2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydın
Çamasirlarimizi yikadik artık karnım ağır gelmeye yorulmaya başladım ve geç olmadan yıkayıp eşyalarını hazırlamak istedim. Evimiz mis gibi bebek koktu. Uni baby çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı çok güzelmiş çok hafif bir kokusu var.

Eklentiler

• 20220215_083858.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 111
Gunaydin kizlar
Kapi susunu sonunda tamamladim :) Oldugu kadar artik Birde stand hazirladim uzerlerine lolipop batircaz. Anne yanina led isiklar doladik o da bi guzel oldu sanki :) Cicegimin orda durduguna bakmayin kaldiriyordum orda kalmis

Eklentiler

• A35E4D1D-392E-4A39-8BFD-98D4D6D18904.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 99
  • CF8F867A-A4B1-4F40-A9DC-BB5CA666234F.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 92
  • 75EBE3F6-30C1-4CE4-A94F-0864F2ED2EC9.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 98
Ya böyle sanki kalp atışı gibi düzenli olarak tekme pıt pıt gibi anlatabildim mi acaba o kadar tuhaf kii rahatsız mı diye düşündüm direkt ama sağ sol hepsinde aynı
Hıçkırık olabilir canım ya onlar bir de nerde okudum hatırlamıyorum ama son haftalara doğru bebeğin yeri azaldıkça kalp atışlarını bile hissedebilir mişiz
Günaydın canım O kadar haklısın ki. Serklaj hikayelerini okuduğumda bahsettiğin örnekleri o kadar çok gördüm ki. Evde olsa bile aylarca hiç kalkamayanlar vardı yine çok şükür bu günlerime inşallah kontrolde de herşey yolunda çıkacak birwzdan

Ellerine sağlık canım ben gidip gelip bakıyordum kuruyan çamaşırlara, bir kokluyordum odayı, gözüm gönlüm açılıyordu geri dönüyordum

Geçmiş olsun canım babanneye
Ben de ilk güm yarıda bırakmıştım hepsini bir araya getirirken yoruluyor insan
Canim kacta randevun? Haber ver bizede
11de canım
Gunaydin kizlar
Kapi susunu sonunda tamamladim :) Oldugu kadar artik Birde stand hazirladim uzerlerine lolipop batircaz. Anne yanina led isiklar doladik o da bi guzel oldu sanki :) Cicegimin orda durduguna bakmayin kaldiriyordum orda kalmis
Yaaa ellerine sağlık ne güzel olmuş hepsi sağlıkla gelsin de yatsın küçüğümüz içinde inşallah

Selam Nisan mommyleri size soru sormaya geldim..sizdede sürekli karın sertleşmesi oluyor mu..benim uzun zamandır var lakin iki haftadır çok sık olmaya başladı dün 20 küsur saydım.. misal karnımın sol tarafı sertlesiyo tepe gibi oluyo ağrı olmaya basliuo bı on saniiye sonra geciyo..benim ikinci bebe ilkinde olmadı bu bildiğin doğum sancısınin bı tık az olanı ve kısa sureni..Dr nidicard yazdı ama geçmedi..ama Nst falan çekmedi başka Dr a gitmeli miyim,aranızda bu şekilde olan var mi

Birşey olmaz genel olarak sol tarafa yatmaya çalış ama sağ tarafa yattım diye de dert etme geçen gün kağan kocatepeyi dinlerken ilginç birşey öğrendim anne ile bebek uykuda aynı pozisyonda oluyormuş

Bendede oluyordu doktor adalat yazdı yine de oluyor

Günde kaç kez oluyordur tahminen acaba..bana da nidicard yazdı ama dün daha fazla oldu..bugün bir iki kez oldu..
Baya oluyor çok fazla su tüketince azalıyor gibi eğer artarsa günde iki kez iç dedi babada benim erken doğum riskim bar o yüzden yazdı bilmiyorum bana da nts felan demedi sizin gibi

Ben evde ıslak mendil kullanmıcam pamuk stokladım bol bol. Yeğenimi de pamukla temizlerdik daha sağlıklı oluyor . Dışardayken kullanmak icin ıslak mendil aldım sadece insallah alerji yapmaz . Bi arkadaşım mustelayla böyle sorun yaşamış , diğeri çok memnun işte belli de olmuyor her bebeğin cilt yapısı birbirinden farklı,deneyip gözlemleyeceğiz

Canim ben yeni gecirdim hatta testim negatife donmemis olabilir hala. Heparin cilt alti enjeksiyon yaptirdim her gun. Fakat bazi doktorlar coraspin oneriyormus. Hastadan hastaya degisir bence bu. Seni en iyi kendi doktorun bilir. Nasil oldun daha iyi misin?
Gunaydinn ben de haftaya ise baslayacagim tekrar. Hala bir suru eksigimiz var ve hic birsey yapmadim ne camasir ne utu ne duzenleme. Yatiyorum ne rahatliksa Gorunce bir gaza geldim valla kalktim atiyorum simdi makineye ilk postayi

Oh mis gibi olmuşlar, birde mini mini kıyafetleri çamaşır askılığında görmek ayrı bir huzur veriyor insana

Gunaydin kizlar
Çok güzel olmuşlar canım, stand kapı süsü falan harika ellerine sağlık

Kızlar 30. Haftada kontrole giden var mı kaç kiloydu bebekler benim daha kontrolüme var da merak ediyorum 1500 gram oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…