Gerçekten mahvolurduk benim hiç dayanacak gücüm yok sıcağa. Az önce ılık bir duş aldım soğuğa yakın, öyle iyi geldi anlatamam . Vücudumdan alev çıkacak sanki.Ben de dogumu temmuz agustosa gelenler napiyo Allah yardimcilari olsun diyorum. Mahfolurdum o pis sicaklarda. Ama onlarin da havalar gec karardigindan hergun yuruyus yapma sanslari oluyodur. Ben haftasonundan haftasonuna anca.
Kızlar sıcaklama durumları normaldi dimi bu zamanlardaüstümde tshirt,kapı pencere açık,evde her türlü ısıtıcı cihaz kapalı ve yanıyorum Kaynanam arıyo bi de, sana patik gönderdim giydin mi beğendin mi diyo patik diyince bile terlemeye başlıyorum ben burda
Son zamanları Temmuz ağustosa denk gelenler nasıl dayanıyor ben anlamadımçorap falan da giyemez oldum içimde yangınlar var survivor parkuru gibi aynı hamilelik , etaplar gittikçe zorlaşıyo açlık desen hep var zaten . Sıradaki etapta ne var onu cok merak ediyorum
Maalesef benim kopek korkum var ve her sokak basinda abartmiyorum 3-4 tane kopek varGerçekten mahvolurduk benim hiç dayanacak gücüm yok sıcağa. Az önce ılık bir duş aldım soğuğa yakın, öyle iyi geldi anlatamam . Vücudumdan alev çıkacak sanki.
Akşamları biraz kalın giyinip şimdilerde de yürüyüşe yine çıkabiliriz aslında kocaları yanımıza alıp
Anne olmak ne zor bir şeymiş böyle ya, hiç huyumuz olmayan şeyleri yaptırıyor bizeBen bu kış hiç patik giymedim
Evde askılı ve çorapsız geziyorum hala sıcak yanıyorum
O gunler gelsin işimizi şansa bırakmayızDenk gelirsek belki otururuz kahve içeriz şekerim
Köpek varsa hiç riske girmeye gerek yok canım haklısın. Afiyetler olsuuunn ohh ne güzel ziyafet çekmişsinMaalesef benim kopek korkum var ve her sokak basinda abartmiyorum 3-4 tane kopek varO yuzden aksam cikmiyorum. Bugun 12bin adim atmisim. O kadar iyi geldi ki. Ayiptir soylemesi xl pizza yedim kola ictim, ustune 2 bardak cay ve 1 dilim pasta. Hic evde oldugum gibi ayilip bayilmadim cunku oncesinde baya yuruduk, yemekten sonrada azicik dinlenip yine yurudum. Yani benim ilacim yurumek onu anladim
Son zamanları Temmuz ağustosa denk gelenler nasıl dayanıyor ben anlamadımçorap falan da giyemez oldum içimde yangınlar var survivor parkuru gibi aynı hamilelik , etaplar gittikçe zorlaşıyo açlık desen hep var zaten . Sıradaki etapta ne var onu cok merak ediyorum
Hamileliğinin son zamanları yaza gelen arkadaşlarım hep bu zamanların çok iyi olduğunu söyleyip duruyor zaten. Özellikle geçen yaz çok sıcaktı baya zorlanmışlardı. İyi yanından bakalım yineBen de dogumu temmuz agustosa gelenler napiyo Allah yardimcilari olsun diyorum. Mahfolurdum o pis sicaklarda. Ama onlarin da havalar gec karardigindan hergun yuruyus yapma sanslari oluyodur. Ben haftasonundan haftasonuna anca.
Gecmis olsun canim, simdi nasilsin?Günaydın,
Cok zor bir akşam geçirdim dünden beri yatıyorum sancim yok ama bebek kendini kanala ittiriyor. Doktorumla konuştum uzacaksin dedi pazartesi kontrole çağırdı. Sancin olmaması iyi ama rahme çok baskı yaptığı içi ağrıların var uzan kalkma dedi. Son haftalar rahat olur derken tekrar yatmaya döndümson 1 ayi sağ salim atlatalım isallah
Aaa cok sevindim canim, bize hemen haber ver lutfeeenSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Son durumunuz nasıl acaba?Bebiş nasıl? Ay çok heycanlıSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
P.tesi sonuc cikar demislerdi bi umut cikmis mi diye baktim. Hamilelerde 1.saat tokluk 140in altinda olmasi isteniyomus. Benim 128 cikmis. Yani hareketsizlik beni kotu etkiliyormus onu anladim. Artik haftaici evin icinde yuruyeyim bariKöpek varsa hiç riske girmeye gerek yok canım haklısın. Afiyetler olsuuunn ohh ne güzel ziyafet çekmişsindemek gerçekten hareketsizlikten kötü etkileniyorsun sen,en azından artık sana iyi gelen şeyi bulmuş oldun şeker sonucun da güzel gelecek demektir bu
O gunler gelsin işimizi şansa bırakmayız
Allah kolaylık versin canm sağlıkla gelsin bebişin inşallah.Selam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Anne olmak ne zor bir şeymiş böyle ya, hiç huyumuz olmayan şeyleri yaptırıyor bizekocam şoklarda yani benim bu halime, adam yazın sıcaklayınca ellerimi tutardı buz gibi olurdum ben kansızlıktan dolayı, serinlerdi sayemde o eski halimden eser yok şimdiiiiii
Tabi herseye iyi yanindan bakmak lazim canim. Zaten cok cogu gitti azi kaldi. Artik ne iyi geliyorsa oyle yapicaz su zamanlarHamileliğinin son zamanları yaza gelen arkadaşlarım hep bu zamanların çok iyi olduğunu söyleyip duruyor zaten. Özellikle geçen yaz çok sıcaktı baya zorlanmışlardı. İyi yanından bakalım yine
Selam kizlar, yogun bi gundu aktif olamadim. Neler yapiyosunuz nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?