- 13 Şubat 2019
- 71
- 111
- 43
- 33
Bende kıza ordan aldım hep, hele uygulama cark indirim kodu çıkıyor derken baya baya ceyiz duzdumÇok güzelmiş ya bende hepsini lcw dan aldım hatta kızımın kıyafetleri bile lcw ürünleri çok güzel.
Güle güle kullan canım
Canım benim için sıkılmış senin, hemen bi inşirah süresi açıp okumanı yada dinlemeni öneririm. Derdini sıkıntının alıp götürüyor inanArkadaşlar iyi geceler, bu saatte yazıyorum ama öyle daraldım içim sıkılıyor ki anlatamam. 33+3 haftamdayım gelin görün ki hep bir tedirginlik hep bir korku. Bir düşük bir dış gebelik geçirmiş olmam, hevesimin iki kez kursağımda kalmış olması sanırım beni etkileyen yıpratan bu gebeliğimde de kendi kendime zehir ettim nerdeyse. Eşyalar aldık falan ama hep bir korku. Ağladım içim o kadar sıkıldı ki geçmiyor bir türlü. Ve koruyorum diye bir şey olacak diye de kendime kızıyorum. Oysa niye olsun diyorum. En baştan beri kan sulandırıcı kullanıyorum düşük riski için ilaç falan sanırım hepsi beni yordu. Sizde de oluyor mu korkular. Kadınlar kulübünde birbirinden farklı kötü anılar var kayıplarla ilgili. Hele 30. haftalardan sonra kayıp yaşayanlar beni öyle korkutuyor ki ne okusam onu yaşayacağım sanıyorum ama genel olarak düşününce de yok diyorum yani neden olsun ki. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaydı. Ama bu bile içimi sadece birkaç saat rahatlatıyor. Çünkü burada bakıyorum bugün kontrolden gelip diğer gün kayıp yaşayanlar var. Umarım sizi de saçma şeylerimle üzmem ama o kadar çaresiz kalıyorum ki bazen. Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısıyla inşallah.,
Sakın stres yapma pembişcim. Eşlerden birbirine geçmeyen çok vaka gördük sana da geçmemiş olabilir.Kızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu
Lansınoh tek geçerimKızlar göğüs pedi alcam da jelli olanlar var normal olanlar var. Hangisi daha iyidir
Instagram dan bunu yaptirdim kuzumSelamlar herkesedönence aldınız mı? süs gibi olanları mı tercih ettiniz sesli olanları mı?
Yok canım bence sadece su içmeyi arttır en iyi süt yapıcı su zaten bir gece önceden yemeyi içmeyi bırakacaksın sezaryen olacaksan birde iyi araştır kanama artırıcı bir etki olmasın kullanacağın cayınAllah'tan normal doğum yapmiycam elimden gelse adamcağızi yatağa almiycam kalmış ki cinsellik. normalde istek artarmis bende tam tersi iyi mi yapıyorum kötü mu bilemiyorum
Kizlar bilginiz var mı süt arttırıcı çayları doğumdan önce içmeye başlamanın faydası olur mu . Sezaryan olacağım için sütün geç gelme ihtimali var doğum öncesi içmeye başlarsam erken gelmesini sağlar mı acaba
Lcw'den bebek kiyafetleri aldim gercekten yikayip utuledim yapisi kumaslari hepsi harika. Tabi yuksek derecede yikayinca ne olur bilemiyorum.
Bende kıza ordan aldım hep, hele uygulama cark indirim kodu çıkıyor derken baya baya ceyiz duzdum
Gecelik sabahlık da ordan almıştım bunlarda denk geldi tamam artık
Denerim ona göre yıkar koyarım hastane cantasina. Yakında halletmem lazim zaten çantayı.
Teşekkür ederim kuzum saglikla giyelim inşallah
Kizlar aklima ne geldi yaBizler simdi dogumdan sonra gorusemeyecek miyiz ki En azindan emzirirken falan yazisalim unutmayalim birbirimizi
Kızım illa bunu al ben henüz istiyorum kardeşime diye tutturdu. Isallah iyidir diyorum yani.Bende bu markadan aldım puset setini kumaşını beğendim fiyat performans yani
33 haftqlik olmuşsun hersey de yolundaymış bence biraz gelecek güzel günleri düşün. Bebeginle nasip vakit geçireceksin, onu alip yazin dışarı hava almaya gezmeye çıkacaksın. Belki rahatlama meditasyon videoları izleyebilirsin gerçekten rahatlatıyor, kendine meşgule bul, bebegine yelek or meselaaa böyle umutsuzluğa kapılma. Benimde baska arkadaşlarında başından geçti ama tekrar tutunduk, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak icin umutla bekliyoruz. Kadınlar güçlüdür, anneler evlatları için daha da güçlüdür. Sen çok güçlü bir kadinsin bunu unutma...Arkadaşlar iyi geceler, bu saatte yazıyorum ama öyle daraldım içim sıkılıyor ki anlatamam. 33+3 haftamdayım gelin görün ki hep bir tedirginlik hep bir korku. Bir düşük bir dış gebelik geçirmiş olmam, hevesimin iki kez kursağımda kalmış olması sanırım beni etkileyen yıpratan bu gebeliğimde de kendi kendime zehir ettim nerdeyse. Eşyalar aldık falan ama hep bir korku. Ağladım içim o kadar sıkıldı ki geçmiyor bir türlü. Ve koruyorum diye bir şey olacak diye de kendime kızıyorum. Oysa niye olsun diyorum. En baştan beri kan sulandırıcı kullanıyorum düşük riski için ilaç falan sanırım hepsi beni yordu. Sizde de oluyor mu korkular. Kadınlar kulübünde birbirinden farklı kötü anılar var kayıplarla ilgili. Hele 30. haftalardan sonra kayıp yaşayanlar beni öyle korkutuyor ki ne okusam onu yaşayacağım sanıyorum ama genel olarak düşününce de yok diyorum yani neden olsun ki. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaydı. Ama bu bile içimi sadece birkaç saat rahatlatıyor. Çünkü burada bakıyorum bugün kontrolden gelip diğer gün kayıp yaşayanlar var. Umarım sizi de saçma şeylerimle üzmem ama o kadar çaresiz kalıyorum ki bazen. Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısıyla inşallah.,
Günaydınlar
Günaydın canlar ❤❤Günaydın canım
Günaydın canlar ❤❤
Benden size miss kokulu cicekler
Yaa çok güzel bir sabahGünaydın canlar ❤❤
Benden size miss kokulu cicekler
Yaa çok güzel bir sabahGünümüz güzel geçsinn güzel hayırlı haberler alalım
forevermorrenk P pink-jazz ve tüm topicteki arkadaşlar <3
Yataktan kalkmak zordu aslında koca bir göbekleHadi inşallah canım :)
Ne güzel uyandık ya böyle dilerim bebişler gelince de aynı şeyleri söyleyebiliriz
Yataktan kalkmak zordu aslında koca bir göbekleYatınca kalkamıyorum doğumdan sonra hızlı bir diyete gireceğim kesinlikle bu göbekle yaşamak çok zor :)) İnşallah huzurlu sakin bebişlerimiz olur (karnımdaki arkadaş pek hareketli çatçut tekmeliyo)
Günaydın herkese güzel bir gün olsun dilerim hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun tez zamanda şifa versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?