- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ayyy benimki daha teslim edilmemiş ya Hatay a her şey çok geç teslim ediliyoAaa olmaz oyle gotur canim yaa hemsireler ceksin hastanede aniniz olsuun. Bu arada tac gelmis esim gonderdi cok guzeller yaa
Neden abes olsun ya, sen gotur hemsire veya hasta bakicidan da rica et fotograflarinizi cekerler canim. Ben red edeceklerini hic sanmiyorum.Ayyy benimki daha teslim edilmemiş ya Hatay a her şey çok geç teslim ediliyoçok güzel ya çok beğendim iyiki aldık tek başıma götürüp taç taksam abes olmaz dimi burda doğum yapanlar takıyor mu acaba bilmiyorum ki
Evet gerçekten çok şık ve zarif duruyor ben de çok beğendimIsim belli olsa hallederdim inanbirde bu seti begendim 545e geliyor hepsi. Bu daha mantikli gibi en azindan icinde tac ve terlikte var. Cok zarif sade bi model gibi
Ay bilmiyorum ya hiç hayalimdeki gibi bir doğum olmayacak moralimi bozmamaya çalışıyorum ama böyle düşünmemiştim hiçNeden abes olsun ya, sen gotur hemsire veya hasta bakicidan da rica et fotograflarinizi cekerler canim. Ben red edeceklerini hic sanmiyorum.
Evet mobilyasi da bu tonlarda odasiyla uyumlu olur ve diger begendigime gore daha ekonomik taç falan da aradan cikmis olur.Evet gerçekten çok şık ve zarif duruyor ben de çok beğendimözellikle renkleri harika bence
Gotur tabi canim hem inaniyorum nisanda havalar duzelecek kisitlamalar hafifleyecek ve esine izim verilecek. Hamile kadinlarin duasi kabul olurmus derler, topluca bi dua edelim eş kisitlamasi kalksin diye.Ay bilmiyorum ya hiç hayalimdeki gibi bir doğum olmayacak moralimi bozmamaya çalışıyorum ama böyle düşünmemiştim hiçgötüreyim o zaman söyleyim çeksinler fotoğrafımı her zaman doğum yapmıyorum sonuçta
Ayy inşallah dualarımız kabul olsun canımmEvet mobilyasi da bu tonlarda odasiyla uyumlu olur ve diger begendigime gore daha ekonomik taç falan da aradan cikmis olur.
Gotur tabi canim hem inaniyorum nisanda havalar duzelecek kisitlamalar hafifleyecek ve esine izim verilecek. Hamile kadinlarin duasi kabul olurmus derler, topluca bi dua edelim eş kisitlamasi kalksin diye.
Ayy cok guzelmis canim yaa fiyati biraz yuksek ama al gitsin cok hosmuuusIsim belli olsa hallederdim inanbirde bu seti begendim 545e geliyor hepsi. Bu daha mantikli gibi en azindan icinde tac ve terlikte var. Cok zarif sade bi model gibi
Gelir gelir canim :) mutlaka al yanina neden abes olcakmiiiis hicte olmaazAyyy benimki daha teslim edilmemiş ya Hatay a her şey çok geç teslim ediliyoçok güzel ya çok beğendim iyiki aldık tek başıma götürüp taç taksam abes olmaz dimi burda doğum yapanlar takıyor mu acaba bilmiyorum ki
Aynen kesinlikle kuzum, hayırlısıyla kucağımıza alalım daEvet kesinlikle bence de yorgunlukla alakalı bi durum bu. Birkaç gündür evin tadilatı , temizlik dezenfekte derken ben de çok yoruldum belki ondan dolayı çok ağrım oldu. Doğuma kadar artık dinlenmek gerekiyor gerçekten cok zaman kalmadı artık
Yaa o nasıl hastaneki öyle Allah'tan hiç denk gelmedim gelmemde umarım takipsiz hasta olduğun için olabilir belki de
Var var hem de nasıl özellikle gece yatarken yani uzun süre sabit kalıp dönünce ya da yattığın yerden kalkarken falan değişik ve baskın bir ağrı. Gebelikteki tek ağrım diyebilirim. Ki en baştan beri takviye yığınla vitamin kullandım uzun süredir magnezyum da kullanıyorum. Bu ağrıya engel yok sanırım gerilmeden baskıdan kaynaklı normal bir ağrı.Kızlar vajina kemiğinde ağrı olan var mı ya? Bildiğin ordaki kemiğim ağrıyor batıyor
Evet hem aşağıya baskı oluyor diye hemde vücut kendini doğuma hazırlıyor kemikleri esnetiyormus, anladığım kadarıyla o yüzden ağrı hissediyormuşuzVar var hem de nasıl özellikle gece yatarken yani uzun süre sabit kalıp dönünce ya da yattığın yerden kalkarken falan değişik ve baskın bir ağrı. Gebelikteki tek ağrım diyebilirim. Ki en baştan beri takviye yığınla vitamin kullandım uzun süredir magnezyum da kullanıyorum. Bu ağrıya engel yok sanırım gerilmeden baskıdan kaynaklı normal bir ağrı.
Ben 24 haftalık izni aile hekimimden aldığımda sormuştum ; 32 hafta raporunuzu doktorunuzdan alın çünkü muayne etmesi ve uzman hekim olması gerekiyor demişti aile hekimim umarım yardımcı olabilmişimdir ..Gunaydinn kizlar herkese guzel bir haftasonu diliyorumBugun covid izolasyon surem bitti. Kendimi daha iyi hissediyorum. Asiri bas ve vucut agrisi cektim ve her gun kan sulandirici icin hastaneye tasinmak beni psikolojik olarak da yordu. Son enjeksiyonumu da yaptirdim bitti cok sukur. Sizler gibi ben de geceleri agridan siskinlikten vs dogru duzgun uyuyamiyorum covid de olunca hamilelik motivasyonum iyice dustu insallah toparlarim.
O Obayram Canim anakucaginin fotolarini atacaktim aklimdasin ama covid olunca annemin evinde karantinaya girmek zorunda kaldim hala eve donemedim yarin donuyorum insallah
Bir de kizlar 32de calisabilir raporu almak istiyorum maalesef bebisi minicikken bakiciya birakmamak icin ise donecegimdevlet memuruyum aile hekiminden alabiliyor muyum acaba bilen var mi? Internette arastirdim 6 7 yil oncenin haberleri var alinmiyor diye ama belki degismistir.
ne guzel yazmissin saol kuzumm insallah dedigin gibi olur bidaha ki sefer ucumuz gelirizBugün sonunda 3 hafta aradan sonra babamız Ankara’dan geldi de kızlar biraz ona hazırlıkla uğraştık annemle
Sevdiği yemekleri falan yaptık. O yüzden ara ara takip etsem de yazmaya fırsatım olmadı.
forevermorrenk canım gerçekten Allah durumu olmayanlara ve hamileliğini orada geçirmek zorunda olanlara yardım etsin. Ben o devlet hastanelerine kalsam Allah kimseye yaşatmasın ama muhtemelen kaybetmiştim yavrumu İyisine denk gelirsen ne mutlu. Ama artık bu çalışma şartlarında devlette ara ki bulasın iyisini Burda da yıllardır devlet hastanesinde olan herkesin çok övdüğü tek bir kadın doğum doktoru vardı o da bu sene başında özele geçti Bir de şark bölgesi burası malum. Mecburimi yapayım gideyim kafasında hepsi. Deneyimli bir doktor bulmak çok zor artık. Ve bu tüm branşlar için geçerli bu durum
MissPeaceful canım üzüldüm gerçekten tekrar vize çıkmamasına ama kızların söylediği gibi ikametinin orada olması sorun yaratıyor olabilir. Evlendiler ama hala ayrı ülkelerdeler. Adam gidecek oraya, daha da dönmeyecek mantığıyla bakıyorlardır. Oturum izni için gerekli evraklardan falan kaçıldığını düşünüyor olabilirler. Çocuk doğduktan sonra çözülecektir bence sıkma canını hem belki bebeğin de ondan ayrı seyahat etmenizi kıskanmıştır beni bekleyin demiştir Sen gönlünü ferah tut. Vardır bunlarda da hep bir hayır öyle düşünelim
pembemanolya canım bence doğuma kadar esneyecektir biraz o kurallar. En azından eşin gelebilir belki o zaman. Bu kadar hamile de dua ederiz hep beraber senin için he olmasa da bebeğinle güzel bir anın olur. Biz de burada bir telefon uzağındayız zaten
Gunaydin canim ucak yolculugun icin simdiden kolaylik diliyorum, ben ucagi hic sevmiyorum cok sıkıcı ve o 3 saat bana 10saat gibi geliyorGunaydin canlarim, aldim geldim sutumu mesajlarinizi okuyorum :))
Yarin insallahhh hastaliksiz saglikli bi sekilde evime esime donuyorum, ucakta ki dar alan fobim bile suan ozlememimi bastiramadi :) Hayirlisiyla bi gideydim
Sizler napiyosunuz nasilsiniz? Hazirliklar ne alemde pek resim gelmiyor artiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?