Humana atayım ben de bir tane çantaya o zaman sağol canım hatırlattığın içinHumana hiç kullanmadım ama anne çayı hangisini içersen fayda sağlıyor. Ben poşet olarak bir marka içtim hangisi bilemiyorum şimdi. Hatta içindekiler ne diye bakıp aktaran karışım alıp yaptık ama şimdi uğraşacak gücüm yok humana da çok duyduğum bitseydi onu aldım.
Duvar sütünü ne kadara yaptırdın çok güzelmiş güle güle kullan. Bende ışıklı isim istiyorum gece lambası gibi olsun. Seninkini de çok begendim
Kızlar ben tam bir Türk kahvesi aşığıyım her gün içerdim ama hamilelik sebebiyle çok çok çok azalttım. Siz türk kahvesi içiyor musunuz günde 1 küçük fincan? Sizce zararlı mı :))
Bende filtre kahve içiyorum şuan
Ohh afiyet olsun bende yaptım Instagrama story bile attım
Sağol canım dediklerin doğru evet. El havlusu yazmıştım gözünden kaçmış herhalde bende lazım olur diye düşündüm. Emsinler yeter ki terleriz napalımKulak çubuğu yetişkinlere bile doktorlar onermiyor. Bebek için hiç kullanmaya gerek yok. Burun aspiratorune gerek yok. Tıkalı olursa hastanede cihazla temizleniyor zaten. Çantaniza 1 el havlusu koyun lazım olabiliyor. Hastaneler çok sıcak oluyor, emzirmek de çok terletiyor.
Erken olmayacak vaktinde gelicek minnaklarimiz inşallah bende de var o ihtimal ama hiç aklıma getirmiyorum 37 doldurcaz Allah'ın izniyleSağol canım
Benim erken olma ihtimaline karşı küvez durumu olabileceği için süt pompası, poşeti, biberonu falan hemşireler varsa koysan iyi olur dediler. Odada tutmazsa diye de çay kaşığını eklediler.
Sezeryanda iki gece de kalınabiliyormuş, kıyafeti yedekli koydum o yüzden
kağıt havlu var canım sırt çantası kısmında. Maske koymadım bak, biraz maske de atayım lazım olur
Allah'tan normal doğum yapmiycam elimden gelse adamcağızi yatağa almiycam kalmış ki cinsellik. normalde istek artarmis bende tam tersi iyi mi yapıyorum kötü mu bilemiyorum
Kizlar bilginiz var mı süt arttırıcı çayları doğumdan önce içmeye başlamanın faydası olur mu . Sezaryan olacağım için sütün geç gelme ihtimali var doğum öncesi içmeye başlarsam erken gelmesini sağlar mı acaba
Ay ne biliyim bir ay oldu nerdeyseNiye soğudun kız adamdan.
Bende hormonlar tavan
Ben kuzenimden şöyle duydum; hastane çantasına koymuş doğum yapar yapmaz içmeye başlamış hemen sütüne etki etmiş.
Doğumu da sezaryandı hatta.
Ay ne biliyim bir ay oldu nerdeysedoğuma var bir ay ,bir buçuk ay lohusalık 3,5/4 ay adamcagizda iyi hiç gıkını çıkarmıyor alayım bende çay o zan hangi marka alıyorsunuz kizlar
Benimki de korkuyor
Humana alacağım ben daha almadım.
Eksikler bitmiyor
Benimki de korkuyor galiba ilki erken olunca ikincide erken doğum olabilir dedi doktor birde o ara biraz sancım vardı o günden sonra kapattık o defteri
Humana ekledim listeye
Aman napalim uğraşsınlar azcikDaha çantaları hazırlayacağız yine eksikler çıkacak
Adamlara üzülüyorum valla yazık uğraşıp duruyorlar
Ben neredeyse 1 aydir ayri uyuyorum koca yatakta. Anca oyle rahat ediyorum. Vucudum genel olarak agriyor.. Dun aksam birlikte film izleyelim dedik. Geldi ayni koltukta sariliyor, yarim saat sonra sen diger koltuga gecsene dedim.Allah'tan normal doğum yapmiycam elimden gelse adamcağızi yatağa almiycam kalmış ki cinsellik. normalde istek artarmis bende tam tersi iyi mi yapıyorum kötü mu bilemiyorum
Kizlar bilginiz var mı süt arttırıcı çayları doğumdan önce içmeye başlamanın faydası olur mu . Sezaryan olacağım için sütün geç gelme ihtimali var doğum öncesi içmeye başlarsam erken gelmesini sağlar mı acaba
Cok uzuldum canim dualarim seninle, sen de bi test ver insallah bulasmamistir. Odalari ayirin bi sure. Hatta imkan varsa evleriKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
Evleri ayırdık ben onun riskine giremem ileri düzey astımım var sprey kullanıyorum nefes daralması durumunda . Ama gerçekten cok korkuyorum umarım bebeğime de bana da bir şey olmaz . Eşime cok kızgınım gerçekten yüzünü göresim yok 2 gündür yalvarmadığım kaldı git test yaptır önlemini al diye .Cok uzuldum canim dualarim seninle, sen de bi test ver insallah bulasmamistir. Odalari ayirin bi sure. Hatta imkan varsa evleri
O da boyle olsun istememistir canim, testini ver Allah korusun tabi ama eger pozitifse ona gore onlem alinir esin zaten doktor ne yapilmasi gerektigi konusunda seni yonlendirir. Benim 2 kardesim de covid oldu anne babamla ayni evde olmalarina ragmen annemlere bulasmadi ki annem onlara bakti etti. Pozitif dusun insallah sana bulasmamistir.Evleri ayırdık ben onun riskine giremem ileri düzey astımım var sprey kullanıyorum nefes daralması durumunda . Ama gerçekten cok korkuyorum umarım bebeğime de bana da bir şey olmaz . Eşime cok kızgınım gerçekten yüzünü göresim yok 2 gündür yalvarmadığım kaldı git test yaptır önlemini al diye .
Canim cok gecmis olsun yaKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
Bende vicdan yapmıyor değilim ama yok napiyim kasıtlı yaptığımız bir şey değil yaBen neredeyse 1 aydir ayri uyuyorum koca yatakta. Anca oyle rahat ediyorum. Vucudum genel olarak agriyor.. Dun aksam birlikte film izleyelim dedik. Geldi ayni koltukta sariliyor, yarim saat sonra sen diger koltuga gecsene dedim.Cidden cok uzuluyorum ama elimde degil. Allah'tan alinganlik falan yapmiyor. Sabahlari uyaninca geliyor 5dk yanimda uzaniyor karnimi seviyor oyle evden cikiyor.Aksamlari da yataga geliyor, bana uyku bastirinca koltugunda uyumaya gidiyor. Dogumdan sonra insallah duzelirim. Cok ayip ediyorum bunu ona da soyluyorum, sen iyi rahat ol da sorun degil diyor.
Çok geçmiş olsun olan olmuş artık karı kocalarda birinin pozitif diğerinin negatif olduğu bir çok vaka var. Sende test yaptır bir an önce istersen kan sulandırıcı kullanmak gerekiyormuş sanirimKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?