Güle güle kullan aynı park beşikten bende aldım kahve rengi 1100 almışım Ekim başı kargoya verilmeden siparişini iptal edebilirsin bir iki güne karta yansır geri odemen trendyoldan iptal edip e bebekten alabilirsin tekrarBugün e bebekte ıslak mendiller indirimde.
Kac aydır park yatakları takip ediyordum indirim yoktu dün gece trendyoldan aldım, bugün e bebek gittim indirdi e girmiş
Trendyoldan aldım bunları
Bez ıslak mendil olarakta sleppy aldım
Geldi kurduk bile bugünGüle güle kullan aynı park beşikten bende aldım kahve rengi 1100 almışım Ekim başı kargoya verilmeden siparişini iptal edebilirsin bir iki güne karta yansır geri odemen trendyoldan iptal edip e bebekten alabilirsin tekrar
Canım bana mail geldi ama onay maili tarzında yazmıyordu bekleyelim istersen yada Instagramın varsa onkim hesabına bir mesaj at sor istersen bu arada eşli gidebiliyoruz bilgin olsun :))Sana onay maili geldi mi canim? Bende talep gonderdim ama bisey gelmedi. Turk hattim acik degil acsam mi acaba ariyorlar midir?
Burda yazan değerler bebeğin ölçümleri değil zaten başka bir yerde ac,bpd,fl,hc gibi bebeğin ölçümlerinin yazılı olduğu bir kısım oluyor normalde . Belki ultrasondan ultrasona değişiyordur, benimki farklı bir yerde yazıyor ordan bakıp kontrol ediyorumYok fl diye Bi deger zaten fotoğrafta alamadım bu sefer kocaman olmuş eller ayaklar yüzündeydi
575 çok değil miKizlar kapi susu icin fiyat almaya basladim ama cok sasirdim. Soyle 3 parca set halinde alsam 575 liraya geliyor. Sadece kapi susu 275 lira. Normal mi sizce ?
Yaa o nasıl hastaneki öyle Allah'tan hiç denk gelmedim gelmemde umarım takipsiz hasta olduğun için olabilir belki deBenden önce odada bir kadın vardı.
Ultrasonla muayene etti kadın kalktı, peçete yok mu dedi gayet normal şekilde.
Yok git cimere şikayet et, burası devlet hastanesi paran varsa özele git dedi.
Ben yattım kalktım sesimi bile çıkarmadım.
O jelle atletimi çektim üstüme, şimdi kendimden bile tiksiniyorum :/
Bir kaç gündür bendede oluyor ama benim gunlerim yoğun yordum kendimi diye düşünüyorumKizlar benin dün akşam ve bugün sancım çoğaldı iyice sanki rahmime ip baglamislarda aşağı çekiyorlar gibi sancım var vajina girişinde ağrı var hiç başına gelen var mı yalancı kasılma mıdır telaslandim biraz
Yarin bi mesaj atayim en iyisi kuzum :) Esimi 10-17 arasi hayatta orda tutamam sıkılır o canım yaCanım bana mail geldi ama onay maili tarzında yazmıyordu bekleyelim istersen yada Instagramın varsa onkim hesabına bir mesaj at sor istersen bu arada eşli gidebiliyoruz bilgin olsun :))
Bugün bi ağrıdı anlatamam , yerimden kalkıp yürüyemedim doğuruyor muyum acaba doğum böyle bişey mi dedimKızlar vajina kemiğinde ağrı olan var mı ya? Bildiğin ordaki kemiğim ağrıyor batıyor
Bir kac gündür var yavas yavas hissediyordum ama bugun yuruyemedim bile. Burda baktim doğuma hazırlıyor vücut kendini vs demişler ama insan yine de korkuyor. Sali günü kontrolum, o zamana kadar bişey olmasa bariBugün bi ağrıdı anlatamam , yerimden kalkıp yürüyemedim doğuruyor muyum acaba doğum böyle bişey mi dedimYarım saat oturduğum yerden kalkmadım bekledim sonra kendiliğinden geçmişti
Çok güzeller hepsi de çok uyumlu olmuş bence birbirineKızlar bende gecelik sabahlık ve terlik takım yaptım kendimcenasıl olmuş sizce? beyaz dantelli öyle çok aşırı süslü bir şey istemiyordum zaten fotoğraf çekimi olmıcak kendimiz çekicez. Bu sabahlıkta gayet güzel durur diye düşündüm ne de olsa gecelik gözükmicek içinde. Depend de sipariş verdim. Lcw outletten de bi tane emzirme sütyeni aldım bi tane de daha önceden almıştım. Emzirme atleti kaldı geriye. Onu da yarın çarşıdan alıcam. Hastane çantası eksiklerim bitmiş olacak çok şükür
Baş aşağı mı duruyor seninki de ? kafasıyla baskı mı yapıyorlar acaba ondan dolayı mı öyle ağrı hissediyoruz bilmiyorum ki gerçekten feci bi ağrıydı oBir kac gündür var yavas yavas hissediyordum ama bugun yuruyemedim bile. Burda baktim doğuma hazırlıyor vücut kendini vs demişler ama insan yine de korkuyor. Sali günü kontrolum, o zamana kadar bişey olmasa bari
Aklımda hiç tac almak yoktu aslında kapalıyım ben ekru bir mevlit örtüsü örtmeyi düşünüyorum. Ama evde takarım anı fotoğrafı çekerim bendeÇok güzeller hepsi de çok uyumlu olmuş bence birbirinetacına özellikle bayıldım canım güle güle kullan . Ben tek basıma hastanede anca selfie falan çekerim heralde hadi kızım gülümse diyip tacımı falan hiç götürmeyi düşünmüyorum eve gelince takarım artık
Evet evet son iki kontroldur baş aşağı duruyordu. Özellikle idrar torbasina cok baskı yapıyordu ama kemik ilk defa böyle. Sanirim yorulmaya da gelmiyor artık dinlenme moduna geçmek gerekiyorBaş aşağı mı duruyor seninki de ? kafasıyla baskı mı yapıyorlar acaba ondan dolayı mı öyle ağrı hissediyoruz bilmiyorum ki gerçekten feci bi ağrıydı o
Aaa olmaz oyle gotur canim yaa hemsireler ceksin hastanede aniniz olsuun. Bu arada tac gelmis esim gonderdi cok guzeller yaaÇok güzeller hepsi de çok uyumlu olmuş bence birbirinetacına özellikle bayıldım canım güle güle kullan . Ben tek basıma hastanede anca selfie falan çekerim heralde hadi kızım gülümse diyip tacımı falan hiç götürmeyi düşünmüyorum eve gelince takarım artık
Tabiki de hatıra kalsın mutlaka şöyle tacınla güzel bir fotoğraf çektirAklımda hiç tac almak yoktu aslında kapalıyım ben ekru bir mevlit örtüsü örtmeyi düşünüyorum. Ama evde takarım anı fotoğrafı çekerim bendeyaa inşallah 2 aya yasak kalkar da eşin annen yanına gelebilir annen hiç gelemicek diye üzülüyodun yasak gelmişti sonra kalktı belki bu da öyle olur dua edelim❤
Isim belli olsa hallederdim inan575 çok değil mifiyatları ne çok uçurdular böyle yahu keşke onu da kasım ayında halletseydik
Evet kesinlikle bence de yorgunlukla alakalı bi durum bu. Birkaç gündür evin tadilatı , temizlik dezenfekte derken ben de çok yoruldum belki ondan dolayı çok ağrım oldu. Doğuma kadar artık dinlenmek gerekiyor gerçekten cok zaman kalmadı artıkEvet evet son iki kontroldur baş aşağı duruyordu. Özellikle idrar torbasina cok baskı yapıyordu ama kemik ilk defa böyle. Sanirim yorulmaya da gelmiyor artık dinlenme moduna geçmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?