Güle güle kullan canım, güzel görünüyorlar1 tane dantelli gecelik almıştım onu doğum sonrası foto için kullanacağım. Dün de bu geceliği doğum için aldım. Üniversite hastanesinde doğum yapmaya karar verdim bildigim kadarıyla orada önlük vermiyorlar kendi geceliğinle giriyorsun. Köyü renkli olsun fiyat uygun olsun dedim umarım güzel çıkar.
Puset içinde bu seti aldım fiyati inmişti isallah kumaş kalitesi güzeldir. Bu hastalık döneminde bu İnternet alışverişleri hepimizi kurtardı gercekten.
Serum fizyolojik aldım da çantaya koymamıştım birkaç tane atayım o zaman canım sağolInsallahBurun aspiratorunu sen mi yazmistin hatirlamiyorum ama bana birkac arkadasim fizyolojik serum onerdi. Hastane cantanda olsun hemsireye soylersin nasil temizlemen gerektigini. Ilk o gosterir sonra sen yaparsin boyle dimi diye. Aspiratorler biraz daha buyuduklerinde kullaniliyomus.
Her geçen gün ağırlaştığımı hissediyorum o yüzden yapmaya başladım bende. Nasipse bu hafta eksikleri alıcaz şubat bitmeden çantayı kapatırım diye umuyorum.Hey maşallah sende tamamlamissin çantayı. Ben hala rahatladım zaman var diye bekliyorum. 35. Haftada yapmayi düşünüyorum kokusu gitmesin istiyorum
Bende de domestosun yüzey spreyi var ben de onu alayım iyi hatırlattın canım sağolBen geçen lysol aldım çantaya koymak için, migrosta 15 liraya düşmüştü malum hastane ortamı bir sürü insan dokunuyor kapıya musluğa. Ne kadar etkilidir bilemem ama ben biraz pimpirikliyim bu konuda. Belki fikir olur size de
Eltim gelecek onunla cam silme işini de kızım ile oğluma bırakacağımDip köşe istiyor benimde son 3 haftaya kalacak inşallah yapabilirim ağırlıktan.
Sen nasıl yapacaksın temizliği
Bu arada serum fizyoloyik yerine sütünüzden damlatirsaniz burnu açılır bebeğinInsallahBurun aspiratorunu sen mi yazmistin hatirlamiyorum ama bana birkac arkadasim fizyolojik serum onerdi. Hastane cantanda olsun hemsireye soylersin nasil temizlemen gerektigini. Ilk o gosterir sonra sen yaparsin boyle dimi diye. Aspiratorler biraz daha buyuduklerinde kullaniliyomus.
Bende bu markadan aldım puset setini kumaşını beğendim fiyat performans yani1 tane dantelli gecelik almıştım onu doğum sonrası foto için kullanacağım. Dün de bu geceliği doğum için aldım. Üniversite hastanesinde doğum yapmaya karar verdim bildigim kadarıyla orada önlük vermiyorlar kendi geceliğinle giriyorsun. Köyü renkli olsun fiyat uygun olsun dedim umarım güzel çıkar.
Puset içinde bu seti aldım fiyati inmişti isallah kumaş kalitesi güzeldir. Bu hastalık döneminde bu İnternet alışverişleri hepimizi kurtardı gercekten.
Eltim gelecek onunla cam silme işini de kızım ile oğluma bırakacağım
Waikiki ye yeni modeller gelmiş, bayildiiiimdogum sonrası için aldim ikisini de henuz gelmedi ama inşallah güzel cikar
Ben o lysol'un biraktigi hissi hic sevemedim ya. Ama hatirlattigin iyi oldu. O hissi sevmesem bile en azindan dezenfekte ediyor.Ben geçen lysol aldım çantaya koymak için, migrosta 15 liraya düşmüştü malum hastane ortamı bir sürü insan dokunuyor kapıya musluğa. Ne kadar etkilidir bilemem ama ben biraz pimpirikliyim bu konuda. Belki fikir olur size de
Kendi sutumuz baya bi mucizevi bisey galiba, kulaktan buruna gogus ucumuza kadar her derde deva gibi. Ama ilk etapta cok olmuyormus ya o yuzden fizyolojik serum bulundururum.Bu arada serum fizyoloyik yerine sütünüzden damlatirsaniz burnu açılır bebeğin
Lcw'den bebek kiyafetleri aldim gercekten yikayip utuledim yapisi kumaslari hepsi harika. Tabi yuksek derecede yikayinca ne olur bilemiyorum.Çok güzelmiş ya bende hepsini lcw dan aldım hatta kızımın kıyafetleri bile lcw ürünleri çok güzel.
Güle güle kullan canım
Ben devam etmek isterim doğum sonrasında da tecrübelerimizi paylaşırız uykusuz gecelerde burada buluşuruz belkiKizlar aklima ne geldi yaBizler simdi dogumdan sonra gorusemeyecek miyiz ki En azindan emzirirken falan yazisalim unutmayalim birbirimizi
Benim aldığım beşik dönenceli çok tatlı müzikli fln kullanışlı olur benceSelamlar herkesedönence aldınız mı? süs gibi olanları mı tercih ettiniz sesli olanları mı?
Daha önce hiç kullanmadım canım bilmiyorum, aklımda öyle bir şey almak vardı indirimde olunca onu aldım. Hastaneye gidip hasta olup gelmek hiç istemiyorum. Yine ellerimizi yıkarız tabi ki ama biraz daha içimiz rahat olurBen o lysol'un biraktigi hissi hic sevemedim ya. Ama hatirlattigin iyi oldu. O hissi sevmesem bile en azindan dezenfekte ediyor.
Bende bendeeeBen devam etmek isterim doğum sonrasında da tecrübelerimizi paylaşırız uykusuz gecelerde burada buluşuruz belki
Eveet bencedeKizlar aklima ne geldi yaBizler simdi dogumdan sonra gorusemeyecek miyiz ki En azindan emzirirken falan yazisalim unutmayalim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?