2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar bugun instaya bi foto attim iki tane uzaktan arkadas karnin baya dusmus dogumun yakin galiba dedi. Bi korkmadim degil acikcasi Ben hic anlamam karin dusuklugunden falan. Sonucta ilk hamileligim. 2 ay var daha diyince o zaman hayirlisi karnin baya buyumus dedi.

Kızlar iyi akşamlar bende son zamanlarda alt bölgemde böyle ağrı değilde değişik bir şeyler oluyor sizlerde de oluyor mu?
Birde benim kızım sürekli sağ tarafta orada duruyor orada geriliyor sizlerde de okuyor mu

Ben de dogumu temmuz agustosa gelenler napiyo Allah yardimcilari olsun diyorum. Mahfolurdum o pis sicaklarda. Ama onlarin da havalar gec karardigindan hergun yuruyus yapma sanslari oluyodur. Ben haftasonundan haftasonuna anca.
Gerçekten mahvolurduk benim hiç dayanacak gücüm yok sıcağa. Az önce ılık bir duş aldım soğuğa yakın, öyle iyi geldi anlatamam . Vücudumdan alev çıkacak sanki.
Akşamları biraz kalın giyinip şimdilerde de yürüyüşe yine çıkabiliriz aslında kocaları yanımıza alıp

Ben bu kış hiç patik giymedim
Evde askılı ve çorapsız geziyorum hala sıcak yanıyorum

Yazın ilk aylar ben evin içinde çamaşırlarımla geziyordum

Maalesef benim kopek korkum var ve her sokak basinda abartmiyorum 3-4 tane kopek var O yuzden aksam cikmiyorum. Bugun 12bin adim atmisim. O kadar iyi geldi ki. Ayiptir soylemesi xl pizza yedim kola ictim, ustune 2 bardak cay ve 1 dilim pasta. Hic evde oldugum gibi ayilip bayilmadim cunku oncesinde baya yuruduk, yemekten sonrada azicik dinlenip yine yurudum. Yani benim ilacim yurumek onu anladim

Ben bu kış hiç patik giymedim
Evde askılı ve çorapsız geziyorum hala sıcak yanıyorum
Anne olmak ne zor bir şeymiş böyle ya, hiç huyumuz olmayan şeyleri yaptırıyor bize kocam şoklarda yani benim bu halime, adam yazın sıcaklayınca ellerimi tutardı buz gibi olurdum ben kansızlıktan dolayı, serinlerdi sayemde o eski halimden eser yok şimdiiiiii

Köpek varsa hiç riske girmeye gerek yok canım haklısın. Afiyetler olsuuunn ohh ne güzel ziyafet çekmişsin demek gerçekten hareketsizlikten kötü etkileniyorsun sen,en azından artık sana iyi gelen şeyi bulmuş oldun şeker sonucun da güzel gelecek demektir bu

Ben de dogumu temmuz agustosa gelenler napiyo Allah yardimcilari olsun diyorum. Mahfolurdum o pis sicaklarda. Ama onlarin da havalar gec karardigindan hergun yuruyus yapma sanslari oluyodur. Ben haftasonundan haftasonuna anca.
Hamileliğinin son zamanları yaza gelen arkadaşlarım hep bu zamanların çok iyi olduğunu söyleyip duruyor zaten. Özellikle geçen yaz çok sıcaktı baya zorlanmışlardı. İyi yanından bakalım yine

Gecmis olsun canim, simdi nasilsin?
Aaa cok sevindim canim, bize hemen haber ver lutfeeen Allah kolayliklar versin saglikla gelsin minigin insallahhh

Son durumunuz nasıl acaba?Bebiş nasıl? Ay çok heycanlı

Etaplar dogum sonrasi basliyor kizim 5 yasinda suan prenses suslenme etabindayiz
Ama 2. De etaplari gecmeyi beklemeyecegim tadini cikaracagim otursa yuruse konussa diye dusunmekten oyle hizli gectiki her donemleri ayri keyifli

P.tesi sonuc cikar demislerdi bi umut cikmis mi diye baktim. Hamilelerde 1.saat tokluk 140in altinda olmasi isteniyomus. Benim 128 cikmis. Yani hareketsizlik beni kotu etkiliyormus onu anladim. Artik haftaici evin icinde yuruyeyim bari Bugun hic magnezyum alma ihtiyaci da duymadim mesela.

Allah kolaylık versin canm sağlıkla gelsin bebişin inşallah.

Ya aynen öyle manolya kendimize şaşırıyoruz artık
Bende öyle normal de buzdolabı gibiyim ama bu sene soba gibiyim hiç üşümedim

Hamileliğinin son zamanları yaza gelen arkadaşlarım hep bu zamanların çok iyi olduğunu söyleyip duruyor zaten. Özellikle geçen yaz çok sıcaktı baya zorlanmışlardı. İyi yanından bakalım yine
Tabi herseye iyi yanindan bakmak lazim canim. Zaten cok cogu gitti azi kaldi. Artik ne iyi geliyorsa oyle yapicaz su zamanlar

Selam kizlar, yogun bi gundu aktif olamadim. Neler yapiyosunuz nasilsiniz?

Benimde öyle oldu yavrum.
Biraz dolap içlerini döktüm temizledim, yerleştirdim.
Biraz temizlik derken akşam da görümcem geldi yemek yedik.
Daha yeni uzandım koltuğa.
Sen nasılsın şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…