Aynen canım öyle oluyor. Bir önceki hamileligimde kanamadan dolayı üniversite hastanesinde yatıyorum muayene ediyorlar peçete vermek yok canımı acitarak aletlerle alttan muayene ediyorlardı. Belki bebegim onların kaba davranışı yüzünden gitti. Şimdi aynı hastanede doçent takip ettiği için yatarken yardım ediyorlar, ellerinde peçete bekliyorlar. Bacaklarima örtü örtüyorlar. Keşke bunu herkese yapsalar, hastaya kötü davranma huyundan vazgeçseler. Ama inan o doçent ücretsiz baktiginda bile nasıl vicdanlı bir adam onun gibi olsa tüm doktorlar.Benden önce odada bir kadın vardı.
Ultrasonla muayene etti kadın kalktı, peçete yok mu dedi gayet normal şekilde.
Yok git cimere şikayet et, burası devlet hastanesi paran varsa özele git dedi.
Ben yattım kalktım sesimi bile çıkarmadım.
O jelle atletimi çektim üstüme, şimdi kendimden bile tiksiniyorum :/
Oha demek istiyorum o nasıl üslup ? Biri benimle bu şekilde konuşsa yerin dibine sokarım onu ne hadsizlik. Ona mı kalmış özele ya da devlete gideceğimiz , paramızın olup olmayışı falan. Terbiyesiz ya nasıl sinirlendim
Aynen canım öyle oluyor. Bir önceki hamileligimde kanamadan dolayı üniversite hastanesinde yatıyorum muayene ediyorlar peçete vermek yok canımı acitarak aletlerle alttan muayene ediyorlardı. Belki bebegim onların kaba davranışı yüzünden gitti. Şimdi aynı hastanede doçent takip ettiği için yatarken yardım ediyorlar, ellerinde peçete bekliyorlar. Bacaklarima örtü örtüyorlar. Keşke bunu herkese yapsalar, hastaya kötü davranma huyundan vazgeçseler. Ama inan o doçent ücretsiz baktiginda bile nasıl vicdanlı bir adam onun gibi olsa tüm doktorlar.
Doktordan doktora değişiyor işte ölur musun iki dk söylesen benim devlette de gittiğim bı doktor var kadincaz nasıl ilgili tatlı dilli kisilik meselesi birazdaKızlar tünaydın sabahtan yazamadım.
Ben bugün 32+0 oldum çalışabilir raporu için hastaneye gittim.
Normalde özele gidiyordum ama evimin yakınında sgk hastanesi var diye oraya gittim.
Facia gibiydi yani.
Doktor muayene etti bebek baş aşağı normal pozisyonu almış ama başka hiç bir şey demedi.
Ne kilosu ne boyu hiç bir şeyle ilgili bilgim yok :/
Yüzünü bile göremedim kızımın
Valla çok büyük terbiyesizlik. Allah öyle insanların eline düşürmesin kimseyi. İnsanlığını yitirmişler yazıkBen tavırlarını bildiğim için hiç sesimi çıkarmadım.
İşlemleri yaptırdım raporu aldım gittim.
Kavga etsen ne fayda ki :/
Valla çok büyük terbiyesizlik. Allah öyle insanların eline düşürmesin kimseyi. İnsanlığını yitirmişler yazık
Doktordan doktora değişiyor işte ölur musun iki dk söylesen benim devlette de gittiğim bı doktor var kadincaz nasıl ilgili tatlı dilli kisilik meselesi birazda
Kizlar benin dün akşam ve bugün sancım çoğaldı iyice sanki rahmime ip baglamislarda aşağı çekiyorlar gibi sancım var vajina girişinde ağrı var hiç başına gelen var mı yalancı kasılma mıdır telaslandim biraz
Bende de oldu aynı durum dün akşam bebiş sıgmamısta karnımı patlatıp çıkacaktı sanki kanalda epey ilerledi gibi geldi sanki . 37 görmem lazım ödüm kopuyor dogurcam erkenden diyeDün akşam ben doğuruyorum sandım :)
Dönüyor benim kız sürekli, karnım şekilden şekle girdi yani.
Nasıl ağrıdı anlatamam gece bile uyuyamadım.
Belki seninki de kanala giriyordur.
Normal artık sancılarımız yalancı ama olsun.
Bende de oldu aynı durum dün akşam bebiş sıgmamısta karnımı patlatıp çıkacaktı sanki kanalda epey ilerledi gibi geldi sanki . 37 görmem lazım ödüm kopuyor dogurcam erkenden diye
Kizlar kapi susu icin fiyat almaya basladim ama cok sasirdim. Soyle 3 parca set halinde alsam 575 liraya geliyor. Sadece kapi susu 275 lira. Normal mi sizce ?
Hii ozaman valla hic beklemeyin kuzum en az 2 ay onceden baslayin cunku hemen randevu verilmiyor falan. Insallah cikar sizin hemen kuzum ugrasmazsinizBiz de turist vizesi basvurusu yapariz canim. Hatta bu yazdan sonra oglumuzla ailecek gideriz diye dusundukvize vermezlerse konsoloslugu yakarim esim temelli gelmeye simdilik yanasmiyor,ilerleyen zamanlarda duruma gore hareket ederiz diyo.
Devlet hastaneleri kucuk sehirlerde daha iyi. Doktorlar daha ilgili. Buyuk sehirlerde Allah dusurmesin, mecbur olana da sabir guc versin
Yani teklif eden de Turkiye'de cok iyi sayilacak universiteden mezun bi mimar. Maalesef emeklerinin karsiligini alamiyorsa, aileden de evi falan yoksa yasam cok zor oluyor. Allah herkesin yardimcisi olsun. Herseyin fiyati artti. Ben cocugumun geleceginden suphe duyuyorum. Ileride durumlar daha kotuye giderse burada yasamaktan vazgecerim.
Butun Avrupa ulkelerinde durum ayni canim kontroller sıkılaştı onlar da kendilerince hakli. Herkese kucak acamazlar..
Oyle mi diyosun canim yaMissPeaceful muhtemelen senin evraklarını yada yaptığın işlemde eksiklik var 1 kere Red aldı eşin şimdi 2. Reddi aldı 3. De işiniz çok zor olur almanız hic vermek istemezler. Bebek doğsun konsolosluğa eşini ve bebegink kaydettir sonra pembemanolya dediği gibi bu tür vize işlemlerinin takibini yapan kişilere bu işi yaptır. Ben kamu da makam sekreteri olarak calisim dosyada sıkıntı çıktı, 2. Ye geldi yine çıktı bu sefer 3. De hata yoksa bile didiklenip yine hata bulup yada suphelenip o dosya tekrar hazirlatirlardi. Firmalar da kafayı yerdi.
Sen ya tatil acentesi ile qnlas tatil gibi gidin yada araçlarla vize işlemi yapin bireysel yapmayın.
Kuzum bende bugun led isimli lamba siparis verdim 270 tlye. 3 adet ahsap lamba biri isimli yaninda yildizlari falan var. Sayfada kapi susleri vardi 99 tl yaziyordu ama kesinlikle senin gonderdigin kadar kaliteli ve guzel degildi. Bak ornek amacli gondereyim 99 tl olanlari. Incelemek istersen instagram da lamparedebebe diye aratabilirsin.Kizlar kapi susu icin fiyat almaya basladim ama cok sasirdim. Soyle 3 parca set halinde alsam 575 liraya geliyor. Sadece kapi susu 275 lira. Normal mi sizce ?
Her şeyin yolunda olması cok güzel bir haber , hep böyle devam eder inşallahSelam, Şekerim çıktığı için 1 aydır diyet yapıyorum, 67yle hamile kalmıştım şeker çıkınca dahiliye ve diyetisyene gittim 75,5 çıkmıştım 5 kilo verdim bu süreçte, endokrine gidiyorum şekerim günde 7 kez ölçüp not alıyorum. 2hafta yazıp tekrar gidicem test yapılacak yine
Bugün kadın dogıma gittim çok şükür oğlum iyi 1980 gr olmuş suyu herşey normal dedi 20 gün sonra gidicem bişey çıkmazsa sonra nst her hafta bakıcaz dedi. Baş yukarıda eller ayaklar toplu duruyordu, karnının taş GB olması arada kasılmalar normal dedi yeri suyu normal dedi.
Boy söylemedi nasıl hesaplıyorduk boyunu
Yok fl diye Bi deger zaten fotoğrafta alamadım bu sefer kocaman olmuş eller ayaklar yüzündeydiHer şeyin yolunda olması cok güzel bir haber , hep böyle devam eder inşallahOrtalama boy uzunluğu ultrason kağıdında yazan FL değerinin 7 ile çarpımından hesaplanıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?