Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm. Yakın zamanda atlattım bende. C vitamini D vitamini çinko kullandım. Bol sıvı ve bağışıklık güçlendirici çorba içtim. Kelle paça tarhana . Moralini yüksük tut .
Merhabalar CRP'nüz düştü mü acaba? Düştüyze nasıl bir yol izlediniz? Bende grip oldum ondan crp yükselir miCanım benim test sonuçlarını bekleyelim bakalım moral bozmayalım . Bak benim de crp değerim 18 di, crp yüksek oldukça wbc değeri de yüksek oluyor . Hamile olan arkadaşımın da crp si ve bundan dolayı da wbc değeri yüksek ve düşmedi hiç hamilelik öncesindeki değerine . Benim içime kötü bir şey doğmuyor lütfen sen de gönlünü ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini insallah
Merhaba, evet en son geçen ay bakıldı 1 e düşmüştü. Hamilelikte özellikle 20-25.haftalar arasında büyüyen kesenin özellikle sağ böbreğe baskı yapmasıyla böbreklerde şişme oluyor ve hidronefroza sebep oluyor. Bu durumda da otomatik olarak crp değeri yükselmeye başlıyor. Hamilelikten sonra da bu durum kendiliğinden düzeliyor . Bol su içmenizi öneririm ben o şekilde o rahatsızlığımdan kurtuldum. 3 gün hastanede yattım bel ağrısından epeyce çektim. Şu an hala daha bazı günler su içmeyi unutsam sağ taraftan böbrek ağrısı çekiyorum. Ama eğer enfeksiyonunuz varsa ve bu yüzden crp niz yüksekse doktorunuz da bunun tanısını koyduysa antibiyotik kullanmanız gerekir , doktorunuz yönlendirir zaten siziMerhabalar CRP'nüz düştü mü acaba? Düştüyze nasıl bir yol izlediniz? Bende grip oldum ondan crp yükselir mi
Çook çook geçmiş olsun, konuştum doktorumla crp:15 şuan bir grip geçiriyorum korkmana gerek yok dedi ilaç vermedi ama işte insan tedirgin oluyor.Merhaba, evet en son geçen ay bakıldı 1 e düşmüştü. Hamilelikte özellikle 20-25.haftalar arasında büyüyen kesenin özellikle sağ böbreğe baskı yapmasıyla böbreklerde şişme oluyor ve hidronefroza sebep oluyor. Bu durumda da otomatik olarak crp değeri yükselmeye başlıyor. Hamilelikten sonra da bu durum kendiliğinden düzeliyor . Bol su içmenizi öneririm ben o şekilde o rahatsızlığımdan kurtuldum. 3 gün hastanede yattım bel ağrısından epeyce çektim. Şu an hala daha bazı günler su içmeyi unutsam sağ taraftan böbrek ağrısı çekiyorum. Ama eğer enfeksiyonunuz varsa ve bu yüzden crp niz yüksekse doktorunuz da bunun tanısını koyduysa antibiyotik kullanmanız gerekir , doktorunuz yönlendirir zaten sizi
Her yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulmaAz yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Al bedenden o kadar özellikle kahvaltıyı hazırlayan kadar çok iyiyim enerjim yerimde kahvaltıyı yapıyorum ama yerimden kalkamıyorum resmen halsizlik çöküyor ellerimden kollarıma doğru canim çekiliyor gibi hissediyorum uyku çöküyor arkasından tansiyonunumu olcuyorum 9-6ya düşüyor ve kahvaltı yapasım gelmiyor resmenHer yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulmaAz yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Ben de çok bitiğim. 2 gündür evdeki bütün dolapları döktüm , içlerini temizledim bazı değişiklikler yaptım . Mutfak dolaplarının içlerini de aynı şekilde temizledim , sil süpür toz al canım çıktı . Dün gece de bir sancılandım eşim bile panik oldu sancılar düzenli mi onu takip ettik. Fazla eğilip kalkmaktan olmuş olmalı sanırım,çok şükür sonra geçti biraz rahatladım ama artık tövbe ettim yan gelip yatıcam gerçekten temizlik benim ve bebeğimin sağlığından önemli değil . Şimdi bi de yemek yedim iyice ağırlık çöktü gerçekten artık doğursak da rahatlasak, ağır vücut ile her şey çok çok çok zor …Her yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulmaAz yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Teşekkür ederimÇook çook geçmiş olsun, konuştum doktorumla crp:15 şuan bir grip geçiriyorum korkmana gerek yok dedi ilaç vermedi ama işte insan tedirgin oluyor.
Sen izine ayrilsan bi rahatlican canim, senin kafa da doluBol bol dinlenmemiz lazım.
Benimde öyle sırtım aşırı ağrıyor :/
Inan ben de kahvaltidan yemekten sonra keske ac kalsaydim da bu hale girmeseydim diyorum. Ama yemezsekte yavrularimiz gelisemicek. Agir bisey de yemiyorum ki yani.Al bedenden o kadar özellikle kahvaltıyı hazırlayan kadar çok iyiyim enerjim yerimde kahvaltıyı yapıyorum ama yerimden kalkamıyorum resmen halsizlik çöküyor ellerimden kollarıma doğru canim çekiliyor gibi hissediyorum uyku çöküyor arkasından tansiyonunumu olcuyorum 9-6ya düşüyor ve kahvaltı yapasım gelmiyor resmen
Ah canim ya kendine ekstradan isler cikartmamaya calis. Ama anliyorum. Sanki dogumdan sonra hayat duracak bisey yapamicaz gibimize geliyor. Bir de ilk ya tecrubesiziz neyle karsilacagamizi bilmiyoruz. Valla dogursakta rahatlasak vucut agirligi ne zor biseymis.Ben de çok bitiğim. 2 gündür evdeki bütün dolapları döktüm , içlerini temizledim bazı değişiklikler yaptım . Mutfak dolaplarının içlerini de aynı şekilde temizledim , sil süpür toz al canım çıktı . Dün gece de bir sancılandım eşim bile panik oldu sancılar düzenli mi onu takip ettik. Fazla eğilip kalkmaktan olmuş olmalı sanırım,çok şükür sonra geçti biraz rahatladım ama artık tövbe ettim yan gelip yatıcam gerçekten temizlik benim ve bebeğimin sağlığından önemli değil . Şimdi bi de yemek yedim iyice ağırlık çöktü gerçekten artık doğursak da rahatlasak, ağır vücut ile her şey çok çok çok zor …
Ne saçma aslında, ev doğumdan sonra da kirlenmeyecek mi, kirlenecek. Neden şimdi bu vücutla kendimizi yoruyoruz bilmiyorum tamamen psikolojik bir şey bence . Dediğin gibi neyle karşılaşacağımızı bilmemek belki de bizi bu hale getiriyorSen izine ayrilsan bi rahatlican canim, senin kafa da doluHos ben evdeyim de ne oluyor bi turlu rahat edemiyorum hep yorgun savasci modundayim
Inan ben de kahvaltidan yemekten sonra keske ac kalsaydim da bu hale girmeseydim diyorum. Ama yemezsekte yavrularimiz gelisemicek. Agir bisey de yemiyorum ki yani.
Ah canim ya kendine ekstradan isler cikartmamaya calis. Ama anliyorum. Sanki dogumdan sonra hayat duracak bisey yapamicaz gibimize geliyor. Bir de ilk ya tecrubesiziz neyle karsilacagamizi bilmiyoruz. Valla dogursakta rahatlasak vucut agirligi ne zor biseymis.
Bizimkilerin bize 1 nisan şakası yapma ihtimali de varBende öyle 2021 aralığı bile okuyorum jhaas
Bana da mart sonu nisan 9 dedi doktor ama sanki o arada gelecekmiş gibi geliyor.
Mart sonu nisanın ilk günleri
Olsun okumak iyidir her yerden haberimiz var
Ah bende öyle, özellikle akşam yemeklerinden sonra. Doyma duygumuda kaybetmiş gibiyim malesef, çok yiyorumHer yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulmaAz yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Canım şu an en önemlisi bebeğinin sağlığı ve gelişimi moralini bozma lütfen . Ben porsiyonları çok büyük tutmamaya çalışıyorum, tabakta olabildiğince besin dağılımı yapmaya çalışıyorum çoktan aza doğru protein,karbonhidrat ve yağ şeklinde . Gece geç saatlerde canım cok istese bile yemiyorum, yesem zaten karnımın sertleşmesinden uyuyamıyorum bebek de rahatsız oluyor gibi geliyor o yüzden akşam 7 gibi bitiyorum yemek olayını . Meyveleri gündüz tüketiyorum, şeker içerdikleri için aksam tüketince yağ olarak depolanıyor çok da masum değillerBenim doktorum kiloma takmış durumda benide mutsuz ediyor yüksek kiloyla hamile kalmak ama her gittiğimde kilonun normal olarak artması illaki bı cümle söylemesine yetiyor.... Karnım sertleşiyor dedim magnezinc yazdı bunu kullanan var mı birde demir olarak gynoferron kullanıyordum bugun Ferro sanol yazmış anlamadım neden değiştirdigini.Kilo konusunda napicam ki bu ayda diyet yapılır mı acaba..
Al benden de o kadar. Bir de o kadar çok yemiş gibi oluyorum ki hayatta oturur pozisyonda kalamıyorum. Hemen devriliyorum bir yere. Bu sefer de nefes darlığı, mide yanması başlıyorHer yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulmaAz yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Benimki de takik kilo konusuna. Her gittigimde ama biraz yavas kilo alalim, kilo herseye zarar dogumu bile zorlastiriyor vs vs deyip duruyorBenim doktorum kiloma takmış durumda benide mutsuz ediyor yüksek kiloyla hamile kalmak ama her gittiğimde kilonun normal olarak artması illaki bı cümle söylemesine yetiyor.... Karnım sertleşiyor dedim magnezinc yazdı bunu kullanan var mı birde demir olarak gynoferron kullanıyordum bugun Ferro sanol yazmış anlamadım neden değiştirdigini.Kilo konusunda napicam ki bu ayda diyet yapılır mı acaba..
Ben de çok bitiğim. 2 gündür evdeki bütün dolapları döktüm , içlerini temizledim bazı değişiklikler yaptım . Mutfak dolaplarının içlerini de aynı şekilde temizledim , sil süpür toz al canım çıktı . Dün gece de bir sancılandım eşim bile panik oldu sancılar düzenli mi onu takip ettik. Fazla eğilip kalkmaktan olmuş olmalı sanırım,çok şükür sonra geçti biraz rahatladım ama artık tövbe ettim yan gelip yatıcam gerçekten temizlik benim ve bebeğimin sağlığından önemli değil . Şimdi bi de yemek yedim iyice ağırlık çöktü gerçekten artık doğursak da rahatlasak, ağır vücut ile her şey çok çok çok zor …
Bizimkilerin bize 1 nisan şakası yapma ihtimali de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?