2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ah maşallah ya tam bal dudak

Ya maşallah miniğe çok güZel gülmüş :))) güler yüzlü bir bebek :) çok şanslısın

Saol canim insallahh Nstye girmeye baslamadim o konuda hic bisey soylemedi doktorum, dondugumde sanirim soyler ne zaman baslamamiz gerektigine. Sen nasilsin canim iyi misin?
Haklisin canim gercekten saglikta bi sorun yoksa fazla dert etmemek lazim… Insallah birlikte veririzz

Amaaniiiin bu neeeee tu tu tuu masallahhhhh yavrusa cok guzel cikmis canim yaa resmen gulumsuyor sankiii

Ay masallah ne guzel gulumsemis oyle Atletik bir bebek ayak kafada Ben de sabirsizlaniyorum randevuma az kaldi
Sukur canim iyiyim, sen de iyisindir anne evinde sana guzel bakiliyor belli Tadini cikart. 29+3 oldum daha bugune kadar onume hazir yemek gelmedi disarida yediklerimi saymazsam O yuzden bosver kilolari tadini cikart, sen ve bebegin saglikliysa kilo alinir verilir hic sorun degil.

Oyy maşallah ya ne güzel göstermiş yüzünü bi de gülmüş annesine nazar değmesin

Iyi kuzum daha da iyi ol insallah Valla bende iyiyim dedigin gibi hic bir is yaptirmiyor annem alisicam tembellige diye korkuyorum :))

Kızlar gülmezseniz size birşey soracağım
Benim burnuma acayip birşey oldu
Hamilelikte burun şişer diye biliyorum ama böyle bir şey mi kastedilen? Bugün farkettim. Normal mi bu? Ucu değil de kemiğin yanları şişti çok kafaya taktım gidip gelip bakıyorum. Daha ne kadar şişebilir böyle

Eklentiler

• 362EEB8C-56CB-4337-966B-86D040629649.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 83

Sen beni gör resmen kendimden bir tane daha var bende
Her yerim şişti, uçacağım yakında

Bu bana insanların en çok söylediği şey daha görür görmez burnun şişmiş diyorlar insan kötü hissediyo kendini eşim bile diyo. Bende diyorum artık mandal takcam şişmesin diye

Merhaba kızlar bende gördüm bugün oğluşumu ilk defa devlet hastanesine gittim bugün güzel fotoğraf yok o yüzden ama doktor çok güzel ilgilendi özelden farkı yoktu herşeyi anlattı detaylı bir şekilde şaşırdım biraz umutlu değildim pek 1490 gram olmuşuz haftasına göre iyi dedi 30 haftayla uyumlu dedi bundan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi ne kadar çok dedi dedim covid geçirmiştim onu söyledim seni rahatsız edecek birşey olmadığı sürece bebeğe de birşey olmaz dedi rahatladım baya

Keşke benimki de sisseydi 3. Aydan beri nefes alamıyorum sürekli tikali hele geceleri adamcaz horultumdan uyuyamiyor. Sürekli sis tıkalı burnum

Oglum uyurken bi eliyle yuzunu kapatmis digeriyle parmagini emiyordu. Ne yaptiysak yuzunu net goremedik ama saglik olsun. Emme refleksi olmasi beni cok mutlu etti. Zaten genel olarak yemekten sonra kipir kipir, sonra sesi solugu cikmiyor. Yani yiyor iciyor yatiyor.

Doktorum 32de gel calisir veya calisamaz raporunu cikartalim dedi. (Henuz isi birakip birakmamaya karar veremedim, mudurumle bu hafta tekrar zam konusunu gorusecegiz, anlasirsak 37ye kadar calisirim. Anlasamazsak 32de dogum iznine cikarim, dogum iznim bitince de istifa ederim..)
32de geldiginde bi nst'de yapariz dedi. Nst icin erken gibime geldi ama doktora bisey demedim, illa bi bildigi vardir.

1400gr , 39cm olmusuz. Normalde haftasindan 5 gun ileride cikardi ama simdi tam 29+3 cikti. Bizde durumlar boyle

Oy parmagini mi emiyorduuu ayyy dusunemiyorum o goruntuyu yaa Insallah istedigin gibi olur mudurun kabul eder sartlarini kuzum Benimde randevum 1 saat sonra sabirsizlaniyoruuum

Sen beni gör resmen kendimden bir tane daha var bende
Her yerim şişti, uçacağım yakında
Benim sadece burnum şuan için
Bu bana insanların en çok söylediği şey daha görür görmez burnun şişmiş diyorlar insan kötü hissediyo kendini eşim bile diyo. Bende diyorum artık mandal takcam şişmesin diye

Ben de bekliyordum şişmesini de ne bilim ucu şişer, komple şişer diyordum. Böyle bir garibime gitti
Keşke benimki de sisseydi 3. Aydan beri nefes alamıyorum sürekli tikali hele geceleri adamcaz horultumdan uyuyamiyor. Sürekli sis tıkalı burnum
Benim eşim de ara ara gidip salonda yatıyordu horlamamdan uyuyamayıp. Sesimi kaydetmeler falan. Allah affetsin kendimden soğudum dinleyince

Benimde 16 Şubat'ta
Biraz bekleyecegiz canim
sata göre bugun 29+0 oldum ben de cok yakınız mllen benimki de önden gidiyordu bakalim haftaya ne diyecek doktorumuz. Benim B12 104 ciktigi icin oral sprey basladik son kontrolumde senin o kadar dusuk degil demek ki

Oy parmagini mi emiyorduuu ayyy dusunemiyorum o goruntuyu yaa Insallah istedigin gibi olur mudurun kabul eder sartlarini kuzum Benimde randevum 1 saat sonra sabirsizlaniyoruuum
Valla komik bi goruntuydu Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Benim 160di, bi takviye vermedi. Her hafta mutlaka et tavuk ve balik ye dedi sadece. Ben marta kadar her hafta duzenli yiyim martta tekrar bi b12ye baktirayim. Yine dusukse oral spreyi sorayim canim. Senin de guzel haberlerini bekliyoruz.

Maşallah ona kocaman olmuş geçen gittiğimde boyunu kilosunu söylemedi sadece suyuna baktı ben de çok merak ediyorum acaba ne kadar büyüdü haftasıyla uyumlu mu diye her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımm hep böyle devam etsin insallah

Kızlar beni 3. Biontech aşım öyle bir çarptı ki yeni kendime geliyorum
Herkese mutlu haftalar
Cok gecmis olsun. Aşı olalı kaç gün oldu. Bende bundan korkuyorum ve yaptırmak istemiyorum. Hasta olurum ateş yapar diye korkumdan 3. yü olmayacağım. Doğumdan sonra olurum ama şimdi oğluma birsey olur diye cok evham yapıyorum.
Burnun ucu da şişer ama senin burnun içi dolu olmasin. İltihap falan olabilir. Ödem varsa zaten tuzu azalt bundan sonra çok da şişmesin. Benim gobek aldı başını gitti 12 kilo aldım isallah daha fazla çok kilo almadan tamamlarim
Birde kizlar B12 biraz dusuk diye her hafta balik et tavuk yememi istedi. Baligi ihmal ediyorum kokusundan ve zahmetinden dolayi ama her hafta yemeye calisacagim.
Bende hiç balık yemiyorum. Balik pisiremiyorum eşimin de vakti yok yapmaya, balik pisiricilerinden qldim tuz ve yanık geldi onu da beğenmedim. B12 olculse kesin benim de düşük cikar.

Sağolasın kuzum, ben salı oldum persmbeye kadar kol ağrısı çektim sadece, ates vs yapmadı. Persmbe bebek kontrolune gittim herşey iyi dedi eve geldiğim gibi grip oldum sanki inanılmaz bir baş ağrısı başladı, persmbe cuma da grip gibi geçirdim yeni toparlandim
Normal grip oldugumu dusunmuyorum çünkü hic ne dışarı çıktım ne soğuk yedim içtim vs. Şimdi iyiyim, aşıya bağlıyorum. Şükür geçti gitti diyorum. Ama inan o halde bile olmak kötü, gerçekten korona olsak bittim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…