2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dur ya daha var.
Kapılma o hisse eksikleri tamamlamak iyi olmuşta daha 2 ayımız var canım

Sağolun kızlar
Aynen şükrediyorum bu günlerime şaka maka 11 hafta oldu o zaman sorsanız imkansız derdim sanırım
Bir kaç gündür çok saldım. Sürekli erteledim işleri. Duş almayı bile erteledim yani sonra bu sabah uyandım yani dedim şuan doğursan ne halt etcen acaba. Bu halde hastaneye nasıl gideceksin. Suyum gelse duş almaya vaktim olacak mı falan diye şeyler araştırdım Sözde hastane çantası hazırladım. Herşeyi paketledim park yatağın içine koydum öylece. Ufak tefek bir iki eksik var diye valize koymadım kaç gündür öyle duruyor. Sanırım bu günlerdir hiçbir şey yapmama erteleme hali etkiledi biraz. Neyse ki az önce kapı süsümüzün hazır olduğu mesajını aldım, kargoya veriliyormuş. Onu gördüm de biraz kendime geldim

Eklentiler

• 36C79D27-3A23-4BA1-A391-F7B3656028FF.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 75
  • F63AC5EF-9630-4FD7-B27D-CB51995EF589.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 77
Ağrısı kötü oluyormuş duymuştum. İnşallah tekrarlamaz senin de hele bu dönemde... Daha önce idrar tahlili hep yapıldı ikisi de ilk defa çıktı. Rabbim korusun hepimizi, şurda bir şey kalmadı. Dertsiz, tasasız, sağlıkla bitirelim şu dönemi başka bir isteğim yok

Canim sen biraz tedirgin olmussun, biraz rahatlamaya calis daha cok var allahin izniyle Ama islerini hallettigin iyi olmus simdi sil o dusunceleri kafandan hersey cok guzel olacak

Merhaba. buqun kontrolum vardı doktor oglumun 1800 gram 40 cm olduqunu söyledi haftama göre norml mi szce? Bu arada oglumu da koyaym
Gayet iyi annesi bence Masallah bidisa cok guzel cikmiss
Baktım canım beyaz olanın var, biraz bakınayım bu tarz bulurum belki
Canim buldum bak tekli de satiyor ama fiyat olarak neredeyse ayni 10 tl kupon vermisler yani 65 e geliyor ama sen yinede bi bak en iyisi belki icine sinen daha guzelini bulursun

Çok teşekkür ederim canım bakmıştım halbuki gözümden kaçmış

Nasıl güzel bir kapı süsü bu böyle, bayıldım
Bende hiçbir şey yapamıyorum bu sıra, hiç motivasyonum yok. Kıyafet yıkadım bir makine, kuruyunca onları ütüler yenilerini yıkarım artık. Yapılacak o kadar çok şey var ki sanki

Evet durduk yere bir gerildim sabah sabah bir de o ilk 3 ayki ağırlık, uyku hali geri döndü. Onun da etkisi oldu sanırım. İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak

Teşekkür ederiz
Sanırım genel bir şey bu zamanlarda bu ruh hali. İnşallah normale döneriz biran önce
Çanta hazırlamak da mesela herşey yıkalı ütülü olunca çok kolay diye düşünmüştüm. Bilmiyorum ama ben baya yoruldum onu yaparken listeye bak git getir. Göğüs pompası diğer odada git onu getir. Sonra bir diğeri. Çocuğun eşyaları falan. O gün de işte eksikler olunca öylece bıraktım kenarda. Sonra da daha o enerjim gelmedi geri

Kızlar geçen randevumda doktorumla normal doğum istediğim için tetikleyici ve kolaylaştırıcı; perine masajı, hurma, ananas ve ilişki hakkında konuştuk. 36/37 den sonra başlayabilirsin dedi masaj ve ilişkiye, 37 den sonra da hurma ananas eklicem ogunlerime. Daha var ama özellikle perine masajı için baya önden bir hazırlık gerektiriyor. Araştırma, kullanılan yağlar vs. Size de soyleyim dedim

Aklina kotu seyler getirme canim ama tabi hepimiz artik yavastan hazir olmaliyiz. Ben kisisel bakimima daha bi onem vermeye basladim Allah korusun aniden dogum olsa falan diye
kapi susunu cok cok begendim canim cok havali duruyor. Diger minikler de hediyelik magnet mi ?

O kendimi salmışlık hali zaten etkiledi bu kadar. Hiç hastaneye gidebilecek bi durumda değildim sabah mesela. Bundan sonra ben de kişisel bakımıma daha bi dikkat edeceğim
Evet canım hediyelik ama sadece eşimin annesine, kardeşlerine, benim anneme, kardeşime bir de teyzelerime vermelik birer tane yaptırdım. Birer adet de kendimize hepsinden
Doğum tarihi belli olunca 40ında falan başka birşey yaptıracağım muhtemelen daha bebeksi birşey
Bu öyle çekirdek aile için içimden geldi süsüyle beraber

Kızlar ben hastane çantamı aşağıdaki şekilde hazırladım. Kabin boyun bir büyük boyuna sığdı rahatça, çok sıkışmadan. Kendi kıyafetlerim hariç herşeyi kilitli poşet ile koydum. İnşallah eksik bir şey kalmamıştır. Gözünüze çarpan eksik, yanlış veya gereksiz bir şey varsa haber edin olur mu

Eklentiler

• 5A292DAA-B759-4127-B684-287E51A664AA.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 101
  • EA01CE2A-C080-402F-8E12-0201009EA000.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 109
  • 5FD606C7-23E4-44E2-B915-08EAF606F3F1.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 105
Süt pompası süt poşeti biberon emzik çok kullanılmaz gibi geliyor bana çünkü ilk başlarda süt az geliyor normal doğumda sezeryanda daha geç daha az posetleyecek kadar olur mu biledim.. biberon emzikte ilk başta emzirme hemşireleri verdirmiyor zaten emmeye alışmasını zorlamamak için ama şaş kaza lazım olursa diye koymak isteniyor. Gayet güzel olmuş listen . Silikon göğüs ucu koycam bende göğüs ucum kucuk olduğu için ilk bebeğimde zorlanmistim. Senin listeden farklı bir süt sağma gereçlerini almam birde bir gece kalcaksam bebek yedeklerini bir azaltirim iki gece kalcaksam onlarida azaltmam. Kağıt havlu varmiydi listende sen ve yanındaki el yüz yikadikca lazım olur hastanede olmaz ise birde doğ sonrası çok terleyip sırtına koyanda oluyor

çok terleme ihtimaline karşın alteti bir arttira bilirsin. Ben küçük valiz yeter diyordum hayatta sığmaz anlasilan

Sağol canım
Benim erken olma ihtimaline karşı küvez durumu olabileceği için süt pompası, poşeti, biberonu falan hemşireler varsa koysan iyi olur dediler. Odada tutmazsa diye de çay kaşığını eklediler.
Sezeryanda iki gece de kalınabiliyormuş, kıyafeti yedekli koydum o yüzden
kağıt havlu var canım sırt çantası kısmında. Maske koymadım bak, biraz maske de atayım lazım olur

çok terleme ihtimaline karşın alteti bir arttira bilirsin. Ben küçük valiz yeter diyordum hayatta sığmaz anlasilan
Arttırayım canım sağol. Ya zorlasan sığılabilir, ben çok sıkıştırmak istemedim. Bir de biberon süt pompası falan da yer kaplıyor baya. Emzirme yastığı falan koyanlar var onlar nasıl yapıyor anlamadım gerekli mi emin de olamadım onu da dedim arabaya atayım lazım olursa çıkarırlar

Gözünaydın canım sevindim herşeyin yolunda olmasına sen yine de dikkat et ağır falan kaldırma önlemini al, sağlıkla gelsinler inşallah
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Bu arada hastane çantası hazırlama konusundaki listen de bana çok yardımcı olacak senin listeyi uygulayacağım baya hoşuma gitti çünkü...bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum hepimiz için

Off kızlar doğum konuşmaya başladık mı ya
Benim bugüne kadar ki stratejim hep doğumu düşünme, araştırma, akışına bırak şeklinde ilerledi. Eğer normal olabiliyorsa elleme normal olma derlerse zorlama modundayım ama doktorumla bile konuşmadım daha. Arkadaşlarımın çoğu sezeryan oldu. Hatta geçen gün bir arkadaşım şöyle dedi. ‘Bir kadına vajinası her zaman lazım ama göbeği değil.’ Çok güldüm

Teşekkür ederim.

Liste güzel olmuş canım bu işte hallolmuş oldu süper Belki gecelik sayısını 2 ye çıkarabilirsin onun dışında bir şey çarpmadı gözüme

Harika olmus canim benimde oyle gozume direk carpan birsey olmadi
Ama gozume carpan orda papyonlu seyyyyyy seni yerim yaaaaaaaa

Çok sağol canım. Bu listeyi de aylar önce burda yine bir hep beraber beyin fırtınası yapmıştık alışverişlere başlamadan önce. O zaman oluşturmuştum işine yaradıysa ne mutlu

Liste güzel olmuş canım bu işte hallolmuş oldu süper Belki gecelik sayısını 2 ye çıkarabilirsin onun dışında bir şey çarpmadı gözüme

Aslında bir tane de hemşireler demişti ya koyu renk geceliğin olsun diye onu koyacağım da daha alamadım. Doğru diyorsun

Harika olmus canim benimde oyle gozume direk carpan birsey olmadi
Ama gozume carpan orda papyonlu seyyyyyy seni yerim yaaaaaaaa

Ay sorma onun içine girdiği halini düşünemiyorum kafayı yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…