Canim kacta randevun? Haber ver bizedeSağol canım
Benim de çok şükür bir yanım rahat aslında ama yine de insan bi tedirgin oluyormuş
Hıçkırık olabilir canım ya onlarYa böyle sanki kalp atışı gibi düzenli olarak tekme pıt pıt gibianlatabildim mi acaba o kadar tuhaf kii rahatsız mı diye düşündüm direkt ama sağ sol hepsinde aynı
Günaydın canımGünaydın canım,
Gobegimizin baskısından artık idrarimiz çıkabiliyor isallah senin de öyle çıkacak. Sık sık doktora gidiyorum diye canını sıkma, 3j azından evindesin durumun iyi ben bebeğim hayatta kalsin diye 5 ay hastanede yatacaktim mesela bu şekilde hastanede gözlem altında yatarak bebeklerine kavusanlar var aylarca banyo yapamayan kadın var. Sen çok iyisin bebeğin haftasında sana gelecek ısallah. Sende harika bir anne olacaksın
Ellerine sağlık canımGünaydın
Çamasirlarimizi yikadikartık karnım ağır gelmeye yorulmaya başladım ve geç olmadan yıkayıp eşyalarını hazırlamak istedim. Evimiz mis gibi bebek koktu. Uni baby çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı çok güzelmiş çok hafif bir kokusu var.
Geçmiş olsun canım babanneyeGunaydin kizlar herkes iyidir insallah
Ben bilyorsunuz calisiyordum kizimi babannesi bakiyordu. Maalesef babanne covid mecburen dogum iznine ayrildim. Zaten 1 2 haftam vardi zorlaniyordum iyi de oldu
Cantami hazirlamaya basladim hicte kolay degilmis yarida biraktim valla dun
11de canımCanim kacta randevun? Haber ver bizede
Yaaa ellerine sağlık ne güzel olmuş hepsiGunaydin kizlar
Kapi susunu sonunda tamamladim :) Oldugu kadar artikBirde stand hazirladim uzerlerine lolipop batircaz. Anne yanina led isiklar doladik o da bi guzel oldu sanki :) Cicegimin orda durduguna bakmayin kaldiriyordum orda kalmis
Birşey olmaz genel olarak sol tarafa yatmaya çalış ama sağ tarafa yattım diye de dert etme geçen gün kağan kocatepeyi dinlerken ilginç birşey öğrendim anne ile bebek uykuda aynı pozisyonda oluyormuşSağ tarafa yatmak zararlı değil mi bende hep sağ tarafa yatmak istiyorum ama kan akışı azalır diye mecbur zorla coşa yatıyorum sırt üstü de yatmak iyi değilmiş ama bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum
Bendede oluyordu doktor adalat yazdı yine de oluyorSelam Nisan mommylerisize soru sormaya geldim..sizdede sürekli karın sertleşmesi oluyor mu..benim uzun zamandır var lakin iki haftadır çok sık olmaya başladı dün 20 küsur saydım.. misal karnımın sol tarafı sertlesiyo tepe gibi oluyo ağrı olmaya basliuo bı on saniiye sonra geciyo..benim ikinci bebe ilkinde olmadı bu bildiğin doğum sancısınin bı tık az olanı ve kısa sureni..Dr nidicard yazdı ama geçmedi..ama Nst falan çekmedi başka Dr a gitmeli miyim,aranızda bu şekilde olan var mi
Günde kaç kez oluyordur tahminen acaba..bana da nidicard yazdı ama dün daha fazla oldu..bugün bir iki kez oldu..Bendede oluyordu doktor adalat yazdı yine de oluyor
Baya oluyor çok fazla su tüketince azalıyor gibi eğer artarsa günde iki kez iç dedi babada benim erken doğum riskim bar o yüzden yazdı bilmiyorum bana da nts felan demedi sizin gibiGünde kaç kez oluyordur tahminen acaba..bana da nidicard yazdı ama dün daha fazla oldu..bugün bir iki kez oldu..
Ben evde ıslak mendil kullanmıcam pamuk stokladım bol bol. Yeğenimi de pamukla temizlerdik daha sağlıklı oluyor . Dışardayken kullanmak icin ıslak mendil aldım sadece insallah alerji yapmaz . Bi arkadaşım mustelayla böyle sorun yaşamış , diğeri çok memnun işte belli de olmuyor her bebeğin cilt yapısı birbirinden farklı,deneyip gözlemleyeceğizDoktoruna söyle madem iğne yerine corasprin versin. Bende 4. Ayda korona geçirdim ve kan sulandirici vermedi corasprin verdi hala daha onu kullanıyorum. Geçen seneki hqmileligimde kanama vardı ondan mı sadece corasprin verdi bilmiyorum ama bu da olabilir mi sor doktoruna
Mustela doğal yapısı olsa da bebeklerin çoğunda alerjik reaksiyon gösteriyor. Kafasında konak yapıyor. Ben kızıma nivea şampuan kullandım hiç konak olmadı. Kokusu çok hafif güzel, ıslak mendil alerji yaptı kızımda nivea pişik yapmadı. Bebekte ne iyi gelir ne dokunur belli olmaz bez, ıslak mendil, deterjan bunların stoğu yapılmaz alerji olursa hersey çöp olur. Pişik kremi bile dokunabiliyor, pudra asla kullanmayın ve ıslak mendil sonrası bebeğin poposunu peçete öle kurulayın bezleyin.
Ben sol tarafa yatamıyorum, bebek hic rahat etmiyor bende rahat etmiyorum. Sırt üstü ve sağ tarafa yatıyorum azda olsa sola yatıyorum bebeğim haftasıyla uyumlu hatta 1 hafta ileride, kızımda da hep sağa normal rahat yatabildim ve kizim gayet sağlıklı 3650 doğdu. Elbet sola yatma doğrudur ama bu kadar kendinizi sartlandirmayin sizin konforunuz da önemli.
Canim ben yeni gecirdim hatta testim negatife donmemis olabilir hala. Heparin cilt alti enjeksiyon yaptirdim her gun. Fakat bazi doktorlar coraspin oneriyormus. Hastadan hastaya degisir bence bu. Seni en iyi kendi doktorun bilir. Nasil oldun daha iyi misin?Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimİyi ki varsınız.
Benim gibi covid olup kan sulandırıcı iğne başlanan oldu mu?
Doktorum aradı bugün. Covid olan gebelere 10 gün kan sulandırıcı veriyorum, sen 5. gündesin o yüzden 5gün iğne kullan dedi.
Kendisi Prof. Dr. güvenmemezlik yapmak istemiyorum.
Ama önceki gebeliğim tüp bebekti ve kan sulandırıcı kullanırken çok fazla kanamayla bebeği kaybettim diye bir korkum var. Sizlerin doktorları neler dedi??
Gunaydinn ben de haftaya ise baslayacagim tekrar. Hala bir suru eksigimiz var ve hic birsey yapmadim ne camasir ne utu ne duzenleme. Yatiyorum ne rahatliksaGünaydın
Çamasirlarimizi yikadikartık karnım ağır gelmeye yorulmaya başladım ve geç olmadan yıkayıp eşyalarını hazırlamak istedim. Evimiz mis gibi bebek koktu. Uni baby çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı çok güzelmiş çok hafif bir kokusu var.
Oh mis gibi olmuşlar, birde mini mini kıyafetleri çamaşır askılığında görmek ayrı bir huzur veriyor insanaGünaydın
Çok güzel olmuşlar canım, stand kapı süsü falan harika ellerine sağlıkGunaydin kizlar
Kapi susunu sonunda tamamladim :) Oldugu kadar artikBirde stand hazirladim uzerlerine lolipop batircaz. Anne yanina led isiklar doladik o da bi guzel oldu sanki :) Cicegimin orda durduguna bakmayin kaldiriyordum orda kalmis
Ben hamile taytımı götürmeyi düşünüyorum yanımda, yada eşofman, üstümede sweatshirt.Kızlar hastaneden çıkarken ne giyilir ne aldınız
30.haftada 1500 gramı geçmiş olur canımKızlar 30. Haftada kontrole giden var mı kaç kiloydu bebekler benim daha kontrolüme var da merak ediyorum 1500 gram oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?