Selamlar,
Dün gece covid testi sonucum çıktı çok şükür negatifiz. Yinede kırgınlık ve hastalık hali var üzerimde. Hamileyken hasta olmak çok zormuş, allah tüm hastalara ve hamilelere yardım etsin inşallah.
Mesajlarınız için teşekkür ederim hepinize
Öyle yapıyorum canıım teşekkür ederim <3Geçmiş olsun canım.
Mevsimlerin hiç tadı yok bol bol meyve ye, su iç.
Selamlar,
Dün gece covid testi sonucum çıktı çok şükür negatifiz. Yinede kırgınlık ve hastalık hali var üzerimde. Hamileyken hasta olmak çok zormuş, allah tüm hastalara ve hamilelere yardım etsin inşallah.
Mesajlarınız için teşekkür ederim hepinize
Öyle yapıyorum canıım teşekkür ederim <3
Bu arada son gittiğimde doktorum 27-29 nisan gibi doğum olur dediği için doğum tarihini güncelledim 29.haftadayım bir anda öne geçmiş gibi oldu haftam
Yaa evett ben yine bu gruptaki son doğuracaklardan biriyim heyecanla sizlerin doğurmasını da bekliyorum tecrübelerinizden faydalanırımBana daha doğumla ilgili bir şey demedi.
İlk gittiğim de 9 nisan görünüyor demişti ama hala net tarih yok
Bana da mart sonu nisan başı gibi doğuracakmışım gibi geliyor
Az şaka maka az kaldı
Güzel haberlerinle bekliyoruz oğluşunda çok heyecanlıdır annesi göreceği içinnnnSelam kızlarbenimde bugün randevum var bakalım oğluşum ne kadar büyümüş
Yaa evett ben yine bu gruptaki son doğuracaklardan biriyim heyecanla sizlerin doğurmasını da bekliyorum tecrübelerinizden faydalanırımAz kaldı hayatımıza yeni birinin girmesine çok güzel bir duygu allah isteyenlere versin inşallahh.
Evettt heyecanla bekliyoruz o günleriKarnımızdayken nasıl mutluyuz bir de kucağımızda olacaklarını düşün
Kızlar mayonez yiyen var mı ya zararlı ama çok cnm çekti ve yedim
Başka hiç zararlınbirsey tüketmemeye çalışıyorum dışarda n bile yemedim hiçAzıcıktan bir şey olmaz :)
Hiç bişey olmaz oncacikla için rahat etsin.Başka hiç zararlınbirsey tüketmemeye çalışıyorum dışarda n bile yemedim hiçama mayonezi de seviyorum
Başka hiç zararlınbirsey tüketmemeye çalışıyorum dışarda n bile yemedim hiçama mayonezi de seviyorum
Hayırlı cumalar hamişler etiketlemeyi kaçırdım covidli ve hasta annelerimiz varmış coook geçmiş olsun rahatlıkla gecip gider insallah. Benim doğum Martin iki haftası gibi olucak inşallah sezeryanla olacağı için 38+ da alacaklar hala ne kıyafetleri yıkadım ne çanta hazırladım erken gibi geliyor geç mi kalıyorum sizce
Hiç bişey olmaz oncacikla için rahat etsin.
Kamudayim ben 24. Haftadan beri evdeyim 32.haftadayim izne ayrıldım bu haftada bı bezlerim eksikti verdim siparişide onlarda gelsin baslayayim bariBenimde hazır değil bitter
Senin en azından günün belli çalışmıyorsan 2 günde biter.
Şimdiden yap istersen kafan rahat olur.
Kamudayim ben 24. Haftadan beri evdeyim 32.haftadayim izne ayrıldım bu haftada bı bezlerim eksikti verdim siparişide onlarda gelsin baslayayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?