- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Sağolasin bakayım bende
Memleketimde yaşamıyorum bı annem gelcek doğuma yanıma iş arkadaşlarimda hastaneye geliriz eve gelmeyiz yaza kadar dediler mevlid gibi biseyde yapmiycam çok dert etmiyorum o yüzden acelesi yok yavaş yavaş yapiyorum
Al benden de o kadar. Evden calismama ragmen evim kirli geliyordip kose temizlik nasil gozumde buyuyor anlatamam. Ustten ustten yapip geciyorum. Esim mart sonu dip kose camlari yapariz diyip duruyor. Ama psikolojik olarak dip kose yapmamak da beni yorgun hissettiriyor. Sabahtan beri yatagimda hamile yastigima sarilip uzanip calisiyorum. Yani ise gitsem ne hale girerdim. Ilk 6 ay iyiydim. 3.trimesterda acaip tembellstim.
Ay M mllen aynı benim evin kapıları sanki komşummuşsun gibi geldi bir anAl benden de o kadar. Evden calismama ragmen evim kirli geliyordip kose temizlik nasil gozumde buyuyor anlatamam. Ustten ustten yapip geciyorum. Esim mart sonu dip kose camlari yapariz diyip duruyor. Ama psikolojik olarak dip kose yapmamak da beni yorgun hissettiriyor. Sabahtan beri yatagimda hamile yastigima sarilip uzanip calisiyorum. Yani ise gitsem ne hale girerdim. Ilk 6 ay iyiydim. 3.trimesterda acaip tembellstim.
Ben e bebek indiriminde lansinoh marka blue lock olanlardan aldım yorumları çok iyiydi :))Kızlar göğüs pedi alcam da jelli olanlar var normal olanlar var. Hangisi daha iyidir
Evden çalışmak da çok yorucu. Benim bir de sürekli kamera açık. Bazen 4-5 saat yerimden kalkamadan oturmak durumunda kalıyorum sonrasında şişmiş ayaklar, ağrıyan bir bel oluyor.. Zaten ilk ayağa kalkınca sandalyeme bakıyorum kaçırma oldu mu diyeAl benden de o kadar. Evden calismama ragmen evim kirli geliyordip kose temizlik nasil gozumde buyuyor anlatamam. Ustten ustten yapip geciyorum. Esim mart sonu dip kose camlari yapariz diyip duruyor. Ama psikolojik olarak dip kose yapmamak da beni yorgun hissettiriyor. Sabahtan beri yatagimda hamile yastigima sarilip uzanip calisiyorum. Yani ise gitsem ne hale girerdim. Ilk 6 ay iyiydim. 3.trimesterda acaip tembellstim.
Burun aspiratoru gereksiz diğerleri normal ihtiyaç olan şeyler sarı tülbent bebek saŕılık olmasın diye miGünaydın kızlarbende şöyle bir liste hazırladım. Yanına soru işareti koyduklarımdan emin değilim. Özellikle burun aspiratörü ve kulak çubuğu hiç listelerde görmedim ama acaba lazım olur mu diye düşündüm. Belki saçma gelebilir ama ilk olunca insan herşeyi fazla düşünüyo sanırım bugün yavaştan başlayayım diye düşündüm bende bakalım. Hala eksiklerim var alınacak o yüzden bu ay sonuna doğru anca bitiririm gibime geliyor.
Bugün yine emzirme pedlerinde e bebekte indirim varmış. Bende ondan faydalanayım dedimBen e bebek indiriminde lansinoh marka blue lock olanlardan aldım yorumları çok iyiydi :))
Evet yeğenlerimde de örtmüştük hem gözüne direkt ışık gelmesini de önlüyor. Sarılık olmamışlardı tabi tülbent yüzünden değildir ama adettendir işteBurun aspiratoru gereksiz diğerleri normal ihtiyaç olan şeyler sarı tülbent bebek saŕılık olmasın diye mi
Gecmis olsun o tek kullanimlik ilac etkili olacaktir korkma sakin.Bugün doktor da aynı şeyi söyledi, enfeksiyon var ve kum döküyosun diye. Tek kullanımlık ilaç verdi adı Urocare. Biri 14- biri 15 çıkmış çok çok yüksek değil sanırım ama ileri derecede diye belirtti. Dün sadece gece 1,5 lt su içtim korkudan:S İnşallah çabuk geçer.
Ben coook saldim kendimi.Ben evde olsam yine yavaş yavaş yapardım en sona da cam kapı kalırdı annem de gelir onları yapardı.
Evde olmayınca işte hafta sonu ancak haftalık işleri yapabiliyorum.
İzne çıkınca artık ne lazımsa yapmam lazım.
Dolaplar var içleri dışları yani o kadar iş var ki hepsi beni bekliyor
Haha komsu olsaydik iyi olurdu
Isim yogun degil ama ben de bi usengeclik var. Senin isin zormus evdesin ama kamera acik sirketteymis gibi bakimli falan olman gerekirEvden çalışmak da çok yorucu. Benim bir de sürekli kamera açık. Bazen 4-5 saat yerimden kalkamadan oturmak durumunda kalıyorum sonrasında şişmiş ayaklar, ağrıyan bir bel oluyor.. Zaten ilk ayağa kalkınca sandalyeme bakıyorum kaçırma oldu mu diye
Ay cok mutlu oluyorum hazirliklarin tamamlandigini gordukce. Darisi basimaKızlar bugün odayı toparladım. Küvetinde duran eşyaları kutuya, organizere koydum. Çantayı da biraz gelişi güzel ayarladım diyebilirim. Çocuğun eksikleri bitti de benim eksiklerim var onları alıcam. Yıkancak ütülencek falan. Eşyalar bavula tam sığacak gibi. Nasipse annem gelecek bu ay içinde beraber düzenlicez
Bende heyecan yapıyorum vakit daralıyo diyeAy cok mutlu oluyorum hazirliklarin tamamlandigini gordukce. Darisi basima
InsallahBende heyecan yapıyorum vakit daralıyo diyesende bir enerji gelir de yaparsın yakında
Benim için de ev büyük dert bu ara her yer tozlandı alt katı temizliyorum üst kata ay oldu nerdeyse yatak odama gidesim bile gelmiyorBen evde olsam yine yavaş yavaş yapardım en sona da cam kapı kalırdı annem de gelir onları yapardı.
Evde olmayınca işte hafta sonu ancak haftalık işleri yapabiliyorum.
İzne çıkınca artık ne lazımsa yapmam lazım.
Dolaplar var içleri dışları yani o kadar iş var ki hepsi beni bekliyor
Hey maşallah sende tamamlamissin çantayı. Ben hala rahatladım zaman var diye bekliyorum. 35. Haftada yapmayi düşünüyorum kokusu gitmesin istiyorumKızlar bugün odayı toparladım. Küvetinde duran eşyaları kutuya, organizere koydum. Çantayı da biraz gelişi güzel ayarladım diyebilirim. Çocuğun eksikleri bitti de benim eksiklerim var onları alıcam. Yıkancak ütülencek falan. Eşyalar bavula tam sığacak gibi. Nasipse annem gelecek bu ay içinde beraber düzenlicez
Benim için de ev büyük dert bu ara her yer tozlandı alt katı temizliyorum üst kata ay oldu nerdeyse yatak odama gidesim bile gelmiyor
Çok teşekkür ederim inşallahGecmis olsun o tek kullanimlik ilac etkili olacaktir korkma sakin.
Oooh ellerine sağlık canım, düzene girdikçe insan rahatlıyor biraz, biraz da heyecanlanıyor amaKızlar bugün odayı toparladım. Küvetinde duran eşyaları kutuya, organizere koydum. Çantayı da biraz gelişi güzel ayarladım diyebilirim. Çocuğun eksikleri bitti de benim eksiklerim var onları alıcam. Yıkancak ütülencek falan. Eşyalar bavula tam sığacak gibi. Nasipse annem gelecek bu ay içinde beraber düzenlicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?