2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arcelik 800 KM canim. Bir buyugu de vardi fakat gayet yeterli buyuklugu. Hic bir zaman tam dolmuyor zaten. Masrafa battik ama kesinlikle almalisin
Battı balık yan gider napalım şimdi ben de bakıyorum Arçelik’e teşekkür ederim canım

Kizlar yatak bariyeri yatagin 4bir yanini sarmasi gerekmiyor mu ? Ben bugun chakraya gittim, sarici sadece kafa tarafi onemli zaten bebekler kucuk dort bi yanini sarmaniza gerek yok dedi. Ama tuhafima gitti emin olamadim. Sizler ne yaptiniz ?
Bence dört bir yanını sarması lazım ya . İlk başlarda çok hareketli olmaz ama birkaç ay sonra hareketlendiğinde yatağın bir ucundan diğer ucuna gidiyorlar , başı ayak ucu kısmına gelebiliyor mesela ya da yatağın en kısmına boylu boyunca yatabiliyorlar o yüzden dört tarafından korunaklı olması gerekir bence

Arcelik 800 KM canim. Bir buyugu de vardi fakat gayet yeterli buyuklugu. Hic bir zaman tam dolmuyor zaten. Masrafa battik ama kesinlikle almalisin
Kurutmada 7 veya 8kg yetiyo kizlar. Benim kurutma 7kg, camasir yikama 9kg. Ama kurutmanin ic kazani camasir yikamadan daha buyuk Valla 1 robot supurge 2 kurutma makinasi en buyuk kolaylik. Benim istanbulda evim hic tozlanmazdi. Bebislerimiz varken buyuk kolaylik. pembemanolya
Birde kurutmadan cikan suyu utu suyu veya ciceklerimi sulamak icin kullanirdim

Dimi bence de. Saticinin dedigi kafama yatmadi zaten canim

Allah o robot süpürgeyi yapandan çıkarandan bize kazandırandan razı olsun o gerçekten cok büyük rahatlık , hamileyken değerini cok daha iyi anladım Aklıma cok girdiniz vallahi kurutmayı da doğuma kadar alıp aradan çıkarmayı düşünüyorum . M mllen canım seninki hangi marka hangi model ?

Benimmi vestel canim. Gecen sene subat ayinda 2500e almistim. 1 sene dolmadan 5079 olmus saka gibi
Valla artik fiyatlari gordukce ne aldim aldim 2 gun sonra daha da pahalaniyo der oldum

Bugün doktorum dediki bebek hangi saat diliminde daha enerjik hareketli ise doğduğunda da o vakitlerde uyanık olurmuş bilin bakalım kimin bebesi akşam gece içerde parti yapıyo!?
Evet bunu Banu çiftçiden de duymuştum maalesef geceleri nöbette olacağız

Bunun da fiyatının yükselmesine hiiiiç şaşırmadım aldığımız bebek arabası bile 2 ye katladı 2 ayda maalesef hiçbir şeyin fiyatı sabit durmuyor . Senin bu modele de bakıcam burda indirimdekilere de bir bakayım alıcam bi tane koydum kafaya

Ben 7-8 ay önce arçelikten 900 km almıştım 2500 civarıydı fiyatı. Kendi evimize geçemediğimiz için henüz kullanmadım fakat arkadaşım tavsiye etmişti memnundu.

Kizlar yatak bariyeri yatagin 4bir yanini sarmasi gerekmiyor mu ? Ben bugun chakraya gittim, sarici sadece kafa tarafi onemli zaten bebekler kucuk dort bi yanini sarmaniza gerek yok dedi. Ama tuhafima gitti emin olamadim. Sizler ne yaptiniz ?
İlk defa gördüm böyle bir açıklamayı dönmeye özellikle emeklemeye başladıklarında falan gece boyu kim bilir hangi hallerde bulacağız onları o beşiğin içerisinde

İlk defa gördüm böyle bir açıklamayı dönmeye özellikle emeklemeye başladıklarında falan gece boyu kim bilir hangi hallerde bulacağız onları o beşiğin içerisinde
Dimi canim aynisini dusundum, yani sekilden sekile girecek kesinlikle

Bende anlam veremedim canim, banada mantiken sanki daha saglikliymis gibi geldi ama degilmis Sebebini de tam olarak anlamadim
Bende 4 yanini sarmasini istedim canim, bencede tuhaf sadece kafa tarafini sarmasi Tuhaf saticiymis
Battı balık yan gider napalım şimdi ben de bakıyorum Arçelik’e teşekkür ederim canım
Canim bizim ki de Arçelik 700 km, bunlarda onemli olan filtrenin acilmasi yani tozlar birikiyor ya her seferinde temizlemen gerekiyor. O kirmizi kollari acinca temizleyebiliyosun. Vallahi ben coook memnunum, icinin celik olmasina dikkat edin. Sakin saticiyi dinleyip bilinmedik markalardan almayin Arcelik vestel bosch gibi servisi kolay olan bi urun al canim.

Eklentiler

• 1337F3AA-A1C3-4D85-B355-6F66B601E3FF.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
  • FCEB1B4F-0EBB-42A8-B4AF-53936DE026E7.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar benim oglan biseyler yedikten 10-15dk sonra baya bi hareketleniyor, onun disinda hareketli degil. Bi sorun yoktur sanirim. Esim de diyo adam yiyor yatiyor ne yapsin
Doktoruma gidince bi sorayim endise etmeli miyim acaba diye.
Haha yesinler o sapsigiiiii Benim kiz surekli oynuyo cunku neden? Anasi durmadan yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…