2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydın herkese,
Uyuyamayanlar size gün baya erken aymış. Bende tüm gece oksurmekten uyuyamadim. 4 gün önce sesim kısıldı, sonra öksürük başladı. Dün hatta oksurmekten kaç sefer altıma kaçırdım bir tanesinde sokakta yürüyüş yapmak icin firina ekmek almaya gittiğimde oldu şükür belli olmadi poşetle kapattım önümü.
Malum gece de uyuyamadim sabah kalktım oğlan hareket etmiyor. Aksam da yatarken hep oynardı yada gece soluma yatınca oynar istemezdi yön değiştirirdim. Sabah karnımı sarsıyorum hareket yok, eşim konuşuyor hareket yok, durtuyorum, sağa, sola dönüyorum yok. Ama başladım ağlamaya yüreğim parçalandı. Oturdum bekliyorum konuşuyorum ve karnım azıcık hareket etti ohhh dedim nasıl ağladım. Allahim kucağımıza almayı nasip et. Bu sabah böyle korkuyla uyandim. Kahvaltı yaptım şimdi normale döndü çok şükür ama o 10 dakika yıl gibi geldi.

Benimde öyleydi geçen aya kadar ben önce teke düşürdüm sonra iki güne bir öyle alıştırdım galiba sende bi dene istersen

Benim de geçen gün seyirme gibiydi hareketleri ben de aynı senin gibi yaşlandım bir günde ama çok şükür sonra düzeldi dinlenmeye aldılardı kendilerini herhalde

Bu gece ben de çok rahatsız bi gece geçirdim sırt ağrısından uyuyamadım . Covidden mi hamilelikten mi yoksa ikisi bir araya gelince mi böyle bi ağrı çıkardı bana bilmiyorum ama baya rahatsızım sırt ağrısından

Bir tık büyük kıyafet almak isteyen arkadaşlar lcw outlette 2. 1 lira var ben çok tatlı şeyler aldım. Bir de çarşaf lazımdı onu hallettim. Kapı süsü olarak beğendiğim bir modeli kendim yaptım, etrafına led sararım belki daha sonra

Eklentiler

• IMG_20220212_122936.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220212_123001.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20220212_123043.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20220211_180403.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 84
Sorma canim yaa ayy 10 saat gibi geliyor gercekten, sanki ne var 3 saat sonra cikacaksin iste ucaktan ne abartiyosun diyorum ama iste o icimde ki his bastiriyor Insallah cok hissetmem bu sefer

Sevgililer gununu kutlamiyoruz biz canim ama beraber olmakta yeter

Oo sabah sabah birsuru is yapip ustune de keyif yapmissinizz en sevdigimmm

Ay korkulu anlar yasamissin canim insan ister istemez korkuyor iste Bende sabah hissedemeyince ictim aslinda sutu baktim hemen harekete basladi :)
Canim covidden olabilir ya Bugun nasilsin varmi baska belirtin?
Evet banada mail geldi hemen gerekeni yaptim canim Aldiklarin cokk guzel kapi susu de harika eline saglik

Covidden heralde kuzum , başka bir şeyim yok çok şükür Bebeğin pozisyonundan dolayı da sıkıntı çekiyorum başı aşağı verdi ayaklar yukarda , göğsümün altında kaburgalarımı falan tekmeliyor Bi yandan sırt ağrısı bi yandan kaburga ağrısı imdat ya

Emeğine sağlık ne kadar güzel olmuş kapı süsün hele ben de bir bakayım madem indirim var gerekeni yapalım hasta hasta vakit de geçmiyor zaten

Cenemin alti sivilcelerle doldu. Once birkac taneydi ama simdi cogaldilar. Cenemde de cikmaya basladilar. Sac diplerime dogru da varlar foto ekliyorum. Tek derdim bu olsun diyorum. Sukur grip sonrasi iyiyim, guzel uyuyorum bi agrim falan da yok ama bu sivilceler moralimi bozmuyor degil. Sizlerde 3.trimester de boyle bi sorun yasayan oldu mu ?

Eklentiler

• 20220212_132755.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 20220212_132711.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 81
Teşekkür ederim, güle güle giysin bebişler. Sen kaç aylık aldın? Küçük olmasındansa büyük olsun diye düşündüm ben inşallah giydirebilirim

Emeğine sağlık ne kadar güzel olmuş kapı süsün hele ben de bir bakayım madem indirim var gerekeni yapalım hasta hasta vakit de geçmiyor zaten
Teşekkür ederim Bak bak kız bebek kısmına bakmadım ama çok uygun geldi bana, inşallah bulursun gönlüne göre bişeyler. Çok geçmiş olsun bu arada, hemen atlatırsın inşallah

Benim de yüzümde yanağımda falan oldu canim yaa

Selam kizlar agrili sizili gunler baslamis vallahi bende farkli degilim yatmak kalkmak iyice zorlasti

Keyfim cok yerinde annem ve kizkardesim geldi sehir disindayim ben. Sagolsunlar sabahtan beri cam sildiler tul perde yikadilar ev cicek gibi oldu. Hicbirsey yapmasalarda ailenle yakin olmak bile psikolojik olarak rahatlatiyor uzak olmak cok zor

Bazı hamilelerde bu tür sivilcelenmeler oluyormus canım okumuştum bi yerde . Doğumdan sonra geçiyormuş ama cilt kendini yeniliyormuş hiç canını sıkma

Kizlar hepinize merhaba insallah hepiniz sağlık ve sihatle dogumlarinizi yapar bir avazda kucaginiza alırsınız minoşlarinizi bende Ekim annesiyim evde amigurmi oyuncak yapip satıyorum almak isteneniz olursa diye buraya bi kaç görsel biraktim bebek 150 tavşan 35 TL farklı ouuncaklarda oruyorum istediğiniz renkte örüm yaparim şimdiden hepinize teskereler

Eklentiler

• Screenshot_20220210-192432_Gallery.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20220209-WA0017.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1644417083235.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 73
Selam kızlar kontrolden geliyorum. İlk defa oğluşum yüzünü kapattı, tok gitmeyeceğim bir daha, açken hareketli oluyordu değişik pozlar veriyordu hep
2180 gram, 45 cm olmuşuz, 32+2 ydim bugün. Haftaiçi 33 te kontrol randevusuna gidip nst ye bağlanıcam.
Kolestrol konusunda dediğiniz gibi söyledi, hatta bunu ölçmelerine bile gerek yok zaten yüksek çıkar dedi. Bende durumlar böyle

Benim de yüzümde yanağımda falan oldu canim yaa

Benimde hem yüzüm hemde gösterdiğin gibi boynum doldu ya, moralim bozuluyor valla. Hep sivilce sorunu yaşadım zaten ama bu sıra arttı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…