Arcelik 800 KM canim. Bir buyugu de vardi fakat gayet yeterli buyuklugu. Hic bir zaman tam dolmuyor zaten. Masrafa battik ama kesinlikle almalisinhangi marka model seninkisi canım ? ben ciddi ciddi bakmaya başladım
Battı balık yan gider napalımArcelik 800 KM canim. Bir buyugu de vardi fakat gayet yeterli buyuklugu. Hic bir zaman tam dolmuyor zaten. Masrafa battik ama kesinlikle almalisin
Bence dört bir yanını sarması lazım ya . İlk başlarda çok hareketli olmaz ama birkaç ay sonra hareketlendiğinde yatağın bir ucundan diğer ucuna gidiyorlar , başı ayak ucu kısmına gelebiliyor mesela ya da yatağın en kısmına boylu boyunca yatabiliyorlar o yüzden dört tarafından korunaklı olması gerekir benceKizlar yatak bariyeri yatagin 4bir yanini sarmasi gerekmiyor mu ? Ben bugun chakraya gittim, sarici sadece kafa tarafi onemli zaten bebekler kucuk dort bi yanini sarmaniza gerek yok dedi. Ama tuhafima gitti emin olamadim. Sizler ne yaptiniz ?
Kurutmada 7 veya 8kg yetiyo kizlar. Benim kurutma 7kg, camasir yikama 9kg. Ama kurutmanin ic kazani camasir yikamadan daha buyukArcelik 800 KM canim. Bir buyugu de vardi fakat gayet yeterli buyuklugu. Hic bir zaman tam dolmuyor zaten. Masrafa battik ama kesinlikle almalisin
Dimi bence de. Saticinin dedigi kafama yatmadi zaten canimBence dört bir yanını sarması lazım ya . İlk başlarda çok hareketli olmaz ama birkaç ay sonra hareketlendiğinde yatağın bir ucundan diğer ucuna gidiyorlar , başı ayak ucu kısmına gelebiliyor mesela ya da yatağın en kısmına boylu boyunca yatabiliyorlar o yüzden dört tarafından korunaklı olması gerekir bence
Allah o robot süpürgeyi yapandan çıkarandan bize kazandırandan razı olsun o gerçekten cok büyük rahatlık , hamileyken değerini cok daha iyi anladımKurutmada 7 veya 8kg yetiyo kizlar. Benim kurutma 7kg, camasir yikama 9kg. Ama kurutmanin ic kazani camasir yikamadan daha buyukValla 1 robot supurge 2 kurutma makinasi en buyuk kolaylik. Benim istanbulda evim hic tozlanmazdi. Bebislerimiz varken buyuk kolaylik. pembemanolya
Birde kurutmadan cikan suyu utu suyu veya ciceklerimi sulamak icin kullanirdim
Benimmi vestel canim. Gecen sene subat ayinda 2500e almistim. 1 sene dolmadan 5079 olmus saka gibi
Oo oyleyse sansliyim gece uyuyor pasamBugün doktorum dediki bebek hangi saat diliminde daha enerjik hareketli ise doğduğunda da o vakitlerde uyanık olurmuş bilin bakalım kimin bebesi akşam gece içerde parti yapıyo!?
Evet bunu Banu çiftçiden de duymuştum maalesef geceleri nöbette olacağızBugün doktorum dediki bebek hangi saat diliminde daha enerjik hareketli ise doğduğunda da o vakitlerde uyanık olurmuş bilin bakalım kimin bebesi akşam gece içerde parti yapıyo!?
Bunun da fiyatının yükselmesine hiiiiç şaşırmadımBenimmi vestel canim. Gecen sene subat ayinda 2500e almistim. 1 sene dolmadan 5079 olmus saka gibi
Valla artik fiyatlari gordukce ne aldim aldim 2 gun sonra daha da pahalaniyo der oldum
Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri | Vestel
Son teknoloji kurutma makinesi modelleri ile çamaşırları hızlı ve zarar görmeden kurutun! Hayatınızı kolaylaştıracak kurutma makinesi fiyatlarına göz atın!www.vestel.com.tr
Ben 7-8 ay önce arçelikten 900 km almıştım 2500 civarıydı fiyatı. Kendi evimize geçemediğimiz için henüz kullanmadım fakat arkadaşım tavsiye etmişti memnundu.Bunun da fiyatının yükselmesine hiiiiç şaşırmadımaldığımız bebek arabası bile 2 ye katladı 2 ayda maalesef hiçbir şeyin fiyatı sabit durmuyor . Senin bu modele de bakıcam burda indirimdekilere de bir bakayım alıcam bi tane koydum kafaya
Olsun ya canları sağolsunEvet bunu Banu çiftçiden de duymuştum maalesef geceleri nöbette olacağız
İlk defa gördüm böyle bir açıklamayıKizlar yatak bariyeri yatagin 4bir yanini sarmasi gerekmiyor mu ? Ben bugun chakraya gittim, sarici sadece kafa tarafi onemli zaten bebekler kucuk dort bi yanini sarmaniza gerek yok dedi. Ama tuhafima gitti emin olamadim. Sizler ne yaptiniz ?
Dimi canim aynisini dusundum, yani sekilden sekile girecek kesinlikleİlk defa gördüm böyle bir açıklamayıdönmeye özellikle emeklemeye başladıklarında falan gece boyu kim bilir hangi hallerde bulacağız onları o beşiğin içerisinde
Bende anlam veremedim canim, banada mantiken sanki daha saglikliymis gibi geldi ama degilmisSabahlari ac karnina sicaga yakin ilik su iciyorum bana cok iyi geliyor, bagirsaklardaki peristaltik hareketi baslatiyor
Ben yeni aldim ve evimin isini o kadar ama o kadar azaltti ki anlatamam. Hic camasir birikmiyor as topla derdi yok, toz topluyor ve yumusatici kullanmasan bile yumusacik cikiyor camasirlar. Yakin arkadaslarima hep bir an once alin dedim
Canimm uzun sure isiya maruz kaliyor camasirlar daha hijyenik olmasi gerekmez mi? Sicaklikla bakterilerin olmesi gerekir mantiken. Niye oyle diyorlar acaba anlayamadim sen anladin miDeterjan kokusunu da azaltiyor o acidan da bebislere iyi bence.
Bende 4 yanini sarmasini istedim canim, bencede tuhaf sadece kafa tarafini sarmasiKizlar yatak bariyeri yatagin 4bir yanini sarmasi gerekmiyor mu ? Ben bugun chakraya gittim, sarici sadece kafa tarafi onemli zaten bebekler kucuk dort bi yanini sarmaniza gerek yok dedi. Ama tuhafima gitti emin olamadim. Sizler ne yaptiniz ?
Canim bizim ki de Arçelik 700 km, bunlarda onemli olan filtrenin acilmasi yani tozlar birikiyor ya her seferinde temizlemen gerekiyor. O kirmizi kollari acinca temizleyebiliyosun. Vallahi ben coook memnunum, icinin celik olmasina dikkat edin. Sakin saticiyi dinleyip bilinmedik markalardan almayinBattı balık yan gider napalımşimdi ben de bakıyorum Arçelik’e teşekkür ederim canım
Haha yesinler o sapsigiiiiiKizlar benim oglan biseyler yedikten 10-15dk sonra baya bi hareketleniyor, onun disinda hareketli degil. Bi sorun yoktur sanirim. Esim de diyo adam yiyor yatiyor ne yapsin
Doktoruma gidince bi sorayim endise etmeli miyim acaba diye.
Ohh afiyet bal seker olsun canim yarasin prenseseHaha yesinler o sapsigiiiiiBenim kiz surekli oynuyo cunku neden? Anasi durmadan yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?