2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadaşlar iyi geceler, bu saatte yazıyorum ama öyle daraldım içim sıkılıyor ki anlatamam. 33+3 haftamdayım gelin görün ki hep bir tedirginlik hep bir korku. Bir düşük bir dış gebelik geçirmiş olmam, hevesimin iki kez kursağımda kalmış olması sanırım beni etkileyen yıpratan bu gebeliğimde de kendi kendime zehir ettim nerdeyse. Eşyalar aldık falan ama hep bir korku. Ağladım içim o kadar sıkıldı ki geçmiyor bir türlü. Ve koruyorum diye bir şey olacak diye de kendime kızıyorum. Oysa niye olsun diyorum. En baştan beri kan sulandırıcı kullanıyorum düşük riski için ilaç falan sanırım hepsi beni yordu. Sizde de oluyor mu korkular. Kadınlar kulübünde birbirinden farklı kötü anılar var kayıplarla ilgili. Hele 30. haftalardan sonra kayıp yaşayanlar beni öyle korkutuyor ki ne okusam onu yaşayacağım sanıyorum ama genel olarak düşününce de yok diyorum yani neden olsun ki. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaydı. Ama bu bile içimi sadece birkaç saat rahatlatıyor. Çünkü burada bakıyorum bugün kontrolden gelip diğer gün kayıp yaşayanlar var. Umarım sizi de saçma şeylerimle üzmem ama o kadar çaresiz kalıyorum ki bazen. Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısıyla inşallah.,

Çok güzelmiş ya bende hepsini lcw dan aldım hatta kızımın kıyafetleri bile lcw ürünleri çok güzel.
Güle güle kullan canım
Bende kıza ordan aldım hep, hele uygulama cark indirim kodu çıkıyor derken baya baya ceyiz duzdum
Gecelik sabahlık da ordan almıştım bunlarda denk geldi tamam artık
Denerim ona göre yıkar koyarım hastane cantasina. Yakında halletmem lazim zaten çantayı.
Teşekkür ederim kuzum saglikla giyelim inşallah

Canım benim için sıkılmış senin, hemen bi inşirah süresi açıp okumanı yada dinlemeni öneririm. Derdini sıkıntının alıp götürüyor inan
Olmuş ile ölmüşe klasik olacak ama asla çare yok, doğacağı varsa zaten doğacak yiyecek ekmeği varsa yiyecekler. Bu tamamen Allah'ın işi bizler sadece aracıyız, takdir Allah'ın son zamanlar bende de başladı bu evham, nolcak ya kötü olursa vs vs ki bi öncem benimde iyi değil Ama insanoğlu umut etmeden hayal kurmadan yaşayamıyor, sen tevekkül et, gerisini de rabbime bırak. İnan kucağımıza aldığımızda bunların hiçbirini hatırlamayacağız

Sakın stres yapma pembişcim. Eşlerden birbirine geçmeyen çok vaka gördük sana da geçmemiş olabilir.
Diyelim ki geçti kendimden örnek vereyim ben küçük oğlum sayesinde ocak ayında domuz gribi oldum tam onu atlattım büyük oğlum sağolsun covid getirdi onu da oldum. 1 hafta arayla karnım burnumda ikisinide ilaçsız hastanesiz atlattım çok şükür. Bu arada ciğerlerimde çok sağlıklı değil çünkü akciğer hastalığı geçirdim yıllar önce ve ciğerimde leke var. Önce rabbime sığındım tabi ki ve daha sonra da tedbirimi aldığım için aşılarıma. Hepsi geldi geçti gitti. Ama şunu unutma moral çok önemli hep hafif atlatıcam buda bir tecrübe olarak kalacak diye düşün. Şimdi antikorumun bana verdiği rahatlıkla inan biraz daha ferahladım. Çünkü gebeyken virüsü kaparsam nasıl geçireceğim endişesi vardı hep. Çok şükür ki omicron varyantı grip etkisinde bir virüs ve hastanelik yada ilaçlık hale sokmuyor insanı. Şayet pozitif isen şifalar dilerim sana ve eşine
Kızlar göğüs pedi alcam da jelli olanlar var normal olanlar var. Hangisi daha iyidir
Lansınoh tek geçerimebebek indirimlerini takip edebilirsiniz bendr ordan aldım. Bu 3.bebişim bunda da tercihim lansınoh.

Yok canım bence sadece su içmeyi arttır en iyi süt yapıcı su zaten bir gece önceden yemeyi içmeyi bırakacaksın sezaryen olacaksan birde iyi araştır kanama artırıcı bir etki olmasın kullanacağın cayın

Lcw'den bebek kiyafetleri aldim gercekten yikayip utuledim yapisi kumaslari hepsi harika. Tabi yuksek derecede yikayinca ne olur bilemiyorum.

O çarklar, kuponlar derken hepimiz battık
Bende yıkadım çok tatlı minnoş kıyafetler.
Kızımı içinde hayal ettikçe gelsin artık diyorum

Çantayı bir dizseydik ya bende bu cumartesi halledeceğim artık.

Kizlar aklima ne geldi ya Bizler simdi dogumdan sonra gorusemeyecek miyiz ki En azindan emzirirken falan yazisalim unutmayalim birbirimizi

Yok ya topik kapanmazsa görüşürüz zaten.
Daha kim uykusuz, kim gazlı, kim ağlıyor diye dertleşeceğiz.
Birbirimize destek oluruz

Bende bu markadan aldım puset setini kumaşını beğendim fiyat performans yani
Kızım illa bunu al ben henüz istiyorum kardeşime diye tutturdu. Isallah iyidir diyorum yani.
33 haftqlik olmuşsun hersey de yolundaymış bence biraz gelecek güzel günleri düşün. Bebeginle nasip vakit geçireceksin, onu alip yazin dışarı hava almaya gezmeye çıkacaksın. Belki rahatlama meditasyon videoları izleyebilirsin gerçekten rahatlatıyor, kendine meşgule bul, bebegine yelek or meselaaa böyle umutsuzluğa kapılma. Benimde baska arkadaşlarında başından geçti ama tekrar tutunduk, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak icin umutla bekliyoruz. Kadınlar güçlüdür, anneler evlatları için daha da güçlüdür. Sen çok güçlü bir kadinsin bunu unutma...

Hadi inşallah canım :)
Ne güzel uyandık ya böyle dilerim bebişler gelince de aynı şeyleri söyleyebiliriz
Yataktan kalkmak zordu aslında koca bir göbekle Yatınca kalkamıyorum doğumdan sonra hızlı bir diyete gireceğim kesinlikle bu göbekle yaşamak çok zor :)) İnşallah huzurlu sakin bebişlerimiz olur (karnımdaki arkadaş pek hareketli çatçut tekmeliyo)

Evet ya dönmek kalkmak nasıl zor eşler olmasa pertiz :)
Benim kızda daha sabah gözümü açmadım uyanmıştı yat artık dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…