2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar 30. Haftada kontrole giden var mı kaç kiloydu bebekler benim daha kontrolüme var da merak ediyorum 1500 gram oluyor mu
30+3 te 1500 gramdı benim geçen hafta . Kilosu alt sınırdan ilerleyen bir bebek bizimkisi, bu hafta cok şükür toparladı haftasına uyumlu dedi doktor

Ben hamile taytımı götürmeyi düşünüyorum yanımda, yada eşofman, üstümede sweatshirt.

30.haftada 1500 gramı geçmiş olur canım
Bende de bir tane hamile taytı var onu götürebilirim o zaman evde giyemedim
İnşallah ya 1500 gram ı geçmiştir hep riskli bir hamilelik geçirdiğim için çok merak ediyorum

Ooooo maşallah darısı bana artık aynı gibi doğumumuz ama benimki sezeryan erken alır doktor 38 +lardan sonra ama hiç bir şey yaptığım yok

Gunaydin kizlar
Kapi susunu sonunda tamamladim :) Oldugu kadar artik Birde stand hazirladim uzerlerine lolipop batircaz. Anne yanina led isiklar doladik o da bi guzel oldu sanki :) Cicegimin orda durduguna bakmayin kaldiriyordum orda kalmis
Ellerine sağlık ne kadar güzel olmuşşş sendeki azimden ben de istiyorum ya hala oda duruyor hala bitmedi Kapı süsün için hiç olduğu kadar deme gayet de şık duruyor . El emeği farkı

Selam teyzelerimiz geldik kontrolden suyumuz iyi çok şükür bu haftalardan sonra akıntı miktarında da idrar kaçırmada da artış olabilirmiş normalmiş haftalık takibini yaptığımız için korkma suyunda azalma olursa farkedeceğiz rahatlıkla, haftamız da çok iyi artık dedi. 32+2 yiz.
1956 gr 44 cm olmuşuz babaya çekecek boyumuz sanırım
Nst ye girdik. O da iyi çıktı. Bundan sonra her kontrolde nst olacak dedi.
Sadece kafama ciğer geliştirici takıldı. Doktorum aslında 2-3 haftadır yapmak istiyor ama hematolog Ankara’daki genetik test çıkmadan sadece önlem amaçlı yapılmasını istemiyor. Steroid olduğu için zaten aylardır yüksek olan beyaz kan hücremi daha da yükseltecekmiş. Ve düşük bir ihtimal de olsa lösemi gibi bir durum varsa benim için çok tehlikeli olabilirmiş. Test de çıkmadı hala. 30-40 gün demişti. Cuma bir ay oluyor tam. Cuma gideceğim inşallah çıkar artık
Bugün yine sordu işte çıktı mı diye Hayırlısıyla o da bir çıkaydı şu iğneleri olaydım daha bi rahatlayacağım

Kızlar hastaneden çıkarken ne giyilir ne aldınız
Ozel bisey almam sanirim. Tayt geciririm uzerime ya da sezeryan olursam dikislerden dolayi evdeki elbiselerden birini.

Herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim. Ben de baya baya oksurunce zorlaninca idrar kaciriyorum. Artik alistim bebegin suyudur diye bisey aklima gelmiyor insallah genetik testinde temiz cikacak, vaktinde oglunu kucagina alacaksin
Nst kac dakika surdu ? Ben de 25 şubat ilk nst'me giricem

Çok şükür canım kocaman oldu artık Nstde iyi geçmiş ne güzel. Bir sonraki kontrol ne zaman peki kaçta çağırdı?

Sağol teyzesi
Benim de içim rahattı bir yandan ama insan yine de bir geriliyor şimdi aradım laboratuvarı da ay sonu gibi görünüyor çıkması diyorlar, söylicem doktora yapsın ciğer geliştiriciyi. Yapılması benim için riskli, yapılmaması bebeğim için. E hematolog da temiz gelecek muhtemelen diyordu. Bebeğimi riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum

Nst de 25 dkka kadar sürdü canım. Ama bir ara oğlanın kalp atışı kayboldu hemşirenin gelip farketmesi tekrar bulması falan derken 5 dkka öyle uzadı. Ama diğer kabindeki kadının baya uzun sürdü. Bebişi uykuya daldı nst nin ortasında e çikolata meyvesuyu falan getirdiler uyanmasını beklediler biraz bebeğin keyfine de bağlı anladığım

Çok şükür canım kocaman oldu artık Nstde iyi geçmiş ne güzel. Bir sonraki kontrol ne zaman peki kaçta çağırdı?
Sağol canım oldu valla çok şükür haftaya çağırdı tekrar. Ama ben zaten serklajdan beri her hafta gidiyorum. İlk defa bu hafta 1-2 gün geciktirdim. O yüzden ben doğru bir referans olmayabilirim normal seyreden gebelikler için

Çok şükür yolundaymış her şey Ay hepimiz öksürüp hapşırdıkça kaçırıyoruz resmen 65 yaş üstü gibi olduk bu bebeler bizi ne hale getirdi sıkıcı boğucu bir şey mi bu nst ? Arkadaşım da girdi 25 dk sürmüş telefon da yasakmış galiba , vakit geçmedi daraldım sıkıldım dedi
test sonucun da temiz çıkacak ben inanıyorum ve sana hep dua ediyorum canım benim , vaktinde sağlıkla alacaksın kucağına oğluşunu inşallah

Ciğer geliştiriciyi ben de riskten dolayı 24 28 de yapıldı doktor yapalım demişti inşallah 32 de tekrar yapılacak

Geçen gün annem eşim ben yemek yemeye kalktık salondan mutfağa geçiyoruz işte ayağa kalkmamla kaçırmam bir oldu onlar döndü mutfağa ben hiçbir şey demeden yatak odasına devam ettim diyorlar nereye. Dedim valla azcık altıma kaçırdım bana müsade bir gülüyorlar bana.

Yani nst sıkıcı biraz ama ekranda sancıyı kalp atışını takip etmek güzeldi. Mesela içerde hareketlenince kalp atışı artıyor baya falan.
Bir ara işte kalp atışı kayboldu. Kısa çaplı bir panik yaşadım da sonra cihaz sinyal yok diye uyarı verince oynadı herhalde dedim, öyleymiş. Kız geldi tekrar buldu yerini falan. He ama ilk diye böyleydi bence. Her hafta her hafta sıkıcı gelecektir. Bir de diğer kadınınki gibi bebek uyur da süresi uzarsa

Ciğer geliştiriciyi ben de riskten dolayı 24 28 de yapıldı doktor yapalım demişti inşallah 32 de tekrar yapılacak
Ben olamıyorum işte bakalım başka sıkıntılar da var ben de, cuma bir konuşacağım tekrar hematologla

Ama sizin haftanız ileri ya o yüzden sıkıntı olmaz bence 32. Haftadan sonra pek sorun okmuyormuş

Oh mis gibi olmuşlar, birde mini mini kıyafetleri çamaşır askılığında görmek ayrı bir huzur veriyor insana

Çok güzel olmuşlar canım, stand kapı süsü falan harika ellerine sağlık
Saol canimm tesekkur ederiiim
Ellerine sağlık ne kadar güzel olmuşşş sendeki azimden ben de istiyorum ya hala oda duruyor hala bitmedi Kapı süsün için hiç olduğu kadar deme gayet de şık duruyor . El emeği farkı
Saol kuzum tesekkur ederiim Dogru diyosun el emegi benim de hosuma gidiyor
Dun geldigim gibi o azimle yaptim herseyi bugun 2.80 yatiyorum mahvolmusum dun canim ya

Oleeey Kocaman olmusuz masallah kuzuyaaa Bizde haftaya cumartesi gidicez buyuk ihtimal bende nstye giricem merak ediyordum nasil bisey ogrenmis oldum :)

Oleeey Kocaman olmusuz masallah kuzuyaaa Bizde haftaya cumartesi gidicez buyuk ihtimal bende nstye giricem merak ediyordum nasil bisey ogrenmis oldum :)
İlki güzel oluyor bence ama sonrakiler muhtemelen böyle olmayacaktır daha önce de bağlanmıştım ben ama o zaman haftam küçük diye bebeğin kalp atışını bağlamamışlardı sadece sancıydı o sıkıcıydı mesela baya

Polyannaa teyzemizden görüp heveslenmiş ve başlamıştık 1 ay önce
Bu tembelliğimle anca bitirebildim
Birini park yatağa tam örtü gibi ördüm ama yıkayınca bir boyu uzadı nedense bir karış falan, katladım artık altına
Diğerini de düz kare ördüm ama sonra biraz ip kalınca dedim iç yüzüne şapka ekleyeyim de kundak battaniye gibi sarar kullanırım

Eklentiler

• 80714609-026C-4E33-B7CB-FA17E6162A8B.webp
    124 KB · Görüntüleme: 80
  • 501F0196-99CE-4CC3-A30C-969CF19334F1.webp
    179,6 KB · Görüntüleme: 82
  • B0E41340-0333-4EC5-B21D-E41599058F8D.webp
    138,7 KB · Görüntüleme: 86
Yaa ellerine sağlık çok güzel olmuşlar içine şapka eklemek de mantıklıymış bak güzel olmuş güzel günlerde kullansın bebişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…