2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Güle güle kullan canım, güzel görünüyorlar

Serum fizyolojik aldım da çantaya koymamıştım birkaç tane atayım o zaman canım sağol
Hey maşallah sende tamamlamissin çantayı. Ben hala rahatladım zaman var diye bekliyorum. 35. Haftada yapmayi düşünüyorum kokusu gitmesin istiyorum
Her geçen gün ağırlaştığımı hissediyorum o yüzden yapmaya başladım bende. Nasipse bu hafta eksikleri alıcaz şubat bitmeden çantayı kapatırım diye umuyorum.

Bende de domestosun yüzey spreyi var ben de onu alayım iyi hatırlattın canım sağol

Waikiki ye yeni modeller gelmiş, bayildiiiim dogum sonrası için aldim ikisini de henuz gelmedi ama inşallah güzel cikar

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-09-20-50-51-53_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2022-02-09-20-50-47-09_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 90
Bu arada serum fizyoloyik yerine sütünüzden damlatirsaniz burnu açılır bebeğin

Bende bu markadan aldım puset setini kumaşını beğendim fiyat performans yani

Waikiki ye yeni modeller gelmiş, bayildiiiim dogum sonrası için aldim ikisini de henuz gelmedi ama inşallah güzel cikar

Çok güzelmiş ya bende hepsini lcw dan aldım hatta kızımın kıyafetleri bile lcw ürünleri çok güzel.
Güle güle kullan canım

Ben o lysol'un biraktigi hissi hic sevemedim ya. Ama hatirlattigin iyi oldu. O hissi sevmesem bile en azindan dezenfekte ediyor.

Selamlar herkese dönence aldınız mı? süs gibi olanları mı tercih ettiniz sesli olanları mı?

Bu arada serum fizyoloyik yerine sütünüzden damlatirsaniz burnu açılır bebeğin
Kendi sutumuz baya bi mucizevi bisey galiba, kulaktan buruna gogus ucumuza kadar her derde deva gibi. Ama ilk etapta cok olmuyormus ya o yuzden fizyolojik serum bulundururum.

Çok güzelmiş ya bende hepsini lcw dan aldım hatta kızımın kıyafetleri bile lcw ürünleri çok güzel.
Güle güle kullan canım
Lcw'den bebek kiyafetleri aldim gercekten yikayip utuledim yapisi kumaslari hepsi harika. Tabi yuksek derecede yikayinca ne olur bilemiyorum.

Kizlar aklima ne geldi ya Bizler simdi dogumdan sonra gorusemeyecek miyiz ki En azindan emzirirken falan yazisalim unutmayalim birbirimizi
Ben devam etmek isterim doğum sonrasında da tecrübelerimizi paylaşırız uykusuz gecelerde burada buluşuruz belki

Ben o lysol'un biraktigi hissi hic sevemedim ya. Ama hatirlattigin iyi oldu. O hissi sevmesem bile en azindan dezenfekte ediyor.
Daha önce hiç kullanmadım canım bilmiyorum, aklımda öyle bir şey almak vardı indirimde olunca onu aldım. Hastaneye gidip hasta olup gelmek hiç istemiyorum. Yine ellerimizi yıkarız tabi ki ama biraz daha içimiz rahat olur

Merhabaa arkadaşlar 30 haftalık ikinci bebeğime gebeyim ilki normaldi ikinci sezeryan istiyorum ama korkuyorum İstanbul Anadolu yakası devlette dogum yapan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…