2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Bana gelen olur 2 taraftan da ayrıca zaten bahar temizliği gibi bir şey yapmış olacağım ama gözüm de çok büyüyor

Ben evde olsam yine yavaş yavaş yapardım en sona da cam kapı kalırdı annem de gelir onları yapardı.
Evde olmayınca işte hafta sonu ancak haftalık işleri yapabiliyorum.
İzne çıkınca artık ne lazımsa yapmam lazım.
Dolaplar var içleri dışları yani o kadar iş var ki hepsi beni bekliyor

Ay M mllen aynı benim evin kapıları sanki komşummuşsun gibi geldi bir an bu arada bende bu 3.trimesterde bazen çok yorgun oluyorum bazende fırın temizleyecek kadar hevesli oluyorum çok dengesizim :))))

Evden çalışmak da çok yorucu. Benim bir de sürekli kamera açık. Bazen 4-5 saat yerimden kalkamadan oturmak durumunda kalıyorum sonrasında şişmiş ayaklar, ağrıyan bir bel oluyor.. Zaten ilk ayağa kalkınca sandalyeme bakıyorum kaçırma oldu mu diye

Burun aspiratoru gereksiz diğerleri normal ihtiyaç olan şeyler sarı tülbent bebek saŕılık olmasın diye mi

Burun aspiratoru gereksiz diğerleri normal ihtiyaç olan şeyler sarı tülbent bebek saŕılık olmasın diye mi
Evet yeğenlerimde de örtmüştük hem gözüne direkt ışık gelmesini de önlüyor. Sarılık olmamışlardı tabi tülbent yüzünden değildir ama adettendir işte

Kızlar bugün odayı toparladım. Küvetinde duran eşyaları kutuya, organizere koydum. Çantayı da biraz gelişi güzel ayarladım diyebilirim. Çocuğun eksikleri bitti de benim eksiklerim var onları alıcam. Yıkancak ütülencek falan. Eşyalar bavula tam sığacak gibi. Nasipse annem gelecek bu ay içinde beraber düzenlicez

Eklentiler

• 20220209_164132.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 20220209_164120.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 20220209_164103.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 20220209_164055.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 20220209_163931.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 20220209_163826.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 70
Gecmis olsun o tek kullanimlik ilac etkili olacaktir korkma sakin.

Ben coook saldim kendimi. Allah yardimcimiz olsun. Bi sekilde halolacak canim.

Ay M mllen aynı benim evin kapıları sanki komşummuşsun gibi geldi bir an bu arada bende bu 3.trimesterde bazen çok yorgun oluyorum bazende fırın temizleyecek kadar hevesli oluyorum çok dengesizim :))))
Haha komsu olsaydik iyi olurdu Sana yine arada bi guc geliyormus canim benim de bi toparlanmam lazim bakalim subati da bitireyim oyle

Isim yogun degil ama ben de bi usengeclik var. Senin isin zormus evdesin ama kamera acik sirketteymis gibi bakimli falan olman gerekir Ben pijama, ev topuzu modundayim.

Ay cok mutlu oluyorum hazirliklarin tamamlandigini gordukce. Darisi basima

Bende heyecan yapıyorum vakit daralıyo diye sende bir enerji gelir de yaparsın yakında
Insallah Burun aspiratorunu sen mi yazmistin hatirlamiyorum ama bana birkac arkadasim fizyolojik serum onerdi. Hastane cantanda olsun hemsireye soylersin nasil temizlemen gerektigini. Ilk o gosterir sonra sen yaparsin boyle dimi diye. Aspiratorler biraz daha buyuduklerinde kullaniliyomus.

Benim için de ev büyük dert bu ara her yer tozlandı alt katı temizliyorum üst kata ay oldu nerdeyse yatak odama gidesim bile gelmiyor

Hey maşallah sende tamamlamissin çantayı. Ben hala rahatladım zaman var diye bekliyorum. 35. Haftada yapmayi düşünüyorum kokusu gitmesin istiyorum

1 tane dantelli gecelik almıştım onu doğum sonrası foto için kullanacağım. Dün de bu geceliği doğum için aldım. Üniversite hastanesinde doğum yapmaya karar verdim bildigim kadarıyla orada önlük vermiyorlar kendi geceliğinle giriyorsun. Köyü renkli olsun fiyat uygun olsun dedim umarım güzel çıkar.
Puset içinde bu seti aldım fiyati inmişti isallah kumaş kalitesi güzeldir. Bu hastalık döneminde bu İnternet alışverişleri hepimizi kurtardı gercekten.

Eklentiler

• Screenshot_20220208-130018_Trendyol.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20220208-130007_Trendyol.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 92
Benim için de ev büyük dert bu ara her yer tozlandı alt katı temizliyorum üst kata ay oldu nerdeyse yatak odama gidesim bile gelmiyor

Dip köşe istiyor benimde son 3 haftaya kalacak inşallah yapabilirim ağırlıktan.
Sen nasıl yapacaksın temizliği

Oooh ellerine sağlık canım, düzene girdikçe insan rahatlıyor biraz, biraz da heyecanlanıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…