Benimde öyleydi geçen aya kadar ben önce teke düşürdüm sonra iki güne bir öyle alıştırdım galiba sende bi dene istersenKızlar gece gece kafama takıldı ben hamileliğimin en başından bu yana her gece iki tane prilam içiyorum ne zaman bırakmayı denesem bulantılarım geri geliyor üç gün önce içmeyeyim dedim akşam yemeği yine klozete gitti. Belliki doğurana kadar içeceğim. Doktorum bir şey demiyor ama var mı benim gibi olan çok canım sıkılıyor bu duruma artık.
Benim de geçen gün seyirme gibiydi hareketleri ben de aynı senin gibi yaşlandım bir günde ama çok şükür sonra düzeldiGünaydın herkese,
Uyuyamayanlar size gün baya erken aymış. Bende tüm gece oksurmekten uyuyamadim. 4 gün önce sesim kısıldı, sonra öksürük başladı. Dün hatta oksurmekten kaç sefer altıma kaçırdım bir tanesinde sokakta yürüyüş yapmak icin firina ekmek almaya gittiğimde olduşükür belli olmadi poşetle kapattım önümü.
Malum gece de uyuyamadim sabah kalktım oğlan hareket etmiyor. Aksam da yatarken hep oynardı yada gece soluma yatınca oynar istemezdi yön değiştirirdim. Sabah karnımı sarsıyorum hareket yok, eşim konuşuyor hareket yok, durtuyorum, sağa, sola dönüyorum yok. Ama başladım ağlamaya yüreğim parçalandı. Oturdum bekliyorum konuşuyorum ve karnım azıcık hareket etti ohhh dedim nasıl ağladım. Allahim kucağımıza almayı nasip et. Bu sabah böyle korkuyla uyandim. Kahvaltı yaptım şimdi normale döndü çok şükürama o 10 dakika yıl gibi geldi.
Sorma canim yaa ayy 10 saat gibi geliyor gercekten, sanki ne var 3 saat sonra cikacaksin iste ucaktan ne abartiyosun diyorum ama iste o icimde ki his bastiriyorGunaydin canim ucak yolculugun icin simdiden kolaylik diliyorum, ben ucagi hic sevmiyorum cok sıkıcı ve o 3 saat bana 10saat gibi geliyor
Sevgililer gununu esinle birlikte gecirecek olman cok guzel.
Biz bu sabah kari koca 6da gozlerimizi actik, kanina girdim temizlik yapiyoruz. Tabi ben getir gotur islerinisimdi bi cay demledik, getirden de simit pogaca soyledik, karnimizi doyuracagiz sonra yine islere devam buradaki evimiz kucucuk 2+1 demeye bin sahit ister o yuzden bugun biter mart sonu yine ayni temizlik islemini yapmaayi dusunuyorum.
Ay korkulu anlar yasamissin canim insan ister istemez korkuyor isteGünaydın herkese,
Uyuyamayanlar size gün baya erken aymış. Bende tüm gece oksurmekten uyuyamadim. 4 gün önce sesim kısıldı, sonra öksürük başladı. Dün hatta oksurmekten kaç sefer altıma kaçırdım bir tanesinde sokakta yürüyüş yapmak icin firina ekmek almaya gittiğimde olduşükür belli olmadi poşetle kapattım önümü.
Malum gece de uyuyamadim sabah kalktım oğlan hareket etmiyor. Aksam da yatarken hep oynardı yada gece soluma yatınca oynar istemezdi yön değiştirirdim. Sabah karnımı sarsıyorum hareket yok, eşim konuşuyor hareket yok, durtuyorum, sağa, sola dönüyorum yok. Ama başladım ağlamaya yüreğim parçalandı. Oturdum bekliyorum konuşuyorum ve karnım azıcık hareket etti ohhh dedim nasıl ağladım. Allahim kucağımıza almayı nasip et. Bu sabah böyle korkuyla uyandim. Kahvaltı yaptım şimdi normale döndü çok şükürama o 10 dakika yıl gibi geldi.
Canim covidden olabilir yaBu gece ben de çok rahatsız bi gece geçirdim sırt ağrısından uyuyamadım . Covidden mi hamilelikten mi yoksa ikisi bir araya gelince mi böyle bi ağrı çıkardı bana bilmiyorum ama baya rahatsızım sırt ağrısından
Evet banada mail geldi hemen gerekeni yaptim canimBir tık büyük kıyafet almak isteyen arkadaşlar lcw outlette 2. 1 lira var ben çok tatlı şeyler aldım. Bir de çarşaf lazımdı onu hallettim. Kapı süsü olarak beğendiğim bir modeli kendim yaptım, etrafına led sararım belki daha sonra
Covidden heralde kuzum , başka bir şeyim yok çok şükürSorma canim yaa ayy 10 saat gibi geliyor gercekten, sanki ne var 3 saat sonra cikacaksin iste ucaktan ne abartiyosun diyorum ama iste o icimde ki his bastiriyorInsallah cok hissetmem bu sefer
Sevgililer gununu kutlamiyoruz biz canim ama beraber olmakta yeter
Oo sabah sabah birsuru is yapip ustune de keyif yapmissinizz en sevdigimmm
Ay korkulu anlar yasamissin canim insan ister istemez korkuyor isteBende sabah hissedemeyince ictim aslinda sutu baktim hemen harekete basladi :)
Canim covidden olabilir yaBugun nasilsin varmi baska belirtin?
Evet banada mail geldi hemen gerekeni yaptim canimAldiklarin cokk guzel kapi susu de harika eline saglik
Emeğine sağlık ne kadar güzel olmuş kapı süsünBir tık büyük kıyafet almak isteyen arkadaşlar lcw outlette 2. 1 lira var ben çok tatlı şeyler aldım. Bir de çarşaf lazımdı onu hallettim. Kapı süsü olarak beğendiğim bir modeli kendim yaptım, etrafına led sararım belki daha sonra
Teşekkür ederim, güle güle giysin bebişler. Sen kaç aylık aldın? Küçük olmasındansa büyük olsun diye düşündüm ben inşallah giydirebilirimSorma canim yaa ayy 10 saat gibi geliyor gercekten, sanki ne var 3 saat sonra cikacaksin iste ucaktan ne abartiyosun diyorum ama iste o icimde ki his bastiriyorInsallah cok hissetmem bu sefer
Sevgililer gununu kutlamiyoruz biz canim ama beraber olmakta yeter
Oo sabah sabah birsuru is yapip ustune de keyif yapmissinizz en sevdigimmm
Ay korkulu anlar yasamissin canim insan ister istemez korkuyor isteBende sabah hissedemeyince ictim aslinda sutu baktim hemen harekete basladi :)
Canim covidden olabilir yaBugun nasilsin varmi baska belirtin?
Evet banada mail geldi hemen gerekeni yaptim canimAldiklarin cokk guzel kapi susu de harika eline saglik
Teşekkür ederimEmeğine sağlık ne kadar güzel olmuş kapı süsünhele ben de bir bakayım madem indirim var gerekeni yapalım hasta hasta vakit de geçmiyor zaten
Ben de de sabahları sırt ağrısı bel ağrısı oluyor canim ya sanki beton zeminde yatmisimKızlar kasık bölgenizde ağrı oluyor mu bende özellikle sabahları oluyor
Benim de yüzümde yanağımda falan oldu canim yaaCenemin alti sivilcelerle doldu. Once birkac taneydi ama simdi cogaldilar. Cenemde de cikmaya basladilar. Sac diplerime dogru da varlar foto ekliyorum. Tek derdim bu olsun diyorum. Sukur grip sonrasi iyiyim, guzel uyuyorum bi agrim falan da yok ama bu sivilceler moralimi bozmuyor degil.Sizlerde 3.trimester de boyle bi sorun yasayan oldu mu ?
Cok teşekkür ederim canım , inşallahTeşekkür ederimBak bak kız bebek kısmına bakmadım ama çok uygun geldi bana, inşallah bulursun gönlüne göre bişeyler. Çok geçmiş olsun bu arada, hemen atlatırsın inşallah
Bazı hamilelerde bu tür sivilcelenmeler oluyormus canım okumuştum bi yerde . Doğumdan sonra geçiyormuş ama cilt kendini yeniliyormuş hiç canını sıkmaCenemin alti sivilcelerle doldu. Once birkac taneydi ama simdi cogaldilar. Cenemde de cikmaya basladilar. Sac diplerime dogru da varlar foto ekliyorum. Tek derdim bu olsun diyorum. Sukur grip sonrasi iyiyim, guzel uyuyorum bi agrim falan da yok ama bu sivilceler moralimi bozmuyor degil.Sizlerde 3.trimester de boyle bi sorun yasayan oldu mu ?
Cenemin alti sivilcelerle doldu. Once birkac taneydi ama simdi cogaldilar. Cenemde de cikmaya basladilar. Sac diplerime dogru da varlar foto ekliyorum. Tek derdim bu olsun diyorum. Sukur grip sonrasi iyiyim, guzel uyuyorum bi agrim falan da yok ama bu sivilceler moralimi bozmuyor degil.Sizlerde 3.trimester de boyle bi sorun yasayan oldu mu ?
Benim de yüzümde yanağımda falan oldu canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?