2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cooooook güzel olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullanın insallah
Mavi olana ortalama kaç ip gitti cnm?

Kıyamam ya bana da hapşırınca çok oluyor asla tutamıyorum
Her hafta girmek gerçekten biraz sıkıcı gelebilir ama olsun zaten azıcık zamanımız kaldı hem de bebişlerin kalp atışlarını duymak,takip etmek cok güzel

Harika olmuş bayıldım ellerine sağlık şapka fikri de çok mantıklı hem sizin oralar soğuk demiştin sarar sarmalarsın mis gibi

Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş içine kumaş da dikebilirsin fikir olarak kalsın aklında iyi günlerde kullanın

Sana da geçmiş olsun canım. Her gün daha iyiye gidiyorum. Halsizlik azaldı ama burun tıkanıklığı ve öksürük devam. Sinüslerim dolu dolu. Bugün kalkıp ev bile temizledim azıcık.
Doktorumun sözünü dinledim iğnemi yapmaya başladım. Doktora inanmamak değil benimki aslında :)))) Yanlış anlaşılmak istemem, önceki kaybım çok kanamalıydı ve iğne kullanırken oldu. İnsan ister istemez bağlantı kuruyor. Çok şükür şimdlik bebek de ben de iyiyiz :)

Ama sizin haftanız ileri ya o yüzden sıkıntı olmaz bence 32. Haftadan sonra pek sorun okmuyormuş
32 erken biraz da canım 35-36 diyorlar daha çok. Hayırlısı bakalım. Allah korktuğumuza uğratmasın yine de

Yaa ellerine sağlık çok güzel olmuşlar içine şapka eklemek de mantıklıymış bak güzel olmuş güzel günlerde kullansın bebişin inşallah
Çok sağol canım benim

Cooooook güzel olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullanın insallah
Mavi olana ortalama kaç ip gitti cnm?
Sağol canım amin inşallah
7 ip gitti tam. Son kalan yarım metrenin de annem ilmeklerini söküp düz ip haline getirip şapka kısmını dikti. Ama ben normalden biraz geniş ördüm. 100x100 falandı. Şapkası da var ekstradan.
Şimdi ölçtüm 97-90 olmuş yıkayınca
90x90 için 6 ip diyordu benim izlediğim videoda

Harika olmuş bayıldım ellerine sağlık şapka fikri de çok mantıklı hem sizin oralar soğuk demiştin sarar sarmalarsın mis gibi
Çok sağol canım. Benim de kendim yaptım diye bir hoşuma gitti heveslendim hastaneden bunla çıkaracağım sarıp sarmalayıp

Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş içine kumaş da dikebilirsin fikir olarak kalsın aklında iyi günlerde kullanın

Sağol canım
Ben de düşündüm de annem yıkanınca çekme payı olur ayarlaması zor toparlanır dedi. Bir de ilmekleri geniş ve çok sabit değil örgünün, o yüzden sabşt birşey dikmek zor olur biraz diye düşündük

Geçmiş olsun tekrar canım, daha iyi olmana sevindim

Biz geldikBebişim 2066kg 42cm civarı. 31+1iz.(Anne baba iri olduğu için bebek iri arkadaşlar diğer çocuklarımda böyleydi. Benimle haftası aynı olanlar kendiyle kıyaslayıp moralinizi bozmayın olur mu ) Doğum fiyatlarını ve süreci öğrendim size de yazayım fikir olsun.
Normal doğum için 1 gece yatış, sezeryan için 2 gece yatış veriliyormuş. Eşin ve 1 tane de refakatçin sana eşlik edebiliyormuş. Normal doğum için doğum öncesi sancı odanız şahsınıza özel olacak fakat o kat'a erkekleri almıyoruz gebelerimiz rahat bir şekilde dolaşsın sancılarını çeksin diye dedi.Ama bayan refekatçınız yanınızda olabilirmiliş. Bana çok mantıklı geldi. Bende rahat olmak isterim erkekler o esnada bi zahmet kalabalık etmesinler Pilates topu vs gibi sancı çekmenize yardımcı olacak şeyleri sağlıyoruz dedi. Sancı odasından doğumhaneye direkt geçiş ve sonra kendi odanıza servise çıkacaksınız dedi. Orda eşiniz size eşlik edebilir dedi.
Fiyatlara gelince;
Uzman doktor için
Normal doğum : 2850tl
Zorunlu sezeryan:3800tl
İsteğe bağlı sezeryan:6700tl

Doğum sonrası bebeğin ilk rutin muaynesi ve ikinci muayenesi ücretsiz. Sonra ki 6 ay boyunca muayne ücreti %50 tahlil ve tetkik %20 indirimli olacak dedi.

Yeni doğan sünnetinide sordum 1.400tl dedi. İlk 1 ay için geçerli oluyor sonrası yenidoğan olmadığı için ücret 1900tl oluyor dedi. Lokal kremle uyuşturulup sünnet yapılıyor anestezi yok dedi.

BBizden şimdilik bu kadar

Hastaneyi yazmayı unutmuşum Tekrar düzenlemeden ekliyorum Medipol esenler İstanbul
Doktorum Tuğba Kılık

Çok güzel olmuş ellerine sağlık, şapka detayı harika El emeği şeyler hep daha güzel oluyor.

Ellerine saglik canim gercekten harika olmus

Maşallah nası büyümüş Bende ay sonu 31 bitince gideceğim bakalım ne kdar büyümüşüz
Bu arada bende Bağcılar Medipol Mega ya gidiyorum ilk doğumda burada olmuştu. Fiyat farkı bayağı varmış yarı yarıya nerdeyse şaşırdım Benim zorunlu sezeryan oluyor diğerleri sezeryan çünkü, ve yeni yılda aldığımız fiyat 7bin küsürdü şuan küsüratını unuttum Neyse artık sağlık olsun da :)

Canım maşallah bebişe ve sana harika haberler darısı başıma bende yarın gideceğim kontrole. Bende Medipol mega Hastanesi'ne gidiyorum fiyatlar çok farklı edenlerden kat kat pahalı detayları bende soracağım yarın kontrolden sonra iş durumum müsait olursa.

Bende megaya gidiyorum siz hangi doktordasiniz? Fiyat bayağı farklıymış esenlerden üzdü :))

Evet canım ben 2.oğlumuda burda doğurmuştum memnunum yani hastaneden. İnşaallah herkes güzel haberlerle dönsün

İlk hedefim 32 benim gerçi yaşayacaksa bir şekilde yaşıyor bence 24 haftalıklar bile

Hic yanlis anlamadim merak etme, benim herhangi bir kayip tecrubem olmadi ona ragmen ben bile tedirgin oldum surekli camasirimi kontrol ediyordum. Cok gecmis olsun o agir hali gectikten sonra psikoloji de duzeliyor biraz :)) Yine de kendini cok yorma bence dinlenmeye calis 3 5 gunde ev kirli de kalsa birsey olmaz

Yap yap mış gibi kokuyor valla. Bugun utuye basladim ama azıcık ütü yaptım belim ağrıdı. Dinlene dinlene yapacağım artık
Ooooo maşallah darısı bana artık aynı gibi doğumumuz ama benimki sezeryan erken alır doktor 38 +lardan sonra ama hiç bir şey yaptığım yok
Benim normal doğum canim. Ondan bekleyeceğim. kızım 41. Haftada dogdu isallah bu da o kadar geç kalmaz
Oyy masalah senle aynıyız ya sen anlatınca kendime gibi geliyor. Test isallah iyi çıkar hayırlı haberler bekliyoruz senden.

O Obayram canim yatagi dedigin gibi koydurttum, kapidan bakinca direk besik gorunuyor. Cok iyi fikir oldu sagolasin

MissPeaceful canim senin dedigin de iyi oldu ortada baya bos alanimiz kaldi. Hem daha ferah hem de bebis icin oyun alani olur.

Artik haziranda hali perde avize dekoratif oyuncaklar kitaplik vs alisverisine cikip odayi canlandiracagiz. Bu arada bu yaslilarin guzel fotograf cekemeyisine deli oluyorum

Eklentiler

• IMG-20220215-WA0074.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20220215-WA0071.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20220215-WA0069.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu arada twiny alan arkadaslar bu tarz besikler icin twiny cok alcak kalirmis. Yani k.validem dedi sizin siparis ettiginiz yatak incecik cok alcak kalir, altina ekstra biseyler koymak gerekir diye. Dedim artik yazin gelince bakariz.

Bu arada twiny alan arkadaslar bu tarz besikler icin twiny cok alcak kalirmis. Yani k.validem dedi sizin siparis ettiginiz yatak incecik cok alcak kalir, altina ekstra biseyler koymak gerekir diye. Dedim artik yazin gelince bakariz.
Ben ondan aldım ama baya yüksek geldi banada tam tersi

Maşallah canım

Çok güzel olmuş ellerine sağlık, şapka detayı harika El emeği şeyler hep daha güzel oluyor.
Çok sağol canım

Ellerine saglik canim gercekten harika olmus
Sağol teyzemiz

İlk hedefim 32 benim gerçi yaşayacaksa bir şekilde yaşıyor bence 24 haftalıklar bile
Yok sen ciğer gelişimi için dedin ya 32den sonra gerek kalmıyormuş diye. Onun için 32 erken dedim ben. Risk varsa 35e kadar ciğer geliştirici öneriyorlar genelde

İnşallah canım büyüyorlar valla

Şimdi sen yerleşmiş halini yollayınca ben de anladım annemin ne demek istediğini :)
çok güzel olmuş bu arada yerlerin rengiyle falan çok hoş bir an bizim odamız da canlandı gözümün önünde aynı düzen ya sağlıkla yatsınlar inşallah

Canım sen peki beşiğin içine 80x180 yatak koymadan sadece twiny yi mi koydun? Ondan mı alçak oldu acaba park yatak için iyi kalınlığı ama beşiğin yatak kısmına alçak gelmiş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam çilek in yatak ölçüleri 80x177x13 idi. Twiny 9 cm. 4 cm daha aşağıda kalmış ondan alçak demişlerdir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…