2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Güle güle kullan aynı park beşikten bende aldım kahve rengi 1100 almışım Ekim başı kargoya verilmeden siparişini iptal edebilirsin bir iki güne karta yansır geri odemen trendyoldan iptal edip e bebekten alabilirsin tekrar

Geldi kurduk bile bugün uğraşamıcam artık bugün gezemedim bile yoruldum 1400 civarına düşmüş prego lar bende 1699 a aldım

Sana onay maili geldi mi canim? Bende talep gonderdim ama bisey gelmedi. Turk hattim acik degil acsam mi acaba ariyorlar midir?
Canım bana mail geldi ama onay maili tarzında yazmıyordu bekleyelim istersen yada Instagramın varsa onkim hesabına bir mesaj at sor istersen bu arada eşli gidebiliyoruz bilgin olsun :))

Yok fl diye Bi deger zaten fotoğrafta alamadım bu sefer kocaman olmuş eller ayaklar yüzündeydi
Burda yazan değerler bebeğin ölçümleri değil zaten başka bir yerde ac,bpd,fl,hc gibi bebeğin ölçümlerinin yazılı olduğu bir kısım oluyor normalde . Belki ultrasondan ultrasona değişiyordur, benimki farklı bir yerde yazıyor ordan bakıp kontrol ediyorum

Kizlar kapi susu icin fiyat almaya basladim ama cok sasirdim. Soyle 3 parca set halinde alsam 575 liraya geliyor. Sadece kapi susu 275 lira. Normal mi sizce ?
575 çok değil mi fiyatları ne çok uçurdular böyle yahu keşke onu da kasım ayında halletseydik

Kızlar bende gecelik sabahlık ve terlik takım yaptım kendimce nasıl olmuş sizce? beyaz dantelli öyle çok aşırı süslü bir şey istemiyordum zaten fotoğraf çekimi olmıcak kendimiz çekicez. Bu sabahlıkta gayet güzel durur diye düşündüm ne de olsa gecelik gözükmicek içinde. Depend de sipariş verdim. Lcw outletten de bi tane emzirme sütyeni aldım bi tane de daha önceden almıştım. Emzirme atleti kaldı geriye. Onu da yarın çarşıdan alıcam. Hastane çantası eksiklerim bitmiş olacak çok şükür

Eklentiler

• Screenshot_20220211-082137_Trendyol.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20220211-082114_Trendyol.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20220210-144035_Trendyol.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 68
Yaa o nasıl hastaneki öyle Allah'tan hiç denk gelmedim gelmemde umarım takipsiz hasta olduğun için olabilir belki de

Bir kaç gündür bendede oluyor ama benim gunlerim yoğun yordum kendimi diye düşünüyorum

Kızlar vajina kemiğinde ağrı olan var mı ya? Bildiğin ordaki kemiğim ağrıyor batıyor
Bugün bi ağrıdı anlatamam , yerimden kalkıp yürüyemedim doğuruyor muyum acaba doğum böyle bişey mi dedim Yarım saat oturduğum yerden kalkmadım bekledim sonra kendiliğinden geçmişti

Bugün bi ağrıdı anlatamam , yerimden kalkıp yürüyemedim doğuruyor muyum acaba doğum böyle bişey mi dedim Yarım saat oturduğum yerden kalkmadım bekledim sonra kendiliğinden geçmişti
Bir kac gündür var yavas yavas hissediyordum ama bugun yuruyemedim bile. Burda baktim doğuma hazırlıyor vücut kendini vs demişler ama insan yine de korkuyor. Sali günü kontrolum, o zamana kadar bişey olmasa bari

Çok güzeller hepsi de çok uyumlu olmuş bence birbirine tacına özellikle bayıldım canım güle güle kullan . Ben tek basıma hastanede anca selfie falan çekerim heralde hadi kızım gülümse diyip tacımı falan hiç götürmeyi düşünmüyorum eve gelince takarım artık

Bir kac gündür var yavas yavas hissediyordum ama bugun yuruyemedim bile. Burda baktim doğuma hazırlıyor vücut kendini vs demişler ama insan yine de korkuyor. Sali günü kontrolum, o zamana kadar bişey olmasa bari
Baş aşağı mı duruyor seninki de ? kafasıyla baskı mı yapıyorlar acaba ondan dolayı mı öyle ağrı hissediyoruz bilmiyorum ki gerçekten feci bi ağrıydı o

Aklımda hiç tac almak yoktu aslında kapalıyım ben ekru bir mevlit örtüsü örtmeyi düşünüyorum. Ama evde takarım anı fotoğrafı çekerim bende yaa inşallah 2 aya yasak kalkar da eşin annen yanına gelebilir annen hiç gelemicek diye üzülüyodun yasak gelmişti sonra kalktı belki bu da öyle olur dua edelim❤

Baş aşağı mı duruyor seninki de ? kafasıyla baskı mı yapıyorlar acaba ondan dolayı mı öyle ağrı hissediyoruz bilmiyorum ki gerçekten feci bi ağrıydı o
Evet evet son iki kontroldur baş aşağı duruyordu. Özellikle idrar torbasina cok baskı yapıyordu ama kemik ilk defa böyle. Sanirim yorulmaya da gelmiyor artık dinlenme moduna geçmek gerekiyor

Aaa olmaz oyle gotur canim yaa hemsireler ceksin hastanede aniniz olsuun. Bu arada tac gelmis esim gonderdi cok guzeller yaa

Eklentiler

• A3378121-B75A-4485-A1F6-B6193877F056.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 81
Tabiki de hatıra kalsın mutlaka şöyle tacınla güzel bir fotoğraf çektir İnsallah kalkar canım yasak valla dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor . Kalkmıyorsa da napalım, dediğim gibi sağlıklı olalım da gerisi önemli değil

575 çok değil mi fiyatları ne çok uçurdular böyle yahu keşke onu da kasım ayında halletseydik
Isim belli olsa hallederdim inan birde bu seti begendim 545e geliyor hepsi. Bu daha mantikli gibi en azindan icinde tac ve terlikte var. Cok zarif sade bi model gibi

Eklentiler

• Screenshot_20220211-210027_Instagram.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 79
Evet evet son iki kontroldur baş aşağı duruyordu. Özellikle idrar torbasina cok baskı yapıyordu ama kemik ilk defa böyle. Sanirim yorulmaya da gelmiyor artık dinlenme moduna geçmek gerekiyor
Evet kesinlikle bence de yorgunlukla alakalı bi durum bu. Birkaç gündür evin tadilatı , temizlik dezenfekte derken ben de çok yoruldum belki ondan dolayı çok ağrım oldu. Doğuma kadar artık dinlenmek gerekiyor gerçekten cok zaman kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…