Aynen o zamana kadar gelir deseydi yapılmazdı belki ama ne olur ne olmaz diye yapalımmdedi doktorMaşallah canım
Çok sağol canım
Sağol teyzemiz
Yok sen ciğer gelişimi için dedin ya 32den sonra gerek kalmıyormuş diye. Onun için 32 erken dedim ben. Risk varsa 35e kadar ciğer geliştirici öneriyorlar genelde
İnşallah canımbüyüyorlar valla
Şimdi sen yerleşmiş halini yollayınca ben de anladım annemin ne demek istediğini :)
çok güzel olmuş bu arada yerlerin rengiyle falan çok hoşbir an bizim odamız da canlandı gözümün önünde aynı düzen ya sağlıkla yatsınlar inşallah
Canım sen peki beşiğin içine 80x180 yatak koymadan sadece twiny yi mi koydun? Ondan mı alçak oldu acaba
:) Ben Burcu Büyükaksoy’a gidiyorum. İlk doğumumu bende burada yaptığım için asla başka yere bakmadım bile çok memnunumBende megaya gidiyorum siz hangi doktordasiniz? Fiyat bayağı farklıymış esenlerden üzdü :))
Ayy harikaa olmusssO Obayram canim yatagi dedigin gibi koydurttum, kapidan bakinca direk besik gorunuyor. Cok iyi fikir oldu sagolasin
MissPeaceful canim senin dedigin de iyi oldu ortada baya bos alanimiz kaldi. Hem daha ferah hem de bebis icin oyun alani olur.
Artik haziranda hali perde avize dekoratif oyuncaklar kitaplik vs alisverisine cikip odayi canlandiracagiz. Bu arada bu yaslilarin guzel fotograf cekemeyisine deli oluyorum
Valla canim gozumle gormedigim icin yorum yapamiyorum. Fotograf cekiyolar flu, kamerayla ariyolar sabit tutamiyolar, bisey anlasilmiyorBen ondan aldım ama baya yüksek geldi banada tam tersi
Ahsap yerleri hic sevmiyorum ya, zaten farkettiysen bazi yerler bozdu Allah'tan haliyla kapaniyo da gorunmuyor. Elimiz bollasinca laminanta gecmeyi dusunuyordum ama bu gidisle elimiz hic bollasmayacak, daha bebis dogmadan ve mevcut ekonomik sartlarla zorlanmaya basladik bile.Şimdi sen yerleşmiş halini yollayınca ben de anladım annemin ne demek istediğini :)
çok güzel olmuş bu arada yerlerin rengiyle falan çok hoşbir an bizim odamız da canlandı gözümün önünde aynı düzen ya sağlıkla yatsınlar inşallah
Canım sen peki beşiğin içine 80x180 yatak koymadan sadece twiny yi mi koydun? Ondan mı alçak oldu acabapark yatak için iyi kalınlığı ama beşiğin yatak kısmına alçak gelmiş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam çilek in yatak ölçüleri 80x177x13 idi. Twiny 9 cm. 4 cm daha aşağıda kalmış ondan alçak demişlerdir muhtemelen
Sagol canimAyy harikaa olmusssCook begendim canim cok ferah icim acildi resmen
Güzel olmuş böyle kullanışlı görünüyorO Obayram canim yatagi dedigin gibi koydurttum, kapidan bakinca direk besik gorunuyor. Cok iyi fikir oldu sagolasin
MissPeaceful canim senin dedigin de iyi oldu ortada baya bos alanimiz kaldi. Hem daha ferah hem de bebis icin oyun alani olur.
Artik haziranda hali perde avize dekoratif oyuncaklar kitaplik vs alisverisine cikip odayi canlandiracagiz. Bu arada bu yaslilarin guzel fotograf cekemeyisine deli oluyorum
İmkan olunca gönlüne göre yaptırırsın ama böyle de güzel olmuş canım hoş duruyor gayetValla canim gozumle gormedigim icin yorum yapamiyorum. Fotograf cekiyolar flu, kamerayla ariyolar sabit tutamiyolar, bisey anlasilmiyoronlarin yalancisiyim
Ahsap yerleri hic sevmiyorum ya, zaten farkettiysen bazi yerler bozdu Allah'tan haliyla kapaniyo da gorunmuyor. Elimiz bollasinca laminanta gecmeyi dusunuyordum ama bu gidisle elimiz hic bollasmayacak, daha bebis dogmadan ve mevcut ekonomik sartlarla zorlanmaya basladik bile.
Canim biz 80×180 yatak almadik. Sadece 80×130 twiny aldik. Gozumle gormedigim icin yorumda bulunamiyorum. K.validem alcak kaliyor altina bisey koymak lazim bebegi alirken egil kalk cok belin agrir dedi. Artik yazin durumlara gore bakicam.
Sagol canim
Amaniiin masallah kuzuyaaMerhaba canim kizlarBiz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
Daha güzelleri de olur kuzumAmaniiin masallah kuzuyaagoruntuyu ne guzel yakalamislar yaa, bizlerinde olur insallah boyle goruntusu
Bende Elif erene gidiyorum çok ilgili olduğunu düşünmüyorum ama normal doğum yanlısı diye idare ediyorum şimdilik sonlara doğru bakacağım tekrar:) Ben Burcu Büyükaksoy’a gidiyorum. İlk doğumumu bende burada yaptığım için asla başka yere bakmadım bile çok memnunumsizin hangi doktor
Aaa bundan haberim yoktu. Bize bundan bahsetmediler. Oyleyse sıkıntı ya ozel olcu ya onlardan almak gerekecek. Zaten bi 4-5 yasina kadar bu sekilde rahat kullaniriz ama tek kisilik yapacagimiz zaman durumlara gore bakacagiz. Ama sinir bozucu.İmkan olunca gönlüne göre yaptırırsın ama böyle de güzel olmuş canım hoş duruyor gayet
Yatağı şu yüzden sordum biraz da. Biz alırken yatağı alıp almamakta kararsızdık. Hani daha iyi bir yerden alırız diye düşündük. Mağaza müdürü bu beşiğe özel ölçü yatağımız sonra da alsanız bizden almanız gerekecek ya da yaptıracaksınız dedi. 80x180 değilmiş. 80x177 imişbiz de aldık öyle araştırmadık çok ne kadar doğru, ne kadar değil
Yazın ya da daha sonra alırsan senin de aklında olsun. Söylediklerine göre 80x180 standart yatak uygun değil
Tesekkur ederizzzGüzel olmuş böyle kullanışlı görünüyor
Masallah masallahMerhaba canim kizlarBiz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
Ama sen yine alacağın zaman ölçersin kendin de bir canım beşik elinin altında olacak sonuçta. Ya da bir sorarsın yine Çilek’e. Benim dikişten çok gezip bakma imkanım olmadığı için iyi alalım dedik. Sonra da eşimin eğitimi çıktı beşiği kurmamaya karar verdik. Böyle olacağını bilsem ben de almazdım hemen araştırarak alırdım daha sonraAaa bundan haberim yoktu. Bize bundan bahsetmediler. Oyleyse sıkıntı ya ozel olcu ya onlardan almak gerekecek. Zaten bi 4-5 yasina kadar bu sekilde rahat kullaniriz ama tek kisilik yapacagimiz zaman durumlara gore bakacagiz. Ama sinir bozucu.
Tesekkur ederizzz
Masallah masallahkilosu guzel dogacak desene ben de haftada 1 gidecegim gunleri iple cekiyorum, oyle zaman daha cabuk gecer gibi
Maşallah o dudakların güzelliğineMerhaba canim kizlarBiz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
Aa oyle mi ben tam tersini duymustum sanki ya, net olmuyormus goruntulur buyudukce diyeDaha güzelleri de olur kuzumen iyi görüntüler 36. Haftaya dogru oluyor dedi doktorum. Gel de bekle şimdi
Gülüyorlar sanki kahkaha atıyor gibi mesela. Büyüdükçe bir çok refleks geliştiği için farklı farklı fotolar çıkıyor diyorAa oyle mi ben tam tersini duymustum sanki ya, net olmuyormus goruntulur buyudukce diyeAma doktor dediyse dogrudur
Maşallah kuzucuğa kocaman olmuş yaMerhaba canim kizlarBiz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
Yaa çok güzel olmuş, bende dört gözle dolabımı bekliyorum aynısından almıştımO Obayram canim yatagi dedigin gibi koydurttum, kapidan bakinca direk besik gorunuyor. Cok iyi fikir oldu sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?