Sana da afiyet olsun şekerimOhh afiyet olsun bende yaptım Instagrama story bile attım
Doğum sonrası üzüm hoşafı yada meyve hoşaflari, anne çayı içilir ama öncesi içmek pek bilmiyorum. Sezeryansa o zaman 1 gün önce icersinAllah'tan normal doğum yapmiycam elimden gelse adamcağızi yatağa almiycam kalmış ki cinsellik. normalde istek artarmis bende tam tersi iyi mi yapıyorum kötü mu bilemiyorum
Kizlar bilginiz var mı süt arttırıcı çayları doğumdan önce içmeye başlamanın faydası olur mu . Sezaryan olacağım için sütün geç gelme ihtimali var doğum öncesi içmeye başlarsam erken gelmesini sağlar mı acaba
Cok gecmis olsun canim isallah sana bulasmamistir. Ben eşimle aynı yatakta yattım adama bulasmadi ki sen yatakları ayirmissin.Kızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
Çok geçmiş olsun canım çok haklısın. Azıcık bile belirti olsa riske atmayıp teste gitmeleri lazım, normal zamanda değiliz hamileyiz sonuçta, covid olsak nasıl tepki verecek vücudumuz hiç bilmiyoruz. Sen odaları ve mümkünse banyoyu ayır kendini takip et, bulaşmamıştır inşallah biz öyle bana geçmeden atlatmıştık. Kapıdan plastik tabak çatalla falan yemeğini veriyordum ben. Eldivenle dokunuyordum aldıklarıma falan. Dualarım seninleKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
Çok geçmiş olsun .. Hiç korkma canım benim eşimde geçirdi üstelik negatif çıkmasına rağmen belliydi , bana bulaşmadı bile .. inşallah bulaşmadan atlatacaksın , yediklerine dikkat et bol bol vitamin al .. dularım sizinleKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
Bugün doktor da aynı şeyi söyledi, enfeksiyon var ve kum döküyosun diye. Tek kullanımlık ilaç verdi adı Urocare. Biri 14- biri 15 çıkmış çok çok yüksek değil sanırım ama ileri derecede diye belirtti. Dün sadece gece 1,5 lt su içtim korkudan:S İnşallah çabuk geçer.Böbrek taşın var ya da kum döküyosun demek. Bende de böbrek taşi oldugu icin idarar testlerimde hep kan çıkar. Tas enfeksiyon yapar lökasitde o yuzden yuksek cikmis. Bol su icmen gerek. Zaten doktor sana enfeksiyon icin bisey verir.
İnşallah canımErken olmayacak vaktinde gelicek minnaklarimiz inşallah bende de var o ihtimal ama hiç aklıma getirmiyorum 37 doldurcaz Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun canım o da böyle olsun istemezdi. Nedense herkese kendine bir güven geliyor hasta olunca pozitif değilimdir diyeKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
İnşallah sana da bulaşmamıştır canım iyi düşünelimSana da afiyet olsun şekerim
Doğum sonrası üzüm hoşafı yada meyve hoşaflari, anne çayı içilir ama öncesi içmek pek bilmiyorum. Sezeryansa o zaman 1 gün önce icersin
Cok gecmis olsun canim isallah sana bulasmamistir. Ben eşimle aynı yatakta yattım adama bulasmadi ki sen yatakları ayirmissin.
Benzer durum benim başıma da geldi dün doğum günüm diye 2 arkadaşla toplandık oturduk çocuklarda var ve birinin eşi pozitif çıkmış kafamdan kaynar su döküldü ve bugün halsizligim var isallah korona olmamisimdir
Canım hipp marka anne çayını da öneriyorlar. İnstagramda görmüştüm. Bende şuan humana aldım etkisini bakıcam. Çok etki etmezse bir de hipp denerim. Aklınızda bulunsun. Migrosta da varmış dün gördüm hattaBenimki de korkuyor galiba ilki erken olunca ikincide erken doğum olabilir dedi doktor birde o ara biraz sancım vardı o günden sonra kapattık o defteri
Humana ekledim listeye
Canım çok geçmiş olsun. Korkma sana geçmemiş olma ihtimali de var. Sen şimdiden bağışıklığını güçlü tutacak takviyeler al. Bişey olmaz inşallah. Çok duyduk etrafta kocası pozitif olup da kendi negatif olanı. İçini ferah tutKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
Aman napalim uğraşsınlar azcikHaftaya kontrolden sonra hazirliycam inşallah eksiklerim biterse
Al benden de o kadar. Evden calismama ragmen evim kirli geliyorBenimde ev temizliği duruyor daha nasıl gözümde büyüyor bir bilsen
Sana da çok geçmiş olsun canımBugün doktor da aynı şeyi söyledi, enfeksiyon var ve kum döküyosun diye. Tek kullanımlık ilaç verdi adı Urocare. Biri 14- biri 15 çıkmış çok çok yüksek değil sanırım ama ileri derecede diye belirtti. Dün sadece gece 1,5 lt su içtim korkudan:S İnşallah çabuk geçer.
Çok teşekkür ederim inşallah, hepimiz sağlıkla tamamlayalım kalan haftalarıpembemanolya canım çok geçmiş olsun üzme kendini Allahın izniyle sana geçmez inşallah çok dikkat et kendine güzel beslen vücut direncin düşmesin
C celiklady sanada geçmiş olsun canım inşallah hemencik geçer
Sana da geçmiş olsun canım benim yarın da birşey çıkmaz inşallah, gerçekten çok can sıkıcı bu dönemde. Ben normalde bile çok su içerim yoksa vücudum müsait enfeksiyona. Son zamanlarda çok şişince fazla içemedim sanırım ondan oldu. Tek kullanımlık ilacı bugün içeceğim, suyu da arttırdım. İnşallah sonraki tahlilde sorun çıkmaz.Sana da çok geçmiş olsun canım
Benim de son tahlilde lökosit 21, epitel 14 bakteri de 414 çıktı. Kültür sonucuna göre antibiyotik başlarız demişti. Tek kullanımlık ilaç verdi o gün. Sonra kültürde üreme olmayınca antibiyotik vermedi. Yarın bi sağlık ocağına gidip tekrar edeceğim ben de idrar tahlilini. Bakalım nasıl çıkacak. Ama normal deniliyor hep gebelikte, sadece ihmal etmemek gerekiyormuş
Çıkmaz inşallah canım. Ben de suyu azaltmıştım son zamanlarda. Çok sık idrara çıkıyordum az az. Hatta yazmıştım burda aniden hiçbir şey yokken sıkışıyorum birden diye. Ama yanma falan yok diye rahattım bebeğin hareketliliğinden sanmıştım.Sana da geçmiş olsun canım benim yarın da birşey çıkmaz inşallah, gerçekten çok can sıkıcı bu dönemde. Ben normalde bile çok su içerim yoksa vücudum müsait enfeksiyona. Son zamanlarda çok şişince fazla içemedim sanırım ondan oldu. Tek kullanımlık ilacı bugün içeceğim, suyu da arttırdım. İnşallah sonraki tahlilde sorun çıkmaz.
Sağolasin bakayım bendeCanım hipp marka anne çayını da öneriyorlar. İnstagramda görmüştüm. Bende şuan humana aldım etkisini bakıcam. Çok etki etmezse bir de hipp denerim. Aklınızda bulunsun. Migrosta da varmış dün gördüm hatta
Memleketimde yaşamıyorum bı annem gelcek doğuma yanıma iş arkadaşlarimda hastaneye geliriz eve gelmeyiz yaza kadar dediler mevlid gibi biseyde yapmiycam çok dert etmiyorum o yüzden acelesi yok yavaş yavaş yapiyorumBenimde ev temizliği duruyor daha nasıl gözümde büyüyor bir bilsen
Ben tuvalete sıkışmaktan değil de midede yer kalmadığı için içemiyorumÇıkmaz inşallah canım. Ben de suyu azaltmıştım son zamanlarda. Çok sık idrara çıkıyordum az az. Hatta yazmıştım burda aniden hiçbir şey yokken sıkışıyorum birden diye. Ama yanma falan yok diye rahattım bebeğin hareketliliğinden sanmıştım.
Sanırım bu yüzdenmiş. Çünkü o tek kullanımlık ilacı içtiğimden beri olmuyor o ani sıkışmalar
sana da iyi gelir inşallah
Sanki erken gibi geldi banada ama vardır doktorun bir bildiği.Doktor bi haftaya çatı muayenesi için caqrdı. İlk bebegim hc bsy hakknda bilqim yok sizin yazdıklarnzdan okuduqum kadaryla biliyorum daha erken değil mi yada tehlikeli mi? 32 haftalık oluyorm daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?