2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen o zamana kadar gelir deseydi yapılmazdı belki ama ne olur ne olmaz diye yapalımmdedi doktor

Ayy harikaa olmusss Cook begendim canim cok ferah icim acildi resmen

Ben ondan aldım ama baya yüksek geldi banada tam tersi
Valla canim gozumle gormedigim icin yorum yapamiyorum. Fotograf cekiyolar flu, kamerayla ariyolar sabit tutamiyolar, bisey anlasilmiyor onlarin yalancisiyim
Ahsap yerleri hic sevmiyorum ya, zaten farkettiysen bazi yerler bozdu Allah'tan haliyla kapaniyo da gorunmuyor. Elimiz bollasinca laminanta gecmeyi dusunuyordum ama bu gidisle elimiz hic bollasmayacak, daha bebis dogmadan ve mevcut ekonomik sartlarla zorlanmaya basladik bile.
Canim biz 80×180 yatak almadik. Sadece 80×130 twiny aldik. Gozumle gormedigim icin yorumda bulunamiyorum. K.validem alcak kaliyor altina bisey koymak lazim bebegi alirken egil kalk cok belin agrir dedi. Artik yazin durumlara gore bakicam.

Ayy harikaa olmusss Cook begendim canim cok ferah icim acildi resmen
Sagol canim

Güzel olmuş böyle kullanışlı görünüyor

İmkan olunca gönlüne göre yaptırırsın ama böyle de güzel olmuş canım hoş duruyor gayet
Yatağı şu yüzden sordum biraz da. Biz alırken yatağı alıp almamakta kararsızdık. Hani daha iyi bir yerden alırız diye düşündük. Mağaza müdürü bu beşiğe özel ölçü yatağımız sonra da alsanız bizden almanız gerekecek ya da yaptıracaksınız dedi. 80x180 değilmiş. 80x177 imiş biz de aldık öyle araştırmadık çok ne kadar doğru, ne kadar değil
Yazın ya da daha sonra alırsan senin de aklında olsun. Söylediklerine göre 80x180 standart yatak uygun değil

Merhaba canim kizlar Biz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
Amaniiin masallah kuzuyaa goruntuyu ne guzel yakalamislar yaa, bizlerinde olur insallah boyle goruntusu

:) Ben Burcu Büyükaksoy’a gidiyorum. İlk doğumumu bende burada yaptığım için asla başka yere bakmadım bile çok memnunum sizin hangi doktor
Bende Elif erene gidiyorum çok ilgili olduğunu düşünmüyorum ama normal doğum yanlısı diye idare ediyorum şimdilik sonlara doğru bakacağım tekrar

Aaa bundan haberim yoktu. Bize bundan bahsetmediler. Oyleyse sıkıntı ya ozel olcu ya onlardan almak gerekecek. Zaten bi 4-5 yasina kadar bu sekilde rahat kullaniriz ama tek kisilik yapacagimiz zaman durumlara gore bakacagiz. Ama sinir bozucu.

Güzel olmuş böyle kullanışlı görünüyor
Tesekkur ederizzz

Merhaba canim kizlar Biz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
Masallah masallah kilosu guzel dogacak desene ben de haftada 1 gidecegim gunleri iple cekiyorum, oyle zaman daha cabuk gecer gibi

Ama sen yine alacağın zaman ölçersin kendin de bir canım beşik elinin altında olacak sonuçta. Ya da bir sorarsın yine Çilek’e. Benim dikişten çok gezip bakma imkanım olmadığı için iyi alalım dedik. Sonra da eşimin eğitimi çıktı beşiği kurmamaya karar verdik. Böyle olacağını bilsem ben de almazdım hemen araştırarak alırdım daha sonra

Aa oyle mi ben tam tersini duymustum sanki ya, net olmuyormus goruntulur buyudukce diye Ama doktor dediyse dogrudur
Gülüyorlar sanki kahkaha atıyor gibi mesela. Büyüdükçe bir çok refleks geliştiği için farklı farklı fotolar çıkıyor diyor iki hafta önce kaşlarını catmayi öğrenmiş oyle bi poz yakalamıştık

Yaa çok güzel olmuş, bende dört gözle dolabımı bekliyorum aynısından almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…