- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Süt saklama poşeti göğüs kalkanı ve göğüs kremi aldınız mı kızlar
Arkadaşlar iyi geceler, bu saatte yazıyorum ama öyle daraldım içim sıkılıyor ki anlatamam. 33+3 haftamdayım gelin görün ki hep bir tedirginlik hep bir korku. Bir düşük bir dış gebelik geçirmiş olmam, hevesimin iki kez kursağımda kalmış olması sanırım beni etkileyen yıpratan bu gebeliğimde de kendi kendime zehir ettim nerdeyse. Eşyalar aldık falan ama hep bir korku. Ağladım içim o kadar sıkıldı ki geçmiyor bir türlü. Ve koruyorum diye bir şey olacak diye de kendime kızıyorum. Oysa niye olsun diyorum. En baştan beri kan sulandırıcı kullanıyorum düşük riski için ilaç falan sanırım hepsi beni yordu. Sizde de oluyor mu korkular. Kadınlar kulübünde birbirinden farklı kötü anılar var kayıplarla ilgili. Hele 30. haftalardan sonra kayıp yaşayanlar beni öyle korkutuyor ki ne okusam onu yaşayacağım sanıyorum ama genel olarak düşününce de yok diyorum yani neden olsun ki. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaydı. Ama bu bile içimi sadece birkaç saat rahatlatıyor. Çünkü burada bakıyorum bugün kontrolden gelip diğer gün kayıp yaşayanlar var. Umarım sizi de saçma şeylerimle üzmem ama o kadar çaresiz kalıyorum ki bazen. Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısıyla inşallah.,
Ilk zamanlar sut cis kaka uyku muhabbetlerimiz olacak sonra ek gida fikirleri derken yazisiriz canim. Yazin da pusetlerle gezeriz foto atariz falanKizlar aklima ne geldi yaBizler simdi dogumdan sonra gorusemeyecek miyiz ki En azindan emzirirken falan yazisalim unutmayalim birbirimizi
Bence de guzel bi sabah. Tembelligimi uzerimden atip sabah 8de cayimi demleyip evdem ciktim, bii yarim saat yuruyus yaptim. Firindan ekmegimi alip geldim mis gibi kahvaltimi yaptim, Isimin basina gectim yatarak degil oturarak hemdeYaa çok güzel bir sabahGünümüz güzel geçsinn güzel hayırlı haberler alalım
forevermorrenk P pink-jazz ve tüm topicteki arkadaşlar <3
Evet benim şafak 60 senin şafak 58 her geçen gün daha da yaklaşıyoruz.Takvimden bir gün daha düştü, bebişlerimize bir gün daha yaklaştık
İzmir de serin ama güneşli çok güzel bir gün. Aydınlık, sağlıklı, mutlu günlerimiz olsunYaa çok güzel bir sabahGünümüz güzel geçsinn güzel hayırlı haberler alalım
forevermorrenk P pink-jazz ve tüm topicteki arkadaşlar <3
Mustela göğüs kremi aldımSüt saklama poşeti göğüs kalkanı ve göğüs kremi aldınız mı kızlar
Ben kullanmadım ilk doğumum dışında bundada kullanmayacağımSüt saklama poşeti göğüs kalkanı ve göğüs kremi aldınız mı kızlar
Çok haklısın evet çare yok, kendimle büyük bir savaş veriyorum bu konuda. Her şey hepimiz için çok güzel olsun kötü ne varsa unutalım inşallah. Çok sağ olCanım benim için sıkılmış senin, hemen bi inşirah süresi açıp okumanı yada dinlemeni öneririm. Derdini sıkıntının alıp götürüyor inan
Olmuş ile ölmüşe klasik olacak ama asla çare yok, doğacağı varsa zaten doğacak yiyecek ekmeği varsa yiyecekler. Bu tamamen Allah'ın işibizler sadece aracıyız, takdir Allah'ın son zamanlar bende de başladı bu evham, nolcak ya kötü olursa vs vs ki bi öncem benimde iyi değil Ama insanoğlu umut etmeden hayal kurmadan yaşayamıyor, sen tevekkül et, gerisini de rabbime bırak. İnan kucağımıza aldığımızda bunların hiçbirini hatırlamayacağız
Normalde çalışan biriyim evde çok uzun süre kaldım, tektim hep düşünerek geçti. Şimdi yeniden işe başladım doğum sonrasına aktarabilmek için. İnşallah kafam dağılır biraz. Hepimiz çok güçlüyüz hele kayıp yaşayıp yeniden deneyenler daha da güçlü. Çok teşekkür ederim inşallah iyi olacağım. İnşallah hepimiz çok mutlu zamanlara kavuşuruz.Kızım illa bunu al ben henüz istiyorum kardeşime diye tutturdu. Isallah iyidir diyorum yani.
33 haftqlik olmuşsun hersey de yolundaymış bence biraz gelecek güzel günleri düşün. Bebeginle nasip vakit geçireceksin, onu alip yazin dışarı hava almaya gezmeye çıkacaksın. Belki rahatlama meditasyon videoları izleyebilirsin gerçekten rahatlatıyor, kendine meşgule bul, bebegine yelek or meselaaa böyle umutsuzluğa kapılma. Benimde baska arkadaşlarında başından geçti ama tekrar tutunduk, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak icin umutla bekliyoruz. Kadınlar güçlüdür, anneler evlatları için daha da güçlüdür. Sen çok güçlü bir kadinsin bunu unutma...
O kadar haklısın ki ona da zarar veriyorum. Gece ben ağladım canımın için kıpırdadı durdu. Huzursuz ettim onu da. Kavuşalım da onu hep güldürmek için uğraşacağım o zaman affeder beni .Mottomuz; iyi düşünüyoruz her şey iyi oluyor.
Yolun yarısını da geçtik artık neden kötü olsun ki.
Bebeğin sana muhtaç annesi lütfen kötü şeyleri def et
İnsanın bir kızının olması, onun elinden bir şey yiyip içmesi müthiş olsa gerek. Benim de bir kızım olacak inşallah. Tek kız çocuk olan ben nihayet bir arkadaşa kavuşacağımBol karlı bir sivas sabahından herkese günaydın kontrolüm vardı yollar kabalı olduğu için gidemedim kısmet artık ... okullar tatil olduğu için kahvaltıyı da kızım hazırladı günüm güzel başladı yine de
O kadar haklısın ki ona da zarar veriyorum. Gece ben ağladım canımın için kıpırdadı durdu. Huzursuz ettim onu da. Kavuşalım da onu hep güldürmek için uğraşacağım o zaman affeder beni .Çok teşekkür ederim, iyi düşüneceğim.
Haftaya kaldı kontrol...Sende içini ferah tut çok bimbirikli olduğunu hatırladım eski yazışmalardan bu haftaya kadar sağlıkla geldiniz bundan sonra da güzel olacak herşeyİnsanın bir kızının olması, onun elinden bir şey yiyip içmesi müthiş olsa gerek. Benim de bir kızım olacak inşallah. Tek kız çocuk olan ben nihayet bir arkadaşa kavuşacağımKontrolünüz de güzel geçer inşallah.
Canim emzirme sutyenini penti ve e bebek indiriminden almistim. Cok cok rahatlar. Ebebegin kaliplari dar. 95 anca oldu. Penti de 85 aldim.Kızlar emzirme sutyeni ve emzirme atleti ne aldınız bana önerilerinizi bekliyorum.
Kızlar emzirme sutyeni ve emzirme atleti ne aldınız bana önerilerinizi bekliyorum.
Haftaya kaldı kontrol...Sende içini ferah tut çok bimbirikli olduğunu hatırladım eski yazışmalardan bu haftaya kadar sağlıkla geldiniz bundan sonra da güzel olacak herşey
Çok sağ ol hayal kuramıyorum inşallah iyi düşündükçe bunu yapabilirim.Bebeğini düşün hayal et, onu kollarına alacağın günleri düşün.
Boş ver kara kötü şeyleri
Ben de e bebekten aldım. Yakın arkadaşım doğum yapalı 3 ay oluyor onun tavsiyeleri ile ilerledim bu tarz ürünlerde. E bebekten çok memnun.Bende e-bebek, lcw ve pentiden aldım.
Denedim sadece iyi oldular kullanmadım daha :)
E-bebektekiler daha günlük, lcw ve penti daha seksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?