2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Birde kizlar B12 biraz dusuk diye her hafta balik et tavuk yememi istedi. Baligi ihmal ediyorum kokusundan ve zahmetinden dolayi ama her hafta yemeye calisacagim.
Tavuk asla yiyemiyorum, temmuzdan beri ağzıma sürmedim, hormonlu olduğu için doktorum da cok zorlamadı tavuk için, et de köfte olarak yiyorum zorlanirsan kuru baklagil ye eş değer ama hep değil dedi. Gaz sorunu yaşamadikca kuru baklagil yiyorum, balık için ton balığı yiyebiliyoruz arada bol yeşillikli ve limonlu salata olarak yiyorum yoksa evde pişirme kokusu beni de mahvediyor

Maşallah küçük beye
Doktorlarımızın ilk gram söyledikleri zamanlar aklıma geliyor da
250 gr, 320 gr falan nasıl seviniyorduk çok şükür bugünlere

Başka bir yerde ödemim yok çok şükür. +2 kg dayım hala
Ara ara yine de alyansımı takıp takip ediyorum ödemi belki fark edemem diye. Burnu da artık haftaya gidince doktoruma sorarım. İnşallah öyle birşey değildir, görüntü dışında rahatsız eden bir etkisi yok şuan
12 kg da çok değil bence. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da verilir elbet bir şekilde

Ya baya şişmiş cidden, benimde yüzüm şiş ödem mi yoksa aldığım kilolar mı bilemeyeceğim artık Alyansımıda takamıyorum artık.

Parmağınımı emiyodu yaa ne güzel böyle zamanlarını görmek kocaman olmuş bide maşallah.
Bende 32+2 de gideceğim bu cumartesi, bakalım nst yapıcak mı.

Sagol canim. Ultrason kagidinda fl varsa onu 7 ile carparsan boyunu ogrenebilirsin

Aynen canim ben de balik pisiriciden aldim birkac kere ama hic begenmedim.

Maalesef canim yedigimiz cogu sey hormonlu Bolez marka tavugu birkac gida muhendisi oneriyor diye ondan aliyorum. Migrosta var. Ben ton baligini oldum olasi sevemedim.
Maşallah küçük beye
Doktorlarımızın ilk gram söyledikleri zamanlar aklıma geliyor da
250 gr, 320 gr falan nasıl seviniyorduk çok şükür bugünlere
Aynen ya cidden gramlari geride biraktik artik kilogramlara gectik. Allahin izniyle 2 ay sonra da kucagimiza alacagiz

Parmağınımı emiyodu yaa ne güzel böyle zamanlarını görmek kocaman olmuş bide maşallah.
Bende 32+2 de gideceğim bu cumartesi, bakalım nst yapıcak mı.
Gozler kapali uyuyoken parmak agzindaydi Esim diyo o kadar muayene parasi verdik bi yuzunu gostermedi Hadi bakalim senin de guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Ya evet biliyorum femur uzunluğundan tüm boy aşağı yukarı hesaplanıyor ama en son ölçüm yapılalı 3 haftadan fazla oldu. Perşembe günü gidicem bakalım tekrar kontrole ,merakla bekliyorum

Kızlar Waikiki uygulama yine indirim veriyor, kodu kullanmayan var mı? Bana çıkmadı
Şimdi sen söyleyince girdim baktım bana böyle bir kod verdi işine yararsa kullanabilirsin ben artık biraz daha giysi -tekstil bişey almamalıyım eve sığmayacağız yoksa

Eklentiler

• 7BB7CA86-BF1F-4C88-B2E7-C6EC8262B257.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 71
Ya evet biliyorum femur uzunluğundan tüm boy aşağı yukarı hesaplanıyor ama en son ölçüm yapılalı 3 haftadan fazla oldu. Perşembe günü gidicem bakalım tekrar kontrole ,merakla bekliyorum
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Saka maka %75ini tamamladik kaldi %25lik kisim

Kızlar Waikiki uygulama yine indirim veriyor, kodu kullanmayan var mı? Bana çıkmadı
Sen diyince baktim 450ye 100tl verdi. Benim alacagim bisey yok kullanmak istersen kod YCERI2VFLFZ

Şimdi sen söyleyince girdim baktım bana böyle bir kod verdi işine yararsa kullanabilirsin ben artık biraz daha giysi -tekstil bişey almamalıyım eve sığmayacağız yoksa

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Saka maka %75ini tamamladik kaldi %25lik kisim

Sen diyince baktim 450ye 100tl verdi. Benim alacagim bisey yok kullanmak istersen kod YCERI2VFLFZ
Teşekkür ederim kızlar, 250 ye 50 buldum 450 tl cok alacaklarim bitti dibini siyiriyorum

Gerçekten her geçen gün biraz daha heyecanlı uyanıyorum bir an önce geçsin vakit de kavuşalım istiyorum vakit hızlıca geçerken ben de umarım hazırlıkları yetiştirebilirim

Ben geldim canlarim :) Kizimizla bi bulustuk geldikk :)

Doktorun cihazi okadar eski ve dandikti ki ne görüntü verebildi ne kilosunu olcebildi nede boyunu. Ben ekleyeyim görüntüyü anlayacaksınız :) Sadece butun organlarini kontrol etti, suyu cok iyiymis, gobegini olcebildi 8,5 yanlis hatirlamiyosam, kafasi da 8,7. Kafasi cok buyuk ama bi sorun teskil etmiyor dedi Kizim baş aşağı dönmüş bile yuz ustu yatiyordu benim gibi :) Olctugu kafasi gobegine gore tahmini kilosu 1700 gram dedi (şema da ki rakamlara bakarak) ama ben daha fazla diye tahmin ediyorum.
Darısı herkesin başına inşallahh

Eklentiler

• FC56F3E0-D52B-4CF1-B193-5659A81EF890.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 67
Maşallah canımm, sağlıklı iyi olduğunu bilelim gerisi çokta önemli değil zaten
Dönmüş olması da çok güzel.

Ay maşallah ya 2 kiloya geldiler nerdeyse bebişler zaman gerçekten cok hızlı geçiyor, nerden nereye geldik valla duygulandım . Bugün ne güzel haberler aldık öyle cok şükür bebişlerimiz sağlıkla gelecekleri zamanı bekliyorlar

Maşallah canımm, sağlıklı iyi olduğunu bilelim gerisi çokta önemli değil zaten
Dönmüş olması da çok güzel.
Doğru diyosun canımm Valla dönmüş olması da şaşırttı beni erken gibi geliyordu bana
Sorma canım yaa 2 kilo ne demek düşünemiyorumm Cok sukur bugun hepimizin randevusu guzel gecti, insallah sonuna kadar hep boyle gecer

Sen nasilsin canim bayadir gorusemedik?

Gerçekten her geçen gün biraz daha heyecanlı uyanıyorum bir an önce geçsin vakit de kavuşalım istiyorum vakit hızlıca geçerken ben de umarım hazırlıkları yetiştirebilirim
Inan 2 gunde bitiyor. Hic gozunde buyutme ben yikama ve utulemeyi 2 gunde bitirdim. Hastane cantasi ve sterilizasyonu da bi haftasonu yapmayi dusunuyorum.

Masallah canim saglicakla kucagina al insallah

Kizlar soylemeyi unuttum, benimki de bas assagi donmus. Kafasi gobek deligimin tam altindaydi. Zaten alt karnima baski olmasindan tahmin ediyordum.

Nasıl olayım yorgun hissediyorum canım ya, bebek odası yapacağımız odada dolaplarımız vardı bizim onları çıkardık ordan, bizim odadaki dolabı büyüttük şimdi yavaş yavaş önce kendi dolabımdan başladım içlerini düzeltiyorum sonra bebek odasına geçicem insallah yetiştiririm doğuma kadar cok enerjisizim ya yarım saat dolansam 1 saat dinlenme ihtiyacı duyuyorum . Yemek yap ortalık topla falan derken baya zorlanmaya başladım artık günlük işlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…