- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Demek ki normal böyle olması. İlk bebegimde o kadar büyümüştür ki 120 beden sutyen zorla bulmuştum. Bedenim kucuk goguslerim bir tanesi 1 kafa kadardi.Benim normalde de küçüktür.
Gebelikte öyle devasa büyümediler.
Çokta sert değiller yani ilk başlarda daha sertlerdi hatta yürürken bile ağrı oluyordu.
Şimdi o kadar sert değiller.
Uçlar benimde kahverengiye döndü. Doğum yaklaştıkça koyulasiyor ama buda herkeste olmuyor. İlk hamilelikte koyulasma yoktu bende ama bunda oldu.Hamileliğin başında inanılmaz şişip büyüdüler en az 2 -3 bedenlik bir değişim oldu ama son zamanlar bende de yumuşama var . Boyutu hala büyük ama sert değil .Eskisi gibi göğüs hassasiyetim de yok önceden dokunamıyordum ağrıyordu şimdi baya rahatladı göğsüm bilmiyorum normal miUçları da baya siyaha dönecek gibi kahverengi, önceden baya beyazdı benim.
Ben 10 sene önce sınbo marka çok uygun fiyatli bir nem makinesi aldım yıllardır kullanıyorum çok da güzel. Tavsiye ederim.Bizim ev yerden ısıtmalı peteğimiz yok ama nemlendirici alacağım sanırsam.
Çok teşekkür ederim canımDogum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice nice güzel senelerin olsun inşallah...
Her bebekte farklı oluyor demekki bizim bedenlerimiz bile değişiyor.ilkinde gergin ve sertti, 2. Hamileliğimde dediğin gibi oldu doğumdan sonrada hemen yumuşadılar ama yinede 3 yaşa kadar emzirdim sütüm vardı maşallah diyimşimdi 3.hamileliğim yine şişti beden olarak büyüdü ama öyle sert gergin değiller
Doğum sonrası giyersin ama Doğum öncesi suyun gelir, kan olur bunu doğumdan sonra giy. Crocslarini doğumdan önce giy temizlenmesi de kolay olurKızlar bu terlik hastanede giyilir mi ? Burda lcw de indirimde gördüm aldım , crocs da olacak yanımda banyo icin falan gerekirse diye . Annem crocsla üşür ayağın kalın terlik al dedi
Evet doğum gerçekleştikten sonra 3 gece 4 gün hastanede olacağız, o sıra giyerim diye düşündüm ben de. Kan diyince hep bi irkiliyorum ilk başta baya gelecek o zamanDemek ki normal böyle olması. İlk bebegimde o kadar büyümüştür ki 120 beden sutyen zorla bulmuştum. Bedenim kucuk goguslerim bir tanesi 1 kafa kadardi.Hollanda inekleri gibiydim.
Uçlar benimde kahverengiye döndü. Doğum yaklaştıkça koyulasiyor ama buda herkeste olmuyor. İlk hamilelikte koyulasma yoktu bende ama bunda oldu.
Ben 10 sene önce sınbo marka çok uygun fiyatli bir nem makinesi aldım yıllardır kullanıyorum çok da güzel. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim canım
Her bebekte farklı oluyor demekki bizim bedenlerimiz bile değişiyor.
Doğum sonrası giyersin ama Doğum öncesi suyun gelir, kan olur bunu doğumdan sonra giy. Crocslarini doğumdan önce giy temizlenmesi de kolay olur
Benimde ikinci ayni durumdayım başta çok sert ve şişti şimdi hem sarktı hem yumuşak sütü göğüs şekli etkilemiyormus diye duymuştum bı kaç doktordan YouTube da ama.goruntusu çok rahatsız ediyor beni şimdiden bileSize sorum su göğüsleriniz şiş ve sert mi?
Benim gogusler hamileliğin başında çok şişti.
Eyvah yine çok büyüyecek dedim ama öyle olmadı. Malum bir kere emzirdigim için biraz sarktilar ve şimdide yumuşak, hafif sarkık sekildeler. Böyle durum yasamamistim hamile kalınca göğüsler sert ve büyük olur acaba sütüm az mi olacak da böyle yumuşak.
Hollanda inekleri gibiydim.
O kadar kanamamiz olacak mi yaDoğum sonrası giyersin ama Doğum öncesi suyun gelir, kan olur bunu doğumdan sonra giy. Crocslarini doğumdan önce giy temizlenmesi de kolay olur
O kadar kanamamiz olacak mi yaZaman gectikce normal dogumdan korkmaya basladim, sanki sezeryan daha konforlu
Bende buna benzer bı terlik aldim hastanede sıcak tutar diye sezeryan olacağım için kan su olmaz diye cros tarzı bişey aklıma gelmedi koyayım bı tane şimdi ihtiyaç olur gibime geldi banyo kısmında var tabi bideKızlar bu terlik hastanede giyilir mi ? Burda lcw de indirimde gördüm aldım , crocs da olacak yanımda banyo icin falan gerekirse diye . Annem crocsla üşür ayağın kalın terlik al dedi
Çoğumuz aynı durumdayız bence aman kalan ev işi olsun bende dip köşe temizlik yapamaz oldum hep üstten üstenBen de minnoşun hareketlerinden dolayı geceyi ayakta geçiriyorum son zamanlar 2 den önce uyuyamıyorum, sabah 7-8 gibi yine hareketlerine uyanıyorum uykusuz kalıyorumgündüz cok uyku basıyor ,uyuyunca da bütün iş kalıyor hayat cok zor şu ara
Ay soyle evde suyum gelse doktorumla iletisim halinde olsam evimde sancimi ceksem, guzel bi dus alsam sacimi yapsamGözün korkmasın canım.
Kişiden kişiye göre değişiyor.
Kimisi daha az kanama yaşıyor. :)
Evet ben normalde sadece crocs götürecektim yanımda , arkası da sandalet gibi giyildiği için kayma düşme durumuna karşı daha güvenli ve rahat geliyor bana . Hem onlarla banyo yapmam gerekirse yapabilirim de . Ama şimdi annem üşürsün dedi diye bu terlikten de aldım bakalım dönüşümlü giyerim artıkBende buna benzer bı terlik aldim hastanede sıcak tutar diye sezeryan olacağım için kan su olmaz diye cros tarzı bişey aklıma gelmedi koyayım bı tane şimdi ihtiyaç olur gibime geldi banyo kısmında var tabi bide
Çoğumuz aynı durumdayız bence aman kalan ev işi olsun bende dip köşe temizlik yapamaz oldum hep üstten üsten
Ay soyle evde suyum gelse doktorumla iletisim halinde olsam evimde sancimi ceksem, guzel bi dus alsam sacimi yapsamSonra hastaneye gitsem 2 saate pıt diye cikarsam
Aci esigim inanilmaz zayifladi.
Ayiptir soylemesi her randevu oncesi agda yaptiriyorum nolur nolmaz doktor alttan bakmak ister diyeGecen pazar agdaya gittim Allah'im o nasil bi aci hissi Ki ben lazer yaptirmistim ona ragmen o aci beni mahfetti. Aci esigim inanilmaz zayifladi normal dogumda mahfolurum gibi
Kizlar birde hastanede benim bildiğim normalde bı gece sezaryanda iki gece kalınıyor diye biliyordum gelinlerimiz doğum yaptı özelde sezaryan olmasına rağmen bir gece tuttular. Bir gece kalmaları dan dolayı sıkıntı yaşadılar gaz çıkarmadan taburcu ettiler sonra solulgu devlette aldı ikiside .doğum sonrası bakım çok kötüydü..
Sancısı tutunca evinin işini yapıp tek başına otobüse binip hastaneye giden kocasıyla orda buluşan meşhur kaynanamız seninki miydiAy soyle evde suyum gelse doktorumla iletisim halinde olsam evimde sancimi ceksem, guzel bi dus alsam sacimi yapsamSonra hastaneye gitsem 2 saate pıt diye cikarsam
Aci esigim inanilmaz zayifladi.
Ayiptir soylemesi her randevu oncesi agda yaptiriyorum nolur nolmaz doktor alttan bakmak ister diyeGecen pazar agdaya gittim Allah'im o nasil bi aci hissi Ki ben lazer yaptirmistim ona ragmen o aci beni mahfetti. Aci esigim inanilmaz zayifladi normal dogumda mahfolurum gibi
Çorum Özel Çorum'da iki özel hastane var sagolsunlar birbirinden beter doktorum çok iyi ama hastane hiç ilgili değil doğum sonrasında ben merzifonda yaşıyorum burda devlet Hastanesi'nde çok tatlı bir doktor var iki doktorla ilerledim hep 37 den önce doğum olursa mecbur özele gitcem burda bebek yoğun bakım yok 37 atlatirsak inşallah devlette dogurcam ebeler doktor hemşireler çok güler yüzlü çok şanslıyım çok şükürNormalde tuvaletini yapmadan ve gaz çıkarmadan taburcu etmezler diye biliyorum.
Hangi hastane o bitter ?
Sancısı tutunca evinin işini yapıp tek başına otobüse binip hastaneye giden kocasıyla orda buluşan meşhur kaynanamız seninki miydikııız gelin kısmı kaynana toprağına çeker derler bak
Çorum Özel Çorum'da iki özel hastane var sagolsunlar birbirinden beter doktorum çok iyi ama hastane hiç ilgili değil doğum sonrasında ben merzifonda yaşıyorum burda devlet Hastanesi'nde çok tatlı bir doktor var iki doktorla ilerledim hep 37 den önce doğum olursa mecbur özele gitcem burda bebek yoğun bakım yok 37 atlatirsak inşallah devlette dogurcam ebeler doktor hemşireler çok güler yüzlü çok şanslıyım çok şükür
Ben de hep normal dogum dusundum daha saglikli diye, hatta cevremde sezeryan olan yok gibi cunku benim arkadaslar akrabalar hep yurtdisinda ve orada sezeryan son care. Anne ve bebegin hayati soz konusuysa yapiyolar sadece. Ama benim nedense zaman daraldikca korkularim basladi. Onceligim normal dogum yine de.Bana da tercih hakkı sunsalar kesinlikle normal doğum derim :)
Acı eşiğim çok yüksektir bir de sonrası daha kolay diye normal istiyorum.
Hep diyorum ya iyi düşün iyi olsun diye.
Kimisi sancıyı evde çekiyor gidince hemen doğuruyor, bakarsın senin de öyle olur :)
Ama şuan tabi daha hassasız normal böyle hissetmen.
Annem hep der doğurunca nasıl rahatlama geliyor diye öyle düşün, doğuma da rahat girersek rahat çıkarız yani.
İçime bir polyanna kaçtı benim
Evet canim benimki.Sancısı tutunca evinin işini yapıp tek başına otobüse binip hastaneye giden kocasıyla orda buluşan meşhur kaynanamız seninki miydikııız gelin kısmı kaynana toprağına çeker derler bak
Hiii ozaman hemen kalktim icmeye :)) saol canim insallah bende de ise yararKalsiyum kaçırıyor uykunu, magnezyum kasları rahatlatır daha iyi uyumanı sağlar aslındagünde 1 tane de olsa iç mutlaka sen de göreceksin faydasını canım
Giyilir bence canim iyi yapmissin almakla, bende ne sert ne yumusak bunun gibi bisey dusunuyorum. Bu arada su taci ayim diyorum kirmizidan vazgecemedim geleneksel diye ama bi yandan da modern sanki :) Ne dersin?Kızlar bu terlik hastanede giyilir mi ? Burda lcw de indirimde gördüm aldım , crocs da olacak yanımda banyo icin falan gerekirse diye . Annem crocsla üşür ayağın kalın terlik al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?