Doğum günün kutlu olsun canım, kızın oğlun ve eşinle nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah. En güzel doğum günüGünaydınlar❤
Bugun benim doğum günüm....
Karnımda oğlum, yanımda kızım ve eşim Rabbım bize çook mutluluk versin.
Doğum günün kutlu olsun canımGünaydınlar❤
Ya burun tıkanıklığı bende de oluyordu yastığı yükselttim . 1 tane normal yastığın üstüne hamile yastığımı koyup uyuyorum ,ilk başlar cok yüksek geldi de alıştım şimdi hem,tıkanmıyor burnum artık. Denedin mi öyle canım?Benimde geçmeyen bir burun tıkanıklığım mevcut artık nefes alıp verirken çok zorlanıyorum.
Ne zor şeymiş annelik ya.
Ya burun tıkanıklığı bende de oluyordu yastığı yükselttim . 1 tane normal yastığın üstüne hamile yastığımı koyup uyuyorum ,ilk başlar cok yüksek geldi de alıştım şimdi artık hem tıkanmıyor burnum artık. Denedin mi öyle canım?
Bilinçaltımız bizi çok etkiliyor , gün içinde düşündüğümüz şeyler geceleri de rüya olarak çıkıyor karşımıza çok normal canım . Ben de 2 oldu 1 nisanda doğurduğumu görüyorum hem de normal doğumP pink-jazz doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve evlatlarınla nice senelerin olsun inşallah
Kızlar acayip bi rüya gördüm. Rüyamda beni hastaneye götürmüşler doğum için. Ben diyorum ki daha 34 haftalığım 6 haftam var. Zorla hastanede tutuyorlar. Öğlene kadar sancım olmazsa çıkar giderim evime diyorum o zaman tamam diyorlar. Eşimde hastanede ona git eve uyu ben bir şey olursa haber veririm diyorum. Çok değişikti. Daha önce de buna benzer bir rüya görmüştüm o zaman daha 20li haftalardaydım. Şimdi vakitte yaklaşınca rüyalar daha çok etkilemeye başladı sanırım.
P pink-jazz doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve evlatlarınla nice senelerin olsun inşallah
Kızlar acayip bi rüya gördüm. Rüyamda beni hastaneye götürmüşler doğum için. Ben diyorum ki daha 34 haftalığım 6 haftam var. Zorla hastanede tutuyorlar. Öğlene kadar sancım olmazsa çıkar giderim evime diyorum o zaman tamam diyorlar. Eşimde hastanede ona git eve uyu ben bir şey olursa haber veririm diyorum. Çok değişikti. Daha önce de buna benzer bir rüya görmüştüm o zaman daha 20li haftalardaydım. Şimdi vakitte yaklaşınca rüyalar daha çok etkilemeye başladı sanırım.
Hep birlikte mutlu saglikli yillariniz olsun canim.
Doğum günün kutlu olsun canım, kızın oğlun ve eşinle nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah. En güzel doğum günü
Doğum günün kutlu olsun canımBüyüyen ailenle birlikte nice mutlu,huzur ve sağlık dolu senelerin olsun
Benimde geçmeyen bir burun tıkanıklığım mevcut artık nefes alıp verirken çok zorlanıyorum.
Burun tıkanıklığı için nane yağı çok iyi gelir. Kokusu hem hafif hemde ferahlatıcıdir. Parmağınıza biraz yag sürün ve boynunuzda bir yere degdirin kokusu ordan yukarı hafif gelecek rahatlatır. Buhar makinesi ile odada nem yapmak da tıkanıklığı, kuruluğu alır. Nane yağı benim vaz geçilmezim. Burun tıkanıklığında boynuma yada sıcak suya koyarım ferahlatir. Başım migren tutunca alnıma, şakaklarima sürerim ferahlatir.Ya burun tıkanıklığı bende de oluyordu yastığı yükselttim . 1 tane normal yastığın üstüne hamile yastığımı koyup uyuyorum ,ilk başlar cok yüksek geldi de alıştım şimdi hem,tıkanmıyor burnum artık. Denedin mi öyle canım?
Burun tıkanıklığı için nane yağı çok iyi gelir. Kokusu hem hafif hemde ferahlatıcıdir. Parmağınıza biraz yag sürün ve boynunuzda bir yere degdirin kokusu ordan yukarı hafif gelecek rahatlatır. Buhar makinesi ile odada nem yapmak da tıkanıklığı, kuruluğu alır. Nane yağı benim vaz geçilmezim. Burun tıkanıklığında boynuma yada sıcak suya koyarım ferahlatir. Başım migren tutunca alnıma, şakaklarima sürerim ferahlatir.
Size sorum su göğüsleriniz şiş ve sert mi?
Benim gogusler hamileliğin başında çok şişti.
Eyvah yine çok büyüyecek dedim ama öyle olmadı. Malum bir kere emzirdigim için biraz sarktilar ve şimdide yumuşak, hafif sarkık sekildeler. Böyle durum yasamamistim hamile kalınca göğüsler sert ve büyük olur acaba sütüm az mi olacak da böyle yumuşak.
Hamileliğin başında inanılmaz şişip büyüdüler en az 2 -3 bedenlik bir değişim oldu ama son zamanlar bende de yumuşama var . Boyutu hala büyük ama sert değil .Eskisi gibi göğüs hassasiyetim de yok önceden dokunamıyordum ağrıyordu şimdi baya rahatladı göğsüm bilmiyorum normal miSize sorum su göğüsleriniz şiş ve sert mi?
Eyvah yine çok büyüyecek dedim ama öyle olmadı. Malum bir kere emzirdigim için biraz sarktilar ve şimdide yumuşak, hafif sarkık sekildeler. Böyle durum yasamamistim hamile kalınca göğüsler sert ve büyük olur acaba sütüm az mi olacak da böyle yumuşak.
Uyudugun oda nemli olsun canim. Petegin uzerine bi kupa su koyuyorum isimi goruyor.Benimde geçmeyen bir burun tıkanıklığım mevcut artık nefes alıp verirken çok zorlanıyorum.
Benim de pembemsiydi simdi epey karardilar. Insallah hepimizin bol sutu olur.Hamileliğin başında inanılmaz şişip büyüdüler en az 2 -3 bedenlik bir değişim oldu ama son zamanlar bende de yumuşama var . Boyutu hala büyük ama sert değil .Eskisi gibi göğüs hassasiyetim de yok önceden dokunamıyordum ağrıyordu şimdi baya rahatladı göğsüm bilmiyorum normal miUçları da baya siyaha dönecek gibi kahverengi, önceden baya beyazdı benim.
Uyudugun oda nemli olsun canim. Petegin uzerine bi kupa su koyuyorum isimi goruyor.
Benim de pembemsiydi simdi epey karardilar. Insallah hepimizin bol sutu olur.
Dun soyle bisey okumustum cok mantikli gelmisti.
Oh valla sevindim ucugunun cikmasina canim, sonunda attin galiba vucudundanKizlar 2 haftadir gripten dolayi kendimi hep yorgun bitkin hissediyordum, bu sabah dudagimin uzerinde kocaman bi ucukla uyandim ama o kadar dinc ve huzur dolu hissediyorum ki. Halk arasinda vucut enfeksiyonu disari atti rahatladi derler ya aynen oyle oldum.
Ben aksam yemekten sonra karnimda sertlik hissediyorum, baha rahatsiz edici oluyor ve asla sofrayi toplayamiyorum direk koltukta uzaniyorum. Hemen magnezyum aliyorum, 1 saat sonra o sertlik gidiyor cok rahatliyorum. Kullandigim magnezyum magnormMissPeaceful gelince doktoruna bi sorarain canim.
Magnezyumu vermisti doktor daha yeni canim iceyim artik bende boyle olmayacakGenel bişey kesinlikle akşam taş yemişim gibi oluyor karnımo yüzden azar azar tırtıklıyorum . Benden 1 ay önde hamile arkadaşımın karnı da epey sert o artık doğuracak cok az vakit kaldı. Doktor onunkini normal buldu mesela artık, benimkini 20li haftaların sonunda erken buldu magnezyum verdi . Sen bir sor doktoruna bu durumu, için rahat etsin ama akşamları sertlik yaşamak hamileliğin kitabında var bence kafana takma
Dogum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice nice güzel senelerin olsun inşallah...Günaydınlar❤
Kalsiyum kaçırıyor uykunu, magnezyum kasları rahatlatır daha iyi uyumanı sağlar aslındaOh valla sevindim ucugunun cikmasina canim, sonunda attin galiba vucudundan
Magnezyumu bana doktor yeni vermisti, 1 gun magnezyum 1 gun kalsiyum ic dedi. Onlari ictigimden beri uykularim kaciyor cok enerjik oluyorum oyuzden kesmistim. Simdi magnezyuma devam edeyim bakayim o iyi gelecek mi sertlige bende de
Magnezyumu vermisti doktor daha yeni canim iceyim artik bende boyle olmayacakUykumu kaciriyor saniyordum ama sanirim kalsiyum kaciriyor onu birakayim magnezyuma devam edeyim
Kesinlikle cok mantıklı süt olur mu olmaz mi diye kafayı takınca stresten geleceği olan süt de gelmez bence. Rahat olmak lazım kafayı takmayalım hiç ben inanıyorum bebişler doğacak güzel güzel emziricezUyudugun oda nemli olsun canim. Petegin uzerine bi kupa su koyuyorum isimi goruyor.
Benim de pembemsiydi simdi epey karardilar. Insallah hepimizin bol sutu olur.
Dun soyle bisey okumustum cok mantikli gelmisti.
Ya bende kalsiyumu akşam içiyordum, gündüze çekeyim onu o zaman. Uyuyamıyorum geceleri bu sıra demek ki etkisi varmışKalsiyum kaçırıyor uykunu, magnezyum kasları rahatlatır daha iyi uyumanı sağlar aslındagünde 1 tane de olsa iç mutlaka sen de göreceksin faydasını canım
ilkinde gergin ve sertti, 2. Hamileliğimde dediğin gibi oldu doğumdan sonrada hemen yumuşadılar ama yinede 3 yaşa kadar emzirdim sütüm vardı maşallah diyimSize sorum su göğüsleriniz şiş ve sert mi?
Ben de minnoşun hareketlerinden dolayı geceyi ayakta geçiriyorum son zamanlar 2 den önce uyuyamıyorum, sabah 7-8 gibi yine hareketlerine uyanıyorum uykusuz kalıyorumYa bende kalsiyumu akşam içiyordum, gündüze çekeyim onu o zaman. Uyuyamıyorum geceleri bu sıra demek ki etkisi varmış
Magnezyumu da bir akşam unuttum içmeyi, ertesi gün ağrıdan kıvranırken içmediğimi hatırladım. Gerçekten önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?