2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bize de degisimi goster mutlaka canim Yetistirirsin yaa hic merak etme
Cok normal canim bende oyle 1 saatlik pilim varmis gibi 1 saat sonra otomatikmen yatma istegi geliyor. Sabahlari cok dinc uyaniyorum ama geceye dogru cok kotu hissediyorum karnim da bi baski sertlik kotu bir his gercekten. Tez zamanda dogumlari gerceklestirelim inss :)

Al benden de o kadar , akşamları oturduğum koltuktan vinçle kaldırsalar yeridir yaa valla yapışıp kalıyorum valla Allah yardımcımız olsun son zamanlar cok zormuş şahsen ben epey zorlanıyorum göbek gittikçe ağırlaşıyor penguen gibi bi sağ bi sol yaparak yürüyorum,eşimin maskarası oldum dalga geçip duruyor

Bende canim bende valla
Sende de gobekte sertlik oluyor mu?

Teşekkür ederim canım. İyi haberlerle geldim Allah'ın izniyle. Bebeğim maşallah gayet iyiydi 1550 Gr olmuş 30 haftayla uyumlu dedi doktor. Ne zamandır yüzünü göstermiyordu elleriyle kapatıyordu, hanfendinin sonunda gül cemalini de gördük bu bahaneyle alttan muayene de etti herhangi bir enfeksiyon vs gormedi servik uzunluğu iyi, suyu da iyimis ama kahverengi kanama nerden geliyor net bişey diyemedi progestani 2 ye çıkar dedi haftaya tekrar bakalım dedi yine gidicez bakalım hayirlisiseninde dediğin gibi hep beraber sağ salim pes peşe doguralim, gebelikten annelik leveline geçelim bir an evvel inşallah

Bende canim bende valla
Sende de gobekte sertlik oluyor mu?
Evet canım eğer yürüyüş yaptıysam ya da cok hareket ettiysem gün içinde de sertlik oluyor ama genelde akşam yemeklerinden sonra taş gibi olduğunu hissediyorum karnımın , o yüzden cok kaçırmamaya dikkat ediyorum biraz azalttım akşam porsiyonlarımı magnezyum içiyorum bazen 1 bazen 2 kere, sertlik durumuna göre

Günaydın canım bende de sertlik oluyor ama bana doktorum herhangi bir takviye magnezyum vs vermedi, sertlik probleme işaret mi? Yoksa normal mi doktoruna sormuş muydun?

Doktorun cihaz da gerçekten çok eskiymis neyse bebeğin iyi bunu duydun en azından. 1700 bile olsa güzel kilosu
Oyy masallah bebegine. Yüzünü de göstermiş ne güzel. Kanamanın sebebi bilinmiyorsa aman dikkat et şurada az bir zaman kaldı kesinlikle ağır kaldırma, iş yapmamaya çalış. Isallah güzel bir şekilde geçirelim son günlerimizi

Demek ki genel bisey bu sertlik kuzum bende de oluyor ozellikle yemekten sonra Azaltayim bende cok hos bi his degil
Dun doktor tam cikarken sertligin oluyor muydu alttan da kontrol etmedim ama diyince o an anlayamadim ne alakasi oldugunu yani oluyor ama cok degil dedim. Acaba sertlik olunca alttan mi bakilmasi gerekiyor diye sorcam dondugumde kendi doktoruma

Günaydınlar
Bugun benim doğum günüm....
Karnımda oğlum, yanımda kızım ve eşim Rabbım bize çook mutluluk versin.
Oyyy dogum gunun kutlu olsunn, iyi ki dogmussun canim iyi ki tanimisiz senii

Musmutlu yıllarınız olsun canıııımm bir sonrakinde aileniz daha da genişlemiş olacak inşallah :)))
Cok teşekkür ederim.
Evet seneye isallah biraz daha büyüyen güzel bir ailemiz olacak.
iyi ki tanışmışız, yollarımız mucizelerimizle kesişmiş
Günaydın tatlım.
Doğum günün kutlu olsun, ailenle birlikte nice mutlu yaşlaraaaa
Günaydın tatlim❤
Cok teşekkür ederim

P pink-jazz doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve evlatlarınla nice senelerin olsun inşallah

Kızlar acayip bi rüya gördüm. Rüyamda beni hastaneye götürmüşler doğum için. Ben diyorum ki daha 34 haftalığım 6 haftam var. Zorla hastanede tutuyorlar. Öğlene kadar sancım olmazsa çıkar giderim evime diyorum o zaman tamam diyorlar. Eşimde hastanede ona git eve uyu ben bir şey olursa haber veririm diyorum. Çok değişikti. Daha önce de buna benzer bir rüya görmüştüm o zaman daha 20li haftalardaydım. Şimdi vakitte yaklaşınca rüyalar daha çok etkilemeye başladı sanırım.

Evet canim vakit yaklastikca bu tarz ruyalar gorecegiz cunku bilinc altimiz bebegimizden ibaret. Ama ruyanin etkisinde kalmayalim, sadece ruya diyip gecelim.

Kizlar 2 haftadir gripten dolayi kendimi hep yorgun bitkin hissediyordum, bu sabah dudagimin uzerinde kocaman bi ucukla uyandim ama o kadar dinc ve huzur dolu hissediyorum ki. Halk arasinda vucut enfeksiyonu disari atti rahatladi derler ya aynen oyle oldum.

Ben aksam yemekten sonra karnimda sertlik hissediyorum, baha rahatsiz edici oluyor ve asla sofrayi toplayamiyorum direk koltukta uzaniyorum. Hemen magnezyum aliyorum, 1 saat sonra o sertlik gidiyor cok rahatliyorum. Kullandigim magnezyum magnorm MissPeaceful gelince doktoruna bi sorarain canim.

Benimde geçmeyen bir burun tıkanıklığım mevcut artık nefes alıp verirken çok zorlanıyorum.
Ne zor şeymiş annelik ya.

Günaydın canım bende de sertlik oluyor ama bana doktorum herhangi bir takviye magnezyum vs vermedi, sertlik probleme işaret mi? Yoksa normal mi doktoruna sormuş muydun?
Magnezyum hamilelikte cok faydalı kullanılması lazım . Eksikliği zararlı olabiliyor . Bende bu sertlik olayları 25.haftalardan beri geliyor o zaman doktor demişti ki karnın olması gerekenden sert, bebeğe değil sana zararı var. Ne rahat hareket edebilirsin ne de bebeğin hareketlerini doğru düzgün hissedebilirsin o yüzden yumuşatmamız gerek biraz dedi magnezyum verdi günde 2 kere iç dedi . İlk zamanlar 2 içtim gerçekten yumuşadı sonra şikayetim azalınca 1 e indirdim , şimdi çok sert hissettiğim zamanlar 2 içiyorum onun dışında 1le devam ediyorum ama her gün mutlaka bir tane de olsa magnezyum alıyorum canım

Genel bişey kesinlikle akşam taş yemişim gibi oluyor karnım o yüzden azar azar tırtıklıyorum . Benden 1 ay önde hamile arkadaşımın karnı da epey sert o artık doğuracak cok az vakit kaldı. Doktor onunkini normal buldu mesela artık, benimkini 20li haftaların sonunda erken buldu magnezyum verdi . Sen bir sor doktoruna bu durumu, için rahat etsin ama akşamları sertlik yaşamak hamileliğin kitabında var bence kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…