- 7 Şubat 2022
- 787
- 1.199
- 43
- 33
Tavuk asla yiyemiyorum, temmuzdan beri ağzıma sürmedim, hormonlu olduğu için doktorum da cok zorlamadı tavuk için, et de köfte olarak yiyorum zorlanirsan kuru baklagil ye eş değer ama hep değil dedi. Gaz sorunu yaşamadikca kuru baklagil yiyorum, balık için ton balığı yiyebiliyoruz arada bol yeşillikli ve limonlu salata olarak yiyorum yoksa evde pişirme kokusu beni de mahvediyorBirde kizlar B12 biraz dusuk diye her hafta balik et tavuk yememi istedi. Baligi ihmal ediyorum kokusundan ve zahmetinden dolayi ama her hafta yemeye calisacagim.
Maşallah küçük beyeOglum uyurken bi eliyle yuzunu kapatmis digeriyle parmagini emiyordu. Ne yaptiysak yuzunu net goremedik ama saglik olsun. Emme refleksi olmasi beni cok mutlu etti.Zaten genel olarak yemekten sonra kipir kipir, sonra sesi solugu cikmiyor. Yani yiyor iciyor yatiyor.
Doktorum 32de gel calisir veya calisamaz raporunu cikartalim dedi. (Henuz isi birakip birakmamaya karar veremedim, mudurumle bu hafta tekrar zam konusunu gorusecegiz, anlasirsak 37ye kadar calisirim. Anlasamazsak 32de dogum iznine cikarim, dogum iznim bitince de istifa ederim..)
32de geldiginde bi nst'de yapariz dedi. Nst icin erken gibime geldi ama doktora bisey demedim, illa bi bildigi vardir.
1400gr , 39cm olmusuz. Normalde haftasindan 5 gun ileride cikardi ama simdi tam 29+3 cikti. Bizde durumlar boyle
Başka bir yerde ödemim yok çok şükür. +2 kg dayım halaCok gecmis olsun. Aşı olalı kaç gün oldu. Bende bundan korkuyorum ve yaptırmak istemiyorum. Hasta olurum ateş yapar diye korkumdan 3. yü olmayacağım. Doğumdan sonra olurum ama şimdi oğluma birsey olur diye cok evham yapıyorum.
Burnun ucu da şişer ama senin burnun içi dolu olmasin. İltihap falan olabilir. Ödem varsa zaten tuzu azalt bundan sonra çok da şişmesin. Benim gobek aldı başını gitti 12 kilo aldım isallah daha fazla çok kilo almadan tamamlarim
Bende hiç balık yemiyorum. Balik pisiremiyorum eşimin de vakti yok yapmaya, balik pisiricilerinden qldim tuz ve yanık geldi onu da beğenmedim. B12 olculse kesin benim de düşük cikar.
Ya baya şişmiş cidden, benimde yüzüm şiş ödem mi yoksa aldığım kilolar mı bilemeyeceğim artıkKızlar gülmezseniz size birşey soracağım
Benim burnuma acayip birşey oldu
Hamilelikte burun şişer diye biliyorum ama böyle bir şey mi kastedilen? Bugün farkettim. Normal mi bu? Ucu değil de kemiğin yanları şiştiçok kafaya taktım gidip gelip bakıyorum. Daha ne kadar şişebilir böyle
Parmağınımı emiyodu yaa ne güzel böyle zamanlarını görmekOglum uyurken bi eliyle yuzunu kapatmis digeriyle parmagini emiyordu. Ne yaptiysak yuzunu net goremedik ama saglik olsun. Emme refleksi olmasi beni cok mutlu etti.Zaten genel olarak yemekten sonra kipir kipir, sonra sesi solugu cikmiyor. Yani yiyor iciyor yatiyor.
Doktorum 32de gel calisir veya calisamaz raporunu cikartalim dedi. (Henuz isi birakip birakmamaya karar veremedim, mudurumle bu hafta tekrar zam konusunu gorusecegiz, anlasirsak 37ye kadar calisirim. Anlasamazsak 32de dogum iznine cikarim, dogum iznim bitince de istifa ederim..)
32de geldiginde bi nst'de yapariz dedi. Nst icin erken gibime geldi ama doktora bisey demedim, illa bi bildigi vardir.
1400gr , 39cm olmusuz. Normalde haftasindan 5 gun ileride cikardi ama simdi tam 29+3 cikti. Bizde durumlar boyle
Sagol canim. Ultrason kagidinda fl varsa onu 7 ile carparsan boyunu ogrenebilirsinMaşallah ona kocaman olmuşgeçen gittiğimde boyunu kilosunu söylemedi sadece suyuna baktı ben de çok merak ediyorum acaba ne kadar büyüdü haftasıyla uyumlu mu diye her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımm hep böyle devam etsin insallah
Aynen canim ben de balik pisiriciden aldim birkac kere ama hic begenmedim.Cok gecmis olsun. Aşı olalı kaç gün oldu. Bende bundan korkuyorum ve yaptırmak istemiyorum. Hasta olurum ateş yapar diye korkumdan 3. yü olmayacağım. Doğumdan sonra olurum ama şimdi oğluma birsey olur diye cok evham yapıyorum.
Burnun ucu da şişer ama senin burnun içi dolu olmasin. İltihap falan olabilir. Ödem varsa zaten tuzu azalt bundan sonra çok da şişmesin. Benim gobek aldı başını gitti 12 kilo aldım isallah daha fazla çok kilo almadan tamamlarim
Bende hiç balık yemiyorum. Balik pisiremiyorum eşimin de vakti yok yapmaya, balik pisiricilerinden qldim tuz ve yanık geldi onu da beğenmedim. B12 olculse kesin benim de düşük cikar.
Maalesef canim yedigimiz cogu sey hormonluTavuk asla yiyemiyorum, temmuzdan beri ağzıma sürmedim, hormonlu olduğu için doktorum da cok zorlamadı tavuk için, et de köfte olarak yiyorum zorlanirsan kuru baklagil ye eş değer ama hep değil dedi. Gaz sorunu yaşamadikca kuru baklagil yiyorum, balık için ton balığı yiyebiliyoruz arada bol yeşillikli ve limonlu salata olarak yiyorum yoksa evde pişirme kokusu beni de mahvediyor
Aynen ya cidden gramlari geride biraktik artik kilogramlara gectik. Allahin izniyle 2 ay sonra da kucagimiza alacagizMaşallah küçük beye
Doktorlarımızın ilk gram söyledikleri zamanlar aklıma geliyor da
250 gr, 320 gr falan nasıl seviniyordukçok şükür bugünlere
Gozler kapali uyuyoken parmak agzindaydiParmağınımı emiyodu yaa ne güzel böyle zamanlarını görmekkocaman olmuş bide maşallah.
Bende 32+2 de gideceğim bu cumartesi, bakalım nst yapıcak mı.
Ya evet biliyorum femur uzunluğundan tüm boy aşağı yukarı hesaplanıyor ama en son ölçüm yapılalı 3 haftadan fazla oldu. Perşembe günü gidicem bakalım tekrar kontrole ,merakla bekliyorumSagol canim. Ultrason kagidinda fl varsa onu 7 ile carparsan boyunu ogrenebilirsin
Aynen canim ben de balik pisiriciden aldim birkac kere ama hic begenmedim.
Maalesef canim yedigimiz cogu sey hormonluBolez marka tavugu birkac gida muhendisi oneriyor diye ondan aliyorum. Migrosta var. Ben ton baligini oldum olasi sevemedim.
Aynen ya cidden gramlari geride biraktik artik kilogramlara gectik. Allahin izniyle 2 ay sonra da kucagimiza alacagiz
Şimdi sen söyleyince girdim baktım bana böyle bir kod verdi işine yararsa kullanabilirsin ben artık biraz daha giysi -tekstil bişey almamalıyım eve sığmayacağız yoksaKızlar Waikiki uygulama yine indirim veriyor, kodu kullanmayan var mı? Bana çıkmadı
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Saka maka %75ini tamamladik kaldi %25lik kisimYa evet biliyorum femur uzunluğundan tüm boy aşağı yukarı hesaplanıyor ama en son ölçüm yapılalı 3 haftadan fazla oldu. Perşembe günü gidicem bakalım tekrar kontrole ,merakla bekliyorum
Sen diyince baktim 450ye 100tl verdi. Benim alacagim bisey yok kullanmak istersen kod YCERI2VFLFZKızlar Waikiki uygulama yine indirim veriyor, kodu kullanmayan var mı? Bana çıkmadı
Şimdi sen söyleyince girdim baktım bana böyle bir kod verdi işine yararsa kullanabilirsin ben artık biraz daha giysi -tekstil bişey almamalıyım eve sığmayacağız yoksa
Teşekkür ederim kızlar, 250 ye 50 buldumHadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Saka maka %75ini tamamladik kaldi %25lik kisim
Sen diyince baktim 450ye 100tl verdi. Benim alacagim bisey yok kullanmak istersen kod YCERI2VFLFZ
Gerçekten her geçen gün biraz daha heyecanlı uyanıyorum bir an önce geçsin vakit de kavuşalım istiyorumHadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Saka maka %75ini tamamladik kaldi %25lik kisim
Sen diyince baktim 450ye 100tl verdi. Benim alacagim bisey yok kullanmak istersen kod YCERI2VFLFZ
Maşallah canımm, sağlıklı iyi olduğunu bilelim gerisi çokta önemli değil zatenBen geldim canlarim :) Kizimizla bi bulustuk geldikk :)
Doktorun cihazi okadar eski ve dandikti ki ne görüntü verebildi ne kilosunu olcebildi nede boyunu. Ben ekleyeyim görüntüyü anlayacaksınız :) Sadece butun organlarini kontrol etti, suyu cok iyiymis, gobegini olcebildi 8,5 yanlis hatirlamiyosam, kafasi da 8,7. Kafasi cok buyuk ama bi sorun teskil etmiyor dediKizim baş aşağı dönmüş bile yuz ustu yatiyordu benim gibi :) Olctugu kafasi gobegine gore tahmini kilosu 1700 gram dedi (şema da ki rakamlara bakarak) ama ben daha fazla diye tahmin ediyorum.
Darısı herkesin başına inşallahh
Ay maşallah ya 2 kiloya geldiler nerdeyse bebişlerBen geldim canlarim :) Kizimizla bi bulustuk geldikk :)
Doktorun cihazi okadar eski ve dandikti ki ne görüntü verebildi ne kilosunu olcebildi nede boyunu. Ben ekleyeyim görüntüyü anlayacaksınız :) Sadece butun organlarini kontrol etti, suyu cok iyiymis, gobegini olcebildi 8,5 yanlis hatirlamiyosam, kafasi da 8,7. Kafasi cok buyuk ama bi sorun teskil etmiyor dediKizim baş aşağı dönmüş bile yuz ustu yatiyordu benim gibi :) Olctugu kafasi gobegine gore tahmini kilosu 1700 gram dedi (şema da ki rakamlara bakarak) ama ben daha fazla diye tahmin ediyorum.
Doğru diyosun canımmMaşallah canımm, sağlıklı iyi olduğunu bilelim gerisi çokta önemli değil zaten
Dönmüş olması da çok güzel.
Sorma canım yaa 2 kilo ne demek düşünemiyorummAy maşallah ya 2 kiloya geldiler nerdeyse bebişlerzaman gerçekten cok hızlı geçiyor, nerden nereye geldik valla duygulandım . Bugün ne güzel haberler aldık öyle cok şükür bebişlerimiz sağlıkla gelecekleri zamanı bekliyorlar
Inan 2 gunde bitiyor. Hic gozunde buyutme ben yikama ve utulemeyi 2 gunde bitirdim. Hastane cantasi ve sterilizasyonu da bi haftasonu yapmayi dusunuyorum.Gerçekten her geçen gün biraz daha heyecanlı uyanıyorum bir an önce geçsin vakit de kavuşalım istiyorumvakit hızlıca geçerken ben de umarım hazırlıkları yetiştirebilirim
Masallah canim saglicakla kucagina al insallahBen geldim canlarim :) Kizimizla bi bulustuk geldikk :)
Nasıl olayım yorgun hissediyorum canım ya, bebek odası yapacağımız odada dolaplarımız vardı bizim onları çıkardık ordan, bizim odadaki dolabı büyüttük şimdi yavaş yavaş önce kendi dolabımdan başladım içlerini düzeltiyorum sonra bebek odasına geçicem insallah yetiştiririm doğuma kadarDoğru diyosun canımmValla dönmüş olması da şaşırttı beni erken gibi geliyordu bana
Sorma canım yaa 2 kilo ne demek düşünemiyorummCok sukur bugun hepimizin randevusu guzel gecti, insallah sonuna kadar hep boyle gecer
Sen nasilsin canim bayadir gorusemedik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?