2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Geçmiş olsun canım.
Mevsimlerin hiç tadı yok bol bol meyve ye, su iç.

Geçmiş olsun canım.
Mevsimlerin hiç tadı yok bol bol meyve ye, su iç.
Öyle yapıyorum canıım teşekkür ederim <3

Bu arada son gittiğimde doktorum 27-29 nisan gibi doğum olur dediği için doğum tarihini güncelledim 29.haftadayım bir anda öne geçmiş gibi oldu haftam

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Öyle yapıyorum canıım teşekkür ederim <3

Bu arada son gittiğimde doktorum 27-29 nisan gibi doğum olur dediği için doğum tarihini güncelledim 29.haftadayım bir anda öne geçmiş gibi oldu haftam

Bana daha doğumla ilgili bir şey demedi.
İlk gittiğim de 9 nisan görünüyor demişti ama hala net tarih yok
Bana da mart sonu nisan başı gibi doğuracakmışım gibi geliyor

Az şaka maka az kaldı

Bana daha doğumla ilgili bir şey demedi.
İlk gittiğim de 9 nisan görünüyor demişti ama hala net tarih yok
Bana da mart sonu nisan başı gibi doğuracakmışım gibi geliyor

Az şaka maka az kaldı
Yaa evett ben yine bu gruptaki son doğuracaklardan biriyim heyecanla sizlerin doğurmasını da bekliyorum tecrübelerinizden faydalanırım Az kaldı hayatımıza yeni birinin girmesine çok güzel bir duygu allah isteyenlere versin inşallahh.

Karnımızdayken nasıl mutluyuz bir de kucağımızda olacaklarını düşün

Hayırlı cumalar kızlar. Bir sorum olacaktı, benim yaşadığım yerde 3 boyutlu görüntü alabileceğim yer yok malesef. Hem bebeğimin yüzünün olduğu bir görüntü olsun çok istiyorum (merak var bir de), hem de doğduktan sonraki fotoğrafıyla yanyana çerçeve yaptırmak istiyorum. Ankara'da muayene ücreti fazla olmayan ama 3d görüntü veren kadın doğumcu ya da radyoloji uzmanı varsa yazar mısınız?

Hayırlı cumalar hamişler etiketlemeyi kaçırdım covidli ve hasta annelerimiz varmış coook geçmiş olsun rahatlıkla gecip gider insallah. Benim doğum Martin iki haftası gibi olucak inşallah sezeryanla olacağı için 38+ da alacaklar hala ne kıyafetleri yıkadım ne çanta hazırladım erken gibi geliyor geç mi kalıyorum sizce
Başka hiç zararlınbirsey tüketmemeye çalışıyorum dışarda n bile yemedim hiç ama mayonezi de seviyorum
Hiç bişey olmaz oncacikla için rahat etsin.

Başka hiç zararlınbirsey tüketmemeye çalışıyorum dışarda n bile yemedim hiç ama mayonezi de seviyorum

Bir şey olmaz canım ondan korkma.
Bende geçen kola içtim bir bardak ama bayadır içmemiştim
Sanki herkes %100 sağlıklı mı besleniyor

Benimde hazır değil bitter
Senin en azından günün belli çalışmıyorsan 2 günde biter.
Şimdiden yap istersen kafan rahat olur.

Benimde hazır değil bitter
Senin en azından günün belli çalışmıyorsan 2 günde biter.
Şimdiden yap istersen kafan rahat olur.
Kamudayim ben 24. Haftadan beri evdeyim 32.haftadayim izne ayrıldım bu haftada bı bezlerim eksikti verdim siparişide onlarda gelsin baslayayim bari

Benle yakın haftada olan kimle konuşsam yıkamış çantaları hazırlamış deterjanda almadım daha dolaptada olsa tozlanir gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…