Ah maşallah ya tam bal dudakKontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Yine 3 hafta sonra gel dedi
Nst ye sokmuyorum bir sikayet olmadikca son hafta yeterli dedi
Dogum tarihi icin erken sezeryan olacak 39 hafta civari dedi
Buda fotomuz
Ya maşallah miniğe çok güZel gülmüş :))) güler yüzlü bir bebek :) çok şanslısınKontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Buda fotomuz
Saol canim insallahhKizlar yarin bir cogumuzun randevusu varmisBen cok heyecanliyim, 1 ay oldu gormeyeli. Hepimiz hayirli guzel haberler alalim insallah Bu arada nisan basi dogum yapacaklar nst'ye girmeye basladiniz mi ? Doktorunuz bisey dedi mi ? 34den sonra mi nst ?
Haklisin canim gercekten saglikta bi sorun yoksa fazla dert etmemek lazim… Insallah birlikte veririzzHiç üzülmeyin ben de 65 kilo ile başladım şu an 81 kiloyum. 33. haftama girdim ve boyum 157 düşünün. Tüm kilo basende üstte hiçbir şey yok bebiş hariç göbek kısmı bile normal. Vücut yapısı genetik faktör her şeyi etkiliyor gerisi hikaye. Aşırı yiyen birisi de değilim. 85 ile doğursam şükredeceğim. Nasip artık geçerse de. Tansiyon normalse ödem yoksa aşırı hiç üzülmeyin önemli olan gerçekten sağlık.
Amaaniiiin bu neeeeeKontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Buda fotomuz
Ay masallah ne guzel gulumsemis oyleKontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Buda fotomuz
Sukur canim iyiyim, sen de iyisindir anne evinde sana guzel bakiliyor belliSaol canim insallahhNstye girmeye baslamadim o konuda hic bisey soylemedi doktorum, dondugumde sanirim soyler ne zaman baslamamiz gerektigine. Sen nasilsin canim iyi misin?
Haklisin canim gercekten saglikta bi sorun yoksa fazla dert etmemek lazim… Insallah birlikte veririzz
Amaaniiiin bu neeeeetu tu tuu masallahhhhh yavrusa cok guzel cikmis canim yaa resmen gulumsuyor sankiii
Oyy maşallah ya ne güzel göstermiş yüzünü bi de gülmüş annesine nazar değmesinKontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Buda fotomuz
Iyi kuzum daha da iyi ol insallahAy masallah ne guzel gulumsemis oyleAtletik bir bebek ayak kafada Ben de sabirsizlaniyorum randevuma az kaldi
Sukur canim iyiyim, sen de iyisindir anne evinde sana guzel bakiliyor belliTadini cikart. 29+3 oldum daha bugune kadar onume hazir yemek gelmedi disarida yediklerimi saymazsam O yuzden bosver kilolari tadini cikart, sen ve bebegin saglikliysa kilo alinir verilir hic sorun degil.
Kızlar gülmezseniz size birşey soracağım
Benim burnuma acayip birşey oldu
Hamilelikte burun şişer diye biliyorum ama böyle bir şey mi kastedilen? Bugün farkettim. Normal mi bu? Ucu değil de kemiğin yanları şiştiçok kafaya taktım gidip gelip bakıyorum. Daha ne kadar şişebilir böyle
Bu bana insanların en çok söylediği şeyKızlar gülmezseniz size birşey soracağım
Hamilelikte burun şişer diye biliyorum ama böyle bir şey mi kastedilen? Bugün farkettim. Normal mi bu? Ucu değil de kemiğin yanları şiştiçok kafaya taktım gidip gelip bakıyorum. Daha ne kadar şişebilir böyle
Keşke benimki de sisseydi 3. Aydan beri nefes alamıyorum sürekli tikali hele geceleri adamcaz horultumdan uyuyamiyor. Sürekli sis tıkalı burnumKızlar gülmezseniz size birşey soracağım
Oy parmagini mi emiyorduuu ayyy dusunemiyorum o goruntuyu yaaOglum uyurken bi eliyle yuzunu kapatmis digeriyle parmagini emiyordu. Ne yaptiysak yuzunu net goremedik ama saglik olsun. Emme refleksi olmasi beni cok mutlu etti.Zaten genel olarak yemekten sonra kipir kipir, sonra sesi solugu cikmiyor. Yani yiyor iciyor yatiyor.
Doktorum 32de gel calisir veya calisamaz raporunu cikartalim dedi. (Henuz isi birakip birakmamaya karar veremedim, mudurumle bu hafta tekrar zam konusunu gorusecegiz, anlasirsak 37ye kadar calisirim. Anlasamazsak 32de dogum iznine cikarim, dogum iznim bitince de istifa ederim..)
32de geldiginde bi nst'de yapariz dedi. Nst icin erken gibime geldi ama doktora bisey demedim, illa bi bildigi vardir.
1400gr , 39cm olmusuz. Normalde haftasindan 5 gun ileride cikardi ama simdi tam 29+3 cikti. Bizde durumlar boyle
Benim sadece burnum şuan içinSen beni gör resmen kendimden bir tane daha var bende
Her yerim şişti, uçacağım yakında
Bu bana insanların en çok söylediği şeydaha görür görmez burnun şişmiş diyorlar insan kötü hissediyo kendini eşim bile diyo. Bende diyorum artık mandal takcam şişmesin diye
Benim eşim de ara ara gidip salonda yatıyordu horlamamdan uyuyamayıp. Sesimi kaydetmeler falan. Allah affetsin kendimden soğudum dinleyinceKeşke benimki de sisseydi 3. Aydan beri nefes alamıyorum sürekli tikali hele geceleri adamcaz horultumdan uyuyamiyor. Sürekli sis tıkalı burnum
Biraz bekleyecegiz canimBenimde 16 Şubat'ta
sata göre bugun 29+0 oldum ben de cok yakınız mllen benimki de önden gidiyordu bakalim haftaya ne diyecek doktorumuz. Benim B12 104 ciktigi icin oral sprey basladik son kontrolumde senin o kadar dusuk degil demek kiOglum uyurken bi eliyle yuzunu kapatmis digeriyle parmagini emiyordu. Ne yaptiysak yuzunu net goremedik ama saglik olsun. Emme refleksi olmasi beni cok mutlu etti.Zaten genel olarak yemekten sonra kipir kipir, sonra sesi solugu cikmiyor. Yani yiyor iciyor yatiyor.
Doktorum 32de gel calisir veya calisamaz raporunu cikartalim dedi. (Henuz isi birakip birakmamaya karar veremedim, mudurumle bu hafta tekrar zam konusunu gorusecegiz, anlasirsak 37ye kadar calisirim. Anlasamazsak 32de dogum iznine cikarim, dogum iznim bitince de istifa ederim..)
32de geldiginde bi nst'de yapariz dedi. Nst icin erken gibime geldi ama doktora bisey demedim, illa bi bildigi vardir.
1400gr , 39cm olmusuz. Normalde haftasindan 5 gun ileride cikardi ama simdi tam 29+3 cikti. Bizde durumlar boyle
Valla komik bi goruntuyduOy parmagini mi emiyorduuu ayyy dusunemiyorum o goruntuyu yaaInsallah istedigin gibi olur mudurun kabul eder sartlarini kuzum Benimde randevum 1 saat sonra sabirsizlaniyoruuum
Benim 160di, bi takviye vermedi. Her hafta mutlaka et tavuk ve balik ye dedi sadece. Ben marta kadar her hafta duzenli yiyim martta tekrar bi b12ye baktirayim. Yine dusukse oral spreyi sorayim canim. Senin de guzel haberlerini bekliyoruz.Biraz bekleyecegiz canim
sata göre bugun 29+0 oldum ben de cok yakınız mllen benimki de önden gidiyordu bakalim haftaya ne diyecek doktorumuz. Benim B12 104 ciktigi icin oral sprey basladik son kontrolumde senin o kadar dusuk degil demek ki
Maşallah ona kocaman olmuşOglum uyurken bi eliyle yuzunu kapatmis digeriyle parmagini emiyordu. Ne yaptiysak yuzunu net goremedik ama saglik olsun. Emme refleksi olmasi beni cok mutlu etti.Zaten genel olarak yemekten sonra kipir kipir, sonra sesi solugu cikmiyor. Yani yiyor iciyor yatiyor.
Cok gecmis olsun. Aşı olalı kaç gün oldu. Bende bundan korkuyorum ve yaptırmak istemiyorum. Hasta olurum ateş yapar diye korkumdan 3. yü olmayacağım. Doğumdan sonra olurum ama şimdi oğluma birsey olur diye cok evham yapıyorum.Kızlar beni 3. Biontech aşım öyle bir çarptı ki yeni kendime geliyorum
Herkese mutlu haftalar
Burnun ucu da şişer ama senin burnun içi dolu olmasin. İltihap falan olabilir. Ödem varsa zaten tuzu azalt bundan sonra çok da şişmesin. Benim gobek aldı başını gitti 12 kilo aldım isallah daha fazla çok kilo almadan tamamlarimKızlar gülmezseniz size birşey soracağım
Bende hiç balık yemiyorum. Balik pisiremiyorum eşimin de vakti yok yapmaya, balik pisiricilerinden qldim tuz ve yanık geldi onu da beğenmedim. B12 olculse kesin benim de düşük cikar.Birde kizlar B12 biraz dusuk diye her hafta balik et tavuk yememi istedi. Baligi ihmal ediyorum kokusundan ve zahmetinden dolayi ama her hafta yemeye calisacagim.
Sağolasın kuzum, ben salı oldum persmbeye kadar kol ağrısı çektim sadece, ates vs yapmadı. Persmbe bebek kontrolune gittim herşey iyi dedi eve geldiğim gibi grip oldum sanki inanılmaz bir baş ağrısı başladı, persmbe cuma da grip gibi geçirdim yeni toparlandimCok gecmis olsun. Aşı olalı kaç gün oldu. Bende bundan korkuyorum ve yaptırmak istemiyorum. Hasta olurum ateş yapar diye korkumdan 3. yü olmayacağım. Doğumdan sonra olurum ama şimdi oğluma birsey olur diye cok evham yapıyorum.
Burnun ucu da şişer ama senin burnun içi dolu olmasin. İltihap falan olabilir. Ödem varsa zaten tuzu azalt bundan sonra çok da şişmesin. Benim gobek aldı başını gitti 12 kilo aldım isallah daha fazla çok kilo almadan tamamlarim
Bende hiç balık yemiyorum. Balik pisiremiyorum eşimin de vakti yok yapmaya, balik pisiricilerinden qldim tuz ve yanık geldi onu da beğenmedim. B12 olculse kesin benim de düşük cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?