2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Mottomuz; iyi düşünüyoruz her şey iyi oluyor.
Yolun yarısını da geçtik artık neden kötü olsun ki.
Bebeğin sana muhtaç annesi lütfen kötü şeyleri def et

Kizlar aklima ne geldi ya Bizler simdi dogumdan sonra gorusemeyecek miyiz ki En azindan emzirirken falan yazisalim unutmayalim birbirimizi
Ilk zamanlar sut cis kaka uyku muhabbetlerimiz olacak sonra ek gida fikirleri derken yazisiriz canim. Yazin da pusetlerle gezeriz foto atariz falan
Yaa çok güzel bir sabah Günümüz güzel geçsinn güzel hayırlı haberler alalım
forevermorrenk P pink-jazz ve tüm topicteki arkadaşlar <3
Bence de guzel bi sabah. Tembelligimi uzerimden atip sabah 8de cayimi demleyip evdem ciktim, bii yarim saat yuruyus yaptim. Firindan ekmegimi alip geldim mis gibi kahvaltimi yaptim, Isimin basina gectim yatarak degil oturarak hemde Bugun tembellik yok insallah

Takvimden bir gün daha düştü, bebişlerimize bir gün daha yaklaştık
Evet benim şafak 60 senin şafak 58 her geçen gün daha da yaklaşıyoruz.
Yaa çok güzel bir sabah Günümüz güzel geçsinn güzel hayırlı haberler alalım
forevermorrenk P pink-jazz ve tüm topicteki arkadaşlar <3
İzmir de serin ama güneşli çok güzel bir gün. Aydınlık, sağlıklı, mutlu günlerimiz olsun
Süt saklama poşeti göğüs kalkanı ve göğüs kremi aldınız mı kızlar
Mustela göğüs kremi aldım
Wee baby maulnuel süt pompasi aldım yaninda 1 paket 25 li süt poşeti hediye ve kolik biberon yine hediye verdiler.

Bol karlı bir sivas sabahından herkese günaydın kontrolüm vardı yollar kabalı olduğu için gidemedim kısmet artık ... okullar tatil olduğu için kahvaltıyı da kızım hazırladı günüm güzel başladı yine de

Çok haklısın evet çare yok, kendimle büyük bir savaş veriyorum bu konuda. Her şey hepimiz için çok güzel olsun kötü ne varsa unutalım inşallah. Çok sağ ol

Normalde çalışan biriyim evde çok uzun süre kaldım, tektim hep düşünerek geçti. Şimdi yeniden işe başladım doğum sonrasına aktarabilmek için. İnşallah kafam dağılır biraz. Hepimiz çok güçlüyüz hele kayıp yaşayıp yeniden deneyenler daha da güçlü. Çok teşekkür ederim inşallah iyi olacağım. İnşallah hepimiz çok mutlu zamanlara kavuşuruz.

Mottomuz; iyi düşünüyoruz her şey iyi oluyor.
Yolun yarısını da geçtik artık neden kötü olsun ki.
Bebeğin sana muhtaç annesi lütfen kötü şeyleri def et
O kadar haklısın ki ona da zarar veriyorum. Gece ben ağladım canımın için kıpırdadı durdu. Huzursuz ettim onu da. Kavuşalım da onu hep güldürmek için uğraşacağım o zaman affeder beni . Çok teşekkür ederim, iyi düşüneceğim.

İnsanın bir kızının olması, onun elinden bir şey yiyip içmesi müthiş olsa gerek. Benim de bir kızım olacak inşallah. Tek kız çocuk olan ben nihayet bir arkadaşa kavuşacağım Kontrolünüz de güzel geçer inşallah.

Bebeğini düşün hayal et, onu kollarına alacağın günleri düşün.
Boş ver kara kötü şeyleri

Haftaya kaldı kontrol...Sende içini ferah tut çok bimbirikli olduğunu hatırladım eski yazışmalardan bu haftaya kadar sağlıkla geldiniz bundan sonra da güzel olacak herşey

Kızlar emzirme sutyeni ve emzirme atleti ne aldınız bana önerilerinizi bekliyorum.
Canim emzirme sutyenini penti ve e bebek indiriminden almistim. Cok cok rahatlar. Ebebegin kaliplari dar. 95 anca oldu. Penti de 85 aldim.
Emzirme sutyeni lcw ve pentiden aldim. Sutyenle asla uyuyamayan ben bu 2 markanin emzirme sutyeniyle gayet uyuyorum yokmus hissi veriyolar.

Haftaya kaldı kontrol...Sende içini ferah tut çok bimbirikli olduğunu hatırladım eski yazışmalardan bu haftaya kadar sağlıkla geldiniz bundan sonra da güzel olacak herşey
aynen öyleyim. Sağlık çalışanıyım ve çoğu kötü ihtimali biliyorum. Keşke hiçbir şey bilmeseydim eminim daha iyi olurdu. İnşallah hepimiz için çok güzel olsun teşekkür ederim.

Bende e-bebek, lcw ve pentiden aldım.
Denedim sadece iyi oldular kullanmadım daha :)
E-bebektekiler daha günlük, lcw ve penti daha seksi
Ben de e bebekten aldım. Yakın arkadaşım doğum yapalı 3 ay oluyor onun tavsiyeleri ile ilerledim bu tarz ürünlerde. E bebekten çok memnun.

Yanlış yere cevap vermişim genel soruya cevap vermek istemiştim. Hâlâ tam kullanamıyorum burayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…