2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benimde geçmeyen bir burun tıkanıklığım mevcut artık nefes alıp verirken çok zorlanıyorum.
Ne zor şeymiş annelik ya.
Ya burun tıkanıklığı bende de oluyordu yastığı yükselttim . 1 tane normal yastığın üstüne hamile yastığımı koyup uyuyorum ,ilk başlar cok yüksek geldi de alıştım şimdi hem,tıkanmıyor burnum artık. Denedin mi öyle canım?

Son düzenleme:

Yok canım ama bugün deneyeyim sürekli tıkanık, hasta gibiyim ya sinir geldi artık.

Bilinçaltımız bizi çok etkiliyor , gün içinde düşündüğümüz şeyler geceleri de rüya olarak çıkıyor karşımıza çok normal canım . Ben de 2 oldu 1 nisanda doğurduğumu görüyorum hem de normal doğum kafamda böyle olmasını mı istedim yoksa bu bi mesaj mı onu da bilmiyorum akışına bıraktım ne olacaksa olsun yeterki sağlıkla gelsin çocuğum da bitsin artık bu özlem

amin isallah çok teşekkür ederim
Hep birlikte mutlu saglikli yillariniz olsun canim.
❤ Çok teşekkür ederim.
Doğum günün kutlu olsun canım, kızın oğlun ve eşinle nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah. En güzel doğum günü
çok teşekkürler. Dogum günleri guzel keyifli günler... böyle arkadaşlarla, dostlarla ve aile ile birlikte kutlamak çok güzel.
Doğum günün kutlu olsun canım Büyüyen ailenle birlikte nice mutlu,huzur ve sağlık dolu senelerin olsun
çok teşekkür ederim ❤❤

Benimde geçmeyen bir burun tıkanıklığım mevcut artık nefes alıp verirken çok zorlanıyorum.

Burun tıkanıklığı için nane yağı çok iyi gelir. Kokusu hem hafif hemde ferahlatıcıdir. Parmağınıza biraz yag sürün ve boynunuzda bir yere degdirin kokusu ordan yukarı hafif gelecek rahatlatır. Buhar makinesi ile odada nem yapmak da tıkanıklığı, kuruluğu alır. Nane yağı benim vaz geçilmezim. Burun tıkanıklığında boynuma yada sıcak suya koyarım ferahlatir. Başım migren tutunca alnıma, şakaklarima sürerim ferahlatir.

Evet migrenim tutunca bende çok kullandım.
Deneyeyim ben onu da hiç aklıma gelmedi nedense

Size sorum su göğüsleriniz şiş ve sert mi?
Benim gogusler hamileliğin başında çok şişti.
Eyvah yine çok büyüyecek dedim ama öyle olmadı. Malum bir kere emzirdigim için biraz sarktilar ve şimdide yumuşak, hafif sarkık sekildeler. Böyle durum yasamamistim hamile kalınca göğüsler sert ve büyük olur acaba sütüm az mi olacak da böyle yumuşak.

Benim normalde de küçüktür.
Gebelikte öyle devasa büyümediler.
Çokta sert değiller yani ilk başlarda daha sertlerdi hatta yürürken bile ağrı oluyordu.

Şimdi o kadar sert değiller.

Hamileliğin başında inanılmaz şişip büyüdüler en az 2 -3 bedenlik bir değişim oldu ama son zamanlar bende de yumuşama var . Boyutu hala büyük ama sert değil .Eskisi gibi göğüs hassasiyetim de yok önceden dokunamıyordum ağrıyordu şimdi baya rahatladı göğsüm bilmiyorum normal mi Uçları da baya siyaha dönecek gibi kahverengi, önceden baya beyazdı benim.

Uyudugun oda nemli olsun canim. Petegin uzerine bi kupa su koyuyorum isimi goruyor.
Benim de pembemsiydi simdi epey karardilar. Insallah hepimizin bol sutu olur.
Dun soyle bisey okumustum cok mantikli gelmisti.

Eklentiler

• Screenshot_20220208-114617_Instagram.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 80
Uyudugun oda nemli olsun canim. Petegin uzerine bi kupa su koyuyorum isimi goruyor.

Bizim ev yerden ısıtmalı peteğimiz yok ama nemlendirici alacağım sanırsam.

Oh valla sevindim ucugunun cikmasina canim, sonunda attin galiba vucudundan
Magnezyumu bana doktor yeni vermisti, 1 gun magnezyum 1 gun kalsiyum ic dedi. Onlari ictigimden beri uykularim kaciyor cok enerjik oluyorum oyuzden kesmistim. Simdi magnezyuma devam edeyim bakayim o iyi gelecek mi sertlige bende de
Magnezyumu vermisti doktor daha yeni canim iceyim artik bende boyle olmayacak Uykumu kaciriyor saniyordum ama sanirim kalsiyum kaciriyor onu birakayim magnezyuma devam edeyim

Kalsiyum kaçırıyor uykunu, magnezyum kasları rahatlatır daha iyi uyumanı sağlar aslında günde 1 tane de olsa iç mutlaka sen de göreceksin faydasını canım

Kesinlikle cok mantıklı süt olur mu olmaz mi diye kafayı takınca stresten geleceği olan süt de gelmez bence. Rahat olmak lazım kafayı takmayalım hiç ben inanıyorum bebişler doğacak güzel güzel emziricez

Kalsiyum kaçırıyor uykunu, magnezyum kasları rahatlatır daha iyi uyumanı sağlar aslında günde 1 tane de olsa iç mutlaka sen de göreceksin faydasını canım
Ya bende kalsiyumu akşam içiyordum, gündüze çekeyim onu o zaman. Uyuyamıyorum geceleri bu sıra demek ki etkisi varmış
Magnezyumu da bir akşam unuttum içmeyi, ertesi gün ağrıdan kıvranırken içmediğimi hatırladım. Gerçekten önemliymiş.

ilkinde gergin ve sertti, 2. Hamileliğimde dediğin gibi oldu doğumdan sonrada hemen yumuşadılar ama yinede 3 yaşa kadar emzirdim sütüm vardı maşallah diyim şimdi 3.hamileliğim yine şişti beden olarak büyüdü ama öyle sert gergin değiller

Ben de minnoşun hareketlerinden dolayı geceyi ayakta geçiriyorum son zamanlar 2 den önce uyuyamıyorum, sabah 7-8 gibi yine hareketlerine uyanıyorum uykusuz kalıyorum gündüz cok uyku basıyor ,uyuyunca da bütün iş kalıyor hayat cok zor şu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…