pek. “Kurutma makinesinde kurutulan çamaşırlar, bakteri üremesini arttıracağından dolayı kurutma işleminde tercih edilmemelidir” deniyorEsleme aldiklarimi hep askida kuruttum oyuzden, ama dogdugunda onunla ugrasmam buyuk ihtimal atarim kurutmaya
Yaa evet ismini görünce orda şimdi daha çok ısındım ben deböyle al o zaman gerçekten bi renk olur hem de çok sevimli görünüyor
Ne güzel düşünmüşlerKızlar eşimle annem bana süpriz yapıp janjanlı çantayı almışlar aklım bunda kaldığı içindiğer antrasit olanı da eşim kullanacakmış bunu da biz kızımla kullanıcaz
Hoşgeldin canımMerhaba herkese...
26+4 lük oğlumla bizde buralardayız. Nisan sonu inşallah kavusacagız bırbırımıze... Insallah herkes saglıkla kavusur bebişlerine
Anladım canım. Yine farklı birşey görürsem paylaşırım. Ben de keçeye yok diyordum da bunlar bir hoşuma gitti. Bir de dedim odasını kurana kadar bile kullansam yeter. Uygun fiyatlı. Sonra odasına geçince bakarım durumaTüh üzüldüm başka bakacağız artık. Bu attığında çok güzelmiş boyut olarakta daha iyi cidden. İsimlide atmışsın çok beğendimBen keçeden biraz huylanıyorum malesef bakmaya devam edeyim o yüzden
hangi marka model seninkisi canım ? ben ciddi ciddi bakmaya başladımSabahlari ac karnina sicaga yakin ilik su iciyorum bana cok iyi geliyor, bagirsaklardaki peristaltik hareketi baslatiyor
Ben yeni aldim ve evimin isini o kadar ama o kadar azaltti ki anlatamam. Hic camasir birikmiyor as topla derdi yok, toz topluyor ve yumusatici kullanmasan bile yumusacik cikiyor camasirlar. Yakin arkadaslarima hep bir an once alin dedim
Canimm uzun sure isiya maruz kaliyor camasirlar daha hijyenik olmasi gerekmez mi? Sicaklikla bakterilerin olmesi gerekir mantiken. Niye oyle diyorlar acaba anlayamadim sen anladin miDeterjan kokusunu da azaltiyor o acidan da bebislere iyi bence.
Saol kuzum insallahhSağol teyzesidarısı yarın sana inşallah. 30lara da adım atıyoruz haftaya
Sorma valla biz de şok olduk burnuna
Darısı hepsine inşallah
İyi canım çok şükür güzel çıkmış sonuçların
Teşekkür ederiz
Guzel canim uyar da hemCanlarım ben şundan almaya karar verdim , epey bi süre gider bize odamız da ahşap ve beyaz renkler. Uyumlu olur diye düşündüm. Ölçüsü 35x50 cm
Lorin Katlanır Banyo Bambu Çamaşır Kirli Sepeti Yuvarlak Oval Naturel Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lorin Katlanır Banyo Bambu Çamaşır Kirli Sepeti Yuvarlak Oval Naturel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oyyy o zaman kesinlikle almalisinn canimBenim de aklım böyle şeylere gidiyor da eşim de annem de mobilyası da düz ahşap biraz renk olsun odada diyorlar. Mantıklı da geliyor söyledikleri bir yandanbir de şimdi fotoğraflı yorumlarda şunu gördüm iyice kaydı gönlüm
Yaaa ne kadar dusuncelilerrKızlar eşimle annem bana süpriz yapıp janjanlı çantayı almışlar aklım bunda kaldığı içindiğer antrasit olanı da eşim kullanacakmış bunu da biz kızımla kullanıcaz
Aynen cabim ya birde biz akşamları hep cosuyoruz bak şimdi mesela sağ tarafta ve sanki o tarafa dogru gidiyor aşağılarda geziyor bir tarafa toplanıyor bakalım nasıl geçecek bı gunler birde beni akşamları çok daraltıyorAl benden de o kadar. Vurmasa bile dönüyor yaslanıyor toplanıyor falan rahat durmuyor hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?