2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen canım öyle oluyor. Bir önceki hamileligimde kanamadan dolayı üniversite hastanesinde yatıyorum muayene ediyorlar peçete vermek yok canımı acitarak aletlerle alttan muayene ediyorlardı. Belki bebegim onların kaba davranışı yüzünden gitti. Şimdi aynı hastanede doçent takip ettiği için yatarken yardım ediyorlar, ellerinde peçete bekliyorlar. Bacaklarima örtü örtüyorlar. Keşke bunu herkese yapsalar, hastaya kötü davranma huyundan vazgeçseler. Ama inan o doçent ücretsiz baktiginda bile nasıl vicdanlı bir adam onun gibi olsa tüm doktorlar.

Kızlar Migros’ta bezler indirime girecekmiş 13-16 Şubat arası haberiniz olsun .kayınvalideye söyledim ben de 3 numara bulursa stoklasın diye

Eklentiler

• C6DA80AC-504F-4355-8DCF-1249753214FB.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 47

Ben tavırlarını bildiğim için hiç sesimi çıkarmadım.
İşlemleri yaptırdım raporu aldım gittim.

Kavga etsen ne fayda ki :/

Evet üst tabakadan birisinin hastasıysan özelden farkı yok ama normal muayene gittiysen vay haline.
Rabbim ellerine düşürmesin.
Affedersin de mezbaha gibi ortam işte.

Doktordan doktora değişiyor işte ölur musun iki dk söylesen benim devlette de gittiğim bı doktor var kadincaz nasıl ilgili tatlı dilli kisilik meselesi birazda

Kizlar benin dün akşam ve bugün sancım çoğaldı iyice sanki rahmime ip baglamislarda aşağı çekiyorlar gibi sancım var vajina girişinde ağrı var hiç başına gelen var mı yalancı kasılma mıdır telaslandim biraz

Dün akşam ben doğuruyorum sandım :)
Dönüyor benim kız sürekli, karnım şekilden şekle girdi yani.
Nasıl ağrıdı anlatamam gece bile uyuyamadım.
Belki seninki de kanala giriyordur.

Normal artık sancılarımız yalancı ama olsun.

Bende de oldu aynı durum dün akşam bebiş sıgmamısta karnımı patlatıp çıkacaktı sanki kanalda epey ilerledi gibi geldi sanki . 37 görmem lazım ödüm kopuyor dogurcam erkenden diye

Kizlar kapi susu icin fiyat almaya basladim ama cok sasirdim. Soyle 3 parca set halinde alsam 575 liraya geliyor. Sadece kapi susu 275 lira. Normal mi sizce ?

Eklentiler

• Screenshot_20220211-132433_Instagram.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20220211-160946_Instagram.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 76
Bende de oldu aynı durum dün akşam bebiş sıgmamısta karnımı patlatıp çıkacaktı sanki kanalda epey ilerledi gibi geldi sanki . 37 görmem lazım ödüm kopuyor dogurcam erkenden diye

Yok daha dur ya bitter :)
Kanala falan girmiştir dediğim gibi pozisyonu almaya çalışıyordur.
Benimki şuan bile deli gibi aktif

Hii ozaman valla hic beklemeyin kuzum en az 2 ay onceden baslayin cunku hemen randevu verilmiyor falan. Insallah cikar sizin hemen kuzum ugrasmazsiniz Esin de ayni esim gibi simdilik istemiyor ama istesin diye yavastan dua etmeye basladim :))
Oyle mi diyosun canim ya 3. vermezlerse artik napariz bilmiyorum. Kesinlikle araci firmayla anlasiriz artik. Bize babam istek yaparsa kesin cikar dedi herkes bizde ne bilelim vermedik keske verseymisiz araci firmaya
Kizlar kapi susu icin fiyat almaya basladim ama cok sasirdim. Soyle 3 parca set halinde alsam 575 liraya geliyor. Sadece kapi susu 275 lira. Normal mi sizce ?
Kuzum bende bugun led isimli lamba siparis verdim 270 tlye. 3 adet ahsap lamba biri isimli yaninda yildizlari falan var. Sayfada kapi susleri vardi 99 tl yaziyordu ama kesinlikle senin gonderdigin kadar kaliteli ve guzel degildi. Bak ornek amacli gondereyim 99 tl olanlari. Incelemek istersen instagram da lamparedebebe diye aratabilirsin.

Eklentiler

• 9F5E409B-6DF0-4BB4-8B29-5799C896B72A.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 93
Selam, Şekerim çıktığı için 1 aydır diyet yapıyorum, 67yle hamile kalmıştım şeker çıkınca dahiliye ve diyetisyene gittim 75,5 çıkmıştım 5 kilo verdim bu süreçte, endokrine gidiyorum şekerim günde 7 kez ölçüp not alıyorum. 2hafta yazıp tekrar gidicem test yapılacak yine

Bugün kadın dogıma gittim çok şükür oğlum iyi 1980 gr olmuş suyu herşey normal dedi 20 gün sonra gidicem bişey çıkmazsa sonra nst her hafta bakıcaz dedi. Baş yukarıda eller ayaklar toplu duruyordu, karnının taş GB olması arada kasılmalar normal dedi yeri suyu normal dedi.

Boy söylemedi nasıl hesaplıyorduk boyunu

Her şeyin yolunda olması cok güzel bir haber , hep böyle devam eder inşallah Ortalama boy uzunluğu ultrason kağıdında yazan FL değerinin 7 ile çarpımından hesaplanıyor .

Her şeyin yolunda olması cok güzel bir haber , hep böyle devam eder inşallah Ortalama boy uzunluğu ultrason kağıdında yazan FL değerinin 7 ile çarpımından hesaplanıyor .
Yok fl diye Bi deger zaten fotoğrafta alamadım bu sefer kocaman olmuş eller ayaklar yüzündeydi

Eklentiler

• 16445931504758763409747450726333.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 75
Bide göğüs yarası çok çekmiş biri olarak bir tavsiye, ilk doğumumda emzirmek çok zordu çok çektim ne kremler ne yöntemler hiçfayda etmedi...

İkinci doğumda, Bi yerde okumuştum soğan koydum ilk emzirme den önce ikiye kesip, elinizde sıktırıp suyunu göğsünüze sürüyorsunuz, cok şükür hiç ağrı acı olmadı hiç krem kullanmadım da, ayva cekirdençkli jel hazırladım temiz tuttum hiçacımadı. Bu dogumda da inşallah hersey den önce dogum çantasına soğankoyucam

Bugün e bebekte ıslak mendiller indirimde.

Kac aydır park yatakları takip ediyordum indirim yoktu dün gece trendyoldan aldım, bugün e bebek gittim indirdi e girmiş

Trendyoldan aldım bunları

Bez ıslak mendil olarakta sleppy aldım

Eklentiler

• Screenshot_20220204_151504_trendyol.com.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20220204_151454_trendyol.com.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220204_151448_trendyol.com.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220204_151440_trendyol.com.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20220204_151513_trendyol.com.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20220204_151523_trendyol.com.webp
    16 KB · Görüntüleme: 47
  • 171527.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 170977.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 170968.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 171526.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 169383.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…