Dur ya daha var.
Kapılma o hisse eksikleri tamamlamak iyi olmuşta daha 2 ayımız var canım
Rica ederim canım. Ben ilk başladığında ne olduğunu anlamadan acillik oldum çok kötüydü. Rabbim tekrarını vermesin gerçekten hamilelikte zor geçiyor. İnşallah hemencik atlatırsın sen
Yaa canım benim sen 30ları bile göremem diyordun bak 32 olmuşsun Allahın izniyle 37ye kadar dayanırsın. Küveze girmeden alırsın yavrunu kucağına inşallahiyi düşün iyi olsun❤
Insallah canim az kaldi o gunlere de. Sonrasi malum süt çiş kaka muhabetleri
Canim benim 32ye geldin, inan senin 38i gorecegine inaniyorum. Sen pozitif dusun umudunu asla kaybetme, burada hepimizin erken dogum riski var. Onemli olan pozitif dusunmemiz.Allah'in izniyle vakti gelince hepimiz doguracagiz.
Kolay gelsin canim cok haklisin bizim nesil de iyi ama bizlerin cocuklari dusunemiyorum bileElimizden geldigi kadariyla kendimiz gibi yetistiririz ama o zamanin ortami cok farkli olacak, gece kuluplerinin kapisinda bekleriz artik
Tabi hazırlayım bı foti atarim hazırlayan arkadaşlarda neler koydular yazarlarsa fikir olur
Naptın canimcim daha dur Şubat'ı atlatalim aklina geldikçe uzaklas bu fikirden daha çok var 37 haftayı doldurmadan doğurmak yok
Ağrısı kötü oluyormuş duymuştum. İnşallah tekrarlamaz senin de hele bu dönemde... Daha önce idrar tahlili hep yapıldı ikisi de ilk defa çıktı. Rabbim korusun hepimizi, şurda bir şey kalmadı. Dertsiz, tasasız, sağlıkla bitirelim şu dönemi başka bir isteğim yokAslinda bobrekte tas oldugunda hissetmiyoruz bende su anda mevcut var. Ne zaman hareket ederse yada dusmeye kalkisirsa aci duymaya basliyoruz. Yillardir bu bela basimda. Her sene kirdittiririm böbrek tasi kirma merkezinde. Hamilelikte organlar sekil degistirince dusmesi daha sık oluyor. Bekliyorum ben de insallah olmaz. Bu arada belki taş diye dusunme kumda olabilir. Ama kan olunca ya tas ya kum derler.
Canim sen biraz tedirgin olmussun, biraz rahatlamaya calis daha cok var allahin izniyleKızlar bu sabah ben de garip bir hisle uyandım. Bir rüya da görmedim, hatırlamıyorum en azından.
Sanki böyle bir iki güne doğuracakmışım gibi hissediyorum. Kalktım çantamın eksiklerini tamamladım eczaneye falan gidip, toparladım. Yapabildiğim kadarıyla ağda temizlik işlerimi falan hallettim. Duşumu aldım. Evde bir kaç iş vardı onları rica ettim annemden.
Oturdum öyle bekliyorumbişeye kafamı da veremiyorum. Saçma sapan bi psikolojiye girdim nedense çıkamıyorum. Bundan sonra her gün bu modda hazır beklemeleyim gibi geliyor
Gayet iyi annesi benceMerhaba. buqun kontrolum vardı doktor oglumun 1800 gram 40 cm olduqunu söyledi haftama göre norml mi szce? Bu arada oglumu da koyaym
Canim buldum bak tekli de satiyor ama fiyat olarak neredeyse ayniBaktım canım beyaz olanın var, biraz bakınayım bu tarz bulurum belki
Çok teşekkür ederim canım bakmıştım halbuki gözümden kaçmışCanim sen biraz tedirgin olmussun, biraz rahatlamaya calis daha cok var allahin izniyleAma islerini hallettigin iyi olmus simdi sil o dusunceleri kafandan hersey cok guzel olacak
Gayet iyi annesi benceMasallah bidisa cok guzel cikmiss
Canim buldum bak tekli de satiyor ama fiyat olarak neredeyse ayni10 tl kupon vermisler yani 65 e geliyor ama sen yinede bi bak en iyisi belki icine sinen daha guzelini bulursun
ASİMEL TAÇ & TASARIM Saç Aksesuarı Taç Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASİMEL TAÇ & TASARIM Saç Aksesuarı Taç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nasıl güzel bir kapı süsü bu böyle, bayıldımSağolun kızlar
Aynen şükrediyorum bu günlerime şaka maka 11 hafta oldu o zaman sorsanız imkansız derdim sanırım
Bir kaç gündür çok saldım. Sürekli erteledim işleri. Duş almayı bile erteledim yanisonra bu sabah uyandım yani dedim şuan doğursan ne halt etcen acaba. Bu halde hastaneye nasıl gideceksin. Suyum gelse duş almaya vaktim olacak mı falan diye şeyler araştırdım Sözde hastane çantası hazırladım. Herşeyi paketledim park yatağın içine koydum öylece. Ufak tefek bir iki eksik var diye valize koymadım kaç gündür öyle duruyor. Sanırım bu günlerdir hiçbir şey yapmama erteleme hali etkiledi biraz. Neyse ki az önce kapı süsümüzün hazır olduğu mesajını aldım, kargoya veriliyormuş. Onu gördüm de biraz kendime geldim
Canim sen biraz tedirgin olmussun, biraz rahatlamaya calis daha cok var allahin izniyleAma islerini hallettigin iyi olmus simdi sil o dusunceleri kafandan hersey cok guzel olacak
Canim buldum bak tekli de satiyor ama fiyat olarak neredeyse ayni10 tl kupon vermisler yani 65 e geliyor ama sen yinede bi bak en iyisi belki icine sinen daha guzelini bulursun
ASİMEL TAÇ & TASARIM Saç Aksesuarı Taç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederizNasıl güzel bir kapı süsü bu böyle, bayıldım
Bende hiçbir şey yapamıyorum bu sıra, hiç motivasyonum yok. Kıyafet yıkadım bir makine, kuruyunca onları ütüler yenilerini yıkarım artık. Yapılacak o kadar çok şey var ki sanki
Aklina kotu seyler getirme canim ama tabi hepimiz artik yavastan hazir olmaliyiz. Ben kisisel bakimima daha bi onem vermeye basladim Allah korusun aniden dogum olsa falan diyeSağolun kızlar
Aynen şükrediyorum bu günlerime şaka maka 11 hafta oldu o zaman sorsanız imkansız derdim sanırım
Bir kaç gündür çok saldım. Sürekli erteledim işleri. Duş almayı bile erteledim yanisonra bu sabah uyandım yani dedim şuan doğursan ne halt etcen acaba. Bu halde hastaneye nasıl gideceksin. Suyum gelse duş almaya vaktim olacak mı falan diye şeyler araştırdım Sözde hastane çantası hazırladım. Herşeyi paketledim park yatağın içine koydum öylece. Ufak tefek bir iki eksik var diye valize koymadım kaç gündür öyle duruyor. Sanırım bu günlerdir hiçbir şey yapmama erteleme hali etkiledi biraz. Neyse ki az önce kapı süsümüzün hazır olduğu mesajını aldım, kargoya veriliyormuş. Onu gördüm de biraz kendime geldim
O kendimi salmışlık hali zaten etkiledi bu kadar. Hiç hastaneye gidebilecek bi durumda değildim sabah mesela. Bundan sonra ben de kişisel bakımıma daha bi dikkat edeceğimAklina kotu seyler getirme canim ama tabi hepimiz artik yavastan hazir olmaliyiz. Ben kisisel bakimima daha bi onem vermeye basladim Allah korusun aniden dogum olsa falan diye
kapi susunu cok cok begendim canim cok havali duruyor.Diger minikler de hediyelik magnet mi ?
Süt pompası süt poşeti biberon emzik çok kullanılmaz gibi geliyor bana çünkü ilk başlarda süt az geliyor normal doğumda sezeryanda daha geç daha az posetleyecek kadar olur mu biledim.. biberon emzikte ilk başta emzirme hemşireleri verdirmiyor zaten emmeye alışmasını zorlamamak için ama şaş kaza lazım olursa diye koymak isteniyor. Gayet güzel olmuş listen . Silikon göğüs ucu koycam bende göğüs ucum kucuk olduğu için ilk bebeğimde zorlanmistim. Senin listeden farklı bir süt sağma gereçlerini almam birde bir gece kalcaksam bebek yedeklerini bir azaltirim iki gece kalcaksam onlarida azaltmam. Kağıt havlu varmiydi listende sen ve yanındaki el yüz yikadikca lazım olur hastanede olmaz ise birde doğ sonrası çok terleyip sırtına koyanda oluyorKızlar ben hastane çantamı aşağıdaki şekilde hazırladım. Kabin boyun bir büyük boyuna sığdı rahatça, çok sıkışmadan. Kendi kıyafetlerim hariç herşeyi kilitli poşet ile koydum. İnşallah eksik bir şey kalmamıştır. Gözünüze çarpan eksik, yanlış veya gereksiz bir şey varsa haber edin olur mu
Sağol canımSüt pompası süt poşeti biberon emzik çok kullanılmaz gibi geliyor bana çünkü ilk başlarda süt az geliyor normal doğumda sezeryanda daha geç daha az posetleyecek kadar olur mu biledim.. biberon emzikte ilk başta emzirme hemşireleri verdirmiyor zaten emmeye alışmasını zorlamamak için ama şaş kaza lazım olursa diye koymak isteniyor. Gayet güzel olmuş listen . Silikon göğüs ucu koycam bende göğüs ucum kucuk olduğu için ilk bebeğimde zorlanmistim. Senin listeden farklı bir süt sağma gereçlerini almam birde bir gece kalcaksam bebek yedeklerini bir azaltirim iki gece kalcaksam onlarida azaltmam. Kağıt havlu varmiydi listende sen ve yanındaki el yüz yikadikca lazım olur hastanede olmaz ise birde doğ sonrası çok terleyip sırtına koyanda oluyor
Arttırayım canım sağol. Ya zorlasan sığılabilir, ben çok sıkıştırmak istemedim. Bir de biberon süt pompası falan da yer kaplıyor baya. Emzirme yastığı falan koyanlar var onlar nasıl yapıyor anlamadım gerekli mi emin de olamadımçok terleme ihtimaline karşın alteti bir arttira bilirsin. Ben küçük valiz yeter diyordum hayatta sığmaz anlasilan
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Bu arada hastane çantası hazırlama konusundaki listen de bana çok yardımcı olacak senin listeyi uygulayacağım baya hoşuma gitti çünkü...bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum hepimiz içinGözünaydın canım sevindim herşeyin yolunda olmasınasen yine de dikkat et ağır falan kaldırma önlemini al, sağlıkla gelsinler inşallah
Teşekkür ederim.Canim sen biraz tedirgin olmussun, biraz rahatlamaya calis daha cok var allahin izniyleAma islerini hallettigin iyi olmus simdi sil o dusunceleri kafandan hersey cok guzel olacak
Liste güzel olmuş canım bu işte hallolmuş oldu süperKızlar ben hastane çantamı aşağıdaki şekilde hazırladım. Kabin boyun bir büyük boyuna sığdı rahatça, çok sıkışmadan. Kendi kıyafetlerim hariç herşeyi kilitli poşet ile koydum. İnşallah eksik bir şey kalmamıştır. Gözünüze çarpan eksik, yanlış veya gereksiz bir şey varsa haber edin olur mu
Harika olmus canim benimde oyle gozume direk carpan birsey olmadiKızlar ben hastane çantamı aşağıdaki şekilde hazırladım. Kabin boyun bir büyük boyuna sığdı rahatça, çok sıkışmadan. Kendi kıyafetlerim hariç herşeyi kilitli poşet ile koydum. İnşallah eksik bir şey kalmamıştır. Gözünüze çarpan eksik, yanlış veya gereksiz bir şey varsa haber edin olur mu
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Bu arada hastane çantası hazırlama konusundaki listen de bana çok yardımcı olacak senin listeyi uygulayacağım baya hoşuma gitti çünkü...bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum hepimiz için
Liste güzel olmuş canım bu işte hallolmuş oldu süperBelki gecelik sayısını 2 ye çıkarabilirsin onun dışında bir şey çarpmadı gözüme
Harika olmus canim benimde oyle gozume direk carpan birsey olmadi
Ama gozume carpan orda papyonlu seyyyyyy seni yerim yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?